War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig itt van rá esély, hogy jó lesz 😊

majd amikor freetrack-el nézelõdsz a tankban összevissza..xD
beszarás lenne egy ilyen RB mód mint a repülõs részlegben 😊
senki nincs jelölve aztán a meccs 80%-ban kint ácsorognál kémlelve a területet hátha mozdul valami xD
Guruló konzervdobozok és még a hús is mozog bennük. Eddig se kedveltem különösképp azokat a jármûveket. WoT-ban kifejezetten megutáltam annyira, hogy ha WT-ben is lesz 90%-nem tartok egy darabot sem 😄
Coral Springs
Az azért vicc hogy egyik játékmódban sem lehet éles harc közben normálisan leszállni a carrier -re. Test flight -ban viszont le lehet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Becsületére váljék vagy 6x megpróbált landolni carrin, de bepöccent hogy nem lehet és ment kamikazezni.
Haha elõ adásban néztem, ahogy Terri lerammolt szó szerint, téged Glo 😊
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

15 perc alatt kipurcan a Zero motorja, nem csak oil overheat. Még leszállóhely sincs :o
És akkor még nem voltál olyan körben ahol 3 db B-17 volt 😊)) Mer az lefele is lõ mint az atom.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Ó neee! Most látom mi van, éppen kezdtem volna kiélvezni az F4F-et...
na ebben a körben meg 3 b-25 és egy a-20... bárhova megyek szopatnak xDD
meg azon nincs alul buborék csak a hátsó tud valamennyire lefelé lõni 😊

de hát kikaptunk miatta..xD
Ja, lefele a humán célzással is szar lõni, mert mindent kitakar a géptest..

gusztustalan... ja és már csak 1 motorral megy egy ideje.. tökéletesen 😄
én csak egy lövész tudtam alulról támadva kilõni..lent kellett volna maradnom végig 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mentem is egyet a zeroval. 😊 2-õt behúztam a harmadik bedobta a tengerbe elõttem..😄

az ellenfélnél egyedül egy b-25 öli az embereket.. már 4et kiszedett
engem 1 találattal...😄
Coral Springs

Ez úgy fest a Japó fanoknak szól 😊

Guadalcanalon FRB-n nem sok esélyük van. B17-el lehet õket aprítani rendesen 😊)

Állj a sötét oldalra ;-) Vidd a japókat! ( Te legalàbb mehetsz én talán holnap)
azért ez a mostani párbaj elég nagy bullshit

f4f meg f6f-el mégis mit?

lefordulni és leemelkedni nem lehet a japókat, de ezekkel a dagadt szarokkal még legyorsulni sem 😊
én is megvettem ma a P51-et,mert ugye az MUST HAVE😊 ,de 2 ft-ot nem ér.....borzalmasan lassan emelkedik esélyed nincs értelmes magasságba menni idõben....max sunnyogva map szélén....mivel szinte senki nem harcol 7-8k méteren ezért baxhatod is a magassági vadász mivoltát😊 amúgy én semmi extrát nem vettem észre viselkedésében még magasan sem.....szerintem még mindig broken a FM-je.....valamint a 6 hülye géppuska is ótvargyenge a kistársaihoz képest....

Szépek.A kamera /replay irányitás valòban sz*r
ó lángokból sosem elég..
az utolsón még a war thunder logó is lángol 😄
ja én is úgy csinálom, bár ha azt akarod h ne csak egy karika + folt legyen a légcsavar akkor el kell indítani a lejátszást és látszódnak rendesen a lapátok persze elmosódva 😊

a kameramozgatás meg kész agyrém replay-ben.. az egészre ráférne egy alapos újradolgozás.. majd idõvel biztos lesz is valami
lángolòs/ város felett lelövös
az akciô részeknél le szoktam lassitani majd megállitom és a kamerával pöcsörészek.persze nem árt ha jó a pálya és az idõjárás sem sima kék eges...csak nehéz összehozni hogy minden összeálljon.
kb ezek közül kéne választani..
amúgy ez a montázs szépen be is mutatja a csatámat..xD

dede azért nyomtam az f12-õt mint a barom nehogy lemaradjak valamirõl 😄
sikerült kb 40re leszûkíteni de hát..nehéz

azért teljesre húzva "movie" minõségnél rendesen odatesz a látvány néhol 😊
el tudnám viselni ha ilyen grafikával kéne játszanom az RB-t 😊
de a 16-20 fps miatt inkább lemondok róla 😄D
Nem replayböl szedted?
lõttem 186 képet az elõzõ bearcat-es RB csatámból.. most jön a legszarabb rész kiválasztani a legjobbat a contestre 😄
Torzonborz
Mindegy ,elsírtam a bánatom , meghallgattátok ennyi. 😄

Egyébként HB mikor vált ? Már jó ideje JAP-RUS megy és kicsit már unom .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
Igen ezt tudom de itt a repeszgránát szed ki mindig földközelben , ez az ami nonszensz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A nagykeliber volt repeszgránát, a kis kaliber (20mm pl) az olyan volt mint a rendes lõszer, azzal lõttek a közeliekre.

Torzonborz
Stukának minden a szerkezete csak nem erõs. KI-45 viszont tényleg strapabíró gép azt viszont rendszerint telitalálattal szedik ki.

Egy kis magasságban repülõ gépre meg nem repeszgránáttal lövöldöztek mert a találati esély nulla felé közelített.

P47-est attackernek használják, ezért mindig kis magasságban küzd, ahol simán meghal mindig. A P51-el már lehet valamit kezdeni, mert az vadász 😊

Az amerikai gépeknek a legerõsebb a szerkezetük a játékban, semmi bajuk nem lesz olyan sebességné, G terhelésnél, aminél mások már törnek-szakadnak.

Az új P-47 és P-51et próbálta valaki? Tudnak ezek valamit azon kívül, hogy az ezüstös testükkel eszméletlenül jól néznek ki? Megéri megvenni õket?

Ugyanezzel a géppel meg a PBY-t lövöm AB-ban mint az állat, csak Hit...
Újratöltöm a CNN-t és az Ammo-t, 3 lövés 60m-rõl és Aircraft Destroyed, na az máris jobban hangzik!

Szokni kell ezt is.Majd ráérzel melyik mit bir
Én meg hülye vagyok! <#idiota>
HB-ban He-122 B-0-val rárepülök a P-40-re magasból, ne csodálkozzak ha 630km/h-nál szétszakad a gép! Õ bezzeg magasabbról rám repült és semmi baja.... <#falbav>

HB-n elõfordul 😊 Mondjuk az imént a D30-as simán utolérte a G10-es meszát, szal minden lehetséges..

Egyrészt a légvédelem repeszgránátokkal lõ, így nem kell eltalálnia a gépedet ahhoz hogy lelõjön. A mindenfelé szértepülõ repeszek teszik a kárt a gépben. Másrészt pedig ki lehet játszani õket, ha extrém kis magasságon repülsz, gyakorlatilag nem tudnak megcélozni. Az Attackerreknek meg elég erõs a szerkezetük ahhoz, hogy a fák tetejének magasságában berepülve az egész reptér légvédelmét lerendezd, mielõtt lelõnének.

Nem az a baj hogy fizetni kell a löszerért.Hanem ax elv.Ha nem használtam ne vonja le.( vonja le lesz* rom. van lé :-) )
Decalokat is felemelték ....még jò hogy ugyanazt használom minden gépen, az meg megmaradt.Ako viszont gyüjtötte variálta bagy skinre gyurt az ráb.szott.
HB-ban a Barrage Ballon mit csinál? Pont HB-ban vagyok!

bardocz
Van aki ilyen magasságban játszik ebben a játékban? 😄D
Coral Springs
Az AAA inkább a kis sebességgel közlekedõ gépekre veszélyes, úgy 500 fölött már nem igazán találnak el. Majdnem minden második csatában ki kell halásznom valami majmot az enemy base környékérõl, de még egyszer nem lõtt le a légvédelem.

Jaa, hát nekem nem volt lõszerlopás <#nemtudom>
áhhááá, hogy a Patch miatt elvették a bombatartót! Ezért nem rakja rá, köszi!
Patch elõtt sokkal jobbak voltak a németek, most az oroszok nagyon aprítanak meg a Beau-k. És még elveszik a bombát.. PFFF

A P-51 nagy magassági elfogó volt, szal kb 6000 felett lesz jó, ott ahol majd a Ta-152 fog repülni egyszer, ha kész lesz az FM-je.

Az ellenséges ügynökök felrobbantották a lõszerraktárat 😊)

Vagy tényleg a rétinégerek voltak, nézz szét a vastelepen 😊

a P51-el mit érdemes kezdeni?

ja feltöltik persze csak én kikapcsoltam tegnap a teszteléshez, hogy megnézem mik is ezek a számok 😊
aztán egyeseknek eltûnik éjszaka az egész lõszerkészlete reggelre nekem úgy maradt ahogy volt
Torzonborz
Jó ezt értem csak szerintem eléggé alávág a történelem hûségnek , nem nagyon hiszem hogy ilyen nagy találati aránnyal bírtak volna a légvédelmi ütegek.
Arról nem is beszélve hogy attackerként így gyk halálra vagy ítélve .