War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik körben láttam merre van, a video-n nem látszik. A másik körben egy pillanat töredékében láttam, hogy felfelé ment na akkor elvesztettem csak sejtettem hol van.
Mindig rá szoktam lõni egy kapáslövéssel a gépekre talál, nem talál, mert a játékosok nagy része azonnal utánam akar jönni, vagy elkezd menekülni és forgolódni, mint ez. Az biztos, hogy valamit reagál. Bár a bf mögé ha be tudok lopakodni rögtön pontos célzott lövést próbálok leadni, mert nem lát hátra. Egy bajom van joy-al még ha egyenesen megy sem könnyû meglõni pontosan. 😊
Oblivion (Feledés) soundtrack.
Jò mészárlást! Mi meg csak irigykedünk :-)
belebotlottam egy sétarepülõ 3 ai kötelékbe..végig csak repültek és 1 perc alatt leesett mind 😄
máskor meg szopatnak ahol tudnak a kis rohadékok.. payback 😄
Én is csípem mikor van 2 humán meg 10 ai oldalanként.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

4 ai + 1 bf 109 😊
dehogynem használ 😊 fõleg ott látszik, ahol jobbra balra dõl, hogy kinézzen a mûszerfal mellé 😊
de sokan nyomják követõ nélkül és elvannak úgy is, csak könnyít sokat a használata ha megszokja az ember
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Valóban egy másik videó lett a helyén.
Bocs.
Ismétlem.
a kérdést is.
Az oroszok rekordot állítottak fel, vagy be de miben ? A videóból nekem FRB-nek tûnik de ez se biztos. Kicsit más a játék felületük mint nekünk.
Köszi az okosítást.
már ha jól láttam ...
aztán van tudják mit akarok a follow me-vel vagy azt gondolják hülye vagyok és trollkodok xD
nem szeretjük a magányos trollokat 😛 ilyenkor van az h 1-2 ellenség maradt és csak azt látod, hogy lelõtték a csapattársad... de hoooool 😄
ha rádiózik akkor könnyebb megtalálni az ellent még ha le is lõtték a srácot 😄
amikor valaki critical-t kap akkor is már mondani kell, hogy rádiózzon persze általában süket fülekre talál a dolog 😄
onnantól már a te feladatod h megtaláld 😊
Szép gyõzelem 😊

Ez meg egy áprilisi kép a Kittyhawk -ról. Két napja újra elõszedtem, hatalmas élmény vele repülni, HB -n még új szaga van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Köszi .)
SweetFX eléggé hiányzik, nem veszi fel rögzítõ, 1080p-ben talán kivehetõ valami. Alátettem egy scifi zenét, mert nagyon sziszeg a replay gyorsítás után.
Én ezért lefelé szoktam tolni. Bár headon-ban rég volt részem.
Az imént egy He-162 rammolt le.. normális az ilyen? 😊
Eleinte idegesítettem magam rajta, de ha úgy állok hozzá, hogy ügyességi és reflex játék is egyben, hogy kilövöd a pilótát és az utsó pillanatban elkapod a gépet, fel vagy le ... akkor mókás is lehet a dolog.
A kérdés csak az, mennyire bírod a feszkó ezen részét, hogy sikerül vagy sem. Volt már olyan flyom, ahol 2-3 pilóta kilövésem is volt és felfelé elkapva a gép orrát elkerültem az ütközést. Máskor semmi nem sikerült, megtalált minden idióta lezuhanó gép ... ez egy ilyen dolog sajna 😊
Szvsz ha vki nem sajnálja az idõt a HB-re, annak nem nagyon számít hogy azonnal high tierben menjen. Nem baj ha halad, de nem az elsõdleges cél. Én legalábbis a kill és win öröméért mentem. Rengeteg GER Bf-et kimaxoltam, mert szimplán szerettem velük menni.
Most pl. imádok RB-n F4F-el menni 6 ágyúval, vagy a kis airakígyóval. mod 22 Zerom is maxos, de javítás/nyereség aránya elég jó a szárnypróbálgatáshoz és nagyon élvezem.
Én is anno lehúztam arcade-ban egy kis idõt anno elõször (a statisztika szerint 100 óra fölött 😊 )
historical-ban már majdnem a háromszorosát 😊
azt nem tudom megmondani melyikkel lehet gyorsabban haladni..
valószínûleg arcade-ban mert ott gyorsan lemennek a meccsek általában, hb-ben meg azért eltart fél órákat is, néha-néha még többet is egy-egy csata
Glo:
Érdekes, mert nekem már így az elején is tetszenek a németek. Viszont az amerikaiakkal esetlennek érzem magam... Oroszoknál meg az IL-2-re leszek majd kíváncsi 😊