War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol lehet iylet csítelni? Megint egy ilyen kurva A-20G miatt bukjuk a csatát mert az a szar hiába emelkedik akkor is megy folyamatosan 600al és nem tudjuk 3an elkapni. Menjen a faszomba büdös geci játék...
Ugyanaz volt a helyzet vele, mint a brit Typhoonal. Eredetileg vadászgépnek készült, de kiderült hogy vannak rendszerben nála jobb típusok is erre a feladatra. Viszont a nagy teherbírása és a komoly fegyverzete miatt tökéletesen alkalmas volt CAS feladatokra, így gyorsan ez lett az elsõdleges szerepe.

Igaz hogy a CAS az hidegháborús fogalom, de szerintem elég jól leírja ezt a feladatkört.

Egyet értek. Nekem nagyon tetszik a gép szeretném is menni de nem lehet ilyen ár mellett. Funkciójából fakadóan meg gyorsan megdöglik. Ezzel is kéne vmit csinálniuk, hogy az attackereket lehessen használni. Eléggé egyszer hazsnálatosak sajna.
P47 akkor volt CAS (fõleg hogy akkoriban ez a fogalom még nem is szerepelt a légiharcászatban) mikor én mûanyag olajkályha. Nagymagasságú elfogóvadász, na ez volt a thunderbolt.
Pluskast
Illetve a Mustangok megjelenésével a háború utolsó éveiben inkább csatarepülõként alkalmazták. Amúgy egyáltalában bettek neki valami FM/DM modellt?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
A bevétel rész való igaz de lévén, hogy egy lvl 14-es géprõl van szó nem hiszem, hogy 1500-ba kellene kerülnie. A többi rész abszolút igaz.

mijki
A P-47-rõl úgy tudtam hogy az egy elfogó- és magassági vadász volt. Az mellékes, hogy a nagy tûzereje és strapabírósága miatt CAS szerepkört is lehetett vele csinálni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Igenis drága, mert lévén hogy a bevételeket lecsavarták, így arányaiban drágább lett a javítása. Egyébként pedig a G6 és a 190A/D azok vadászgépek, nem feltétenül lövik ki alólad ha jól játszol. A P-47 viszont CAS(Close Air Support) gép, földközelben vitézkedsz vele, így azt minden egyes csatában lelövik.

P-47 úgy ahogy van használhatatlan, mind arcadeban mind HB-ban a patch óta.
Olcsóbb lett a javítás persze, lejjebb vették 1/3-al...meg a bevételeket is 2/3al, szóval ugyúgy nem lehet fenntartani. Ajánlom amúgy mindenkinek a Hellcatet helyette, 90%-al (!) olcsóbb javítani és majdnem ugyanazt tudja.

az oroszoknák a p63-ast megéri megvenni? ezek a nagykaliberes ágyuk nagyon bejönnek😛

kocsilajos
p47 most 6k nem 3k a németeket nem tudom nem azzal küldöm

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Pluskast
Drága? Az 1.27-ben több mint 9k volt most pedig levitték 3300-ra. Abszolút nem drága, pláne annak tükrében, hogy a 13-as 109G6 11k vagy a 190D-12 17k.

kocsilajos
a P47 hez képest semmi a javítás

a prémiumos😛 én "megvettem" a játékot az elején azt ajándékba kaptam hozzá....eddig elég szirszar gép volt most nagyon arat...csak vigyázni kell,mert drága a javítás

kocsilajos
igazad van Gábor, ha fordulózol és lefele akarsz még fordulni akkor A-D gombbal még jobban bedöntöd a gépet, felfele könnyebben veszi az...ugyanezt csinálom a Beaufighterrel.

imént mentem és egy bf jött alacsonyan félig szemben és szétlõttem nem is értem az ilyen embereket, ment nem nézett sehova se meg se rántotta az egeret

Próbáltad oldalirányban mozgó cél esetén bedönteni A/D gombokkal és úgy utána húzni?

Egyébként nézd meg, hány vadászgép visz ennyi lõszert ilyen erõs fegyverzettel, ezen a tieren. Persze az 1.29 peccs rendesen alávágott ennek a gépnek is, de melyiknek nem?

Én meg abba mi lenne ha adnának Anton-4-t lvl-10-re vagy az allá😄
Bele se merek gondolni, mire lennének képesek +2 20mm-essel, de nem tartom valószínûnek, hogy megadnák õket, ezen a szinten akkor tényleg nem lenne ellenfelük.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A hivatalos fórumon kapják a savat rendesen a hiányzó 50db 20mm-es lövedék az F-bõl,a 2x20mmm az A-5-rõl, hogy mért nem lehet levenni a 2x30-ast a g6rólmeg a 2x20mm-t a k4-rõl.Szóval szerintem idõvel csak beadják a derekukat😄DD

Na megugye a német kiegészítõ fegyvereket mért nem kerülnek be.😊
Tudod hogy van, az oroszok ha gyengébbek akkor a "balance" miatt tápolják õket, amikor erõsebbek akkor meg a "historically correct" miatt nem veszik le 😄

A németeknél meg fordítva 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én most vettem meg jó kis gép csak a ruszkik lenyultak 2x20mm-est😄D
Tudtam, tudtam hogy nem egyenes ez az egész 😄

Amúgy a lion is hátráltatott volna, de az legalább meglenne. Tudod, mint amikor megnézel egy autó reklámot, és zaon gondolkodsz: Pont lenne rá pénzem, de holnap mibõl vennék kenyeret? 😄

Szerencsés vagy, ha az xp jelenti az akadályt 😊
Arra azért figyelj, hogy a D-13 tényleg olcsó, mert prémium, viszont a D-12 nagyon drága, asszem 60k körül van a javítása.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Fõleg h az F8 drágább annál is 😊

De már csak 1 szintet kell bombáznom hozzá. 1,8milla xp, 60 kör.. mi az nekem 😄

Az elõzõ csatában 5 Dora volt bent, nevetséges, hogy az egyik panaszkodott a drága fenntartás miatt, most nézem, hogy "kemény" 10000 credit a javítása historicalban, ami ilyen szinten kb ingyen van, az biztos, hogy ha lenne nekem is egy, biztos mindig azt vinném be.

Az A-5-bõl ítélve gondolom az F-8 is 😊 Egyébként tényleg durva gépek, imádom HB-ben is, csak nem merem én se gyakran bevinni, mert rossz körökben elég veszteséges tud lenni...

én nem értem hogy mit esztek ezen a p40-en, jobbra vagy balra akarsz picit fordulni hogy korrigáld a célzást lehetetlen mert egybõl emeli a fejét. sztem irányíthatóság szempontjából leves a gép, bár nekem sem volt vele rossz statom de pl egy messerrel vagy f4f-el nem lehet összehasonlítani, mindegyik odaver neki.

MElyik Fw? Mert van belõle pár, én az F8-ason nem repültem azóta, és mert iszonyat HB-n a fenntartása 😊

Ne aggódj az F2A is tartja az enyhe emelkedõ spirált 380-al a G2-es meszával <#nyes>

Annak jó aki már emgvette vazzeg. Elérhetetlen kategória nálam pl.
a 190-es a peccs óta kegyetlen durván manõverezhetõ

Kb 1 vagy másfél hetente.
Arcadban a p26 ráemelt az f4-re szóval nem lepedõkök meg semmin😛

Azt nem tudja valaki milyen sûrûn cserélik a mecseket hb-n?
Az a ritka eset, szerintem minden géppel lehet az embernek pech szériája. A jellemzõbb inkább 3-6 kill, jobb körökben ennél több is, nálam ezzel a taktikával 9 a rekord. Egy gond van, hogy a 109-es sokkal veszít irányíthatóságából nagy sebességnél, a 190-es viszont semmit, ami óriási elõny.

Annak sincs sok értelme. Fél órát röpködni mondjuk 1 vagy 2 találattal. 😄
Az nem véletlen, hogy ha tényleg következetesen alkalmazod a bnz taktikát és nem engedsz a kísértésnek, hogy valaki után elkezdj fordulni, akkor gyakran egy egész arcade meccset ki lehet bírni egyetlen géppel.

Nekem például olyan volt, hogy beestem az ellenfelek közé, lõttem a célpontot, természetesen nem kezdtem el vele fordulni, aztán elhúztam. Egy LA-5-ös próbált többször is követni, de esélye sem volt utolérni. Ugyanez egy Bfighter ellen is, akkor feljött nagy magasságban, én már ott voltam, mikor láttam, hogy rámfordulna, bedöntöttem a gépet lefele és begyorsultam 800-900 körülire (ennyit azért érdemes elérni, mert alatta tényleg esélyes, hogy elkapnak) és nem is próbált meg üldözni

a sebességgel nekem is vannak kételyeim.....hasonló szituációk kialakulnak...legutóbb írtam is,hogy 600 körül mentem mikor egy kétfedeles alulról legalább 1000 métert emelkedve utólért majd még 2x rámfordult pedig alapban esélye nem lett volna az emelkedés utén még látnia sem a gépemet....vannak furcsaságok...

vagy nagy magasságból rázuhanva a bombázóra ami vízszintzesen bombáz és mikor beérek mögé távolodik how the fuck?

<#eljen>

fedelû*
Nagyobb vicc mikor a 2 edelõ szart nem hagyod le hasonló esetben. Na jó valszeg 700al azért nem követne de nem egyzser votl hogy 500al megyek egyenesen de az a kis szar jön tovább mikor vmi 350 a max...
Hát nem feltétlen osztom a sebességes dolgot.
Hiába zuhanok be 700al sokszor az ellenséges célpontra 10bõl 9szer nem tudom a mögöttem jövõt lerázni igaz nem is vadásszal vagyok de azért 700nál illene ellépni az ellentõl de ezek szerint Õk is rágyorsulnak legalább 600ra. vicc
Ne értelmetlenkedjetek már vazze.

Az APIT már magában is nyomjelzõs de sebzõ lövedék.
De van oylan kombináció hogy elsõ lövés izé bizé második robbanó a harmadik akármi és a negyedik csak szarot tracer önmagában.
Ergó 200lövésbõl 50 cska a semmire megy el.
Értitek mire gondolok? Tudom hogy a stealth en kívül mindegyik jelez de a sima tracer csak pocséklás.
Pluskast
Sajnos itt is sok a tizenéves kis pöcs aki élete legnagyobb problémájának tartja ha a játékban le merik lõni. Az ilyen kölköknek járna ki egy kiadós nyakleves és kb 1 hét eltiltás a gép elõl.

A sebesség az egyik legjobb és legbiztosabb módja a menekülésnek. én Fwvel gyakran bezuhanok nagyon sok ellenséges gép közé, ugy hogy kb én vagyok ott egyedül a csapatból, de teljesen biztos, szinte lehetetlen, hogy elkapjanak. Még talán a szûk fordulókörnél is biztosabb, mert õket van esély kanyarban bedarálni..

Nézõpontom szerint az max FRB-ben számít. Többinél van térkép. Ha meg egyzser eltalálod onnan máris tudja, hogy gond van.
Szerintem a stealth a jó lõszer gépágyúba: nem a lõszer útvonalát akarom látni a célpont felé hanem a lõszer hatását a gépen. Plusz ugye nem elhanyagolható szempontként a préda és a pajtásai nem látják hogy tüzelek.
kocsilajos
a p40 tényleg Isteni gép az airacobrák meg a kingkobrák közt kb semmi külünbség sincs a 6. és 11. szint között annyi h 100 km/h gyorsabban megy néha nagy elõny (szem szerint nekem még nem kellett senki elõl meglógnom mivel hamarább lelõttek)

Azt kell mondjam, hogy jah az AP meg a hozza tártozó extra betûsök az okésak. Eddig az orosz 20asba beraktam a ground targetes lõszert mert az HE meg a többi betû mondom a vadászokat nem 30 mm-es acéllemezbõl heggesztették minek nekem az AP. Hát... kell, mert így jó egy tár ráment ha nem több mire leesett vmi. Igaz eltalálni is nehezebb a gépeket a patch óta sztem vagy lehet csak a DM miatt esnek le nehezebeben de miután beraktam az AP lõszert könnyebben megadják magukat.
Ó! látom nem mondtam hülyeséget. Legalábbis nem teljesen 😊