Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igazad van egyébként. Nagy részben az ismétlődő helyszín ölte meg azt a játékot. Nálam legalábbis szint az volt a legnagyobb negatívum a játékkal kapcsolatban.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
valahogy annyira sanditott a dolog, kicsit erthetobben is lekezelhettek volna a kulonbozo vegkifejleteket es igazan lehetett volna egy olyan vege, aminel azt ereztem volna, hogy volt ertelme a hosnek 3 reszen keresztul veghezvinnie mindent..
en a mai napig nem ertem mi tortent a vegen, es shep a foldon szusszant a vegen (felebredve az indoktrinalt alombol) vagy hol?
egyszeruen nem mondjak el es nem ertem meg, hogy most akkor mivan.
/me3 offtopik off
a DA2 tortenetileg nekem tetszik, komolyabb, felnottesebb szerintem, olyan, mint egy jo regeny.
ha valaki felre tudja tenni, hogy a tortenet nem a darkspawn elleni harc 2.0 hanem ugyanabban a vilagban egy masik komoly tortenet mage vs templar, akkor sztem elvezetes...
de termesztesen a legnagyobb BG utanerzest es epikus hangvetelt a DA😮 hozta, amire nagony sok ember ki volt már ehezve.
/regi DA off
en bizom benne hogy a DA:I egy harmadik, elozo 2nel epikusabb szebb, hangulatosabb storyval jon es hatalmas elmeny lesz
/hype on
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.29. 13:33:30
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha már több taktikát vihetünk majd harcokba,lesz szabadság érzet,nagy területek,random megjelenő mobok-Boss-ok,KALAND sok felfedezni valóval,Role Play+++ akkor az én játékom lesz.
De amíg csak ezeket az animációkat bámulom videokon meg a grafikát addig nekem ez az egész semmit nem jelent.Ezt tudja más játék is😊
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.29. 13:05:51
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akár csak mellék küldetésekre ha nem is végig a sztorira.
Biztos jó játék lesz nem temetem nem arról van szó de itt voltak régen olyan infok,hogy váraink lehetnek vagy v.mi ilyesmi?Ezzel mi a helyzet?
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.28. 22:39:43
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2014.08.28. 19:44:45
A gépigény sokkal izgalmasabb, kiváncsi vagyok mit ajánlanak majd a frosbite motorhoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Itt ha ne adj isten van valami új ötlet akkor maguk között eldöntik amit mi csak az olyan hírekbe látunk hogy "mozgásban a törölt xy" Amitől herotom van,mert apjuk ......... mutogatják,hogy mekkora balfazok voltak ,hogy törölték.
A törölt játékok 90% oltári királyság pedig a videok alapján.
Next PC upgrade: 2022
Nem arról van szó ,hogy nem érdekel senkit hanem, hogy a világ minden ideje sem lenne elég, ha minden aprósággal foglalkoznának😊 Sosem gondolkodsz a másik fél szemszögével. Ha egy játék 5 évig készül, akkor 5 évig folyik ki a pénz a cégből, befele viszont limitált. Minden cég, kiadó tisztában van azzal,hogy maximum mennyien vásárolják az adott típusú terméket, ergo úgy lövik be a fejlesztésre szánt időt is, hogy megérje nekik. 2-3 év alatt meg örülnek, ha sikerül befejezniük normálisan egy játékot, nem hogy még a gombokkal és varratokkal is foglalkozzanak a karakter öltönyén😊
Olyan játékot, amire te vársz max kickstarteres projektből lehet megvalósítani. Pl a Star Citizen a 60+ milliójával lehetne olyan (de nem lesz).
Mindenesetre ez nem olyan dolog, ami változni fog a jövőben, iszen nem technologiai akadályokról beszélünk, hanem időről és pénzről. Ezekkel meg nem vetekedhet senki.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.27. 15:53:40
[merlinw.org]
Az inventoryrol mindig Guybrush Threepwood jut eszembe a Monkey 2-bol, amikor a zsebebol elohuzott egy akkora kutyat, mint o maga. A jatekvilag ilyen, ezt el kell fogadni. Ha voltal katona, akkor tudod mit jelent menetelni teljes menetfelszerelesben. Nem akarod azt se sem, hogy lemodellezze a jatek. Mert amennyi fegyvert, loszert es egyeb dolgot hordasz magadnal egy-egy FPS hosekent, a legtobb esetben fel sem tudnal allni azzal a sok cuccal.
A serules/seb kotozes, stb. mar 15-20 eve jelen voltak az akkori "survival" jatekokban (lasd Robinson Requiem), de lehet nem veletlen, hogy vegul nem valtak standard featurekke. Ennek ellenere jo lenne olyan jatek, amelyben ezek elerhetoek lennene, teljesen realisan minden, viszont nem biztos, hogy erre lenne szukseged kikapcsolodaskent.
Viszont, az teny, hogy kiprobalnek egy ilyen jatekot, kivancsisagbol. Bar lehet, hogy tobb ertelme lenne osszeszedni a bandat, es menni egy hetvegen paintballozni, az is "majdnem" ilyen 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.08.27. 15:44:49
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pl egy kalandjátékban vagy fpsben vagy bármiben rendesen láthatóan ott lenne a táskánkban ,övünkön,kabátunkon a valós cuccuk amiket felszedünk és látható animációval előszedünk nem csak nyomok egy gombot és aknavető után egyből az akármi jelenik meg a kezünkben.
Sérüléseinket bekötjük átvérzik ,cserélni kell a kötés amíg ok nem lesz..
Plussz a fizika hogy ami ledőlt leomlik ,felrobban ,törik stb úgy és ott maradjon ahol és ahogy leomlott ne tűnjön el stb.
Ez sok embert nem érdekel ,de kurvára meg tudja dobni a hangulatot.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 15:33:03
[merlinw.org]
Az biztos hogy fizika nélküli szarkupacokat nem adnék ki az biztos.
[merlinw.org]
De mivel nem lesz benne nem is ragozom tovább.
Coopot meg amúgy is csak akkor szoktam tolni ha a single-t már szénné játszottam olyankor már nem érdekel a story meg semmi más.
" A manapság divatos négyfős kooperatív mód a Dragon Age: Inquisitionből sem hiányozhat. A hivatalos honlapon elérhető kérdezz-felelekben a BioWare bemutatta nekünk a szerepjáték online üzemmódját.
A multiban véletlenszerűen generált térképeken fordulunk meg társainkkal, a menetek gyorsak és akciódúsak lesznek, 20-30 perc alatt véget is érnek. Öt ellenőrzőpontot kell elérnünk a küzdelem során, ahol speciális feltételeket is teljesítenünk kell a győzelemhez. Itt nincs idő szöszölésre, sem pedig taktikai finomságokra, minden valós időben zajlik.
Karaktereinket a co-op módban is testre szabhatjuk, folyamatosan új és erősebb képességekre teszünk szert - ideális levezetés lesz, ha némi szünetet tartanánk a 200 órás játékidővel kecsegtető kampányban.
A jutalom sem marad el: aranyat, új felszerelési tárgyakat, fegyvereket, italokat, páncélokat szerezhetünk és új karaktereket nyithatunk meg. A multi nem lesz befolyással a single-re, a történet teljesen elkülönül tőle és a megszerezett zsákmányt nem vihetjük át a kampányba.
Nem lesznek felesleges párbeszédek, bár a narratíva a co-opból sem fog hiányozni, hőseink folyamatosan diskurálnak és évelődnek egymással. Kilenc hőssel indul a start: három mágussal, három tolvajjal és három harcossal.
A premierkor háromféle környezetet érhetünk el, az Elven Ruinst, a Tevintert és az Orlesian Palace-t, ám később, DLC-k formájában a felhozatal bővülni fog. " GK
mhm. nincs több kérdésem.
egyébként érdemes lenne elindítani easy felett a dragon ageket.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A többi dragon age-be is ahol lehetett nem használtam ,de sajnos muszáj vol.
.. meg a party "szétszedése", a scriptek biztos jól működnének úgy <#idiota>#idiota>
szóval a realitás talaján maradva ipari baromság lenne 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nekem a coop ahol a singlet- lehet tolni sokkal jobban akár csak ketten mint egyedül. + feldobja a hangulatot a társ ill. saját magunk bénázása.
Utóbbi élményem a Dead Island és a Riptide coopba toltuk haverokkal kegyetlen nagy volt.Egyedüli játékhoz képest ami hot unalom elmondani nem tudom milyen élmény volt.Főleg hogy közbe beszélgetünk hülyülünk stn
De mint írtam kinek mi.
Szóval féreg vagy mivel tudom számomra értelmetlen lenne a coop nics okom megvenni a játékot. 😞 Ennyit jelent egy single coop van vevő nincs vevő.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.27. 11:17:44