War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez gyorsan ment ;-) Köszi :-)
NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ebben igaza van a kollégának hogy a forumozás jobb szinezés nélkül.esetleg egy hét pròbaidõre bocsájtás...azt meglássuk. ( tehettél volna egy meztelen. õt a képre...azzal mindent el lehet adni :-) )
jobban örülnék ha a b17 zuhanna :-)
de szerintem jòk :-)
Ne, a képeket is ált. spoilerbe tesszük, hogy ne kelljen letölteni. + szvsz a minimalista dizájn nem fejfájdító fórumozáskor.
NagyiBMX
Srácok! Mivel a topiknak nincs igazán háttere, csak bannerje, ezért bátorkodtam, hogy csinálok egyet. Házigazda (témaindító) jóváhagyásával kérdezem, hogy ti elfogadnátok-e ezt a képet háttérnek? A kép közepén a fehér sáv az a hozzászólásoknak a sávja. Remélem tetszik mindenkinek! 😊

Ha a link nem mûködne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Csak a japó fegyverrk gyengèk.De legalább kevés a löszer.A 7.7 ed meg csak tájékoztató jellegü.Biztos örültek a piloták is annk idejèn....
na igen.. 8k exp azért, hogy felszálltam és sétarepültem 1 kicsit...😄

azért itt a japán az easy mód, rb-n fordulgatni lényegesen könnyebb mint bnz-zni 😊 ezért is ment a ki-61 nekem 😄

de itt az alkalom megtanulni mert mást nem tehetsz különben lelõnek 😊
csak idegek kellenek hozzá rendesen
Pumasokkal mostanában alig találkozom.igaz csak RB n vagyok.De gondolom náluk is van aki ott megy
De legalább jó oldalán voltál annak a bizonyosnak.. 😊
NM-ék rászabadultak japókra RB-n... nem is találkozok ellenséggel olyan gyorsan lelõnek mindenkit pf..😊
Fenrir
Vicces amikor Messer-rel zúzok utána olyan 630-as sebességgel és nem tudom utolérni...

A halál csupán a kezdet...

Coral Springs
A K-4 és a G-10 még a Bearcat -et is agyonvágja emelkedésben. Odaérek a szokásos 7km magasan a találkozópontra, ezek meg úgy másfél km -el felettem, mirõl beszélünk... Nyomtam egy hátraarcot, majd úgy folytattam az emelkedést. Kb 10 km -en kezdett meghalni a vas, mire a K-4 utolért magassági fölénybõl(!) azt ott én már csinálhattam akármit, esélyem sem volt. Ezeket az OP szarokat se legyorsulni, se leemelkedni, se lefordulni nem lehet, és ugyan úgy kap belõlük a Rank 12 -es Corsair is, amit a kategóriájában legrosszabbul emelkedõ géppé nerf -eltek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Igen.Nem bombázni mennek( nem azért szoktak) hane vadászokat ölni.Event miatt meg van papir gép.Máskor nem jönnek mert a5 fôkák zûzzák öket.
A20G 5 kill😛 600+ al mész lazán/kb semminek esélye nincs arra a sebességre amit te tudsz/...a turretjeid INSANT kigyújtják ami közel ér....strapabiro mint atom!

próbáljátok nagyon elvan cseszve valami vele😛

Pár kretén képes x óráig otthon körözni, ha oda mész, ha nem.

Hab a tortán, hogy miért van olyan pálya a map poolban ahol alapvetõ funkció, mint a landolás nem mûködik.
Jönnek a kamikazee kis tierû japók aztán lerammolják 😊 engem is úgy szoktak leszedni.. vagy a hajó AAA lõ le.. Vagy megunom és ledobom valami reptérre, de fel nem töltenek, ami szívás.. meg javítani se javítanak. Szal a törpök élete nem csak játék és mese.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

B-17 még más géppel is húzós. Azt hittem B-25, mert itt az elõbb arról írt vki, hogy tömegesen jönnek velük.

Hatalmas pofátlanság, mikor mouse aimes b-17-ek bejönnek RB-re trollkodni az event miatt. Még csak bombázni sem bombáz csak köröz a hajói felett, mert a gépet alig bírja irányítani.
Általában 2 -carrier van. Guadalon meg vagy 4.. Én inkább a Cargo shipekre megyek, már vároim a 16x500lbs kombót, az lesz igazán gyilkos 😊

Egész nap a mod 22-vel mentem, már ha a közelébe mész, lszednek a géppuskák. A Zero motorjába elég egy sorozat, õk meg öt csõbõl küldik feléd az ólmot, bármerrõl közelítesz is. Nem véletlenül hívták repülõ erõdnek a B-17et.

"akik azt hiszik hogy kárt tudnak tenni benne"

Mod 22 már simán lelõ egyet, de valszeg õt is besebzik. Viszont mit csináljon mikor marad a bomber és nem tud leszállni soha.
Nem tudjuk miért, csak ezt csinálják. Amúgy ha kidob egy Carriert és leszed három csóri Zerot, akik azt hiszik hogy kárt tudnak tenni benne, már bõven 20.000 XP fölött jár.

Írjátok, hogy mekkora nagy gyakorlat ölni a carriereket. De miért? 9k Xp prém nélkül, és kell rá 2x2000 lbs bomba. Ennyi teherbõl (8x500lbs) kiviszek jó esetben 6 Cargo Shipet, darabját 6k xp-ért.

japán tier3 A6M2-N. ott nézem. 26 lelõtt ellennél kezdtem most51nél járok és semmi. visszanéztem az üzeneteket sehol semmi plussz bonusz
Melyik géppel csinálod a killeket? Mit ír az Achivementsnél, mert ott tudod követni?

22 gép és MÉG MINDIG SEMMI
akkor viszont tényleg nem jó valami, a 10 gép már réges rég megvan
bármi ér amit lelõsz vele
várjatok csak az akcióban 10 db bármilyen típusú vadászt kell lelõni vagy csak azokból az amerikai típusokból ami meg van jelölve?
Elég lenne a pilótafülkének cockpit. Nagyon csít, hogy körbenézhet takarás nélkül és a legváratlanabb helyrõl leradíroz pl. egy Do, mert majdnem mindent lát.
Csak idõ kérdése és erõforrás kérdése az egész 😊 Red Orchestra-ban is szépen meg vannak a belsõk 😊
És nem is fognak kinyomni 100 tankot rögtön 😊
Én azt mondom lesz belsõ nézet azokban is szépen, majd emlékezzetek rá xD

Majd kiderül remélhetõleg év vége felé már.
Azért már most is el vagyunk kényeztetve. Nekem pl tök bejön a B17 pilótafülke nélkül is 😊

Úgy van, mióta 6DOF van, és elõre hátra, jobbra balra is tudod mozgatni a "fejedet" és a kamerát, azóta nem lehet már 2D álmûveszerfalakkal viccelõdni, teljes 3D-ben kell modellezni az egészet. Nem kétperces meló. Pláne ha félezer gépet vállal fel a játék készítõje.

Ne aggódj, a túloldalon se jobb a helyzet. Mi toltuk ma vagy két órát japánokal. Minden körben 2-4 B-17es jött be az amik részérõl Carriert nyírni, na egy olyat próbálj meg kinyírni a törékeny papír Zeroval. Néhány lövésbõl kapja le HB-n a Zerot, bármelyik irányból is közelítesz. Mindezt úgy hogy a nem mûködõ Carrier leszállás miatt gyakorlatilag nem lehet újratölteni a lõszert.

Ja, a 6DOF miatt nehéz, mert anno pl il2-ben is csak egy képet húzogatott a pilóta elõtt ami kitakarta a külsõ nézetet. Aztán ahogy jött a 6DOF úgy kellett 3D-ben modellezni a pilóta fülkéket.

Tankoknál is más volt a világ az ArmoredFist játéknál, meg mások az igények most 😊)

Azért lássuk be, együléses vadászgépnél viszonylag hamar meg lehet csinálni a kokpitnézetet. Tankoknál viszont, ahogy a bombázóknál is, sokkal nehezebb, többnyire egy nagy egybefüggõ teret kéne megcsinálni. Nem véletlen hogy elhúzódik a bombázó kokpitok berakása. Éppen ezért nem lesz szerintem soha belsõnézetes gunner view. Ha lenne minden gunnerállomásnál belsõnézet plusz kokpitnézet mondjuk egy B-17nél, akkor gyakorlatilag a teljes gép belsejét le kellene modellelzni. Ez egy gépnél is hetekig tart, nemhogy többszáznál.

Ugyanezen okból én nemhiszem hogy lenne belsõnézet tankoknál, olyan ahol kedvünkre forgolódhatunk belül.

Achievements - Miscellaneous

itt nyomon tudod követni mit számolt eddig
okosabbat nem tudok mondani 😊
12 lelõtt gép papíron itt vezettem magam mellett, nincs elszámolás amit a végén írt azt adtam össze és mégis semmi
arcadon nyomom és olyan géppel mégse kapom
csak azokkal számolja amik meg vannak jelölve azokra van valami exp bónusz is
A6M2-N, A6M2, A6M3, A6M3 мод.22, A6M5, A6M5 Ko

én megkaptam a 3 RB killért
japán géppel lelõttem a tíz ellenséges gépet, az azt jelentené, hogy 10000 lion-t kellene kapnom nem? 5 csatában 12 lelõtt gépnél tartok, de egy kumma vasat se kaptam, vagy én tudok rosszul valamit?
Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a célkereszt

a "pötty" a gépedet mutatja, hogy épp milyen szögben van stb

ugyanaz mint ami a HUD nézetben is van, ott is van egy pötty ami mutatja, hogy ténylegesen merre halad a géped
pl emelkedésnél 25 fokra állítod a géped de a pötty csak 15 foknál van úgyhogy 15 fokos szögben emelkedsz igazából csak a géped meredekebb állásban van
A napokban észre vettem a bomberemnél illetve az attackeremnél, hogy ha a
(hülyén írom, nem tudom mi a neve annak) bombadobó nézetbõl bombázok, akkor a középsõ célkereszt a pontos cél, vagy a kis pötty ami valamivel utána megy?
Bocsi még a hülye fogalmazásért. <#idiota>

Farizmod? 😄

Ja, abba a csatába kb fél óra után léptem be, mert el kellett mennem. Rádobtam 2 bombát a battleshipre, aztán ez a genya nekem jött 😊 De nyertünk.

Megcsináltam a 4 pontos trackert. Kicsit úgy nézek ki benne mintha egy goblin eeg készülékkel lennék a mátrixra kötve, üldözéses szituban nagyon godmode tud lenni a Zero így felszerelve. Csak a farizmom fog szvsz izomlázat kapni 😊))))
És remélem pörgõs lesz, mint a RoF, mert nincs kedvem 40-50 percet ülni a földön várakozva, amíg felszállási engedélyt adnak.
Inkább játszok emellett a BoS-al minthogy tankba üljek 😊 (Feltéve ha nem lesz olyan kukába valóan rosszul megírt enginje, mint az elõdjeinek)