War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy stresszteszt hogy mit bírnak a szervereik. Ennyit bírnak. Komoly társaság mondhatom.
Ezek szerint igen. 😄
Megnyugodtam. 😛
Tegnap mondtam amikor lehalt az egész, hogy nem fognak ezek ma olyan sokat kifizetni a játékosoknak xDD
Dettó.Eléggé szánalmas...

41k játékos, szerver ledob és nem enged vissza...
Valaki járt még így?
Mindenkit...direkt csinálják sztem.......
30 mp-el a win elõtt lebontott ahh lol. Azóta nem is megy....
toocha
Klafa!!! Meccsbe belép... bomba kiold...server disconnected....nyádat

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Én már csak azért se fogok vele játszani.
Dugják fel maguknak az goldjaikat.
Egyszerûen nem megy ez a játék akármit csinálok.
Már nem látok benne se örömet se kihívást se célt.
Pláne nem fejlõdési lehetõséget.
Jó szórakozást annak akit ez leköt.
Szerver játék közben dobott ki, most meg nem tudok visszalogolni.

hát ez jó nagy trollkodás volt..😄
csata vége elõtt kb 2 percel dobott ki mindenkit lol
kocsilajos
gondolom már mindenki izzítja a gépeket, kezdõdik a D-nap 😊

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

kocsilajos
pm-ben írtam

ja igen, rosszul írtam 😊 de én is így gondoltam!!!!
a gond már csak az hogy reggel én nem leszek gépnél :S

kellene valakit kerítenem aki belép az accommal és legalább összeszedi az elsõ wint! 100gold megér annyit 😊
kocsilajos
nem, 17-20 és holnap 4-7 ig

holnap reggel 7ig lehet aranyat kapni a win-ért? :S
Jah közben rájöttem még fél óra.
5-tõl lesz...
Nektek adja a goldot?
Prémium nélkül és prémium gép nélkül. Általában azt figyeltem meg, hogy ha már csinálok valamit, tehát lelövök egy gépet, akkor már több pénz jön, mint arcadeban. Most pl volt egy nagyon jó köröm, 4 légi kill az IL-2M-el és 1 light tank, erre adott 35000 creditet, persze ez szélsõséges eset.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Coral Springs
Én tegnap óta A-20G Havoc -al tolom, a PBY -t nyugdíjaztam. Amit a PBY -vel mindig is akartam az a székben hátradõlve való bombázás, de sose jött össze a lassúsága miatt elég magasra emelkedni, ezért egy-egy látogató miatt mindig muszáj volt hogy elõre dõljek. Lényeg a lényeg most már más a helyzet, simán fent vagyok 7-8 ezer méteren, tegnap onnan szedtem a tankokat. Ilyen magasra a kutya nem jön fel, és simán megvan akár a 15 tank is per csata, ami lássuk be ekkora magasságból nem elhanyagolható eredmény. Ráadásul ott fent a harctér ura vagy, és sérthetetlen. Azt sajnálom csak, hogy a 4db 500lb -s bomba helyett nem 1000lb -s van rajta, úgy még bázist is bombázhatnák eredménnyel.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sajnos még mindíg :S

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha a zérók még mindig téglaként viselkednek akkor a japán csak félig 😊
Igazábol aki érzi a játékot mindennel tud jôl menni.Van akinél számit mit visz.Aki meg nem annak tök mindegy.Sajnos nem az elsöben vagyok.:-) Tegnapelött 2 FRB-n 9 killt csinált kolléga Me410 A/U val.Pedig nem egy tipikus elfogòvadász.Ráadásul még a kilátás is az eggyik legrosszabb ennél.
toocha
Köszi.

Bizony japán, csak el ne találja valaki a gépét. 😄

japán.
toocha
Sziasztok! Úgy vettem észre, hogy nekem inkább a fordulékonyabb gépek jönnek be.Melyik gépeket ajánljátok az ilyen stílusú játékhoz? Azt már látom, hogy az orosz repülõk kis tierben sokkal OP-bek a többinél. Még csak 4-es szintig jutottam el, úgyhogy elfogadok minden tanácsot.

Érdemes lenne ilyenkor hozzátenni hogy prémiummal vagy anélkül értendõk a számok, mert így önmagukban nem sokat érnek.

2000et picit elírtam D: jó is volna anynit...
Ha talán nyeritek a kört.
Az elöbb is 20000et kaptam egy lelõtt gépre és utána már ki is lõttek rögtön.
Tegnap 14tankra adott 11K-t egyszerûen nem nekem való a HB.
Ha nektek megy csináljátok egészségetekre. Nekem nem nyereséges.
Ezt így nem tudom elhinni, mégis hogy lehetne egy 3400-as javítású géppel mínuszba menni? Ez maximum akkor elképzelhetõ, ha tényleg semmit nem csinálsz, de a gépedet bukod. 1 légi kill és 2 tank alaphangon is sztem egy 10000 creditet hozhat kb, nekem tegnap 2 légi kill volt és 1 assist, elvesztettem a gépemet, de még így is 16000 profit maradt meg..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kocsilajos
mivel Greenwichben nem állítják az órát télen GMT+1 ben vagyunk de most már GMT+2ben vagyunk mától... tehát 31.-én 17-tõl-20-h-ig és 1.-én 04-tõl-07-ig...

Egyet értek!
Nortai
Jogos. Volt átállítás... de utálom ezt.

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Akkor úgy tûnik csak én vagyok feketelistán, se Mozilla, se Chrome, se Opera nem hajlandó megnyitni.
Miylen géppel repülsz?
Hát mivel mi átállítjuk az órát így utc+2be kerülünk úgyhogy 17-20ig lesz ha minden igaz de majd úgyis kiderül 😊
Nortai
1. March 31st 15:00 — 18:00 GMT
2. April 1st 02:00 — 05:00 GMT

Magyar idõ szerint:
1. Ma: 16-19 óráig
2. Holnap hajnalban: 3-6 óráig

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

kocsilajos
arra inkább ne adj ki goldent, ritka gány gép inkább a hurrican meg spitfireokra támaszkodj jobb fordulás jobb emelkedés jobb tûzerõ 4 napi prémre lehet most pályázni ha jössz este is....

Pedig az érdekelne engem is: a pontos idõ 😄D
Nálam a chrome-al probléma mentesen megy.
kocsilajos
csak még az idõ intervallumon nem tudtunk megegyezni még mindig, az óraállítással vagyunk bajban

Trabant93
Na ezt jó hallani,akkor össze tudok szedni egy wirrawayre 😄
Köszi! 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

kocsilajos
nincs hülye kérdés, így van az elsõért 100 és az ötödikért is 100

Trabant93
Emberek,ez a mostani aranysasos dolog hogy van most?Az elsõ és az ötödik gyõzelemért külön külön 100 sas,vagy pedig együttvéve? Bocs a kicsit hülye kérdésért.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

No, akkor kidolgoztátok már, hogy melyik az a 2 idõablak amikor lehet menni a Golden Eagle-re? Hazai idõ szerint 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem, Mozilla sem hajlandó behozni. Misztikus.
Per pillanat csak Chrome van a gépen, de akkor mindjárt leszedek egy Mozillát. Eredeti? Ha jól látom kb. két és fél évvel korábban választottam, mint te a tiédet😉
Én japóval tolom minden bamba oroszal repül😄

3 mecs:60-100k csak repülõt lövök bombázon a tö....m😄