Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az Originsben a mágusok animációi sokkal idétlenebbek voltak. Mondjuk nekem összességében is jobban bejöttek a 2 dinamikusabb animációi. Az egyben a harcot csak a kivégző animációk tették élvezetessé, fel is volt téve a mod, hogy minden killre csinálja, bár a mágusnak ígyis maradt a bottal való döfködés... Mindenesetre a DA😮-ból biztosan nem a harcot emeltem volna át a harmadik részbe, nekem az a kettesben sokkal jobban tetszett.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.27. 10:29:03

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
Ez még akár jól is elsülhet ha jól van megcsinálva egy Co-op az sokat dobhat a játékon.

Úgy néz ki a mágusokra maradt az idétlen szuperhős mozgás a DA2-ből. Valszeg már sose fogják hozni ezen a téren a DA😮 profizmusát.

wedge31
Dragon Age Inquisition's Co-op Multiplayer.

Váratlan húzás...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Annyira mégsem, mert BW pont többször volt akcióban. Így "olcsóbban" be lehetett szerezni a DLC-ket.
De így, hogy nem lesz pontokért DLC, csak fosos euróért, így teljes áron lehet csak őket behúzni, mert Origin-en DLC leárazás még sosem volt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Alapból felesleges rendszer volt, szvsz.

gerey
Alpha build? ^^'

TBTPumpa
Úgy tűnik kapunk új videót a héten:

Még csak augusztus van, de már lassan Overhyped lesz a játék.

Ebben egyetértek. Végre egy olyan Bioware játék készült, amiben nem a világ megmentése volt a cél.
Ismétlődő helyszínekkel nagyon agyonvágták az egészet sajnos, pedig amúgy jó lehetett volna.

Why so serious?

wedge31
Bennem csak egy emlék maradt a második részböl a folyamatosan ismétlödö helyszinek és a pocsék hangulat ezért is csak egyszer játszottam végig mig a DA😮 már ötször.

Pedig spec sztoriban és karakterekben jobb volt a 2 szerintem. Másban annyira nem 😊

Why so serious?

MerlinW
Nem mintha emlékeznék a történetre vagy akár egy mondatra is a DA2-ből😊

[merlinw.org]

wedge31
DA😮 mentéseim meg volnának ha esetleg kellenének a második részhez már nincs meg egy se, de ez a kérdezz-felelek ugy is egyszerübb nekik.

TBTPumpa
AMD: You will break!
Nvidia: I will die first... or you will!

Jó, jó szar poén volt, de nem lehetett kihagyni! <#idiota>

Egyébként maximálisan igazad van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Értem én...

Ez a techo raszizmus elég pofátlan dolog mindkét fél részéröl, ha valaki megveszi 12k-ért a játékot pont leszarja ki a szponzor, csak fusson normálisan a játék, de valszeg itt is csak ilyen haj lobogás ficsör lesz csak a különbség.

Egyszer xophatnak a vidiások is nem? <#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Kellett neked Nvidiát venni. De legalább majd lesznek szőrös farkasaid a Witcher 3-ban. Vagy az egyik, vagy a másik. A kettő nem jár együtt. <#idiota>

wedge31
Csak optimalizálják nvidiára is mert igy is húzós lesz valszeg a gépigény nem hiányzik, hogy még abból is gondom legyen mert nem amd alatt futtatom a játékot.

TBTPumpa
ÓÓÓÓ Hivatalos parner az AMD:

Csak nem lesz ebből is VGA kupon? Jó lenne "olcsóbban" hozzájutni. <#idiota>

gerey
Inquisitor, nem templar. Ha templar lenne az állandó társak többségét sem csipázná.

TBTPumpa
Dat kép:

TBTPumpa
Gameplay is van a Stream-ből, de még nem a hivatalos videócsatornáról:

Nem hiszem el, még mindig szétrobbannak a hullák, mint valami vicces arcade játékban? Ezt nem bírják megoldani, vagy mi van? Röhej így az egész.
Mint tanácsadó természetesen nem ezt a ruhát használja. De amit betettem karaktterekről összefoglalót, abba benne van egy akció erejéig részt vesz az eseményekben és ott marketing fogásként is, gondolom a régi ruháját használja. Persze miután több kimenetelt jeleznek így ez csak egy eseménysor lehetett a több közül. Remélhetőleg tényleg lesz pár. Nekem meglepő volt így miután életútja alapján még szembe is kerülhet a főhőssel aki ugye egy templár.

Nekem a trailerből úgy tűnik, hogy a történet a Maker/Old Gods/Black City/Darkspawn/Flemeth szálon fog futni. Kíváncsi vagyok, hogy a Chantry hazugságai mögött mi is az igazság.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TBTPumpa
Morrigan és Hawke megjelenése tényleg üdítő volt.

Bár csak nekem tűnt fel, hogy Morrigan ugyanabban a ruhába van, mint az első részben?
Csak mert a 2013-as E3 videóban és az artwork képeken máshogy néz ki.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.13. 11:53:27

gerey
Látom bedobálnak mindenkit, Morrigan, femHawke, Flemeth. <#eljen>
Kár, hogy a történet a "harc az ősi gonosz ellen" szálon mozog.

Hú, nem semmi. Érdekesnek ígérkezik a történet.

wedge31
Novemberben a dobozon is rajta lesz " alpha build"...<#idiota>

TBTPumpa
A tréler fasza volt, de ez az alfa gémpléj számomra boring as hell kategória volt.

Kandurex
Na, ez fasza vót!<#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Gamescomon is az alpha buildet demozzák...<#hehe>

wedge31
The Enemy of Thedas Gameplay Trailer.

TBTPumpa
Új trailer és infók jövő héten!

Doom 4
Nagyon baba a topik, gz! 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Agamemnon
Grat a topic designhoz, nagyon cool. 😊

Prince23
Nagyon állat lett a topik 😊

SötétBarom
Per pill fekete alapon sárgás. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nálam ez nem bordó,inkább világos barna/sárgás v.franc se tudja de tetszik😊
Aztán lehet,hogy szinvak lettem már😛
Jó lett a topik most már csak a játék is hozza ezt a szinvonalat.

SötétBarom
Szerintem a hozzászólások alatt ez a bordó háttér borzasztó, amúgy valóban szép.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szép lett a topik!
+1 álltai klassz lett a design 😊 Nagyon szép.

wedge31
Big thx az uraknak...<#worship>

+1

TBTPumpa
+1

Sok sikert!
(Talán ennyi szavazat már elegendő lesz. 😄 )