War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rudder trim meg nem érdekel
Il 2 jò hb-n.M változat toronnyal meg föleg.
Do217 szintén nagyon jò( frb- n biztosan) Milyen modositás lett rajta amugy?
( ha még a radar is müködne a németeken...)
AB-n trimm+fordulóval+hátrabukfenc manõverrel le tudtam rövidíteni az utánafordulást, HB-n ugyan ez a mozdulatsor majdnem lezuhanást hozott. Ki kell tapasztalni.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
angolnál nem tudok segíteni ott csak spit mk2-õm van és azzal is csak frb-ben játszom, ott szeretem 😄
oroszoknál meg..hááát
tanulni bombázgatni kis tierben ar-2, pénzt, xp-t jól hoz ha ki tudsz dobni 6-10 tankot egy körrel és a vadászokat is meg lehet viccelni vele mert durván lehet mozgatni össze-vissza 😊
vadászok.. I-16ot szoktam látni..igazából nem tudom én még a lala-kat is csak módjával szeretem nem is nagyon repülök orosz-t
németeknék meg
he 112esek.. megtanít hogy spórolj a lõszerrel és biztos találatra menj mert ütnek kis tierben az ágyúi, jól fordul viszont elég lassú gépek
aztán persze a 109es szériától már lehet menni a magasságversenybe onnan már kezdõdik a komolyabb liga 😊
GTA V (*.*)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
GTA V (*.*)
"AB-n gyakorlatilag az nyer akinek nagyobb a tûzereje."
HB-t én leszarom, játszottam jó párszor, de engem marhára nem hoz lázba.
De ez kicsit szemétszég, hogy van 8 bf 1009-es gép, és kb mind a 8 op.. elmennek az annyukba, többi német überassung géprõl nem is beszélve.
GTA V (*.*)
igazából szinte bármilyen géppel
nagyobb szintû gépeknél meg készülni kell az emelkedésversenyre.. ez az amibõl már a tököm tele van olyan unalmas 😄
komolyan már frb-ben izgalmasabbak és mozgalmasabbak a dolgok pedig ott még keresni is kell az embereket
de az tény, hogy türelem kell a hb-hez, nem az a beugrok lövök és lesz ami lesz dolog 😊
Fighterrel menj, vagy a németeknél még a Do217J a nyerõ. Nagy tûzerõ, nincs cockpit (Awacs mód), viszonylag korrekt FM.
Bombert akkor vigyél ha a gunnerekre már osztogattál pontot meg van némi HB tapasztalatod és tudod melyik mapen hogy érdemes vele menni .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
GTA V (*.*)
Reszkessetek <#violent>#violent><#idiota>#idiota>
Fixed description of the pylons FMBC Mk1
Fixed effect of the modificated Hispano cannons
added a new map for Arcade - "Cliff Black Diggers"
Fixed a number of graphical inaccuracies in the F8F, F9F, P-47 and other
fixed crash in the Japanese localization
updated settings and LTH De Havilland DH.100 Vampire FB.Mk.5.
Fixed spread 7.7mm Browning machine guns
added aircraft P-51 D-30 Mustang and P-51 gift D-30 Mustang D-20 NA
corrected aerodynamics (corrected exaggerated drag)
A6M2, A6M2n, A6M3, A6M3 mod 22, A6M5, B-25J, Boomerang Mk I \ II, D3A1, F1M2, Fw-190 D12, Ki-49, N1K2, p-63 A-10, OS2U Kingfisher, TBF, wirraway , BTD
Added modifications for the Do-217
Added plane P-51D-30 and P-51D-20
Fixed air brakes of the F-80
Fixed wing aerodynamics and flap in F2A3 (flaps acted contrary)
Fully updated FM P-26 (it's still not quite 100% of historical, but should be much closer)
Fixed output of basic flight characteristics F8F in the description of the aircraft
Fixed requirements for modifications in the MiG-15, Spitfire 9 \ 16, "
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Szóval ne várj, ha kiszednek kilépsz , repair és már mehetsz is a következõ csihipuhiba. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Milyen géppel érdemes menni? Bomber, Fighter?
Az FRb-t meg el se tudtam kezdeni, a bevezetõnél mindig fejre áll a gépem 😛
Ha kilépsz akkor azokat a pontokat látod amiket ténylegesen csináltál a meccsben. Ha vége lesz a csatának akkor meg összesít és hozzáadja a bónuszokat.
És azt is megkapod ha kiléptél akkor is amikor vége lesz a csatának. Levelet is kapsz róla.
ööö miért vársz ennyit ? oO
Ha kilépek, kevesebb pontot kapok, nem lehet tudni nyertünk vagy sem. Ha nem lépek ki akkor csak bámulok ki a képernyõn és "szurkolok" a csapatnak, hogy kit szedjen le. Nettó idõben egy HB csata alatt lejátszok két AB-t. Ma mentem egy kört A-20-as Havoc-al is. Valamiért lomhán fordult, mire célkeresztbe tudtam húzni az ellen gépét már le is forudlt az ívrõl. Persze hogy nem fordulózásra való de ennyire kiszolgáltatottnak érezni magam, még ha faroklövészem is van, elég fura. Egy sima Su-2 leszedett. Menjen már ...
Végsõ konklúzió nyílván nincs, mindenkinek ami tetszek azzal játszik.
GTA V (*.*)
de itt a missziókban egy rakás gép van egyszerre fent aztán kialakul a teljes káosz (számodra) ezek meg csak húznak mindenfele és szembõl is tökéletesen telibekap csak úgy mert keresztezed az útját 😄
D12 n javitottak? Tegnap hosszu idö után láttam eggyet.Igen jòl kezelte a kolléga ...persze lehet a képességei voltak jòk nem a gép. (szép statja volt)
kezdem érteni miért csak reserve gépeket tesznek be ai-nak rendes játékba
akkora mészárlást rendez yak-3mal meg bf 109-el a gép hogy csak kapkodom a fejem 😄D
brutális 😄
Na várjál, felébredek minnyá 😊)
De oké igaz végül is kiszálltam a harcból. 😉
Coral: Azért kérdeztem, mert az adatlapon valami 570 km/h van rá megadva, de ez csak nyögve akart 300-at kipréselni magából. Mindenki úgy otthagyott mint a szél. Hol van a kutya elásva? A fejlesztésekkel megduplázódik a sebesség? (Tök alap a gép most)
FRB-re aki farmolni akar javaslom a bombázókat amcsi oldalon. Tegnap mentünk egy 2v2 + ai csatát. Nálunk A-26 és B-24, enemynél 2 vadász (G6 meg prém La5FN). Nem sok esélyt adtam magunknak 😊)
Viszont a humán enemy pilóták valahogy leestek, maradtak az ai-k meg mi a két bombázóval, és elkezdõdött a földi hent Ruhr-on 😊 Prém nélkül 90k xp meg 160k lion. Kellemes volt 😊