War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Ha azt is hozzáveszed, hogy 100beregisztrált emberbõl 5-10 ha megmarad.
És a játszóknak is harmada ötöde játszik egyszerre.
Sok játélban van így, hogy húú van 200k játékosunk azt kiderül 3-5000en ha tolják rendszeresen 😄
azért az az 1 millió regisztrált "játékos" jól elbújik amikor ilyen 30ezer szokott egyszerre fent lenni 😄
Picit nagy a lépcsõ a kettõ között 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

További szép napot mindenkinek ! <#wave>#wave>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tier 12-n, kettõt meg tier 9en csináltam!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
valamelyik nap 46 ki írtott földi céllal kikapni mert mindenki csak vadászik :S
GTA V (*.*)
Azt hittem pont attól imbolyog az a rohadt Wellington 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A gyönyürû totál vörös 410R-emet foszották meg a színe felétõl annó.
De ha újra akriválod a prémiumot visszateszik nem kell újra festened.
Ki van ez találva.
Kár hogy a prém lejártával leszedik a 3-as és 4-es decalt, így a fogsorok fele eltûnne. 😄
Maradék megy a fóka-pilótákra, skillpontban beváltva.
Az a gond hogy lassan ott tartunk, hogy 200 aranyat semmire se éri meg igazán beváltani.
Azt pikk pakk kihúzod bármelyik nemzettel.
Voltam ma a WT oldalán, és ott írták, hogy Ápr 2-4ig gudalcanal special lesz 50% XP-vel. Lehet úgy már megérné belõni két nap prémet a sok XP-ért.
Utána gyorsan levették az oldalról ezt, szóval ki tudja, lehet meggondolták magukat.
De szerintem érdemes õrizgetni néhány napig.
http://airshowinfo.hu/2013kecskemet.html
Sajnos a jelenlegi gazdasági rendszerben nemigen éri meg négy nap prémiumra költeni.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill