War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Ma én is mentem pár kört az F4F -el HB -n, gyakorlatilag Tier 5 -n azt tudja mint az F2A-3. A Tier 7 -es F6F pedig még ennyit se, vicc mindkettõ. Még kipróbáltam a P-47D -t is, nagy nehezen felmásztam vele 5km -ig, mire betámadott egy Bf 109 vagy másfél km magassági fölénybõl. Képtelenség volt bármit is csinálni, kb 4x átestem mire meguntam a mûsort azt a bázis fele elkezdtem zuhanni. Természetesen jött utánam, amikor már túl közel ért megpróbáltam kivédeni a helyzetet, egy fekete szárnyal és piros hátsóvezérsíkkal sikerült megúsznom, jött a segítség.

<#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Kísérletezek hogyan lehetne jó minõségû tyúb video-t csinálni. Még nem az igazi, ezt pl nem konvertálta át csak 720p-re, pedig az alap pöpec minõség.

Ma volt egy kalandom F4F-el. Társam a meccs 15. perce körül elkezdett "cover me"-t ordítozni. Na gyerünk a koordinátára, már eléggé viszketett a tenyerem. Ahogy közeledek látom, hogy szembe menekül velem, látszik a video-n az elsõ gép ami mellettem eliszkol. Nem baj óriási kergetõzés elõttem, vessük bele magunkat, az egy prém lala utána eredtem. Mikor rázoomoltam látom, hogy egy FW A :o

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elkezdtem üldözni és jó nagy kutyaszorítóba kerültem, elõttem egy FW, hátulról egy 109G lõ. Esélyes 😊 Érdekes, bár a videon nem látszik jól, a Wulf bekapott pár találatot, az utolsó adagnál azt hittem kontroll nélkül lezuhan, de nyomtalanul eltûnt. A 109 viszont úgy besebzett, hogy trimelni kellett. Épp az operáció közben elzúgott mellettem mint egy kósza meteorit, úgy rám hozta a frászt, hogy véletlen egy pillanatra a ravaszra tenyereltem. Hihetetlen mázlim volt, sikerült felhúzni a gépem, egy headshot-ot kapott egyszer végre nekem is az ellenfél. 😊 A gépem az átesés szélén volt, nagyon nehezen tudtam odaemelni.

A végén lencse végre vettem mit kellett trimelni, nagyon nem könnyû fenn tartani a gépet harc közben olyan állapotban.
Coral Springs
Durva mennyire esélytelen HB-n a mid tier az amerikai ágon. Gyakorlatilag nincs gép amivel szembe lehetne szállni a germánokkal, már Tier 6 -on is az emelkedési verseny megy, azt a legtöbb amerikai gép meghal már 3-4km -en, a germánok pedig bejönnek 6-7km magasan. Vicces a helyzet, ha nyerünk is egy csatát azt azért van mert az angoloknak és az oroszoknak van néhány jó gépük, ám amerikai gépekkel nem igazán lehet túl sokat hozzátenni a gyõzelemhez. High tier -en egyedül az F8F -ek jók, de sokat kell várni egy csatára, azt nem egyszer jet vs jet csatába sorsol be az mm. Valószínûleg lesz még böjtje a Corsair nerfelésének, mindhárom már 5km -en haldoklik, ez az 1c esetében pedig instant halál, ugyan is a szintjén a germánok nem egyszer 8-9km magasan jönnek be, nevetséges. Azt valamelyik germán fan kolléga, még a balance -ról firkált itt pár napja. De ha mindez nem lenne elég, erre még rájön az, hogy az amerikai team -ek tele vannak agyatlan barmokkal.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Köszi. Soundtrackeket gyûjtök, megy a zsákba 😊

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Köszönet.

[NST]Cifu
Done.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

köszi 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A szövegbevitelei dobozban a betûméretet nem tudnád visszaállítani? Durva hogy leírok két bõvített mondatot, és betelik a mezõ, görgetni kell.

"valahogy nem szeretnék 20 perc sétarepülés után hirtelen szétporladni"

A HB csak a legtehetségtelenebbeknek szól errõl. Mellesleg felszállás után kevesebb mint öt perc alatt a hadszíntéren vagy.

Srácok, tanulni akarok, valaki oktasson légyszi!

Olvasom az elméletet, energiaharc / forduló harc, alap manõverek, de csak jobb lenne élõben tanulni.
A repülés alapjaival nagyjából képben vagyok RC és siklóernyõzés miatt, de a játékot, és a stratégiát még tanulni kell.

kb egy hónapja játszom, még csak AB-ben, alacsony tierben (max 6, én még csak 9-es vagyok). itt már nagyjából ismerem a gépeket, kb tudom kivel tudok leállni fordulózni, és ki után nem érdemes elindulnom.

Lassan kipróbálnám a HB-t, de nem akarom egyedül. valahogy nem szeretnék 20 perc sétarepülés után hirtelen szétporladni.
Elkelne néhány stratégiai jótanács, meg jó lenne együtt repülni valakivel aki tudja mi a nyerõ taktika.

esténként vagyok.

[NST]Cifu
@bgabor: Ha valaki megcsinálja és feltölti a cuccost valahova, és ad egy linket, bármikor megoldható. Én ennyire nem vagyok otthon a témában. Fix képet be tudok rakni, ennyire vállalkozom, ha nem kell, kivehetem.

A scriptet Maximus4 megadta.

NagyiBMX
Valami linket elronthattunk, mert ez a legelsõ verziók között volt, a legutolsó ami talán a legjobb az ez a kép.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

És hogyan tudjuk tetszés szerint ki/be kapcsolni, ahogy meg lett beszélve? Nem mindenki szeretne állandóan lángokat látni.

[NST]Cifu
Beraktam egyenlõre a korábban berakott képet háttérnek, ha valaki csinál / ajánl jobbat, ami a topictársulatnak jobban tetszik, bármikor kicserélhetõ arra.

15 fok körül szoktam csak meglepõ,hogy 20 fokon már csak 200-at bir és lassúl:S😞(

bardocz
Baszki, egy AI-t nem tudom meddig üldöztem, meg lõttem az ágyús he akárhánnyal, mire sikerült leszednem 😄D Botrányosan célzok 😄D Utána egy emberi Ki-61-et követtem, simán belevezetett a fába, de annyi idõ alatt már rég le kellett volna szednem.
Akkor nem kéne 20 fokon tartani. Olyan mintha 5.-ben akarnád indítani a kocsit, aztán csodálkozol, hogy nem gyorsul 😊 Olyan 240 körül emeld, laposabban, hidd el jobban jársz mintha gyilkolod a gépet 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

K4 20 fokon 200kmh-t bír.....vicc baszki! mikor 5000-en vagyok az F8f és a nerfelt Corsair 9000 rõl jön:S!

Valahogy az 5x gyõzelmi bónusz nem jelent meg..

Igen. Akkor 20 perc múlva 😊
zonderangebot... hogy micsoda iszonyat ocsmány nyelv ez a német, lol.
Az ember füle, nyelve öngyilkos lesz tõle. <#nyes>

Amúgy 17.00-tól lesz csak, a nyári idõszámítás miatt két órát térünk el a GMT-tõl.

Csak ùgy:
http://www.warbirdsresourcegroup.org/
Azt nem mondtam hogy repülni is fogom, de 70%-os zonderangebot-ot nem hagyok ki. XD
13 perc múlva megbánod :-)
Nekem do f4 g2 ami körforog frb-n.
12 perc múlva veszek egy IL-10-et. 😊
Tudom hogy vicc volt :-) ( a gyári fòrumon)
Én nem szóltalak le, vagy ha igen csak viccbõl 😊) Én is azzal járok FRB-re a németeknél 😊))

Tessék! És Glo szòlt le hogy OP do217 el megyek :-). (B17el papirt hajtogatni..hát van neked szived :-) )
Az ilyen eventkor nem bánom hogy nem jármtszom.Valahogy ruszkik nem jõnnek be. Kiváncsi vagyok lesz e rus frb map vagy megoldják okosan mint hétvégén a a zero/ cat nál
Engem az vígasztal, hogy a B17 repair az 13k, a FW meg olyan 40 😊

múltkor mentem vele..annál is egy fw rammolt le..xD
Próbáld ki a B17-et, na az az állat 😊))

A 3. japó tudott csak lerammolni, az elsõ 2 lepattant és meghalt 😊

bardocz
SweetFX segít a láthatóságban?
Úúúúú basszus, erre nem gondoltam, remélem jó lesz. Köszi!
KÖZÉRDEKÜ:

Maximus4 megírta a szükséges módosításokat és instrukciókkal együtt ott a 18576 hozzászólásban a játokés/modi topikban.

Ha valakinek van regje ingyenes tárhelyen (vagy hozzáfér a klánoshoz/cégeshez), az dobja már fel oda és akkor lesz szép ki/bekapcsolható háttér

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

b-25 rohadt egy állat frb-ben 😊

2 bf-et szedtem le magamról aztán kilyuggattam egy bf 110et és egy 109et azokért nem kaptam meg a kill-t pedig kaptak critet és lezuhantak nem sokkal késõbb

a végén pedig lerammolt egy tetves fw megint..lol

így vereséggel is 40k lion és 32k xp..😄
Nesztek Event! 😊

http://warthunder.com/en/news/231/current/

101 éves az orosz légierõ, hurray! 😊

Õöö 2. kép lemaradt...bocsi:-)
Valszeg az a gond, hogy nem vetted meg hozzá a függesztõt (pylon), és nincs mire feltenni a raktárban levõ bombát. Vedd meg, úgy már mûködnie kell.

A második képen látszik, hogy nem lehet, ott van a fegyverzet között, de kiszürkítve. Nem nagyon értem, múlt héten még minden ok volt.
hallani azt is lehet 😄
Ha már fegyverzet.( újra kérdem) A5 rakétát próbálta valaki?....ha még mindig nem akkor kipròbálom holnap....csak hátha van tapasztalat...
Joyal tényleg sz*r célozni egyenesen repülöre.Bebilleg mìg ha fordulsz sokkal stabilabb.( le lehet venni az érzékenységet de akkor meg nyomorultul mozog).szoktam is idegbajt kapni hogy tök egyenesen megy én körbelövöm.Stealth löszer legalább nem buktat le..
Csatába lépés elött pròbáltad beállitani?Akkor se engedi a legördülö menüben?
na még1x
http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mfg2oo3kbz9bij2o0zdn.jpg
http://kepkezelo.com/images/xgljdv1xz1jg7urfyk8.jpg
LoL ment a kill steal a typoonért rendesen 😊

163-aknak ha van egy kis támogató hátvédje bitang erõsek.
Lehet hogy volt szó róla, csak mostanában nem voltam játék közelben. A kérdésem, hogy lehet beállítani a függesztményeket a gépeken. A fegyverválasztó képernyõn simán kipipáltam a bomba-rakéta kombót(remélem látszik), de a csatába belépve nem engedi használni. Ez valami bug?

Mindenkinek sikerül ilyeneket kifogni csak nekem nem 😞
Még az is ezer évbe egyszer fordul elõ nálam, hogy az ai lefagy és egyenesen megy. Még le is rammol-t egyszer. 😊
Coral Springs
<#hawaii>

Coral Springs
Nem tudom mennyire látszik, voltak rajta egy páran. <#hehe>