4680
banner
  • TDC Geronimo
    Ezt kihagyom :)

• ratgab
    50-et mondtak rá...
  • Különc
    Gondolom ilyen Skyrim szerű a dolog, fő szál egy 15-20 óra lehet (remélem)
  • ratgab
    150-200 óra az nem gyenge azért egy végigjátszásra.
  • TDC Geronimo

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.09. 16:58:30
  • sárkánylovag
    Na már mindjárt itt van NOV 20 várós...
    Nekem úgy tűnt az egy évvel ezelőtti demókból meg a mostaniakból hogy erősebb (mesésebb) a színvilága mint régen volt.
    Jó ez a fekete színe a fórumnak ilyet hogy lehet csinálni ?
  • TBTPumpa
  • Although
    Oké nálam a bibi, a korai-t koreainak olvastam ahogy átfutottam:)
  • pike011
    Hajajjj isten ments a koreai panceloktol meg ruhaktol. Azoktol kiraz a hideg es rosszul vagyok toluk. Ez igy nagyon is rendben van, ahogyan itt irtak korabban is, nem olyan korban jatszodik mint masok, azert is "konzervativabb" az oltozkodes. Nekem az a bajom, hogy a vegjatek fele nyilvan egyre erosebb taposabb cuccaink lesznek, es pl egy magusnak azert ne mar egy sima bot legyen majd a legerosebb fegyvere. Legyen valami egyedi kinezete akarmi, meg ne az a sima barna szinu cloth legyen rajta, hanem azert lassam mar, hogy nem egy mindennapi darabrol van szo. Lehet csak en vagyok igy vele de na. Ez pedig nem vesz le a jatek ertekebol, ettol meg azt akarom, hogy az en jatekom is legyen, mert nagyon varom mar :)
  • TDC Geronimo
  • MerlinW
    A fejlesztők állítása szerint az összes páncélt amit látsz az ellenfeleken a játékban megszerezheted és felveheted.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.08. 15:23:06
  • Although
    Mondjuk ilyen szinten engedik modolni, tehát ha vársz pár hetet, hónapot biztos lesz majd a választékba kedvedre való az előző részekhez is van egy csomó a nexuson.
  • Although
    Nekem is van egy érzésem ez nem a te játékod lesz :) Javaslom néz körül. Kapásból az jut eszembe a skyrimhez már nagyon jó koreai páncél szettek vannak :) Valamelyik biztos tetszik majd :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.08. 15:12:56
  • Nos
    igen :) nagyjából erre gondoltam
  • Különc
    Vagy ez vagy ez
  • Nos
    Az hogy szépen vannak kidolgozva a ruhák, számít, de szerintem itt kétféle igény van. Van akinek a csilivili eszméletlenül látványos, ugyanakkor nagyon valószínűtlen "ruhák" tetszenek, és van aki inkább a reálisabb, valóban praktikusnak tűnő, akár a középkorban is elképzelhető ruhákat kedveli. Én inkább ez a típus vagyok. De világtól is függ szerintem, hogy mi az ami belefér. Ami a DA lore és hangulat alapján eddig átjött nekem a világból, abba nekem annyira nem férnek bele a túl extrém cuccok. Már az előző részekben is játszottak az építészeti stílusokkal, és próbáltak amolyan elhihető társadalmat összerakni. Szerintem ebbe a jól kidolgozott komoly világba teljesen passzolnak az eddig látott ruhák. Biztos lesz egy-egy extrémebb legendás darab, de nem hiszem, hogy az lesz a jellemző. A Wowba igazából bármi belefér, annak a loreja meseszerűbb, teljesen a heroek voltak a központban. Ez más. Szerintem itt passzol a divat és a világ és ennyi pont elég. De majd meglátjuk.
  • pike011
    Szerintetek lesznek jol kinezo pancelok, ruhak, setek a karaktereknek?
    Mert pl. minden videon a magusok olyan gagyi bor ruhakban vannak, hogy nem igaz. Es nem nagyon lattam kulonleges felszereleseket, pedig szinte minden videot atnyalaztam, majdnem mindenhol mindig ugyanabban voltak a karakterek. Engem ez kifejezetten zavar. Szeretem ha szep latvanyos a kulsejuk. Nyilvan egy magusnal adott hogy cloth cuccokba maszkal, de azok is tudnak jol kinezni. Wowba egy par korai tier set igen csak jol nez ki.
  • lwb
    Igen, de ha jól emlékszem később peccsel (TU-val boxon) átbuherálták az offline szerezhető war assetseket, így már elérhető volt a legjobb befejezés is (ha a destroy végén arra a pár mp-es izére gondolsz, amit nem fogok elspoilerezni, mert a synthesis az már kevesebbtől is elérhető volt) multi nélkül. Én pl nem multiztam és elértem - igaz maxos karaktert importáltam, de már fogalmam sincs mennyi volt az EMS-em.
  • yesname #1642
    Akkor félreértettem valamit, azt hittem tökéletes befejezés alatt a választás lehetősége értendő. Azt pedig én tudtam.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.08. 08:15:50
  • MerlinW
    Az emberek nagy részének szerencsére azért van élete is :D
  • Sir Quno Jedi
    Pontosa. Egen, a tényekkel nehéz vittakozni, de mindig vannak akik megpróbálják. :D
  • PiszkosFred
    Kb. 3700 pont volt offline az atlag. Multi nelkul maximum 4000 EMS-ig tudtad feltornazni, de ezt is ugy, hogy import ME1 es ME2 mentesekkel, minden kuldetessel, jo dontesekkel, stb. 5000 pontot multi nelkul eselyed sem volt, maximum wiragboltbol es csalva. Persze, ettol meg donthettel es vegigjatszhattad multi nelkul is, de a maxot csak jo par meccsel tudtad osszebugazni.
  • Evoluti0N
    Dehogy baromság. Sokan panaszkodtak miatta. Tisztán emlékszem, hogy valaki azért panaszkodott, mert használtan vette Boxra és külön kellett volna fizetnie a kulcsért, hogy multiban játszhassa. Nem akart fizetni, nem tudott multizni, nem lett elég pontja.
  • wedge31
    Multi nélkül nem lehetett 100% hozni, egész biztos, hogy rosszul emlékszel.
  • yesname #1636
    Ez egy baromság. Nekem meg lett az elég pont multi nélkül megjelenéskor. Már nem emlékszem hogyan, de nem multiztam és bőven elég volt.
  • Sir Quno Jedi
    Igen és aki megvette előrendelésbe, vagy megjelenéskor, az pár nap múlva már végig is tolta, nem pedig várt négy retkes hónapot a bizonytalanra.

Maradjunk abban hogy iszonyat gagyiság volt ez így és nagyon sokan kiakadtak rajta (joggal).
  • Pares
    Azért azt nem mondanám, hogy éveket kellett volna rá várni. Március 6-án jelent meg az alapjáték, az Extended Cut meg Június 26-án, ami nem egész 4 hónap...
  • Evoluti0N
    ... Arról van szó, hogy az elején nem lehetett.
  • jarlaxxe
    Évekkel a megjelenés után most már igen.
  • Pares
    Szóval meglehet.
  • Evoluti0N
    Nem lehetett a tökéletes végigjátszást. A DLC-k előtt és az a bizonyos patch előtt multizni is kellett, hogy meglegyen az elég pont.
  • Pares
    Mi nem?
  • Sir Quno Jedi
    Amikor kiadták, akkor még nem. Jó sokáig nem.
  • TDC Geronimo
    Gamespot reviewer

Sokan már kételkednek abban is, hogy befejezik embargo lejártáig a játékot pedig megkapták már 2 hete legalább. Ennyit a hosszáról meg, hogy a multi mennyit vesz el singleből...
  • Pares
    Szerintem az EA-nek és a Biowarenek bőven futja arra, hogy két külön csapatot is tudjon foglalkoztatni, anélkül, hogy bármelyik csapatnak is hiánya lenne erőforrásokban...
  • Pares
    Milyen hátrányt? Multi nélkül is meg lehetett csinálni a tökéletes végigjátszást...
  • MrAndree
    Így is lesz vagy 100 órányi single tartalom szóval azzal se lesz gond
  • Although
    Mivel játszottam sokat mmokkal, nem mondanám multiellenes vagyok. Máshonnan közelítem meg egységárba minden erőforrás benne van, a multi is. Másra fordítanám egy kifejezetten solo játéknál. Edit: Nevezhetjük telhetetlenségnek is :)
    De a te álláspontod is érthető.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.07. 11:01:06
  • MrAndree
    Az valóban marhaság volt, de ott is javították utólag, lejjebb vitték a szükséges combat readinesst a befejezéseknél, plusz a sztori DLCk miatt alapból feljebb lehetett vinni.
  • wedge31
    Sajnos a ME3-nál hátrányt szenvedtél ha nem multiztál...
    Szerencsére itt most ilyen nem lesz aki nem szeret multizni annak nem kell vele foglalkoznia mert semilyen kihatása se lesz az single playere, nagyon okosan hallgatak a visszajelzésekre, hogy a ME megoldás egy marhaság volt mert senkit se szabad terelni egy játék mod felé se.