War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stealthben csak nins nyomjelzõ. Attól miért sebezne többet? Foszforos festéket kentek rá ezért húzott csíkot. Szóval a helyet nem veszi el a robbanóanyagtól meg sztem a speedet se nagyon csökkenti az AP esetén 😊
P-40 egy isten gép. Kurva jól fordul. A combrák meg... hadjuk. Ki van hajíntva a sorból mind pedig csak a 11es nincs meg. De nem is kell...
És szerinted az apit végén a t-betû mit jelent? Tolókocsit vagy tepertõt? Minden lõszerben ami nyomjelzõs, elhelyeznek a lövedék fenekén egy kis darab foszfor alapú anyagot, ami a lõporgázok hõjének hatására meggyullad és azt látod a röppályán történõ repülés közben. Így annak is sebeznie kell hivatalosan, mert az is ugyanolyan ûrméretû és sebességû lövedék mint a többi.
7. killemet csináltam a 9t-vel mikor egy ygerek a "semmibõl" 6-700-al belém jött hátulról egy lövés nélkül....: majd a beirás: This is what you get because you play with the most OP plane in game haha.....
szépen vagyunk
szépen vagyunk
Hááát akkor én lehet hülye vagyok a lõszerekhez! 😄
A Legjobbnak elvileg az APITnak kell lenni, ahogy már említetted.
De amcsiknál van olyan ami tele van Tracerrel, a tracer az sebez egyáltalán? Bocs, ha hülye kérdés! 😄
A Legjobbnak elvileg az APITnak kell lenni, ahogy már említetted.
De amcsiknál van olyan ami tele van Tracerrel, a tracer az sebez egyáltalán? Bocs, ha hülye kérdés! 😄
Pedig a sealth nagyon jó ha jó lövõ vagy.
Elvielg az sebez arányaiban a legtöbbet.
Én az Apit lõszert használom ahol lehet mert nem külön traceres hanem maga a lõszer látszik.
Elvielg az sebez arányaiban a legtöbbet.
Én az Apit lõszert használom ahol lehet mert nem külön traceres hanem maga a lõszer látszik.
Ki szerint melyik a legjobb lõszerfajta?
Személy szerint a Tracer, és Shtealt lõszereknek nem látom értelmét.
Személy szerint a Tracer, és Shtealt lõszereknek nem látom értelmét.
köszi!
nem hiszem hogy kell 1.5 kör 😊
kb 1.5 kör alatt ráfordultam volna, csak max az mk I-sel nem lõttm volna szét egy tárral 😊
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
😄
Hát vannak érdekes szituációk.
Hát vannak érdekes szituációk.
szemtanúja voltam egy ritka balf.... játékosnak mk1-es spitfire-ben ült és jött 1 g-2-es stuka elkezdtek fordulózni, na mondom szerencsétlen stuka belemegy a hülyeségbe. leírnak egy fél kört, gyakorlatilag 1-2 mp és spit rá tud fordulni a stukára és vége, erre mit csinál?! kifordul a körbõl a stuka elé ami elkezdi lõni de nem találja el. ekkor látom hogy a spit( egyébként csapattárs volt) ahogy kijött az elsõ körbõl elkezdett még egyet amibe a stuka megint belement , ekkor gondoltam hogy biztos csak nem és most fogja becserkészni, DE! félör után megint kifordul be a stuka elé és hát ezúttal nem volt kegyelem. csak azért gondoltam hogy megosztom mert conqvistador írta ezeket 0-okat és gondoltam egy példával szemléltetem.
lila füstöt hogyan lehet fújni? 2 japán gépen láttam már. az enyémek eddig csak feketét tudtak 😊
500
500 ha jól tudom!
vki vett már repcsinek 7. helyet az vajon mennyi golden eaglesbe kerülhet?
Mármint ha 300-500-1000órát beleölsz és van egy átlag körüli eredmény. Úgy értem.
Hiába játszik valaki 200órát ha meccsenként szó szerint 0 a mûve arra nem kap xpt ami növelné a szintjét. (Érdemes megnézni átlag 3-4 ember van a csapatban aki 0-zik.)
Hiába játszik valaki 200órát ha meccsenként szó szerint 0 a mûve arra nem kap xpt ami növelné a szintjét. (Érdemes megnézni átlag 3-4 ember van a csapatban aki 0-zik.)
Szerintem semmi.
A szint a játék idõtõl és / vagy a megvett pontoktól függ.
A szint a játék idõtõl és / vagy a megvett pontoktól függ.
Ahh mûködik thy.
Még nem kerestem játékban user profile-ra, max meccs elõtt - után, ha látok valami ismeretlen klán szerûséget. Szerintem falsul tükrözi valaki tudását. Bár FRB-ben szerintem simán egy kiemelkedõ ember eldöntheti a meccs sorsát. HB neccesebb, egy szerencsés random group leosztással a nagyobb szakaszoló klánok is verhetõk.
a Kittyhawk nagyon is jó gép, sztem legalább is rekordom vele 9-0, csak azóta váltottam angolra és bjúval küldöm mostanság
A barátlistában rá tudsz keresni emberekre és ott meg tudod nézni.
általában jobb klikk a nevén és ott a Gamer Tag ha jól emlékszem
"Nem attol profi valaki hogy bevásárolja magát 20as szintig.( ez most lehet kicsit kioktatò volt ..."
Na igen, profinak aki nevezhetõ és láttam már stabilan jól játszani, igaz minden nemzettel csak lvl 10 vagy pár szinttel több az a ruszki 154_wolf. Prém nélkül nincs deficitben FRB-n, mert átlag 3-4 killt csinál körönként. Legalábbis mikor streamel.
Na igen, profinak aki nevezhetõ és láttam már stabilan jól játszani, igaz minden nemzettel csak lvl 10 vagy pár szinttel több az a ruszki 154_wolf. Prém nélkül nincs deficitben FRB-n, mert átlag 3-4 killt csinál körönként. Legalábbis mikor streamel.
Szeretem amikor lángba borítok egy gépet áthúzással totál lelassul szóval könnyû préda és jön a pöcs, hogy majd õ támadja..nem azt amelyik kõröz felettünk és lecsap néha nem..megy a könnyû killre..és nem árkádban..nem orosz volt 😊
Most nem sajnálom hogy összeütköztünk és a 109-es ment tovább füstölögve 😄
Most nem sajnálom hogy összeütköztünk és a 109-es ment tovább füstölögve 😄
én is jobban csípem f4f-et meg a buffalot mint az aiaracobrat de hogy p-40 röpüljek az kizárt dolog. szerintem nagyon rossz gép
kinek mi
én inkább megyek 10ezer kört a p-40el mint egyet bármelyik kobrával
én azokat nem szeretem vagy béna vagyok velük 😄
én inkább megyek 10ezer kört a p-40el mint egyet bármelyik kobrával
én azokat nem szeretem vagy béna vagyok velük 😄
ne is erõltesd azt a gépet mert szar. airacobráig játszd a f2a3-at meg az f4f-et
Air Resitance min javít, ha ki van fejlesztve? Tudom, tudom légellenállást, de konkrétabban, gyorsabb lesz, vagy jobban fordul? Egyáltalán észrevehetõ különbség lesz?
USA T4-es P40-es vadásszal szenvedek... elég hard az irányítása szerintem! :S Vagy csak még nem éreztem rá, Air Resitancen kívül minden megvan, de nem adja...
USA T4-es P40-es vadásszal szenvedek... elég hard az irányítása szerintem! :S Vagy csak még nem éreztem rá, Air Resitancen kívül minden megvan, de nem adja...
elsõ kép
második kép
Egyedül lebombáztam Two Town-s on az ellenfél repülõterét.
Vazze rohadt jól fizet még így is, hogy mást nem csináltam.
2 Yer2esembe került a 2. mondjuk csak megrongálódott. Ez így nagyon megéri és nagyon nagy móka. Fõleg ha fent lesz a többi bomba is rajtuk hûûû.
második kép
Egyedül lebombáztam Two Town-s on az ellenfél repülõterét.
Vazze rohadt jól fizet még így is, hogy mást nem csináltam.
2 Yer2esembe került a 2. mondjuk csak megrongálódott. Ez így nagyon megéri és nagyon nagy móka. Fõleg ha fent lesz a többi bomba is rajtuk hûûû.
A Gvadál kanál és késbemutatón.
Kés leltetett élesítéssel és hangulatvilágítással egybekötött bújócska kíséretében 😄
Kés leltetett élesítéssel és hangulatvilágítással egybekötött bújócska kíséretében 😄
Ennél csak az éjszakai FRB jobb. Azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok 😊. És volt aki így is írtott szépen....hogy hogyan?
Jahogy ez! Ez csak a napi hotfix, én azt hittem a 33 a következõ nagy peccs száma lesz, és abból lehet már tudni dolgokat.
ideális körülmények.. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Alul csak az alapozót tudták rákenni 😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
de csúnyácska 😄 Ilyenre még én is le tudnám festeni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem, üldöztem egy vadászt, bevágódott elém és megölette magát Szovejtunió Hõse, és abban a pillanatban kilõtt a destroyer. 😊 Fincsi.
ezt most hogy ? saját AAA kiszedett és zuhanás közben elkaszáltad a társad ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Bakker: 

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/24875-update-27032013-129330/
Vagy:
War Thunder - Official Forum → Official News and Information → Updates Information(Read Only)
Vagy:
War Thunder - Official Forum → Official News and Information → Updates Information(Read Only)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Nem találom sehol. Linket tudsz adni?
Azt se csodálom. Februárban lett nyilt béta? Kb onnan számolja majd.
Amúgy az orosznál majd 1000 gép után ad egy medált. Az a baj 800at lõttem az oroszokkal 😄 A többit fõleg az amerikai, német, japán gépekkel.
Tehát még az odébb lesz.
De ha áprilisban se látszik majd rendesen a lista akkor tényleg bugos a cucc.
Amúgy az orosznál majd 1000 gép után ad egy medált. Az a baj 800at lõttem az oroszokkal 😄 A többit fõleg az amerikai, német, japán gépekkel.
Tehát még az odébb lesz.
De ha áprilisban se látszik majd rendesen a lista akkor tényleg bugos a cucc.