War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

NagyiBMX
Adobe Photoshop CS5

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ilyen képeket milyen progival csináltál?

Bár ez a tankos része, képek alapján nagyon gyönyörû, nem olyan sablonos mint a WoT.
Az lenne a legjobb, ha tényleg nem ilyen Hp-csíkos megoldás lenne, hanem Pl: belül felrobban a lõszerrekesz, megsérül a személyzet.
Vagy a töltetet beállítani 3mp-re, és belül robbanna <#szeret>

lõnek rajta..tiszta erõszakos xD
A bal oldali nagyon jó! <#eljen>

PLS ! Valaki röviden leírhatná melyik töltény milyen hadviselésre jó!
Spitfire,Hurrican lõtáv mennyi legyen?

NagyiBMX
Na csináltam egy lángoktól mentes, tenger fölött repülõs képet. 😄
Ez már remélem jó lesz mindenkinek! 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Mondjuk választható pluszként a mostani HB-n és FRB-n. Így lenne 2 HB és 2 FRB csatamód. 😊
Rosszul fogalmaztam.A tierbesorolást kellene történelnileg belöni, ( pl 109e3vs spit hurri 1)persze a koronkénti csaták korhü gépekkek is jò lenne.
Gondolom akkor lehet ezt megoldani, ha már eléri a kritikus tömeget a gépek száma.
azért még mindig egy multiplayer játékról van szó ezt ne felejtsük el 😊
Viszont ígéretet tettek rá, hogy lesz történelmi balance!
Kár hogy történelmileg elfelejtettek balanceolni...
"Vagyis remélem, hogy nem variálnak bele valami fantasy dolgot..."

Fantasy dolgot biztos nem, elég vaskalapos a dev team, inkább drágították a jobb gépeket HB, RB-n minthogy nagyon eltérjenek a "valóságtól" úgy balanceoltak.
bardocz
Jaja, nem hiányoznak az elnyelt lövedékek, meg 0 sebzésû criticalok. Nameg hp csík, egy tanknál 😄D
Ezeket fentrõl szétlõni szeretném 😊
Nem hiszem, hogy így lesz. Ha valósághûbb akar lenni, akkor egy kis kaliberû gyenge ágyú karcolja csak meg a festéket a böhöm vastag páncélon és ne üsse át.
Sajnos itt nem hiszem, hogy menni fog az ami a repülõs résznél, hogy a kicsikkel is lehet jó csatát menni a nagyok ellen. Adott lesz az átütés és a páncélvédelem. Ha az átütés nagyobb sebez, ha nem akkor nem. Itt nem hiszem, hogy tudnak variálni bármit is. Vagyis remélem, hogy nem variálnak bele valami fantasy dolgot...
WT sem szimulátor, olyan köztes valami, valamiért FRB-n sem élnek a szim elemek még teljesen csak részlegesen. Lehet késõbb bele építik, propeller pich, magneto és a többi.
Valakinek van infòja a q&a rol?
látványra meg ilyesmire lehet számítani, eddig ilyen képeket közöltek mint "work in progress"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Értem, de mondjuk a WoT nem egy szimulátor, így a WT-tõl többet is várok, márpedig most is jobb!

Valószínû sokkal élethûbb és jobb fizika lesz benne. Szvsz kizárt lesz hogy kis tierrel nem sebzel meg nagyot.
reméljük annyiban fog hasonlitani hogy abban is vannak tankok
ha magadra akarod haragítani az ittenieket akkor igen fogalmazhatunk úgy 😄

csak tedd hozzá, hogy olyan minõségben mint a repülõs rész 😊 ez a nem mindegy 😊
Tehát egy WoT utánzat?

õm nem.. 😊

valószínûleg ugyanolyan vagy nagyon hasonló lesz mint most a repülõs rész
ahhha.... Tehát ilyen stratégiai rendszerû irányítás lesz?

Erre várjuk nagyon sokan a választ 😊

annyit tudni, hogy elsõ körben német-orosz harckocsik lesznek és még csak nyálcsorgató képekkel borzolgatták eddig az idegeket 😊
Egyszer szóba jöttek az irányítható földi csapatok, az hogy is lesz?

Torzonborz
Ehhez már tényleg kell majd a 410es ötvenese , jó nagy zsíros célpont.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ez a dynamic kampány kár hogy nem globális és csak misszióként létezik. Hatalmas poén lenne bejoinolni egy-két célzott éles küldetésre.

Mindenesetre bemelegítésre, gyakorlásra szuper.
A szárnyleszakadás, vagy ha félbeszakad a test... szerintem csodálkozásunkban nekirepülünk valaminek 😊

bardocz
Már a két motoros gépekkel sem tudok mit kezdeni, ezzel mi lesz majd? 😄
Csodálatos! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Lesz ám! <#smile>

Ja, akkor valamit nagyon elkavartam...
Akkor az majd tud bombát szállítani, de nem is akármilyet! <#eplus2>

Az az utódja, a B-29. Az is benne lesz a játékban. De ez az üvegezett orr rész amúgy is jellemzõ a korszak bombázóira.

Az b29
Én ahogy néztem a B-17-est, nem hasonlít az orra az Enola Gay-ra, vagy az másik típus?

Torzonborz
Én atomjaikra robbanó B-17 csordát szeretnék látni. <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

<#eljen> Köszi szépen!

Teljesen ízlés kérdése ugyan, de sokkal jobb lenne egy tenger felett repülõ Zerot vagy más egyéb kellenes, hangulatos képet bámulni, mint lángoló gépeket. Mondjuk mindegy, úgyis kikapcsolható lesz ha lesz.

Erröl kértek véleményt, erröl irtam.De igazad van valòban jò lenne egy ilyen kép.Esetleg pumások összehozhatnának egy sxép köteléket.Van emberük és rutinjuk is.
Coral Springs
Nem tudom hogy mit jó nézni egy lángoló gépen, az official -os versenyeken is majdnem mindenki lángoló gépeket tol be. Szerintem jobban nézne ki topikháttérnek, néhány egymás mellett repülõ gép, és ezt akár a fórumtagok is megtudják maguknak csinálni egy közös freeflight -ban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

van egyáltalán? csak topiknyitó van nem? 😊
On/Off szerintem is ok, de ki a házigazda?
NagyiBMX
Hoppá, rossz hsz-re válaszoltam, az eleje az #18235-nek ment.

NagyiBMX
Ha az úgy megoldható akkor az lenne a legjobb opció.

#18230 Persze, nekem sincs semmi problémám a sima letisztult háttérrel, csak gondoltam ez esztétikailag szebbé tenné a fórumot 😊

Torzonborz
Elég pöpec , szerintem be lehetne tenni de úgy ki ki-be kapcsolható legyen .