War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én szentségtörõ módon a hat switch-re raktam a két trim-et 😊
rudder trim meg nem érdekel
Frb-n trimm nélkül repülök( nincd olyan szettem se éd polip se vagyok hogy mindent billre rakjak.)
El kell szomorìtsalak a fegyverzet történelmileg hiteles( ha már tech tree nem...az orosz történelem szerinti)
Il 2 jò hb-n.M változat toronnyal meg föleg.
Do217 szintén nagyon jò( frb- n biztosan) Milyen modositás lett rajta amugy?
( ha még a radar is müködne a németeken...)
Szerintem olyan géppel érdemes bemenni amit ismersz. Hogy fordul, emelkedik, lõ, stb. Való igaz, hogy AB repülés és HB repülés közt van kölönbség. Más a fordulékonyság és még másképpen is trimmelnek a gépek.
AB-n trimm+fordulóval+hátrabukfenc manõverrel le tudtam rövidíteni az utánafordulást, HB-n ugyan ez a mozdulatsor majdnem lezuhanást hozott. Ki kell tapasztalni.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Az macerásabb így..
angolnál nem tudok segíteni ott csak spit mk2-õm van és azzal is csak frb-ben játszom, ott szeretem 😄

oroszoknál meg..hááát
tanulni bombázgatni kis tierben ar-2, pénzt, xp-t jól hoz ha ki tudsz dobni 6-10 tankot egy körrel és a vadászokat is meg lehet viccelni vele mert durván lehet mozgatni össze-vissza 😊
vadászok.. I-16ot szoktam látni..igazából nem tudom én még a lala-kat is csak módjával szeretem nem is nagyon repülök orosz-t

németeknék meg
he 112esek.. megtanít hogy spórolj a lõszerrel és biztos találatra menj mert ütnek kis tierben az ágyúi, jól fordul viszont elég lassú gépek

aztán persze a 109es szériától már lehet menni a magasságversenybe onnan már kezdõdik a komolyabb liga 😊
RiCSi1234
Ja igen, és szólom le mindig amúgy is azt, aki véletlen AB-ban játszik.. Mert ez csak HB-s topik.

GTA V (*.*)

Szerintem még ha nem is érdekel, akkor is ki tudnád ezt fejezni kultúráltabban is, mint hogy 'leszarom'. Ne menjünk már le a Barátok Közt meg a focistadionok értelmi színvonalára, ha kérhetem.

RiCSi1234
végülis akkor mi a fasznak van a topik, igazad van, szarjuk le egymást és pont

GTA V (*.*)

Mi meg az AB FM/DM miatt rinyálókat sz@rjuk le, szal megegyezhetünk döntetlenben 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Oké! Köszi a tippet! IL-2-vel érdemes bemenni HB-ba?

Amúgy azt néztem, hogy az MM mekkora béna HB-n. Ott ül 2000 ember, tierenként vagy 30, és 7 perc alatt nem válogatott be sehova. Ezzel szemben FRB-n 2 perc a max, pedig egyedül voltam abban a tierben. Igaz ott van sok ai is, de az csak free lion 😊

RiCSi1234
Azaz. magyarázd meg.. 😄

GTA V (*.*)

Azt vidd ami szimpatikus Gunerre feleslegesen ne tegyèl pontot.Kezeld a lõvész az hatékonyabb.Menekülni ugyse tudsz.Fighter pénzt hoz bomber xp-t jobban.Elsöre érdemes occsò gépet vinni hogu szokd a dolgot megismerd a mapokat a célok helyét merre vannak a fö harcok stb.Ha lelönwj kicsit nézelödhetsz más gépébõl.Tanulmányi kirándulás..
RiCSi1234
Akkor kiemelem neked is azt a rész hogy: HB-t én leszarom, játszottam jó párszor, de engem marhára nem hoz lázba. 😊

GTA V (*.*)

Ezt nyugodtan bekiabálhatod a Margit hídról a Dunába is, ugyanannyi eredménye lesz mint itt sírni h ez OP meg az OP. Valaki mindig jobb lesz mint a többiek 😊

Ideje váltani HB-ra. Talán a tier8-9 Zerok a legjobbak rá hogy a HB-val elkezdj ismerkedni, mert ugyanaz az utánafodulgatós harcmodoruk van, mint amit Arcadeban mûvel az ifjúság.

Eagle16
Melyik volt az a másik játék?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Köszi neked is! Amcsim meg Japóm nincs, bármi más van!

RiCSi1234
na nem mondod.. 😄
"AB-n gyakorlatilag az nyer akinek nagyobb a tûzereje."

HB-t én leszarom, játszottam jó párszor, de engem marhára nem hoz lázba.
De ez kicsit szemétszég, hogy van 8 bf 1009-es gép, és kb mind a 8 op.. elmennek az annyukba, többi német überassung géprõl nem is beszélve.

GTA V (*.*)

Köszi! És mi a jobb? Mozgékonyabb, vagy a nagyobb és lassabb?

amcsi oldalon már a 3-as p-36al, 4-es p-40el, a-20al
igazából szinte bármilyen géppel

nagyobb szintû gépeknél meg készülni kell az emelkedésversenyre.. ez az amibõl már a tököm tele van olyan unalmas 😄

komolyan már frb-ben izgalmasabbak és mozgalmasabbak a dolgok pedig ott még keresni is kell az embereket

de az tény, hogy türelem kell a hb-hez, nem az a beugrok lövök és lesz ami lesz dolog 😊
FRB-t akkor menj ha van olyan joy-od amin tudsz trimmelni. Én pl 20% elevator trimmel szállok fel, különben orra bukok mint akit elgáncsoltak félúton.

Fighterrel menj, vagy a németeknél még a Do217J a nyerõ. Nagy tûzerõ, nincs cockpit (Awacs mód), viszonylag korrekt FM.

Megkapod a rewardot annak megfelelõen, hogy ki nyert. Ezért pl ha meghalsz és kilépsz akkor ír 1000xp-t, de a végén kapsz egy üzenetet h csata vége, ott már 2500xp lesz. Ez nem olyan mint a másik játék, ahol 1/3 xp járt ha kiléptél a vége elõtt..

Torzonborz
Fighter 😊

Bombert akkor vigyél ha a gunnerekre már osztogattál pontot meg van némi HB tapasztalatod és tudod melyik mapen hogy érdemes vele menni .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

AB-n gyakorlatilag az nyer akinek nagyobb a tûzereje. Az FM a HB-n kezd el érvényesülni, ott már érezhetõen "butább" a gép ha felteszed a gunpodot.

értem. de mégsem. Ha nem várom meg a csata végét, akkor hogy oszt be a vesztes vagy gyõztes csapatba ? Vagy erre nincs is szükség ? A saját "teljesítményt számlázza" és kész ?

RiCSi1234
Mindenki AB-ban azzal a szájonbaszott Bf 109-el megy.. Rámnéz, és a gép szarrá törik.. mindegy hogy mekkora..

GTA V (*.*)

Választ se kapok :/ :'(

D12 fuckyeah!

Reszkessetek <#violent><#idiota>

Eagle16
" corrected the disappearance of the sound of engines
Fixed description of the pylons FMBC Mk1
Fixed effect of the modificated Hispano cannons
added a new map for Arcade - "Cliff Black Diggers"
Fixed a number of graphical inaccuracies in the F8F, F9F, P-47 and other
fixed crash in the Japanese localization
updated settings and LTH De Havilland DH.100 Vampire FB.Mk.5.
Fixed spread 7.7mm Browning machine guns
added aircraft P-51 D-30 Mustang and P-51 gift D-30 Mustang D-20 NA
corrected aerodynamics (corrected exaggerated drag)
A6M2, A6M2n, A6M3, A6M3 mod 22, A6M5, B-25J, Boomerang Mk I \ II, D3A1, F1M2, Fw-190 D12, Ki-49, N1K2, p-63 A-10, OS2U Kingfisher, TBF, wirraway , BTD
Added modifications for the Do-217
Added plane P-51D-30 and P-51D-20
Fixed air brakes of the F-80
Fixed wing aerodynamics and flap in F2A3 (flaps acted contrary)
Fully updated FM P-26 (it's still not quite 100% of historical, but should be much closer)
Fixed output of basic flight characteristics F8F in the description of the aircraft
Fixed requirements for modifications in the MiG-15, Spitfire 9 \ 16, "

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Torzonborz
No twi meg is válaszolta 😊

Szóval ne várj, ha kiszednek kilépsz , repair és már mehetsz is a következõ csihipuhiba. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Párszor kipróbáltam már a HB-t, de maradtam az Arcade-ban, de most hogy nagyon errõl megy a téma, elkezdem a HB-t! 😊
Milyen géppel érdemes menni? Bomber, Fighter?
Az FRb-t meg el se tudtam kezdeni, a bevezetõnél mindig fejre áll a gépem 😛

Azért az nem igaz, hogy kevesebbet kapsz ha nem várod végig a meccset.

Ha kilépsz akkor azokat a pontokat látod amiket ténylegesen csináltál a meccsben. Ha vége lesz a csatának akkor meg összesít és hozzáadja a bónuszokat.
És azt is megkapod ha kiléptél akkor is amikor vége lesz a csatának. Levelet is kapsz róla.
Nem derült még ki. De szerintem a szokásos nagypeccs utáni gyorsfoltozgatás. Mintha a menüben az alkatrészes képernyõ sokkal fürgébb lenne a tegnapinál, plusz kijavították a Mustang slotját a tech treeben, végre tényleg két Mustang van benne.

Torzonborz
"és várhatok még 5-10 percet mire vége a csörtének. "

ööö miért vársz ennyit ? oO

Hali. Kipróbáltam a HB-csatát megint egy Hurrikánnal. Próbálom fejben helyre tenni, és valóban van valami különös feelengje, de továbbra is zavar, hogy 25 perc repülési idõbõl 10 perc a célterület elérés, kis körözés, és ha nincs "szerencsém" lelõnek és várhatok még 5-10 percet mire vége a csörtének. Kerestem egy tankos területet gondoltam levédem, ha jön valaki leszedem. Nem jött senki. Az elsõ menetben, azt vettem észre hogy már csak 5 perc üzemanyagom van. Nesze nekem légi támogatás. Persze hogy visszafordul az ember és próbál landolni, újratölteni. Vissza se értem, vége lett a menetnek mert elfogytak az ellen gépei. Hurá, 0 kill, 0 asszist, pár xp a felszállásért öröm. A második menetben volt hogy a 10 perc repülés után három gép is közre fogott, kicsit fordulóztam de végül leszedtek. Legalább 15 percet kellett várnom míg vége lett a csatának.
Ha kilépek, kevesebb pontot kapok, nem lehet tudni nyertünk vagy sem. Ha nem lépek ki akkor csak bámulok ki a képernyõn és "szurkolok" a csapatnak, hogy kit szedjen le. Nettó idõben egy HB csata alatt lejátszok két AB-t. Ma mentem egy kört A-20-as Havoc-al is. Valamiért lomhán fordult, mire célkeresztbe tudtam húzni az ellen gépét már le is forudlt az ívrõl. Persze hogy nem fordulózásra való de ennyire kiszolgáltatottnak érezni magam, még ha faroklövészem is van, elég fura. Egy sima Su-2 leszedett. Menjen már ...

Végsõ konklúzió nyílván nincs, mindenkinek ami tetszek azzal játszik.

Pluskast
Mit javítanak vagy tesznek be?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

RiCSi1234
Jah.. "Servers will be unavailable due to Updating to 1.33.27.0 from 07:00 GMT to 08:00 GMT (00:00 to 01:00 PDT)"

GTA V (*.*)

RiCSi1234
nálam most jött valami 366 Mb-os patch. 😮

GTA V (*.*)

Mint anno il2-ben az Ace ai, aki 200 db 20mm lõszerrel kb 20 gépet tudott lelõni 😄

nem is azzal van gond ha beáll mögéd mert a játékos is beáll mögéd aztán lesz ami lesz..
de itt a missziókban egy rakás gép van egyszerre fent aztán kialakul a teljes káosz (számodra) ezek meg csak húznak mindenfele és szembõl is tökéletesen telibekap csak úgy mert keresztezed az útját 😄
Ja, az lenne még a szép, ha Ai G6 meg F8F-ek lennének.. A gép nem azt nézi hogy eltalál-e, hanem hogy melyik szegecset lõje telibe a legnagyobb strukturális kárért. És megteszi, ez a legszarabb 😊))

Ilyen 2 v2 nél elsö mondatom: elöször az aikat. :-) Így mindenkinek jön a pénz is, gyakorolhat aztán ráérünk egymást leõlni.Jòl néz ki mikor egymást kerülgetve öljük egymás ai- t.( persze volt hogy valaki nem támogatta az õtletet/ vagy gerinctelen volt a beleeggyezése ellenére is támadt)
D12 n javitottak? Tegnap hosszu idö után láttam eggyet.Igen jòl kezelte a kolléga ...persze lehet a képességei voltak jòk nem a gép. (szép statja volt)
én most próbáltam ki ezt a dinamikus kampány módot gyakorlás céljából frb nehézségen..

kezdem érteni miért csak reserve gépeket tesznek be ai-nak rendes játékba

akkora mészárlást rendez yak-3mal meg bf 109-el a gép hogy csak kapkodom a fejem 😄D
brutális 😄
Ja, mondjuk ez alapján ha critelek valakit és haza tudja vinni az is annak számíthatna, mert kivettem a csatából a röpcsit, csak haza tudta vinni és le kellett szállnia..

Na várjál, felébredek minnyá 😊)

Torzonborz
Nem kényszerített senki , magamtól szálltam le . 😛

De oké igaz végül is kiszálltam a harcból. 😉

Torzonborz
Najó de ez attól is függ hogy mit criteltek be a gépen.

A földre kényszerítés is gyõzelemnek számít 😄

Coral: Azért kérdeztem, mert az adatlapon valami 570 km/h van rá megadva, de ez csak nyögve akart 300-at kipréselni magából. Mindenki úgy otthagyott mint a szél. Hol van a kutya elásva? A fejlesztésekkel megduplázódik a sebesség? (Tök alap a gép most)

FRB-re aki farmolni akar javaslom a bombázókat amcsi oldalon. Tegnap mentünk egy 2v2 + ai csatát. Nálunk A-26 és B-24, enemynél 2 vadász (G6 meg prém La5FN). Nem sok esélyt adtam magunknak 😊)

Viszont a humán enemy pilóták valahogy leestek, maradtak az ai-k meg mi a két bombázóval, és elkezdõdött a földi hent Ruhr-on 😊 Prém nélkül 90k xp meg 160k lion. Kellemes volt 😊

Nem azon volt a hangsúly, hogy kapok-e érte valamit. Hanem crit után úgy esik lefelé a gép, mint egy húlló falevél. 😄
Torzonborz
nekem pont az ellenkezõje volt , critet bekaptam lövésztõl viszont simán leszálltam és megkapta a killt a mocsok ( oké mondjuk nem reptérre szálltam de akkor is épségben tettem le a gépet ).