War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt gyanús helyzet, de tegnap egyszer határozottan fel is tûnt - a másik végérõl 😊 Ronggyá lõtt egy faroklövész, crit is volt, majdnem hazaevickéltem, de nem messze a reptértõl a motorom már nem húzott, lepottyantam - és crashed, nem adott killt a másiknak.
Itt ha nem is a max szinten mész akkor is kiválòan élvezhetö, és eselyes vagy nagyobb tierü gépek ellen is.( ez nem AZ a játék :-) ) Prém számla megkönnyiti a fejlödést fenntartást de anélkül is elérhetö minden.A prém gép elönye hogy olcsòbb a fenntartása mint a hasonlò szintü ugyanolyan gépnek.Ill. van néhány csak ott elérhetö de nincs szupererejük.Söt eggyes gépek jonban felszerelhetöek mint prém változatuk.( fw190 pl)
Eagle16
Nekem is gond van a hanggal...játék hiba.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

maximum
és ha az átlagosnál kicsit ügyesebb is vagy akkor igazán farmolni sem kell csak játszani

legalábbis egyelõre még ez a helyzet
Mindenféle pénz befizetés,prémium tagság nélkül mekkora színtü gépek érhetõk el?
akármennyire megfeszûlhetek valaki ígyis-úgyis kilõ...ha pedig a pálya szélén szedegetem az ellenfeleket akkor meg pontom nem lesz...és ha nem ölök azonnal és húzok izibe odébb 3-4 en vagy a célpontomra keselyûznek rá, vagy énrám ugyanennyi ellenfél😛

Érdekes, mert játék közben a chaten folyamatosan megy a panaszkodás ugyanezekrõl a hibákról...

Fellner
Nyilván sok germàn fan, mert õk csináltak értelmes gépet, szép is, jó is, hangjuk is pro mi kell még?

Valaki belefutott a következõbe a patch óta?:

Lecriteled az ellent, nekiáll beforogni, pörögni, mint amikor dugóhúzóba kerül és becsapódik a földbe. Kill-t, assist-ot nem kapsz, az ellen simán crashed lesz.
Torzonborz
Eddig senki nem írt ilyen tapasztalatokat a mostani patchrõl szóval nem biztos hogy azzal van a gond.
Egy reinstallt azért a helyedben kipróbálnék.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Coral Springs
Pedig OP az hidd el, meg minden amivel én repülök.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Emberfüggõ. Egyáltalán nem volt idegesítõbb az Arcade, a HB talán még nagyobb stresszel is jár mert nem hibázhatsz. Nekem majdnem minden második csatám Survivor volt, tehát 7+ kill / 0 halál / bevétel, nem volt idegeskedésre okom.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Úgy érzem, kár ezt erõltetni, ezzel a frissítéssel egy az egyben hazab@szták a játékot. Majd 1 hét múlva visszanézek, hátha addigra már kijavítják a javítást...

Irtak valami server gondról amin dolgoznak...soon. Nekem sikerült bulgen 19 es fpst hozni...
Te Coral, kipróbáltam ezt a Buffalót. Hogy kell ezt mûködtetni? Csak 250-et megy, nem emelkedik, egy LAgg most fordult le.. Jó, a 4 50-es kaliber üt, de akkor is.. Nekem nem olyan pro 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Valami nagy gáz van ezzel az új frissítéssel... Elõször is, szar a hang. Ha épp rámlõnek, akkor megszûnik a motorhang (és nem azért, mert kilõtték a motort...). Ráadásul az FPS is kevesebb lett 10-15-tel, és a felbontással is van valami, mert hiába van 1024x768-on, mégis látom rajta, hogy játékon belül (már a menüben is) nagyobbra áll.

Coral Springs
Ki gondolta volna, hogy egy javarészt germán fan topikban kezdek szánalmas lenni. De azért örülök amikor érzékeny pontra tapintok.

Haladnak?? Játéktörténeti mérföldkõ, hogy a technológiai innováció legnagyobb alakja J. Carmack beállt közéjük 😊)
Torzonborz
hmm a kezdõ dev pack 275 dodó és ez még kis darabszámban készült ,ennél csak olcsóbb lesz a végleges ( remélem ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RiCSi1234
De veszett jó gép ez az í tizenhat izsák.. 😛 Volt vele pár jó élményem.
Igaz a legtöbb enemy alacsonyabb tier mint én, de leszarom, végre a fasz jó oldalán is voltam a játékban. 😊 Kis Ishak montage. 😊 Én stealth attackot használtam ,a replayban mégis traceres.. 😮 AB-s vérpistike vagyok. 😄

GTA V (*.*)

Tudom hogy a végleges piaci változat hd lesz, a mostani megvehetõ dev változatok még nem azok. Azért mondom, hogy bíztató, mert haladnak, és nem csak ígérgetnek.
FRBn mûködni fognak vajon azok a részek, amiket ki lehet tenni gombra, de még nem élesítették a fejlesztõk? Kérdezzem a hiv. fórumon?
Mod 22 és ki61Ic-vel el lehet vinni 14-ig, a6m5-el 15 fölé, az bõven elég a játék 2 legjobb propellereséért.
Nem úgy értem, a másikat én csak kipróbáltam, de egyáltalán nem teszik, mert nulla zéró skill kell hozzá, W-S-t kell ismerni és slussz, túl casual game. Nem rétegjáték, alapvetõen kerülök minden populáris game-t. Minõségi célközönségnek szánt játékokat kedvelem. Itt inkább az a bosszantó, ha türelmetlenségbõl bele csalnak egy rossz pozícióba és tudom, hogy a gép képességének alapján én rontottam el. Ha lesz földi jármû WT-ben valszeg nem fogok menni vele. A hajókat funolnám.
Na ja, csak ha megtelik az xp csík jelentõsen lelassul a fejlõdés és mivel kevés gépük van így lassan lehet elõrelépni.
AB-n toltam pár kört két napja. Jöttek is velem szembe többen. Éppen a tünde Kittyvel toltam, repkedtek el mellettem, darabokban, vagy 3-4 shot-ot behúztam így azon a meccsen. De a Yak és LaGG gépeket utálom. Mikor elkezd kelepelni mögöttem, fordulok is meg rögtön, ahogy lehet.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Én is így vagyok! Én is Tank után megyek Repülni! De sokszor a repülés is idegesít 😛

árkád sokkal idegesítõbb....hidd el😛😊

Nem bizony 😉

Mentem eddig vagy 15-20 HB csatát hát bõven elég volt. idegesíti magát a faszom vele.
Az mindig is HD-nak volt szánva, inkább az a biztató, hogy egy agytröszt zseni fantáziát lát benne és csatlakozott a vezetõmérnök csapatba. Talán jövõ ilyenkorra lesz belõle valami.
Nem olvastam el a cikket, de a "HD prototype" felirat bíztató 😊
"Csak nagyon felhúzott az a bizonyos tankos játék, és kikapcsolódásra vágytam 😄"

A maga módján ez is fel fog húzni 😊
"Japánnal kicsit rosszabb a helyzet szerintem."

Fenét, bent voltam egy HB meccsen, mikor n1k-k türelmesen szétkaptak vegyes kis-nagy migekbõl álló teamet. Egy vagy kettõ n1k veszett oda össz-vissz. Mi ketten gyengébb géppel kipucoltuk addig zenghoun az ellenfél airfieldjét, hogy ne legyen arty. A választék viszont tényleg sovány, de úgyis kapnak azok is gépet, szvsz a köv. patch-ben.
900$ körül volt elörendelhetö asszem
Torzonborz
Én vár már hogy kijöjjön a végleges változat , ha nem lesz horror ára biztos hogy veszek egyet.

Lehet több dolog lesz ebbõl a kütyübõl, mint egy fogpiszkáló. 😊
Érdekes dolog ez a tech data. A D5-ös stukára 37 mp-s fordulót ír, közben meg lefordulok vele mindent 😊

Mondanám, hogy 30 HB csata után halálpontosan fogod érezni, hol kéne lennie a "hova lõjjé izének", ahogy mindannyian, de úgyse akasz HB-zni , szóval...

😄

Marad az árkád elétartásjelzõs egerezõs játékmódnál, hidd el az való neked 😊

Mi meg megyünk a HB-n meg FRB-n. Ne is gyere át, véletlen se, mert hidd el minden gépet OP-nak fogsz tartani ami az ellenségnél megy 😊)

Izére gondoltam. a hova lõjjé izére.
Jah, és természetesen van célkereszt HB-n, külsõ és belsõ egyaránt. Nemtudom te mivel játszottál.

Hát, a te bajod. Egyébként nem véletlenül van kettõ helyett három játékmód. A szimulátor szint az az FRB. Az arcade az az óvoda szint. A HB pedig a kettõ között van, nem teljesen reális, sok az egyszerûsítés, de a repülögépek itt már repülõgépként is viselkednek. Nem véletlenül HB-zik mindenki aki szereti a repülõgépeket egy idõ után.

Az Arcade olyan mint annó az autós játékoknál a Need For Speed Most Wanted volt. Autóknak látszó dologgal kellett menni, ami egyáltalán nem viselkedett úgy, mint egy autó, mert csak az eszement száguldozáson volt a hangsúly. De akinek ez kell, annak lelke rajta.

Én most fejeztem be a harmadik új account hatos szintere húzását az event miatt, így kénytelen voltam az elsõ négy szintet Arcadben átvinni mind a háromszor. Hát senkinek se kívánom, ezzel az Arcade-al büntetni lehetne, akkora "élmény".

Torzonborz
Oké köszi már ezt is tudom . 😊

Bocsánat, próbáltam, tényleg, de nem tudtam megállni: nincs "bjúd" hanem "bód" van 😉
Maradok is. Nem megyek a sznobok közé 😛PPPPPP
Tegnap még volt a simán..remélem nem csak promo...meg a maprotáciò is jó volna ilyen ütemben nem a 3 heti váltás
Most csak USA-GER van megint. Vagy ez a Dev szerveren fut?

FRB újitás. Egyre jobb...nincs egér nincs kapkodás.. http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/53857-new-map-with-8-airports-available-nations-in-133/#entry786149
Torzonborz
HB fos ? Neked lehet.

Nekem sokkal nagyobb élmény HB meccsen leszedni több gépet netalán gyõzelemre behúzni úgy hogy utolsónak maradok mint bármelyik AB-s hentelés.

De tudod ez a játék pont ettõl jó. Mert sokan megtalálhatják benne a nekik van való játékmódot .

Akkor maradj ott a vérpistik között 😊

Innen már sok embernek rendezõdött a vérnyomása azzal, hogy átállt HB-ra. A sikerélmény megy kb tízszerese, ha ugyanazt eléred FRB-n. Kinek a pap, kinek a paplan 😊