Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Nem kicsit van túlárazva a cucc.
Fegyverek és páncélok lehúzós cuccok, azok tényleg nem kellenek + lesznek paci páncélok, meg mountok.
Küldetéses DLC - ami nem akkora f@szság, mint a második rész DLC-i - jöhet.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 20:07:17
[merlinw.org]
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tavaly a Battlefield 4 és NFS Rivals is karácsony előtt közel féláron már kapható volt (PlayIT és Adventi akciók miatt).
Nem lepne meg, ha az idén a Dragon Age is így járna.
(PlayIT megint lesz, Adventi akciók megint lesznek, mert már évek óta nyomatja az 576 és a Gamestar is, ott pedig többnyire friss (EA) játékok vannak 30%-os kedvezményben.)
És ugye november közepétől nincs messze a Karácsony sem már, szóval ki lehet bekkelni azt a kis időt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 18:12:48
csak a multi miatt akarom megvenni, haverral szeretném tolni
15 000 Ft környékén van a sima változat és 18 000 Ft környékén van a Deluxe változat.
Ehhez képest "csak" 12 000 Ft a dobozos kiadás. Bár szerintem ekkora összeget nem ér meg a játék, de ez csak az én véleményem. <#hehe>#hehe>
Sok-sok lehúzós DLC lesz hozzá, és mivel EA játék, viszonylag gyorsan fog csökkenni az ára. Én inkább várnék vele. Később ebből a 12 000 Ft-ból a komplett minden DLC-s kiadást is össze lehet majd vadászni. Ellenben most a 12 000 Ft-ért kapsz egy alapjátékot, ami annyira alap lesz, hogy még az sincs kizárva, hogy alfa vagy bétaverziót kapsz a pénzedért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.16. 17:57:44
valahonnan elő lehet rendelni a játékot digitális formában olcsóbban, mint amennyi a dobozos ára? nem kell hiper-szuper verziónak lennie
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gondolom a második rész karaktere (és esetlegesen életben lévő családtagja) hamar megmurdel és ezzel le is zárja a BW a második rész fonalát.
Lead them or fail. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:58:52
Nekem pl aggasztóbb a ME3. A végső harc előtti, eszetlen rohangálás a rakétasiló körül azokkal a térváltó valamikkel. Az valami durva volt. Főleg nem sokkal előtte nyomtam a Batman második részét. Hihetetlen egy egykor etalon cég és egy sima akció játék gyártó cég között ekkora különbség legyen. Ez inkább aggasztó van e visszaút innen. Vagy már csak a történet maradt. Ez most ki fog derülni végleg szerintem.
Mondjuk az első dolgom az lesz, hogy a bajszos meleg szerecsen csávót leviszem vmi kriptába, kifolyattatom a vérét aztán ott hagyom😄
Különbenis ez még mind a Hypetrain része. Majd ha ténylegesen meglátjuk, akkor lesz öröm/utálat.
Engem inkább az az Alfa jelző aggaszt... Egy ekkora volumenű játéknak már réges-rég a bétafázis végén kéne járnia, hogy novemberben ne valami félkész cuccként jelenjen meg. Meg aztán a megjelent játékok javítgatásában sem igazán partner sem a BioWare, sem az EA. Bár ez inkább talán az EA sara.
1-2 patch érkezik (tons of DLC kíséretében), aztán kifújt részükről a terméktámogatás. Aggasztó "jövőkép" egy jelen alfa állapotban lévő játékról.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:39:13
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.15. 21:31:46
Elméletileg minden nagyon szép és jó lesz.
Ez alapján Leliana, járja a saját útját. Azért látszik David Gaider keze a történeten. Eltelt évek alatt a DA😮-ban még gyerekkorban létező szereplőink felnőttek és a saját útjukat járják. Jó lenne ezt kiteljesedve látni.
Amit anno hiányoltam a skyrimnél a TES világát tényleg megelevenedve látni, talán most nem csalódás lesz. Egy virtuális könyv életre kell 😊
Sőt a Wiki szerint is! <#idiota>#idiota>
Zárnyitogatásról talán emlékszel rá, anno ugyanilyen volt az első részben Leliana is (mondjuk Leliana is íjász volt inkább).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 21:23:32
Talán még Sera, Vivien és Blackwall. De a többi skipp, sőt még kommunikációt sem fogok velük folytatni, ha nem muszáj, nehogy rám másszon akármelyik is, mint anno Anders. <#idiota>#idiota>
Túl sok opció nem nagyon van.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.09.15. 19:57:03
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez még mindig jobb, mint a Dragon Age 2 - aztsemtudjukkiazaMorgana - felállása. Meg ott épphogy láttuk Lelianát is.
Nagyon várós az új DA, de kár, hogy nem Október 7-én jön, addig már csak 3 hét lenne. Igaz akkor alfaverziót kapnánk, így pedig van esély egy pre-beta verzióra november közepén. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.15. 19:06:05