War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"vagy mi volt az a földközeli tekergés?"

Egyik körben láttam merre van, a video-n nem látszik. A másik körben egy pillanat töredékében láttam, hogy felfelé ment na akkor elvesztettem csak sejtettem hol van.

Mindig rá szoktam lõni egy kapáslövéssel a gépekre talál, nem talál, mert a játékosok nagy része azonnal utánam akar jönni, vagy elkezd menekülni és forgolódni, mint ez. Az biztos, hogy valamit reagál. Bár a bf mögé ha be tudok lopakodni rögtön pontos célzott lövést próbálok leadni, mert nem lát hátra. Egy bajom van joy-al még ha egyenesen megy sem könnyû meglõni pontosan. 😊
"a zene is érdekelne mi "fából" van 😊"

Oblivion (Feledés) soundtrack.
A ruszki ai- k tûnnek legvirgoncabbnak( vajon miért?).Az amik se olyanok mint régen....szerencsére.Jó ez az ai farm.Hamar lehet unlockolni cuccokat föleg most az uj rendszerben.Bár már test flightra is be lehetne tenni öker.
Jò mészárlást! Mi meg csak irigykedünk :-)
itt 4-4 volt 😄

belebotlottam egy sétarepülõ 3 ai kötelékbe..végig csak repültek és 1 perc alatt leesett mind 😄

máskor meg szopatnak ahol tudnak a kis rohadékok.. payback 😄
Csapasd nekik! 😄

Én is csípem mikor van 2 humán meg 10 ai oldalanként.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

ez az ideális idõpont frb farmra..😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

4 ai + 1 bf 109 😊
FRB-ben is villog, persze csak ha elég közel vagy hozzá, hogy lásd a nevét. Természetesen ha olyan közel vagy, már nincs szükséged erre a segítségre 😉
Az emberek 95% a arcaddal kezdi.Pròbáld ki a többit is hátha bejön
ezen? #18368

dehogynem használ 😊 fõleg ott látszik, ahol jobbra balra dõl, hogy kinézzen a mûszerfal mellé 😊

de sokan nyomják követõ nélkül és elvannak úgy is, csak könnyít sokat a használata ha megszokja az ember
használ, az óta. Ezen a videón viszont még nem. Mindegy. Ügyes. Idõ és szorgalom függvénye a teljesítménye. Sajna én nem leszek sosem ilyen "fanatikus" 😊 Maradok koca AB-játékos 😊

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

na azért használ õ is követõt 😊

itt a yt csatornája SquierStream
mellesleg ha "véletlen" billentyûvel+egérrel játszik a srác akkor ügyesnek tûnik innen ... persze ha joy akkor se von le a képességeibõl. A fejkövetõ hiánya meglepett FRB szinten. Persze egy évvel korábban még gondolom ilyen speckó nem volt a játékban.

1 éves video gondolom azéry más a felület.2 òrás...nem nézem meg asszem
bemutatnak egy pár párbajt és játékmódot az alpha testerek...vagy ilyesmi
A record itt a rögzitést jelnti.Van angol nyelvü szöveg alul.
Az orosz halandzsából hogyan hámozzuk ki? <#smile>

Érdekes.
Valóban egy másik videó lett a helyén.
Bocs.
Ismétlem.
a kérdést is.
Az oroszok rekordot állítottak fel, vagy be de miben ? A videóból nekem FRB-nek tûnik de ez se biztos. Kicsit más a játék felületük mint nekünk.

Köszi az okosítást.

Biztos ezt akartad belinkelni? Vagy csak én nem értem a kérdést 😊

Aki jobban ért hozzá, FRB területen, ki tudnátok szaszerolni, hogy az orosz csapat miben és hogyan lett rekorder ? thnx.

Mondjuk úgy, hogy ott grindelem az USA ágat, a németek/japók nagy bánatára 😊

kivétel FRB-ben 😊 Glo meg ott trollkodik manapság 😄
Én úgy vettem észre, hogy ha valaki rádiózik, segítséget kér vagy parancsot ad, és ha látótávolságban van, akkor kék-sárgán villog a neve/gépjelzése.
már ha jól láttam ...

Jò lenne t3nyleg ha a magasságot is beadná rádiònál.Ez nem mondana ellent az rb szabályainak.
Hja, ha már Coverme van akkor nem igazán érek rá pötyögni, mert valszeg lõnek 😊

Jah lehetne néhány új rádióüzenet is. Csak a follow me-t meg a cover me-t szoktam nyomogatni
aztán van tudják mit akarok a follow me-vel vagy azt gondolják hülye vagyok és trollkodok xD
Csak a zònát tudod megadni.( ha zöldel irja akkor jò helyen vagy még térképet se kell nézni)Ha ketten repkednek akkor elvileg a menekülö a baráti gép :-). Ha van idö érdemes magasságot beütni fõleg rossz látási vidzonyoknál.Én akkor is jelzek ha több gépet látok de még nem vagyunk harcban.Vagy klánok vannak.Ott lehet eggyet látok de a haverja ott lehet.Sokan leesnek és annyit nem nyomnak be hogy hol volt az utolso ismert pozició.Ez pedig megkönnyitené a csapat dolgát ( ha már nem akart segitséget kérni)És többször is benyomom ha kergetnek mert pillanatok alatt elrepkedünk 10 km-t
na igen, néha vissza is szoktak kérdezni aztán ha van idõ akkor nem árt beírni 😄

nem szeretjük a magányos trollokat 😛 ilyenkor van az h 1-2 ellenség maradt és csak azt látod, hogy lelõtték a csapattársad... de hoooool 😄

ha rádiózik akkor könnyebb megtalálni az ellent még ha le is lõtték a srácot 😄

amikor valaki critical-t kap akkor is már mondani kell, hogy rádiózzon persze általában süket fülekre talál a dolog 😄
Írhatna még pár adatot, pl magasság stb.. De ne legyünk telhetetlenek 😊 Én nem szoktam kérni, magányosan trollkodok <#eplus2>

rádióüzenet végén ott van a térkép koordináta 😊
onnantól már a te feladatod h megtaláld 😊
FRB-n azt amúgy hogy jelzi, hogy hol van aki segítséget kér? Nekem nem jelez róluk semmit, se pötty, se irány, se semmi hogy épp melyik pötty van bajban. Vagy csak rossz helyen nézem 😊

Ha nem kérsz segitséget tényleg ök a hülyék hogy nem segitettek... Az hogy vadásszal földit kerget amig van repülö az tényleg idegesitö.Ilyenkor jelezni szoktam hogy hozzon bombert ha ilyen irányu elhivatottsága van ( nem pont ezekkel a szavakkal.) RB egész jôl müködik a segélykérés.Tegnap is pillanatok alatt jöttek.Ill.mentem ha elérhetö közelségben volt.Igaz egyik már ugy lesebzett hogy repképtelen lettem de legalább jöttek.
Szerintem nagyon jó gép a Kitty HB-re, lowrider-feelingje van. 😊
biztos mondott pár szépet magában utána 😊
Nem rossz. Pont jókor dugóztál be, mert épp rád lõtt a tag. Az elején elvesztetted szem elõl, vagy mi volt az a földközeli tekergés? Meg nem volt nagy pro a srác, mert nem a BnZ-re ment energia fölénybõl, hanem próbálta húzni mint atom. Mondjuk volt 3-4 tiszta lõhelyzete, de ha mellé lõtt hát mit lehet tenni 😊

Szép gyõzelem 😊

Coral Springs
Kegyetlenül elment az idõ, ezt a képet még februárban csináltam a Buffalo festésérõl.

Ez meg egy áprilisi kép a Kittyhawk -ról. Két napja újra elõszedtem, hatalmas élmény vele repülni, HB -n még új szaga van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Figyelnek a jó francokat, akkor te még nem játszottál eleget. Engem ugyan nem jellemzõ hogy bárki is telibekúrna, és Arcade -ban sem volt az, de látom hogy mit csinál a sok monkey. Ma aminek közvetlen szemtanúja is voltam, két Spitfire fordulózott egy Ishak -al, majd egy olyat csattantak hogy öröm volt nézni. Végül én lõttem le az oroszt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szép menet. engem a zene is érdekelne mi "fából" van 😊
Köszi .)

Upsz a spoiler lemaradt, késõ van....
Én azért szeretek most a GER ellen mid low tierben az USA-val menni, mert HB-n nem tudtam volna így kihasználni pl. az F4F-et. Mindig free targetként kezeltem Bf-el. Az a 6 ágyú ha pontosan betalál nagyon morcos. Itt egy video, ahol nagyon megkergetett egy 109F, valahogy kihoztam gyõztesre. Ráadásként elvesztettem egy pillanatra az uralmam a gép felett és beorsózott. A jól bevált srégen forgás irányba rántani a joy-t megmentett, pedig piszok alacsonyan voltam.

SweetFX eléggé hiányzik, nem veszi fel rögzítõ, 1080p-ben talán kivehetõ valami. Alátettem egy scifi zenét, mert nagyon sziszeg a replay gyorsítás után.
Coral Springs
Ezeknek a germánoknak valahol tanítják, hogy mindig egyszemélyes hadseregként mûködjenek ? Az elõzõ csatámban lelõttem egy Me 163 -at, már kezdtem örülni mire megjelent 3km -el felettem két Bf 109 G-10. Nem tudtam mit kezdeni velük, szitkozódtam itt hogy szerintem még a szomszéd is hallotta, de igazából nem is a germánokra voltam mérges, hanem hogy mindeközben a team a földi célokkal, és az AI -val volt elfoglalva. Az erõsen vicc, hogy Tier 16 -on is még azon kell mérgelõdni, hogy a sok buzi bejön bohóckodni, csapatmunka nincsen, és gyakorlatilag két - három emberre szakad a feladat. Rákérdeztem a majmokra hogy mit csinálnak, arra azt válaszolták hogy miért nem jeleztem hogy kell segítség. Na itt bepöccentem azt szerintem még azóta is emlegetik amit kaptak. A fasz kivan mostmár.

halihó csak egy kérdés!! Valaki tudja hogy a BATTLE TROPHY-t mire kapja a az ember?? PL 75000st??
Szerencsére az esetek többségében mire egymásnak mennénk, már rég lerammolom az ellent. Ha lefelé tolnám, könnyen megeshet hogy már a zuhanó roncsokba száguldok bele ... de ez is csak nézõpont kérdése mert ha nem sikerül kiszedni és valóban Õ is felfelé húzza akkor van crash. Az tényleg mókás 😊

Bulge van csak FRB-n?

Nameg ha mindketten felfelé húzzátok és akkor mentek össze, az is vicces 😊

Én ezért lefelé szoktam tolni. Bár headon-ban rég volt részem.

Az imént egy He-162 rammolt le.. normális az ilyen? 😊

Készülj úgy frontális egymást lõvése közben, hogy neked akarnak menni.
Eleinte idegesítettem magam rajta, de ha úgy állok hozzá, hogy ügyességi és reflex játék is egyben, hogy kilövöd a pilótát és az utsó pillanatban elkapod a gépet, fel vagy le ... akkor mókás is lehet a dolog.
A kérdés csak az, mennyire bírod a feszkó ezen részét, hogy sikerül vagy sem. Volt már olyan flyom, ahol 2-3 pilóta kilövésem is volt és felfelé elkapva a gép orrát elkerültem az ütközést. Máskor semmi nem sikerült, megtalált minden idióta lezuhanó gép ... ez egy ilyen dolog sajna 😊

nekem nem kell mondani 😄 hónapok óta kis harapásokkal lépek felfelé az usa ágon..😊 mostanában meg aztán még kisebbekkel, hogy megyek naponta kb 2 max 3 real-t és ott nincs is mindig usa 😊
"azt nem tudom megmondani melyikkel lehet gyorsabban haladni.."

Szvsz ha vki nem sajnálja az idõt a HB-re, annak nem nagyon számít hogy azonnal high tierben menjen. Nem baj ha halad, de nem az elsõdleges cél. Én legalábbis a kill és win öröméért mentem. Rengeteg GER Bf-et kimaxoltam, mert szimplán szerettem velük menni.

Most pl. imádok RB-n F4F-el menni 6 ágyúval, vagy a kis airakígyóval. mod 22 Zerom is maxos, de javítás/nyereség aránya elég jó a szárnypróbálgatáshoz és nagyon élvezem.
HB-n ott az 5 perces korlát vagy mi a szösz, amiatt lehet megéri több slot. De azt egy új peccses HBs tudná megmondani mennyire idegesítõ.
Világos 😊
Én is anno lehúztam arcade-ban egy kis idõt anno elõször (a statisztika szerint 100 óra fölött 😊 )
historical-ban már majdnem a háromszorosát 😊

azt nem tudom megmondani melyikkel lehet gyorsabban haladni..
valószínûleg arcade-ban mert ott gyorsan lemennek a meccsek általában, hb-ben meg azért eltart fél órákat is, néha-néha még többet is egy-egy csata
Egyszer talán eljön majd annak is az ideje, hogy a komolyabb kihívással kecsegtetõ játékmódok felé forduljak, de egyelõre bõven van még mit csiszolnom a legalapabb manõvereken is 😊

Glo:
Érdekes, mert nekem már így az elején is tetszenek a németek. Viszont az amerikaiakkal esetlennek érzem magam... Oroszoknál meg az IL-2-re leszek majd kíváncsi 😊