War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

omg, asszem iszok elõtte egy kis pálinkát, ezt nem lehet komolyan venni
kocsilajos
ezt kurva gyorsan tüntessék el, nevetséges, ilyen faszságokra költik el a fejlesztésre szán pénzeket

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

6. nemzetként berakott ilyen viccesnek hitt pónikat.
kocsilajos
mi hol?

mi f.szomok ezek pónik?
105MB-os patch, ó je, remény..
Teljesen reális.

Ha azt is hozzáveszed, hogy 100beregisztrált emberbõl 5-10 ha megmarad.
És a játszóknak is harmada ötöde játszik egyszerre.
Sok játélban van így, hogy húú van 200k játékosunk azt kiderül 3-5000en ha tolják rendszeresen 😄
kocsilajos
most is halott a szerver online 2.5 k csaták 14 és be se enged lépni, kimúlt a szerverük 😊

kocsilajos
az utolsó másodpercekben 😊

Én mára be is fejeztem a wt-t 😄 Jók legyetek 😊

azért az az 1 millió regisztrált "játékos" jól elbújik amikor ilyen 30ezer szokott egyszerre fent lenni 😄
Picit nagy a lépcsõ a kettõ között 😊
Coral Springs
Na ez részemrõl is kivégezve. Amilyen szarul indult a mûsor olyan jól végzõdött, egy nagyobb vereségsorozat után már leginkább felfele jöttem. Majd miután meglett az utolsó gyõzelem letoltam egy "bónuszcsatát" is, berakott arra a pályára amit leginkább utálok (Lonely Island), és azt is nyertem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

További szép napot mindenkinek ! <#wave>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
V43 1105
faszom mindenhol noobok .. vicc.. 72nd klánként megtaláltok mostanság eu-n kettõnket.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kocsilajos
hát akinek jól megy...

Nemtom mi a baj nektek, én 3 accounton is megcsináltam, 10 perce végeztem!
Tier 12-n, kettõt meg tier 9en csináltam!
kocsilajos
bementem a legnagyobb tûr erejû gépemmel és lõttem a azokat a földi célpontokat amit visza a 20 mm-sek

Nekem ma mázlim volt, ezen túl mindig hajnalban játszom, 4 kör német win, na jó legyen más is amcsi win, na jó orosz win, angol win (a japót elbuktam sajna)

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Még 4 meccset be kéne húzni de hát te jó ég milyen pöcsdarálókkal pakol össze lol
7-ig!
V43 1105
Még mindig van gold ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tartsd meg a jó szokásodat...máskor is lehet ezt tenni 😊...szar érzés volt
valamelyik nap 46 ki írtott földi céllal kikapni mert mindenki csak vadászik :S
kocsilajos
meg van a 400 gold, bementem egy csomó meccsbe a beuafighteremmel és lõttem csak a földi célpontokat 10 kibírtam lõni néha az márt azért jó hogy ha nem is bombázok...

Nem ellenem kellett volna nyomni 😛
RiCSi1234
Állandó szopás.. Elsõ nyert, a többi bukott. Csak én, és a squad társam a földi célpontok ellen.. buktunk vagy 6-t, de mindig top elsõk voltunk, elég volt, jóccak.

GTA V (*.*)

Én meg elaludtam..bele kell húzni 😄
5/5 40 perc alatt 😊
Na eddig jól megy a Második kör is 3/3😊Ha így folytatódik fél óra múlva már alhatok<#taps>
"Sörfestéstõl stabilabban repülnek a gépek"

Azt hittem pont attól imbolyog az a rohadt Wellington 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az acc összevonás után kapsz 1 napi prém accountot a Brazzers-re <#nyes>

0Fritz0
Akkor bizony aranyesõ hullik majd és a tankok beragadnak a sárba.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na és mi történik, ha a csajos decalokat rakom fel? <#nyes>

Ha a bombás decalt felteszed a szárnyra akkor nagyobb lesz a "damage radius" is.

Tuti. 😞
A gyönyürû totál vörös 410R-emet foszották meg a színe felétõl annó.

Bizony leszedik sajnos.
De ha újra akriválod a prémiumot visszateszik nem kell újra festened.
Ki van ez találva.
Francba, azt hittem megmaradnak a festések prémnap lejárta után. Tuti leszedik?
Ez tetszik.
Kár hogy a prém lejártával leszedik a 3-as és 4-es decalt, így a fogsorok fele eltûnne. 😄

Mi van a fogsorokkal? meg a sebességgel?
Egy napnyi prémiumot veszek és fogsorokat festek még a bomberek motorjára is minden oldalon, simán megéri a +5% top speedért fogsoronként. Ja, és erõsebb a lõszer ha magas szintû, minél több (lelõtt gépet ábrázoló) bodycount paintinged van. Sörfestéstõl stabilabban repülnek a gépek.

Maradék megy a fóka-pilótákra, skillpontban beváltva.
Ezért írtam, hogy kis tierben éri meg XP váltásra használni.

Az a gond hogy lassan ott tartunk, hogy 200 aranyat semmire se éri meg igazán beváltani.

Nem éri meg az Xp átváltás. 200lion 300k xp.
Azt pikk pakk kihúzod bármelyik nemzettel.
Bár megéri tartalékolni egy hétig.

Voltam ma a WT oldalán, és ott írták, hogy Ápr 2-4ig gudalcanal special lesz 50% XP-vel. Lehet úgy már megérné belõni két nap prémet a sok XP-ért.
Utána gyorsan levették az oldalról ezt, szóval ki tudja, lehet meggondolták magukat.

De szerintem érdemes õrizgetni néhány napig.

És most következzn valami egészen más 😊
http://airshowinfo.hu/2013kecskemet.html
Én az amcsiknál veszek +1 slotot az arcadehoz. Esetleg megérheti kis tierben free XP váltásra.

Sajnos a jelenlegi gazdasági rendszerben nemigen éri meg négy nap prémiumra költeni.

Én a bombázóknak a gunnerjének a kihúzására költöm valószínûleg esetleg amin gondolkozom, Ace re kihúzni 1-2 low tier gépet ami belefér 😄
Coral Springs
Szerintem az egyetlen értelmes dolog a premium elõfizetése, minden más csak parasztvakítás. Talán még esetleg aki szeret matricázni, annak a plusz slot -ok. Bár nem tudom hogy miért vagyok most erre az event -re komoly szinten ráállva, mert ahogy kapok fizetést amúgy is elõfizetem kb egy hónapra majd a premium -ot. Ha én is rákölthetnék tízezreket erre a játékra, kiröhögném a sok "csóró monkey -t" a francba. lol

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Uh, jogos, akkor elnézést ! <#hehe> <#eljen> Megfeledkeztem az óraátállításról, és többször nézem a faliórát mint a gépem óráját. Faszagyerek vagyok én, ezek szerint pont idõre lett meg nekem a mûsor, pedig úgy voltam vele hogy még bõven lenne idõm.

Ki mire költi?Indokot is kérnék 😊..persze magánügy de tippadónak nem lenne rossz
toocha
Na ez nem lett meg.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

17:00-20:00ig volt.

kocsilajos
szinte mindenre prémium acc lionra xp hez