4680
-
#1460 Amúgy ma volt valami community event. youtuberek/streamerek meg a press tolta a játékot. Nov 6án telik le az embargo róla, ha minden igaz.
Cohh @CohhCarnage 1 hr1 hour ago
Juat got done with six hours of @dragonage Inquisition... man, you guys are in for a ride. Even more hyped for our streamthon on the 18th :D -
Pares #1459 Ha van, akkor túlhypolják, ha nincs, akkor valamit rejtegetnek és biztos szar lesz... :D -
#1458 Eltelt vagy 3 nap és nincs újabb videó??!! Micsoda dolog ez :D -
Pares #1457 Remélem, hogy ilyen "csúnya" marad, akkor legalább elfut majd a gépemen... -
ratgab #1456 Hát engem egy RPG-ben legkevésbé a grafika érdekel szóval tőlem lehet ilyen "csúnya" a játék. Amúgy nekem tetszik ahogy kinéz, ennél jobb grafot én nemigen igénylek. -
#1455 A Main Theme itt már hallgatható - Hivatalos BioWare Soundcloud. -
Although #1454 Értem, úgy látom már minden a RED enginhez lesz mérve, lobogó haj meg minden. Ez a motor nem tudja a Bionak meg nincsenek olyan grafikusai.
Spec nekem tetszik alapvetően még mindig a régi rendszert használják :) Tábor, npc-k körülötte. Megállt az idő náluk :) De ezt hívják tradíciónak. :)
Persze lehetne már "élethűbb" de így is jó.
A RED engine saját fejlesztése a CD projektnek, és ilyenhez más cég nem jut hozzá csak nagyon sok sok pénzért. Itt meg gondolom még a Frostbite motort is az EA pénzelte.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 16:26:05 -
Although #1453 Már volt de berakom újra. :) Ez pc ingame. Szóval szerintem valami baj van a szemeddel erre nem gondoltál? :) Ez nekem egy rphez, csodaszép. Bár mondjuk a skyrim graf is jó volt ehhez a műfajhoz. :) Van néhány helyen elmosódott rész, de ez vagy a video vagy effect hatása :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 15:15:39 -
NiGhTM4R3 #1452 Nézd már meg a talajt, a kavicsokat, köveket, hát elmosódott 2d az egész, ott lépkedsz bennük - nem rajtuk! ugyanígy néznek ki az előző részek is de azok több évesek.
Nincs különbség ha sima talajon sétálsz vagy 30 centis kövekre lépsz rá, a mozgás ugyanolyan. De hogy jobban megértsd; a lépcsőn mikor mész fel akkor is ugyanúgy mozog a karaktered mintha sétálna. Nincs különbség.
A fizika, az animáció, meg összefügg a grafikával. De mutass olyan bokrot ami élethű egy kicsit is, és nem 2D-s hányadék. Mikor az erdőben mész egy zöld paca jelképezi a füvet.
De nézd meg a karaktered haját. Egy fekete paca az egész. Szerinted élethű? akármerre forog a feje a fekete paca nem változik, nincs neki fizikája mint pl. a Tomb Raiderben. Ez is a videó hibája :D
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2014.10.27. 14:55:37 -
NiGhTM4R3 #1451 Most magatokat győzköditek meg a hazugsággal, nem akarjátok beismerni a nyilvánvalót?
Vannak más gameplayek is ahol ugyanilyen gáz a grafika, nem kellene steamre meg yt-re fogni a dolgokat. De majd ha kijön a játék és ugyanilyen elmosódott grafika lesz mint amit írtam szívesen fogadom a bocsábatkéréseteket
A DA most is fent van a gépemen is játszok vele, nem érdekel a grafika mert tudom ez 5 éves játék. De ez 2014-ben ez ne legyen már elfogadható mikor új motort kap a játék, legyetek már igényesebbek. -
#1450 Mikor az igényesség hozzá nem értéssel párosul. :) -
#1449 Hát igen. Streamből grafikát szakérteni kemény dolog... -
Ha már ennyire grafika buzi vagy és sas látásod van, azt is észre vehetted volna, hogy nagyon gyenge a videó minősége... -
NiGhTM4R3 #1446 Hívjatok grafikabuzinak de ez kiábrándító.
Pár hónapja láttam gameplayt és ott valami csodásan nézett ki a játék, ez meg finoman szólva is közepes alatti szint. A talaj elvan mosódva, a bokrok, levelek rondák, az egész színvilág fakó és unott.
Mikor meghallottam, hogy jön a Frostbite 3 örültem nagyon de ennél többre számítottam.
Vagy PC-n máshogy fog kinézni? vagy ide is jön HD Textúra-csomag dlc-nek? -
Evoluti0N #1445 Kell ám a reklám. Mutogatják, hogy "Nézzétek, milyen jó!" :) És eddig úgy tűnik, hogy tényleg az. -
#1444 Amúgy nemsokára megint kapunk trailert, mert van már teaser vine-n. Minden hétre jut már gondolom kedden lesz most is. DA2es fiaskó után ezt most nagyon nyomják, mondjuk fényévekkel jobban néz ki, mint a kettő minden szempontból. -
Although #1443 Nem egészen. Valószínűbb lesznek döntési lehetőségeid. Esetleg dönthetsz így is és úgy is. Kettőben is választhattál a két oldal között ha nagyon nem is volt kidolgozva. Itt valószínű jobban meg lesz oldva. Magyarul lehetsz pozitív és negatív hős. Ha meg valami csoda folytán felnőne az origins szintjére akkor mindez nem is lesz olyan fekete fehér.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.25. 23:04:56 -
#1442 Hát mert te vagy az inkvizítor aki vezeti az embereket, ha nem jársz sikerrel elbuksz te is meg a világ is. Logikusan ezért- -
#1441 köszi:) -
#1440 Lehet tudni, hogy ez a Lead them or Fall kifejezés miért van ennyire kihangsúlyozva? Vagy csak szimplán ez a mottó? -
#1439 Van -
#1438 a mai streamről van már fent videó?:) -
#1437 Neki mindegy, mert menthetetlenül béna mindenképp... -
#1436 Előző héten xbox one volt azelőtt kettővel meg PS4 -
pikman #1435 Az összes stream eddig pc-n ment amit én láttam csak a beviteli eszköz volt változó. -
#1434 Ladislav megint bill+egérrel játszik...
-
#1433 Mondta a campnél, hogy hardon tolja. -
#1432 Ezek vagy a legnehezebb fokozaton játszanak low lvl karakterekkel, vagy k*rva nehéz lesz a game. :D -
#1431 Ez az eddigi legjobb gameplay stream szerintem. Jöjjön már :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.25. 19:37:24 -
#1430 Be lehet mondták még régebben. Potizást is meg hasonló. -
#1429 Látott már valaki olyan ficsört, hogy a társaink viselkedését beállithasuk mint a DA:O-ben? vagy mindenki azt csinál amihez épp kedve van. -
#1428 Dwarf gameplay.. -
#1427 Na megy és új helyszín lesz! -
#1426 Jaja
-
#1425 Ma este 7től elvileg megint lesz 1 órás stream. -
#1424 Szerintem a DA világában semmi keresnivalója a meztelenkedésnek. -
#1423 Bár arra még mindig nem jöttem rá, hogy Morrigan miért van más ruciban az egyes videókban...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:53:09 -
#1422 Azért olyan vérfröcskölés, mint az Origins-ben volt, itt már nem lesz. Hiába durvul Leliana is (mikor elvágja a tag torkát a videóban) - nincs vér utána, sem semmiféle vérre utaló dolog.
Míg ekkor az Origins-ben már a teljes csapat vérben fürdött. De ez az vérfröcsögés "kikapcsolható" volt korábban is, de egy pucér csöcsös csaj már nem lehetne az. Maximum, ha kikockáznák, mint mondjuk a Sims-ben, de az meg kinek hiányzik....
Meg amúgy az új női karakterek közül egyet sem néznék pucéran.
Only Leliana és Morrigan, de ők meg fix "páncélban" fognak szaladgálni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.23. 21:50:09 -
Evoluti0N #1421 Családbarát. M besorolás, mint családbarát. :D Vicces ez az egész, hogy gyilkosságok, fröcskölő vér, leszakadó testrészek rendben van, de egy cici már túl meredek. -
#1420 Nálam a buzulás sokkal inkább kimeriti a "M" kategoriát mint egy pucér csaj, az én izlésemhez képest inkább túl bevállalósak...