War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
de szerintem jòk :-)
Ha a link nem mûködne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
azért itt a japán az easy mód, rb-n fordulgatni lényegesen könnyebb mint bnz-zni 😊 ezért is ment a ki-61 nekem 😄
de itt az alkalom megtanulni mert mást nem tehetsz különben lelõnek 😊
csak idegek kellenek hozzá rendesen
A halál csupán a kezdet...
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
próbáljátok nagyon elvan cseszve valami vele😛
Hab a tortán, hogy miért van olyan pálya a map poolban ahol alapvetõ funkció, mint a landolás nem mûködik.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Hatalmas pofátlanság, mikor mouse aimes b-17-ek bejönnek RB-re trollkodni az event miatt. Még csak bombázni sem bombáz csak köröz a hajói felett, mert a gépet alig bírja irányítani.
Mod 22 már simán lelõ egyet, de valszeg õt is besebzik. Viszont mit csináljon mikor marad a bomber és nem tud leszállni soha.
És nem is fognak kinyomni 100 tankot rögtön 😊
Én azt mondom lesz belsõ nézet azokban is szépen, majd emlékezzetek rá xD
Majd kiderül remélhetõleg év vége felé már.
Tankoknál is más volt a világ az ArmoredFist játéknál, meg mások az igények most 😊)
Ugyanezen okból én nemhiszem hogy lenne belsõnézet tankoknál, olyan ahol kedvünkre forgolódhatunk belül.
itt nyomon tudod követni mit számolt eddig
okosabbat nem tudok mondani 😊
A6M2-N, A6M2, A6M3, A6M3 мод.22, A6M5, A6M5 Ko
én megkaptam a 3 RB killért
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
a "pötty" a gépedet mutatja, hogy épp milyen szögben van stb
ugyanaz mint ami a HUD nézetben is van, ott is van egy pötty ami mutatja, hogy ténylegesen merre halad a géped
pl emelkedésnél 25 fokra állítod a géped de a pötty csak 15 foknál van úgyhogy 15 fokos szögben emelkedsz igazából csak a géped meredekebb állásban van
(hülyén írom, nem tudom mi a neve annak) bombadobó nézetbõl bombázok, akkor a középsõ célkereszt a pontos cél, vagy a kis pötty ami valamivel utána megy?
Bocsi még a hülye fogalmazásért. <#idiota>#idiota>