38447
-
#22323 Ma volt HB-n:
A20,felszállás,majd kiszedtem egy AA-t,és kaptam egy kill assist-t
Gép sem volt a közelemben.. -
#22322 Az is lehet, hogy előtte egy másik géppel sérülést okoztál neki és csak most esett le.
Nálam is volt már olyan, hogy éppen gépet váltottam amikor kiírta, hogy xy-t lelőttem, gondolom megpróbált leszállni, de nem jött be. -
vass17 #22321 Ma egy nagyon furcsa bugom volt, valakivel már történt hasonló?:
a Dornierrel elindultam tankokat bombázni, egyenesen oda és miközben szedtem ki őket, egyszer csak kiírta, Aircraft destroyed (egy B-17 volt az). Kérdeztem chaten, hogy ezt mégis hogy, azt mondták, hogy biztos tailgunner vagy a bomba közelébe került, csakhogy én nem is láttam a közelben. Visszanéztem a replayt a B17 szemszögéből, olyan 20 km-nél közelebb nem is kerültünk egymáshoz, teljesen más irányba ment és egyszerűen belezuhant a tengerbe, semmi közöm nem volt hozzá :) -
#22320 Abban a tier-ben a G2 a legjobb szvsz. -
BaleniX #22319 Én még anno a tutorialban az anyahajóra leszállásnál akadtam el, azóta se sikerült ha próbálgattam. Mi a titka? :-D -
robi3 #22318 az új fw 190-est próbálta vki hb-n? nem sűrűn hb-zok de szerintem borzasztóan repül.
a g-2-es messza jelenleg jó? mert volt időszak hogy rossz volt aztán jó aztán stb. most milyen? -
#22317 Jaja, kapod az xp-t szépen. hogy meghalsz-e, vagy nem, semmi jelentősége, nem tartja sehol sem számon a játék. A bf-ig meg viszonylag hamar eljuthatsz. -
#22316 No de ha szépen lelövöldöznék mindenkit:) és jóóóól sose halok meg akkor megy minden szépen . Vagy nem?
Nekem bejön az a drótszamár így képről különben:)
A mester (Galland ) is ilyennel vitézkedett asszem spanyolhonban annó:) -
#22315 Elsőnek kétfedelű gépekkel mehetsz. És xp-t kell gyűjtögetned, hogy megkap a jobb gépeket. -
#22314 Majd talán ha jóóóól berugok:) újra nekiállok. Józanul ez nem megy .
Én nem akarok XP-t meg mifenéket gyűjtögetni,bemennék full reálra és megnézném .Jó ez a gépszörny amit elsőnek lehet használni:) -
#22313 rúgd, hosszú Ú-val, francba már -
#22312 De most komolyan már, MI dráma!
Bírd ki a fos tutorialt, csapj kettőt az asztalra (vagy rugd fel a macskát - no nem komolyan), aztán "mehetel" repülni.
-
Amaymon #22311 Zero cannonjába high explosive, armor piercing ammo-t tegyél tracer nélkülit (stealth). Elég a gun lövedékét látni oda megy a cannon is majdnem. Ez a lőszer mix csúnyát üt, ha talál. -
Glo #22310 Azért vehetsz prémium gépet, vagy prém accountot (1-2 napot) amikor dupla xp-t meg 1,5-ször annyi Liont kapsz körönként.
Amúgy Neked bejönnének ezek az eventek Laca, csak bírd ki a tutorialt :)) -
#22309 Az mi az?:) Repülni akartam nem gyűjtögetni:) -
Paladin #22308 Ja, elég bosszantó fajta a tutorial. De legalább kap érte az ember eagle-t :) -
#22307 Gondoltam lefrissítem én is ezt ha már megvan a steamen,ha meg már megcsináltam akkor kipróbálom. Erre mindenáron valami tutorialt akar velem csináltatni,meg ilyeneket.De jó csináljuk. Aztán magyaráz,hogy és mit csináljak ,és addig el se tudom nyomni amíg el nem vartyogja a magáét.
No elég is volt belőle. -
Amaymon #22306 Úgy tudom a mai peccsel csak úgy lehet belépni, ha végig csinálod a játékmódnak megfelelő tutorialt. Nem tudom ez éles-e? Én nem tudtam kipróbálni, mert elég régóta megcsináltam már. -
Glo #22305 Honorabru P40 :D -
vajakos21 #22304 Elsőre zeroval 2 p40es..a harmadik lerammolt..Gondolom ezután csak rosszabb lesz. -
Sith #22303 Baloldalt fent ugye ott az event gomb kiválasztod a megfelelőt arcade hb... felsorolja hogy adott oldalon milyen repülők játszanak, ezek közül beteszel legalább egyet alul a slotokba kiválasztod és vársz picit... -
vajakos21 #22302 A beállításokkal próbálkozom a kezdő képernyőn majd mikor indítanám azt rja hogy nem lettek mentve a beállítások folytatja?..Eddig ilyen nem volt. Hol kéne mentsek? -
vajakos21 #22301 http://index.hu/tudomany/tortenelem/2013/09/30/megkerult_az_elveszettnek_hitt_nemet_bombazo/
Csak úgy -
ladanyi78 #22300 valaki meg tudja mondani az eventbe hogy lehet bejutni, mert nekem sem korábban sem most nem csinál semmit, nem kínál fel semmit!!! akkor hogy juthatok be??? -
#22299 Pf. Inkább zuhanna le magától akkor már. Gyűlölöm az ilyen utolsónak maradt embereket. Vagy harcoljon, vagy lépjen ki. -
Glo #22298 A földik bombázása több xp, mint lion. Aki grindelni akar bombázzon, aki liont keresni az vadásszon, ez a képlet :) -
twi452 #22297 Ha tovább mész arra akkor egyszer csak megfordít magától és visszateleportál a pályára..
szokták játszani a menekülő pilóták... nem kell fordulgatni -
#22296 Nekem most 1 összejött,de ennyi. volt egy ellenséges gép, amit követtem, és írta nekem, hogy húzzak vissza a csatatérre, ő meg ment tovább. Ennek nincsen semmi következménye? Egy idő után összetörte, és vége lett. -
vajakos21 #22295 Japó vadásszal eröst kerülni kell a bombert,föleg kis szinten.Mikor az ingyenprémgép akció volt tele volt a20al a kis tier.Konkrétan lelöhetetlen.Az ami bombereket hagyom a destroyereknek.Majd talán az 57mm es... -
Sith #22294 Néha vannak eventek amikor valamiért kiosztanak pár száz aranysast.
b verzió veszel forintért :)
(egyébként nem létfontosságú dolog el lehet lenni nélküle is) -
Amaymon #22293 Eddig 5 killem van 2 JAP zeroval, 3 US tailgunner-el. Alapban nem kedvelem a bombázást, de a dive bombing szokatlansága megmozgatta a fantáziám. A faroklövész RB-n pusztító tud lenni az A6M2-re.
Raktak újdonságot a mapra a P40-nek, már szárazföldre is lehet landolni. -
Betyar070 #22292 Érdeklődnék, hogy az golden eagle-t csak megvásárolni lehet. vagy van valami más módi rá hogy szerezzek. A tutoriál megcsinálásakor kaptam 200-t de azóta semmi. XP van már dögivel,de golden eagle semmi. Köszönöm a segítséget előre is. -
#22291 Ez az event...kettőből kétszer lelő valami, amit addig egyáltalán nem láttam. Látszik, hogy csak ai-k ellen mentem eddig frb-n. -
BaleniX #22290 Mi ad több Xp-t? Az ellenséges repülők vagy a földi célok kilövése? -
Amaymon #22289 Mit patcheltek a bf-en?
Tutorial követelmény: -
#22288 -
gstup #22287 Csak ab-re.Hb-n túl kevés a lőszer hozzá.HB-re inkább a 20millis verziót vidd.Oda jó lesz.Egyébként lassú,jól fodul,de gyorsan elveszti az energiáját.Ha kitanulod HB-n simán lehet vele aratni. -
BaleniX #22286 AB-re akkor jó lehet :D
Érdemes húzni? -
sulouos #22285 A Ju-87 G-1 és G-2 variánsokon van két 37mm-es ágyú, a G-1-nek összesen 12 lőszere van hozzá, a G-2-nek 24. -
gstup #22284 Ju-87 - 37mm és a ME-410 50mm.