War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Gépekbe az Universal lõszer megéri? Vagy melyiket érdemes berakni fighterekbe?

Amúgy lõszereknél ez az új 40/40 meg 120/120 mi a péket jelent?

Hülyén fog hangzani, de ebbõl a kínálatból az IL-2vel tudnál a legjobban tartolni légiharcban, a brutális gépágyúk miatt. Persze bombáktól, rakétáktól szabadulj meg elõtte. De a SpitfireI is jó lesz amíg a SpitII-õt el nem éred.

Nemtudom nektek hogy muzsikál az új peccs, de nekem kis magaságban (200 méter alatt) olyanokat beszaggat hogy ihaj.

Á, nem kell nekik a túlóra! <#idiota>

Majd küldjük a számlát a "tech-support" és "psichological assistance" címszavakkal 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Gladiator, fury-t és 112v5 ön kivül mindet viheted.Az elsö kettö papir kis tüzerövel bár fordulékony.A 3. meg gyenge tüzerejü.Az il2 su2 jò kis gép.( ruszki kétfedelü kis vadászok lézerágyuval is jòk)Bomberböl ju88. Most tették variállhatòbbá a fegyverzetét is és gyorsabb/ védettebb mint a he111.A bf110 meg az ágyuk miatt kenne jò választás.Ha már német.
Bocsi mindenkitõl hogy szófosásom van, csak most jólesik errõl beszélni <#taps><#taps><#taps>

De legjobban a Dorniereket várom!

bardocz
Én ezek közül az oroszokat használnám, az ágyúk meg gépfegyverek miatt.
De leírom hogy mik vannak, hátha tudtok tanácsod adni, ezek közül melyik HB képes repülõ:
Német: He-112 B-0, Bf-110 C-4, He-112 V-5, He-112 A-0, He-111 H-3
Orosz: Jak-1b, Jak-7b, LaGG-3-66, Il-2, Su-2 M-82
Brit: Hurricane I, Hurricane II, Spitfire I, Gladiator, Fury,
ennyi lenne, most tartok itt, de most a németre vagyok ráfeküdve.

Köszi a tanácsokat! Van 20mm-es repcsim, de az a szemtõl szembenes dolog amit HB-ban csináltam már kényszer volt, ugyanis egyedül voltam, felém meg szembõl jöttek 6-an, nem volt mást tennem, úgyse nyerek

Elmondom szerintem hogyan kéne csináni, ha csak kis 7.7-es géppuskák vannak a gépeden. (egyébként HB kezdéshez a brit messze a legnehezebb ág pont az extrém kiskaliberû fegyverek miatt, egy Me-109E/F-el sokkal jobban jártál volna)

Szóval a 7.7-es géppuskákkal látványos, azonnali eredményt nem tudsz elérni, az a gépágyúk(20mm és fölötte) asztala. A 7.7-esekkel sokáig kell lõnöd az ellenséget, minél komolyabb lõszerrel, annál jobb. Fontos, hogy közelrõl lõj, 7.7-esekkel 200 méternél (0.2 távolság) messzebbrõl ne is próbálkozz, csak lõszerpocsékolás. Továbbá ilyen kicsi fegyverrel a nagyobb dögökben alig tudsz kárt okozni, sokkal elõbb nyírnak ki téged a védõgéppuskások. Ezért aminek egynél több motorja van, azt felejtsd el. Az egymotorosokra menj rá, sosem szemtõl szembe, hanem hátulról közelítve. A legsebezhetõbb akkor a cél amikor fordul és a teljes felületét mutatja, olyankor simán lenyesheted a szárnyait. Ne lõj rá amíg elég közel nem kerülsz (tudod, 0.2 távolság), mert csak megriasztod. És sürgõsen keress magadnak egy gépet géágyúfegyverzettel. <#wink>

Ehm. A Me-110-esen egy két 20mm-es gépágyú van, annak a torkába repültél bele szemtõl szemben...

Mint írtam, HB-ban nem lövöldözünk szemtõl szembe egy másik géppel. Pláne nem olyannal, aminek ekkora fegyverei vannak. Ezt kellett volna felismerni.

Igazándiból az az ág a Spitfire MkII-estõl lesz jó, a gépágyú miatt. HB-ban a 7.7-es inkább arra jó, hogy ha azzal betalálsz az ellennek, akkor kell csak elsütni a 20mm-es gépágyút, mert abban meg kevés a lõszer.

ismerõs helyzet! Lenyomtam ezt a HB-t... a csapat 2 perc alatt elvérzett, én maradtam egyedül, egy BF-et sebeztem, aztán visszamentem a bázisra tárazni, ahogy felszálltam jött a 110 és szembõl lelõtt, én meg semmi... érdekes volt

csak tudnám, hogy miért számít frendly fire-nak ha valakit üldözök, sorozatot eresztem belé, de berepül elém egy saját csapattárs és én kapom a büntetést hogy meglõttem ? 3000liont vontak le ezért. Hát ne mászkáljon elöttem ... ennyi nem ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

ezekkel az oroszokkal mennyire tele a tököm néha..

1600 frb csatát lenyomott már az arc

3szor szállt le 2szer odacsapta.. a másodikra már akkor amikor egyedül volt a csapatban 😄

utolsó ellenfél egy bf110 rádiózok rendesen h tudja merre megyünk..kísérgeti az orosz barátját aki b-25el ment..
senki nem volt már akitõl védenie kellett volna de elbeszélgettek és hagyták hogy ott szopjak egyedül..

aztán végül az egyik rázuhanásnál elmértem és fentrõl elkaszáltam a 110es seggét..az én gépem atomjaira õ meg egy crittel ment tovább és túlélte aztán megnyerte a csatát..lol
Bejutottam! De mindenki Hurri-val meg Spit-el megy 😊

Na meg kicsi sokat kell várni a HB-ra jutásra

Köszi!
Igen, 12x 7.7mm 4200ammo

már fel lehet rá rakni 24et..xD
Az angol 7.7-es géppuska elég ütõs lett azt mondják. És a Hurrin van belõle néhány 😊

Hurricane Mk.II-vel jó HB-zni? 4200 Ammo-val csak elég

Szerintem az utóbbi idõk legjobb peccse, sokat javított a játékon, bõvítette a lehetõségeket, komoly melléfogások nélkül, ez nem mindig volt így. A modulok pedig? Nos, teljesen várható volt. Ez a játék egy üzleti vállalkozás, ami arra hivatott hogy profitot termeljen a befektetõknek, akiknek a pénzébõl elkészült a játék. Ehhez prémium vásárlására kell ösztönözni az embereket, amit úgy oldanak meg hogy valami mindig drága a játékban. Egy ideig a gépek voltak azok, aztán a javítás/lõszerek/qualification. Ment a sírás, hogy minden nagyon drága. Most lejjebb vitték õket, de most az új modulok drágák.

El kell fogadni, hogy ez már csak így lesz, mert mindegyik Free to play MMO pénzt szeretne termelni. Ami meg nem termel pénzt, az csõdbemegy.
A másik lehetõség az az üzleti modell lenne, hogy 15.000 Ft-ért lehet megvenni at MMO játékot, vagy esetleg még havidíjas is lehetne mellette.
Még mindig ez a legjobb megoldás.

(Kábé két éve jelent meg az új Star Warsos MMO, az SWTOR, pénzéhez George Lucaséktól, az úgy indított, hogy akkor 15.000 Ft maga a játék, és 4000 Ft havidíjért játszhatsz. Maga a játék meg egy trágyadomb WoW utánzat lett. Csak azért mondom hogy érzékeljük már, milyen is az amikor egy cég igazán pénzéhes az MMO játékok világában)

Na most komolyan, kit vág földhöz egy 30 slotos ammo rack 900 lionért? Az ilyen akkor is sírna ha aranyat sz@rna, merhogy az mennyire fáj 😊)

ez is olyan hogy ha alapból benne lenne h fizetsz a nem alap lõszerért akkor nem szólna senki semmit
nem egy nagy érvágás csak hát sírni kell 😊
jó jó, de ha elkanyarodok akkor meg ugyanúgy utánam jön és kilõ! az elsõ köröm elég gyatra volt!

Kilõtte a pilótádat(a pilótánál a Vitalityre kell pontokat rakni hogy ez minél nehezebben menjen az ellenségnek). Pont ezért nem repül senki szembõl szembe az amatõrökön kívül. Ha ki is lövöd, garantált a sérülés. És jó eséllyel te halsz bele. Ennél sokkal kockázatmentesebb megoldások is vannak az ellesnég lelövésére.

Nekem vegyes érzéseim vannak, néha jó néha rossz. 109 a kedvenc gépem de azt kell hogy mondanom ez a plusz 2 ágyú nagyon fölösleges. A többlet tûzerõt nagyon minimálisan kompenzálták.
f24sg
Az lenne a kérdésem, hogy aki HB-t játszik, mi a véleménye a patchrõl úgy általánosságban? (olvasgattam vissza, de nem írtatok túl sok kinyilatkozatást.)
Sajnos nem tudom magam tesztelni, mert "nyaraláson" vagyok

A hiv. fórumon megy a sírás, hogy "szemét pénzéhes-greedy Gajin, mert hogy az ammo rackok, skinek, és hogy WoT lesz ez is, stb."

Szóvalhogy szerintetek?
Pl. nekem a plusz gun podok lehetõsége, a több modul tetszik.
AB-ban meg szemtõl szemben repülök Il-2-vel a Spitfire Mk.I ellen, tunkolom mint az állat és semmi baja, õ persze kilõtt egybõl... Ez vicc

Akkor nézd meg, hogy jól mûködik-e. HB-n már kb 20km-rõl látnod kell, hogy hol vannak a földi célok, és tudsz is közülük válogatni.

Hogy érted? Valami minipatch-et most töltött le.

Szerintem várd meg a hotfix-et, nehogy csalódás érjen. Mondjuk ha vadászra gyúrsz akkor oké, de ez a földi célos bug elég borzasztó 😊

Na akkor belekezdek a HB-ba. <#gun>

bombázni tényleg ne most menjetek hb-re 😄

koreán vicces csak a híd látszik magasból.. b-17el rázuhantam a tankoszlopra és elõbukkantak a jelölõk 1500 méteren xD

ennyi erõvel frb-t is mehetnék csak ott még nagyobb biztonságban vagyok mint hb-n xD
az végülis csak 4 gomb relatívra állítva

ami fura, hogy az is változni szokott gépenként
valahol szépen lassan lehet állítani ugyanezzel a beállítással másik gépnél meg elkezd szaladni mint az õrült 😄
Az elsõ mondatodat elismerem, tapasztaltam <#taps>

Köszi majd tesztelem. ( a trimm beállitás ami igazán érdekel a többi megvan).néha elfelejtem cserélni a beállitást ( látom tiousra van Neked is) nagyon máshogy mozognak nagyon kellemetlen perceket okozva.
Próbáltunk magyarázni nekik miért sokkal jobb a HB, elmondtuk milyen géppel érdemes kezdeni a HB-t. Az volt a válasz, hogy 'leszarom az HB-t'. Hát bocs, de ennyi erõvel a cigányoknak is magyarázhatnék az utcán, ilyen reakciókra még õk is képesek.

Az semmi, de sok ellenséges földi cél nem is targetolható. Szerintem ebbõl még ma hotfix lesz.

Biztos bennem van a hiba de ha valaki kérdez én pròbálok segiteni játékban. Sok száz meccs után is tudok érdekes felszállást produkálni.Nem letörbi kell öket hanem támogatni, higy mind többen legyünk ami a fejlesztök álltali nagyobb odafigyelésre is ki fog hatni.Szerintem majd mindenki arcadban kezdett ( láok pár frb-st akinek csak az van de gondolom nem az elsö szimje.) Akinek arcade tetszik játsza azt.( igaza van Glo-nak ne várjanak fm/dm realityt.)
én nem bonyolítottam túl
joy-on
a ravasz lövi a géppuskát és az ágyút egyszerre
a második gomb csak géppuska
és van még 1 gomb rakétára meg 1 bombára + hat switch a rudder (ezek mind hüvelykujj gombok)
ennyivel ki is fújt a botkormány 😄

a gázkaron meg van flaps le-fel, kerék, fék(ez mondjuk felesleges)
térkép, statisztika (ezek is hanyagolhatóak de szeretem, hogy gyorsan hozzáférhetõ)

és ennyi is 😊

axis beállítások meg ugye gépre meg személyre vannak szabva 😊
az egyik amit használok:
joyBF109.blk
Az a baj hogy annyi pöcsölös beállitás van még ott is....én meg hülye vagyok hozzá.Feldobhatnád a beállitás fájlodat valahová.Nem egyforma a joyunk de talàn ki tudnék szenezgetni belöle valamit.....vasárnap mert addig " le van zárva a reptér"
RiCSi1234
Na ezt aztán most frankón odamondtad..

GTA V (*.*)

Jó ez az új peccs, megjelentek a kondezcsíkok, tök jól néznek ki. Viszont bizonyos mapokon eltûntek a földi célpontok marker és térképjelzései, gondolom ez meg a holnapi peccs feladata lesz. <#nyes>

Arcadeozzatok, ha nem telik többre. Õszintén szólva azt a réteget nem is hiányoljuk HB-ban. Õk azok, akik ha véletlenül átjönnek HB-ra, felszállni se képesek a géppel, mert visszaesnek a kifutópályára. Mi meg kiröhögjük õket és visszaküldjük Arcadeozni. Vagy elmehetnének FIFÁ-zni, Simsezni.

A hiv forumon nincs a do 217 és a hang bug beirva az updatebe...
Imádok mobilrol írni....remélem azért a lényeg láthatò még ha néha plusz betük is kerülnek be..