War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz hogy a CAS az hidegháborús fogalom, de szerintem elég jól leírja ezt a feladatkört.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Olcsóbb lett a javítás persze, lejjebb vették 1/3-al...meg a bevételeket is 2/3al, szóval ugyúgy nem lehet fenntartani. Ajánlom amúgy mindenkinek a Hellcatet helyette, 90%-al (!) olcsóbb javítani és majdnem ugyanazt tudja.
imént mentem és egy bf jött alacsonyan félig szemben és szétlõttem nem is értem az ilyen embereket, ment nem nézett sehova se meg se rántotta az egeret
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Egyébként nézd meg, hány vadászgép visz ennyi lõszert ilyen erõs fegyverzettel, ezen a tieren. Persze az 1.29 peccs rendesen alávágott ennek a gépnek is, de melyiknek nem?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Na megugye a német kiegészítõ fegyvereket mért nem kerülnek be.😊
A németeknél meg fordítva 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Amúgy a lion is hátráltatott volna, de az legalább meglenne. Tudod, mint amikor megnézel egy autó reklámot, és zaon gondolkodsz: Pont lenne rá pénzem, de holnap mibõl vennék kenyeret? 😄
Arra azért figyelj, hogy a D-13 tényleg olcsó, mert prémium, viszont a D-12 nagyon drága, asszem 60k körül van a javítása.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De már csak 1 szintet kell bombáznom hozzá. 1,8milla xp, 60 kör.. mi az nekem 😄
Azt nem tudja valaki milyen sûrûn cserélik a mecseket hb-n?
vagy nagy magasságból rázuhanva a bombázóra ami vízszintzesen bombáz és mikor beérek mögé távolodik how the fuck?
Hiába zuhanok be 700al sokszor az ellenséges célpontra 10bõl 9szer nem tudom a mögöttem jövõt lerázni igaz nem is vadásszal vagyok de azért 700nál illene ellépni az ellentõl de ezek szerint Õk is rágyorsulnak legalább 600ra. vicc
Az APIT már magában is nyomjelzõs de sebzõ lövedék.
De van oylan kombináció hogy elsõ lövés izé bizé második robbanó a harmadik akármi és a negyedik csak szarot tracer önmagában.
Ergó 200lövésbõl 50 cska a semmire megy el.
Értitek mire gondolok? Tudom hogy a stealth en kívül mindegyik jelez de a sima tracer csak pocséklás.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN