War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csinálnak, és ez nagyon helyes így. Az a cél hogy a légvédelem az tényleg légvédelem legyen, olyan zónákat hozva létre, ahová az ellenséges gép nem repül be, vagy ha berepül, számol azzal, hogy ott rövid idõ alatt biztosan lelövik. Én azt mondanám, most mûködik megfelelõen a légvédelem, pédlául HB-n ellenséges repülõtér fölé berepülni biztos halált jelent egy percen belül, ha nem tudom mit csinálsz. Így már a baserape-ek is sokkal ritkábbak.
Én nem agyalok ilyeneken, a javítás és az újratöltés automata.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
A szükséges bombafelfüggesztõ ki van fejlesztve hozzá a gépen?
Én ott is rányomtam, de szürke volt és csak a Without volt elérhetõ. Ezt a lõszer dolgot meg nem értem... hogy 36/40? Az automatikus feltöltés az elvégzi a munkát nem?
azt lehet tudni hogy a szájbavert légvédelemmel csinálnak e valamit ? röhej amit mûvelnek , sniperek ülnek benne vagy hõkövetõ rakétákat okádnak ezek a fosok ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Szerintem én hanyagolom egy darabig a gémet, amíg nem peccselik. Az új peccs egyebek mellett akkora beszaggatásokat hozott kis magasságon, hogy játszhatatlan. Kis magasságon 50-rõl 10-17 FPSre megy le, játszhatatlan.
biztos valami bug lehet
nálam maradt minden úgy ahogy hagytam este 36/40 és stb
nálam maradt minden úgy ahogy hagytam este 36/40 és stb
A briefing képernyõn (mielõtt belépsz a reptérre) ki kell választani. Alapból "Without"-on van. Gondolhatod hogy örültem mikor elsõre bementem az A-26-al bomba nélkül 😊)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
reggelre 1/30 lett a löszerem.7000.nem nagyon értem miért.tegnapelött párszor cseréltem csak.stealhot használok kivéve do217...az had spricceljen.
Köszi! Nekem meg a 110 C-4-re nem akarja rárakni a bombákat, pedig ki van pipálva <#rinya>#rinya>
annyi, hogy ha sima tracer van az övben akkor az nem üt akkorát mintha páncéltörõ vagy gyújtó, robbanó akármi lenne (elvileg)
legtöbb övben meg ilyen öszvérek vannak, páncéltörõ-nyomjelzõ, robbanó-nyomjelzõ stb stb
ezekrõl se nagyon tudni, hogy kevesebbet ütnek-e mint a simák vagy sem
saját véleményem, hogy felesleges ezen agyalni
stealth ammo elõnye hogy nem látják.. ennyi 😊
legtöbb övben meg ilyen öszvérek vannak, páncéltörõ-nyomjelzõ, robbanó-nyomjelzõ stb stb
ezekrõl se nagyon tudni, hogy kevesebbet ütnek-e mint a simák vagy sem
saját véleményem, hogy felesleges ezen agyalni
stealth ammo elõnye hogy nem látják.. ennyi 😊
De a látszódáson kívül van valami különbsége sebzésben? Vagy csak annyi, hogy lássam hogy hova lövök?
Egyénfüggõ
Ha biztos vagy már a célzásodban akkor mehetsz stealthre.
Én egy gépen sem használok ilyet nekem kell az, hogy lássam is merre lövök pedig 2-3ezer csatát lenyomtam már..😊
Ha biztos vagy már a célzásodban akkor mehetsz stealthre.
Én egy gépen sem használok ilyet nekem kell az, hogy lássam is merre lövök pedig 2-3ezer csatát lenyomtam már..😊
Az biztos! Kicsit megijedne a pilóta, meg megingana a gép 😊
Az Universal Ammo jó? Megéri? Vagy inkább használjam a Stealth-et?
Az Universal Ammo jó? Megéri? Vagy inkább használjam a Stealth-et?
ennek van splash dmg-e 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, akkor izzítsuk be a motorokat 😊
6 hit 3 gep...11 hit 3 gép....iszonyat az a fegyver rajta
Ha azt stabilan hoznád HB-n te is be kerülhetnél top100-ba.
EVENTKE:
http://warthunder.com/en/news/229/current/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az op k**va a***mat. Elsõ csatáim a Bearcat -el, meg egy kis Kittyhawk.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Itt egy jó példa arra, ahogy krit nélkül földhöz vágja a 109E-t az ellenfelem. Szinte nem is látszik a videón, hogy beleszúrok.
A video minõsége lehetne jobb is, de ebben a pillanatban installtam a rögzítõt és nem nagyon setupoltam rajta. A replay valamiért elcsúszik kicsit és sustorogó hangot ad gyorsítás után. A legfurább, hogy a SweetFX nincs belemixelõdve. Alig látszik anélkül itt az ellenfél gépe pedig a valóságban szinte végig látom hol van.
A video minõsége lehetne jobb is, de ebben a pillanatban installtam a rögzítõt és nem nagyon setupoltam rajta. A replay valamiért elcsúszik kicsit és sustorogó hangot ad gyorsítás után. A legfurább, hogy a SweetFX nincs belemixelõdve. Alig látszik anélkül itt az ellenfél gépe pedig a valóságban szinte végig látom hol van.
ùj patchel nekem is ment le rendesen.19 volt bulge-n( ezt már irtam ms adszem valahol) sokaknál lett ilyen gond.reméljük javitanak.
Ennek tényleg részeg mozgása volt 😊
Az a találat levitte volna legkésõbb landoláskor.
Az a találat levitte volna legkésõbb landoláskor.
ja eléggé 😊
itt van az én szemszögembõl, amúgy nem tudom mit csináltak de úgy 10 fps-t elszívott a játék videófelvételnél az utóbbi idõben, régebben nem ment be 30 alá még így sem most meg 25-26 és akadozik is kicsit
lejjebb már nem kéne mennie mert játék közben nem szeretnék ilyet..a korai 50-60 fps-rõl szépen lefaragták a patch-ekkel 36-40re nálam, persze tudom vegyek új gépet.. aha 😄
itt van az én szemszögembõl, amúgy nem tudom mit csináltak de úgy 10 fps-t elszívott a játék videófelvételnél az utóbbi idõben, régebben nem ment be 30 alá még így sem most meg 25-26 és akadozik is kicsit
lejjebb már nem kéne mennie mert játék közben nem szeretnék ilyet..a korai 50-60 fps-rõl szépen lefaragták a patch-ekkel 36-40re nálam, persze tudom vegyek új gépet.. aha 😄
Kolléga küzdött rendesen a géppel elötte is.Az ai se adja kõnnyen magát
Most jót nevettem! Il-2vel a Beautifightert 75m-rõl oldalba kaptam, 2 lövés volt! <#violent>#violent><#hehe>#hehe>
elég nyugdíjas kör volt, 2 ai volt még az áldozat 😄
a bf-eket csak láttam néha, a csapattársak lekapkodták õket viszonylag gyorsan
és nem én voltam az ügyes amint mondtam, ez tényleg csak karcolás volt..😊 húztam felfelé a gépet amikor megláttam alattam és rányomtam egyet lesz ami lesz, megérte 😊
a bf-eket csak láttam néha, a csapattársak lekapkodták õket viszonylag gyorsan
és nem én voltam az ügyes amint mondtam, ez tényleg csak karcolás volt..😊 húztam felfelé a gépet amikor megláttam alattam és rányomtam egyet lesz ami lesz, megérte 😊
Gratula! Ki volt a másik két szerencsés? Kár hogy amcsit nem szeretem.( a japót igen de német v. japán ellen kéne menni) Sajnos japán és német ágon nincs normális prém saját gépböl alacsonyabb szinten.Egy f4/ hien párost bevállalnék.Ez a jó ebben, hogy alacsonyabb szimten is jókat lehet menni és nem vagy esélytelen
Mindenesetre GZ.
Holnaptól retteghet mindenki a 4 pontos trackeremtõl 😊
Vége a vastag kerettõl nem látszódó távoli pöttyöknek.
Holnaptól retteghet mindenki a 4 pontos trackeremtõl 😊
Vége a vastag kerettõl nem látszódó távoli pöttyöknek.
akkor nincs mese... vérprofi vagyok 😄
nem, szerintem elõbb utóbb odacsapta volna magától is de kitudja 😊
nem, szerintem elõbb utóbb odacsapta volna magától is de kitudja 😊
Nem biztos hogy ügyetlen volt, van mikor irányíthatatlanná válik egy kis találattól a gép krit nélkül. Olyankor nagyon be tud billegtetni a motor. Fõleg ha pánikolva manõverezni akar.
A 109G-t leszálláskor majdnem földhöz vágtam, 0-ról adtam neki egy nagy gázfröccsöt 190 km/h körül és hajszál híján orsóba rántott.
A 109G-t leszálláskor majdnem földhöz vágtam, 0-ról adtam neki egy nagy gázfröccsöt 190 km/h körül és hajszál híján orsóba rántott.
csak, hogy dicsekedjek is ma 😄D ki-61el fw-t ölni RB-ben 😄
(persze nem az én érdemem, eltaláltam aztán leesett ügyetlenül szegény de ez is kill 😄)
60 lion a lõszer... a többi tiszta profit 😊
tier 4es prém gépet mindenkinek..😊

(persze nem az én érdemem, eltaláltam aztán leesett ügyetlenül szegény de ez is kill 😄)
60 lion a lõszer... a többi tiszta profit 😊
tier 4es prém gépet mindenkinek..😊

Télleg A5 rakettáját tesztelte valaki?Elvileg valamelyik rakétatipus idögyujtós? ( már csak mert be lehet állitani a távot menyüben)
Igaz hogy drága a bomba viszont hatástalan...
az meg, hogy éjszaka a dakoták ellopják a lõszerkészletet teljesen reális...sajnos ilyen világ ez 😄
a bombás dolog kicseszés viszont a lõszer az kb semmi
ha már 1 találatot beviszel azzal a lõszerkészlettel akkor már fedezted is vele a kiadásod 😊
az elején nézhet ki rosszul amikor megveszed a teljes készletet 40-80 stb adagot, utána már nem fáj azért 😄
ha már 1 találatot beviszel azzal a lõszerkészlettel akkor már fedezted is vele a kiadásod 😊
az elején nézhet ki rosszul amikor megveszed a teljes készletet 40-80 stb adagot, utána már nem fáj azért 😄
Maga az 5let nem feltétlen rossz. El kell égetni a liont. Egy high lvl (60 körüli) játékos, akinek megvan a legtöbb jó gép, hanyagolja a jetet nem tudja kiüríteni a kasszát. A bomba ára viszont erõsnek tûnik elsõ olvasatra, de nincs hozzá arányérzékem, mert nem bomberkedem.
Tanultak valamit serbéktöl.....de miért a hülyeséget?
Legalább kevesebbet látni majd a cockpit nélküli csíter bombereket 😊))))
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/54197-update-09082013-133270/page-7
itten tessenek olvasgatni.hátha kisül valami
itten tessenek olvasgatni.hátha kisül valami
Viszont most olvasom, hogy a bombák is így mûködnek és ott azért már nem ilyen filléres a játék 😄
b-17 pl 1500 egy adag 1000 fontos.. árkádban elszórsz belõle néhány kört és csodát látsz a végén xD
b-17 pl 1500 egy adag 1000 fontos.. árkádban elszórsz belõle néhány kört és csodát látsz a végén xD
Akkor elvesztettem a fonalat...;-) Majd vasárnap ránézek.Ha addig valaki ki nem deriti mi ez.Kollati? Hivatalos verzio?
Szerencsére annyira ez a löszermizéria nem hat meg.FRB n nem fogy.
Szerencsére annyira ez a löszermizéria nem hat meg.FRB n nem fogy.
Exactly 2 a max általában.
ha ilyen 40-50ezres gépekkel mész akkor persze ezzel számolni kell
de egy 10-12ezres gépet simán lehet tartani ez kb a 10es szint is
alatta meg kb mindegy mit csinálsz jön bevétel vagy kevés vagy több
a lõszer meg vegyünk 3 újratöltést ami általában max 2 szokott lenni..3x180 pénz + ha van géppuska akkor 3x40
de egy 10-12ezres gépet simán lehet tartani ez kb a 10es szint is
alatta meg kb mindegy mit csinálsz jön bevétel vagy kevés vagy több
a lõszer meg vegyünk 3 újratöltést ami általában max 2 szokott lenni..3x180 pénz + ha van géppuska akkor 3x40
A rewardon is lejjebb csavartak?
gusztustalan húzás! hogy HB-ban pénzt is keress kell legalább 3-4!! player kill plussz megkell nyerbi a kört! ha nem csinálsz ennyit vagy nem nyertek sõt ha lelõnek VESZTESÉGES egy HB kör ,de jobb esetben is nullszaladós.....pffffff
namármost 3-4 HB kill a playerek kb 5-10%-a képes! 20-30% néha összehoz ennyit illetve 1-2-t ls a maradék 60-70% csak TÖLTELÉK/AGYAGGALAMB HB-ben....ha ennyire elvágják a sikerélményt nagyon gyorsan megfog csappanni a játékos állomány....
namármost 3-4 HB kill a playerek kb 5-10%-a képes! 20-30% néha összehoz ennyit illetve 1-2-t ls a maradék 60-70% csak TÖLTELÉK/AGYAGGALAMB HB-ben....ha ennyire elvágják a sikerélményt nagyon gyorsan megfog csappanni a játékos állomány....
ez azért nem igaz mert minden hevedert újratölt a gépeden pl ha 12 7.7esed van a hurrin akkor is egyet von le a készletbõl
és amikor veszel bele manuálisan egy újat akkor is 40 pénzbe kerül nem 12x40-be 😊
és amikor veszel bele manuálisan egy újat akkor is 40 pénzbe kerül nem 12x40-be 😊
A probléma az volt hogy elhasznált 4 hevedert de reggelre kiürült mintha 30 armt használt volna.Így jön ki a horror összeg.Amugy nem lenne sok
.Valszeg bug.
.Valszeg bug.
fõleg árkádban, ott aztán fröcsög a lõszer mindenfelé és ha csak 1 hiányzik belõle és újratöltöd az már egy teljes új tár 😄