War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell arcadba se több gép mint 2. Sok gépet viszel és elveszted akkor bukóban vagy. Ráadásul ha majd HB-nál a kevesebb slotton több skill pont gyülik össze mintha 8 gépet tartanál. Inkább pár gép jó személyzettel.
Próbálgasd az oroszokat T1-4-ig, a németek T4 felett lesznek jók ahol bejönnek a Me109-esek, addig kell valahogy kibírni 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Na jóéjt mindenkinek, sajnos csak 18.-án leszek itthon újra. <#rinya>#rinya>
Addig nem repülök <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Addig nem repülök <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
persze ez nem kötelezõ lépcsõfok
én pl ezt untam meg, hogy mindig csak jöttek és jöttek az ember nyakára, meg középen egy nagy disco megy 😊
aztán sok historical kör után abban meg azt, hogy már a csata fele arról szól, hogy ki tud magasabbra menni 😄
frb-ben max idegeskedek ha lelõnek de az élmény kárpótol 😄
én pl ezt untam meg, hogy mindig csak jöttek és jöttek az ember nyakára, meg középen egy nagy disco megy 😊
aztán sok historical kör után abban meg azt, hogy már a csata fele arról szól, hogy ki tud magasabbra menni 😄
frb-ben max idegeskedek ha lelõnek de az élmény kárpótol 😄
majd ha megunod, hogy sosem fogy el az ellenség és mindig a nyakadba ugrik egyszer csak a semmibõl akkor nyugodtan bontogasd a szárnyad historical battle-ban
annyit jó ha tudsz róla, hogy
-ott más a repülésmodell, hasonlít az igazira
-csak 1 géped van amit kiválasztottál elõre
-fogy az üzemanyag és a lõszer is (nincs levegõben újratöltés, vissza kell menni leszállni)
-nincs célzássegítõ kör
-nagyobb kockázat viszont nagyobb nyereség (minden többet ér mint arcade-ban)
most így ennyi alap jut eszembe róla 😄
2-3as gépekkel már lehet ott is játszogatni
annyit jó ha tudsz róla, hogy
-ott más a repülésmodell, hasonlít az igazira
-csak 1 géped van amit kiválasztottál elõre
-fogy az üzemanyag és a lõszer is (nincs levegõben újratöltés, vissza kell menni leszállni)
-nincs célzássegítõ kör
-nagyobb kockázat viszont nagyobb nyereség (minden többet ér mint arcade-ban)
most így ennyi alap jut eszembe róla 😄
2-3as gépekkel már lehet ott is játszogatni
Ó, köszönöm 😊
De ennek a játéknak még nagyon az elején járok, szóval szinte minden az újdonság erejével hat, és mindenbõl új tapasztalatokat tudok levonni.
Itt Exclementum néven játszom 😊
De ennek a játéknak még nagyon az elején járok, szóval szinte minden az újdonság erejével hat, és mindenbõl új tapasztalatokat tudok levonni.
Itt Exclementum néven játszom 😊
Látjátok... ennyire vagyok képben 😄
Azért, mert nekem 3 gépem van országonként, naivan azt feltételeztem, másoknak is csak ennyi van 😊
Nekem egyelõre csak gépágyús gépeim vannak, azokkal kell megoldanom mindent. Bombázók közül még csak az OS2U-1-et próbáltam, de az nem igazán jött be. Igazából azt sem tudom, a repülõ volt-e a rossz, vagy én a béna 😊
Azért, mert nekem 3 gépem van országonként, naivan azt feltételeztem, másoknak is csak ennyi van 😊
Nekem egyelõre csak gépágyús gépeim vannak, azokkal kell megoldanom mindent. Bombázók közül még csak az OS2U-1-et próbáltam, de az nem igazán jött be. Igazából azt sem tudom, a repülõ volt-e a rossz, vagy én a béna 😊
Én ismerlek téged a WoT-ból, HUNS klános vagy, játszottunk is együtt medium tankokkal, láttam hogyan játszol, így én téged semmilyen vonatkozásban nem foglak lenúbozni. 😄
Amúgy milyen néven vagy itt a WT-ben?
Egyébként mindkét taktikával eredényes lehetsz ground strikenál, ha a földi célokat szedegeted, és ha az ellenség támadógépeit szeded, akkor is.
Bizonyos gépekkel nagyon durván lehet szedegetni a földiket. Pl: Hellcat nagyszerû gép, bombákkal, rakétákkal és a hat 12.7-es géppuskával lehet adni rendesen a földinek.
Amúgy milyen néven vagy itt a WT-ben?
Egyébként mindkét taktikával eredényes lehetsz ground strikenál, ha a földi célokat szedegeted, és ha az ellenség támadógépeit szeded, akkor is.
Bizonyos gépekkel nagyon durván lehet szedegetni a földiket. Pl: Hellcat nagyszerû gép, bombákkal, rakétákkal és a hat 12.7-es géppuskával lehet adni rendesen a földinek.
Van akinek 5 vagy több gépe van, annak nyilván több az esélye.
Úgy szoktam kezdeni, hogy ha nem a földiekre megyek akkor egy gyengébb géppel kóstolgatni, aztán meg bemegyek egy erõsebbel. De ez csak az én játékstílusom, te úgy csinálod ahogy a te szájízed kívánja.
Ha meg földiekre megyek, akkor vagy bomberrel, de magasból és csak az állócélokra, vagy olyan géppel aminek van bombája, Attackerrel.
Mozgó célokat vagy nem lövök/bombázok, vagy csak alacsonyról.
Valaki javítson ki ha rosszul csinálom, akkora rutinom annyira nincs.
Úgy szoktam kezdeni, hogy ha nem a földiekre megyek akkor egy gyengébb géppel kóstolgatni, aztán meg bemegyek egy erõsebbel. De ez csak az én játékstílusom, te úgy csinálod ahogy a te szájízed kívánja.
Ha meg földiekre megyek, akkor vagy bomberrel, de magasból és csak az állócélokra, vagy olyan géppel aminek van bombája, Attackerrel.
Mozgó célokat vagy nem lövök/bombázok, vagy csak alacsonyról.
Valaki javítson ki ha rosszul csinálom, akkora rutinom annyira nincs.
árkádban van aki 6-7 gépet is behoz + még ha vesz mindegyikre +1 kártyát akkor 12-14et is akár D
Lenerfelték a bombákat, mert nagyon sok pénzt lehetett kigrindelni sokkal kisebb energia befektetéssel, mint egy fighter. Bár ha valaki jól ment fighterrel egálban volt. Valamint a nemtörõdöm bomberek tönkre vágták a HB meccseket. Általában versengve rárohantak a célra, hogy övék legyen a célpont és jól ki is szedte õket a nyakukba szakadó vadász sereg utána ment a "Cover me" ordibálás. De senki nem volt olyan õrült hogy egy 20-40k-s géppel bemenjen a tömegbe diszkózni 😊
Köszönöm!
A repülõk lövésére, mint gyõzelemhez vezetõ okra, úgy gondoltam, hogy ha valakinek már 3. alkalommal lövik ki a gépét, akkor számára az a csata véget ért, és ezután már létszámfölényben vagyunk.
Viszont a földi célok kilövésében meg hatékonyabb vagyok, mert ha csatánként 1 repülõt lelövök, az már szinte jónak számít nálam, viszont AAA-ból, tüzérségbõl vagy páncélautóból akár 4-5 kilövése is összejöhet.
A repülõk lövésére, mint gyõzelemhez vezetõ okra, úgy gondoltam, hogy ha valakinek már 3. alkalommal lövik ki a gépét, akkor számára az a csata véget ért, és ezután már létszámfölényben vagyunk.
Viszont a földi célok kilövésében meg hatékonyabb vagyok, mert ha csatánként 1 repülõt lelövök, az már szinte jónak számít nálam, viszont AAA-ból, tüzérségbõl vagy páncélautóból akár 4-5 kilövése is összejöhet.
De szépen lekapta! Majdnem otthagyta õ is a fogát azért...
ezért jók a videók, stream-ek mert lehet belõlük tanulni 😊 aztán utána élesben végrehajtani már gyakorlás kérdése 😄
6m45s
6m45s
Kisebb kaliberrel inkább vadássz a gépekre, vagy AAA-ra. Nagyobb kaliberrel már szedheted a páncélozottakat is, de a földi célok likvidálása vezet gyõzelemre.
Egyelõre még én is épp elég núb vagyok a 2 napos játéktapasztalatommal, csak én nem akarok direkt nekirepülni másoknak 😊
Egyébként általában melyik vezet nagyobb eséllyel gyõzelemhez, ha az ellenséges gépeket próbálom lelövöldözni (nem túl nagy sikerrel), vagy ha a földi célpontok likvidálására törekszem (ez kicsivel jobban megy)?
Egyébként általában melyik vezet nagyobb eséllyel gyõzelemhez, ha az ellenséges gépeket próbálom lelövöldözni (nem túl nagy sikerrel), vagy ha a földi célpontok likvidálására törekszem (ez kicsivel jobban megy)?
persze Jingles 😊
de õ sem az a "profi" játékos akire Amaymon gondol 😊
casual "öregúr" aki szereti a háborús dolgokat, ha jól emlékszem szolgált is a seregben anno 😊
Real Battle-t játszó angol stream-esek nem nagyon vannak még.
de õ sem az a "profi" játékos akire Amaymon gondol 😊
casual "öregúr" aki szereti a háborús dolgokat, ha jól emlékszem szolgált is a seregben anno 😊
Real Battle-t játszó angol stream-esek nem nagyon vannak még.
Helyesírás 1-es <#rinya>#rinya>
Én tudok egy nagyom jó!
Rengeteg videója van a WT-rõl: BohemianEagle
Én õt szoktam nézni és egész hangulatos!
Rengeteg videója van a WT-rõl: BohemianEagle
Én õt szoktam nézni és egész hangulatos!
Nincs normális profi angol nyelvû streamer nagyon. Fufu és ACES 200+ nézõt elér. Egy pro angol többet is hozna, de hiánycikk.
így korrekt és 100%-ban megfelel a valóságnak 😊
Orygin-t szoktam néha nézegetni ha olyan kedvem van, õk mennek arcade-ozni is a "követõkkel", általában jó hangulatú az egész, jókat ökörködnek 😊
Orygin-t szoktam néha nézegetni ha olyan kedvem van, õk mennek arcade-ozni is a "követõkkel", általában jó hangulatú az egész, jókat ökörködnek 😊
Rendben, igazad van, átfoglamaznám.
Arcade módban a játékosok nagy száma miatt a gyenge játékosok felülreprezentáltak, ami gyakran vezet nemkívánatos incidensekhez. <#nyes>#nyes>
Arcade módban a játékosok nagy száma miatt a gyenge játékosok felülreprezentáltak, ami gyakran vezet nemkívánatos incidensekhez. <#nyes>#nyes>
Azért nem óvoda.. csak más játékmód 😊
Sokkal többen játszanak ott..sokkal több a hülye is..sokkal nagyobb az esélye is h belebotlasz ilyenekbe.
Játszanak ott normálisak is nem csak idióta "núbik"
Sokkal többen játszanak ott..sokkal több a hülye is..sokkal nagyobb az esélye is h belebotlasz ilyenekbe.
Játszanak ott normálisak is nem csak idióta "núbik"
Nem, ez Arcade módban van csak így, ami a játék óvodája, ahol a kis núbik gondtalanul halomra lõhetik egymást. HB-n ilyen nagyon ritkán van, mert a játékosok odafigyelnek egymásra és a gépikre. Ott egy csatában egy géped van, mindenkinek érdeke hogy ne ütközzünk össze vagy zuhanjunk le.
Majd egy idõ után átállsz HB-ra, esetleg FRB-re, és ott ilyen már nem lesz.
Majd egy idõ után átállsz HB-ra, esetleg FRB-re, és ott ilyen már nem lesz.
Akkor jobb lesz ha hozzászokok, hogy a gépem vesztét nagyobb arányban okozza egy öngyilkos merénylõ, mint ha lelõnének...
Arcadban igen, de a többi mòdban is elöfordul bár messze nem annyira
Magasabb szinteken is ennyire általános, hogy folyamatosan nekirepülnek mások gépének?
Mintha többet adnának nemrég azért írtam be a 3 assist +1 kill-re mennyit dobott 270%-ossal hátha vki megerõsít.
http://kep.psharing.com/755505.jpg
2 assistra kaptam 14k-t...valamit változtattak? Az eggyik 9k volt...több mint kill.
Phej de szokatlan a zero után, azzal majdnem minden körben volt egy kill.
Az van sajna
Ha igen akkor megyek játszani, már elegem volt a leszállópálya nélküli mapból 😊
Utolsó még talán használható, de nem értem, a valóságban is ennyi lõszerrel küldték el bevetésre?
Az elsõt nagyon szeretem, jó tûzerõ, és egész jól manõverezhetõ. Most is lõttem 3-mat HB-n vele 😊. A többin szerintem is kevés a lõszer, ezért nem is mertem megnézni õket 😄
Német -us van frb-n? eventkor?
Okés, köszöntem a választ 😊
ami negatív következmény lehet, hogy idõt öltél bele "feleslegesen" 😊
amit megszereztél nem tûnik el, eladni sem lehet ugye
szerintem nyugodtan lehet kísérletezgetni minden nemzettel
amit megszereztél nem tûnik el, eladni sem lehet ugye
szerintem nyugodtan lehet kísérletezgetni minden nemzettel
Értem, szóval akkor így sikerült rá szert tennem 😊
A másik 2 kérdés pedig azért merült fel bennem, mert nem szeretném, hogy a késõbbiekben bele kelljen gebednem, ha ki akarom köszörülni a kezdeti bénázásaim esetleges negatív következményeit 😊
És igen, még csak árkádban játszottam eddig.
A másik 2 kérdés pedig azért merült fel bennem, mert nem szeretném, hogy a késõbbiekben bele kelljen gebednem, ha ki akarom köszörülni a kezdeti bénázásaim esetleges negatív következményeit 😊
És igen, még csak árkádban játszottam eddig.
Ki-45-ök mennyire használhatók? Az elsõnek még van vmi lõszere, a többin nagyon kevésnek tûnik.
az ajándék gép volt igen, amelyik nemzetet választod elsõnek amikor kérdezi annak a nemzetnek megkapod ezt az alap prémium gépét ajándékként
a többi kérdésre.. passz 😊
gondolom arcade-ban kezded te is a pályafutást, ott szerintem kb mindegy mivel-hogyan-miért 😊
a többi kérdésre.. passz 😊
gondolom arcade-ban kezded te is a pályafutást, ott szerintem kb mindegy mivel-hogyan-miért 😊
Na kész az 1.3 verzió jobb oldali az "sötét" oldalas, van egy kis láng, de ez remélem már nem lesz probléma. 😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Üdv!
Ismét néhány noob kérdéssel borzolnám az idegeket 😊
Szerintetek melyik a kifizetõdõbb egy kezdõ számára: ha egyszerre húzza az összes nemzet gépeit, vagy inkább egy nemzetnél eljutni egy komolyabb szintre, és az ott szerzett tapasztalatokat hasznosítva belevágni a többi nemzetbe egymás után?
Érdemes-e az alacsony szintû (tier2-3) gépeket maximálisan kifejleszteni, vagy inkább amint lehetõségünk nyílik, lépjünk feljebb a következõ szintre?
Volt valami ajándék osztás a játékban? Ha jól látom, a Marcolin's Cr.42CN egy prémium gép, és mégis bekerült valahogy a hangáromba arany költése nélkül.
Ismét néhány noob kérdéssel borzolnám az idegeket 😊
Szerintetek melyik a kifizetõdõbb egy kezdõ számára: ha egyszerre húzza az összes nemzet gépeit, vagy inkább egy nemzetnél eljutni egy komolyabb szintre, és az ott szerzett tapasztalatokat hasznosítva belevágni a többi nemzetbe egymás után?
Érdemes-e az alacsony szintû (tier2-3) gépeket maximálisan kifejleszteni, vagy inkább amint lehetõségünk nyílik, lépjünk feljebb a következõ szintre?
Volt valami ajándék osztás a játékban? Ha jól látom, a Marcolin's Cr.42CN egy prémium gép, és mégis bekerült valahogy a hangáromba arany költése nélkül.
A War Thunder felirat alacsonyan van tedd kb. 1/3 távra fentrõl.
Ez a fórum! nem? <#taps>#taps>
mert mindenki belepofázik és szívja a vérét xD
ez egy ilyen szakma 😄
ez egy ilyen szakma 😄
Miért bánta meg? <#vigyor0>#vigyor0>
Jòk a képek, de az egyik lehetne a " sötét" oldalról:-)
( már megbántad hogy elkezdted :-) )
( már megbántad hogy elkezdted :-) )
És ez hogy mûködik? Screenshot-ot beszerkeszteni, vagy eleve a progival csinálni egy képet egy gombnyomásra? (bocsi ha hülyeséget kérdezek) <#idiota>#idiota>
azért sokat nem kellett a logón kívül rárakni 😄
tegnap mondtam is, hogy azért lehet szép képeket lõni csak úgy a játékból buhera nélkül is 😊

tegnap mondtam is, hogy azért lehet szép képeket lõni csak úgy a játékból buhera nélkül is 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)