Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Nem tudom. Szerintem a Midle Earth elsősorban egy hack&slash játék, ami gyakorlatilag nem szól másról mint hogy, hogyan és mennyi orkot nyírsz ki, amiért (meg a kombókért) kapod szépen az xp-t. A dragon age meg elvileg egy RPG. A harc természetesen fontos a játékban, de azért más is van benne.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2014.10.07. 12:26:57

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Én kb a manapság megjelenő játékok nagy részével vagyok így. Általában túl egyszerűnek találom őket. Komplexebb stratégiai játék már alig jelenik meg (talán a paradoxos játékok még úgy ahogy, bár a készülő HOI 4 videói sajna nem sok jót mutatnak). De ez szerintem "generációs probléma". A mai húszon éves fejlesztők nyilván totál máshogy gondolkoznak a játékokról mint az én generációm. Úgyhogy megszoksz vagy megszöksz 😊

Különc
De ez multiplayer, igaz? Semmi interakció nincs a karakterek között, gondolom nem eszeveszett mindenki beugrik a gap closer skilljével és beAoEzunk mindent az agyoneffektelt, bugyuta skilljeinkkel, mint egy agyonfarmolt instanceben lesz single playerben is majd nyomás a következő mob packre.

Szerk: Ja, nem lehet multiplayer, mert váltogat a karakterek között, akkor viszont csak a campben beszélnek egymással a karaktereink? Semmi megjegyzés vagy gúnyolódás vagy segélykiáltás?
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.10.07. 12:09:34

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Ezt már a 2011-es Witcher 2 is tudta, sőt talán már a 2007-es első részben is benne volt (fegyver elővétele/eltétele a tokjába).
De persze kár összevetni a lengyelek munkásságát az amcsikéval. Ég és föld a kettő (minden szempontból).

De legalább a karakter létrehozásába fektettek energiát, hamár az ilyenekbe nem. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.07. 12:01:28

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sir Quno Jedi
Jah ez ultragagyi, a kardok és pajzsok stb. vagy ott lebegnek, vagy rá vannak ragasztva. Érdekes módon Shadow of Mordorban simán megoldották, hogy profin tokokban van minden és szépen kihúzza a karink, megpörgeti, ha kell ugyanezzel a mozdulattal vissza is teszi stb. (és magától!!!, ha pl. sunyizol és célpontot szagol, finoman jelzésszerűen kihúzza a tőrét stb.) Igazság szerint elképzelhetetlenül gáz és elavult ez a dragon age már. DE maga a gameplay, tán kárpótol, meg a sztori.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fene tudja. Más közegben és másképp gondolkodva nőttünk fel ennyi. Itt is azt írtam korábban, és még nem is régen 2009-ben azt elemeztük az ismerősökkel, milyen pofás a DA😮 karakteranimációja, van fizikája, nyilván ott is voltak elrugaszkodott dolgok. Hiszen fantasy lenne. De ez? Az idióta mmo pvp-ket juttatja eszembe amik ma mennek a szervereken. Össze vissza szökdécselő, ugrabugráló emberkék. Ott még mókás egy pontig. De egy soloba ez öli a beleélést mert szúrja a szemed. 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.07. 11:38:40

Pluskast
"Ahogy a skyrimnél itt is azt látom megy le az életkor színvonal és közelít a 6 éves korhoz."

Vagy csak te öregszel 😊

Pluskast
Kicsit olyan elder scrolls online szaga van, de alapvetően jó szerintem. Biztos megveszem.

Remélem lesznek modok a karakter mozgásokra mert ez ugyanaz a debil szint mint a DA2-ben, sőt. Kis Varrick barátunk nyílpuskával meg a hátra szaltóval. Egészen debil. Ahogy a skyrimnél itt is azt látom megy le az életkor színvonal és közelít a 6 éves korhoz. De az mmokban is ez tapasztalható. Kár ezért.

BoneDragon
Rá van ragasztva a hátára az a 2 tőr? <#banplz>

TBTPumpa
PC Gameplay:

TBTPumpa
ÓÓÓ majd ezek is felbasszák az árát úgyis, egyelőre kell az eyecandy, mert itt "olcsóbb". Witcher 2-nél és a Diablo 3-nál is eljátszották ezt anno. Megjelenés előtt pár nappal felcseszték az árat és mindenki a drágább áron kapta, nem úgy, ahogy eredetileg megrendelte, mert: "az árváltozás jogát a kiadó fenntartja!" <#idiota>

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
14 000 Ft lett, eddig 12 000 Ft-ért hirdették.
Novemberre tényleg 15-16k lesz így. Ennyit azért egy játék sem ér... CE vagy valami különleges kiadás esetleg, de egy alapkiadás?! WTF EA+Bioware+CD Galaxis
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.06. 21:23:43

Most néztem a Cdgalaxis jól megdobta az árat, így hírtelen XD. Ha így haladunk megjelenésre meglesz a 15ezer O.o

A mordor egy ezer éves 4 magos amd procin, 4 giga rammal és egy viszonylag új 2 gigás 7850es ati kártyával vígan szalad medium/high beállítások mellett. Szóval erősen túlzóan adták meg annak is gépigényét.

Why so serious?

Shadow of Mordort már a virágbolti verzió letöltésére se méltattam, mert kétlem, hogy akár minimumon is élvezhetően futna a gépemen. Én nagyon remélem, hogy a DA3-nak nem lesz elszállt gépigénye. A ME trilógiának és a DAO és DA2-nek se volt, remélem megmaradnak jó szokásuknál.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
Már látom lelki szemeimel...<#idiota>

64-bit Windows 7/Windows 8
Processzor: i7 vagy evvel egyenértékü AMD
8 GB RAM
GeForce GTX 980 vagy evvel egyenértékü AMD grafikus kártya min 4GB rammal.

wedge31

TBTPumpa
Néhány screen:

j0nNyKa
en orulok egy kis frissitesnek, viszonylag uncsi hogy a blood mage op volt mint az allat, mar-mar unalmasan, a tobbi meg ahhoz kepest lof*sz 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wedge31
A warrior és rogue speckók nagy része volt már ott is vagy legalábbis hasonlók.
A mage speckók viszont elég újnak tünnek ez tény.

Hova lett a blood mage thing? Vagy az originses specializációk?

TBTPumpa

wedge31
Lesz nekro...

Nem lesz blood mage?

wedge31
Rogue: Artificer
Tempest
Assassin

Warrior: Champion
Reaver
Templar

Mage: Knight Enchanter
Necromancer
Rift Mage

Mi lesz az a kilenc specializáció?

Nagyon remélem, hogy jó lesz. Második legvártabb játék nálam az idén. Előrendelni nem merem, de szurkolok, hogy jó legyen.
TBTPumpa
Azt hiszem nem 30 ló lesz az, hanem 30 különböző olyan állat amin lehet lovagolni. Legalábbis anno írtak valami olyasmit, hogy többféle állatot lehet használni Mount-nak, de a levegőben "még" nem lehet menni, csak a földön.
Illetve 24 féle sárkány is lesz, a videókban már láthattunk 3 különbözőt belőlük.

TBTPumpa
Yep + 100 DLC + mikrotranzakció. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.02. 18:24:26

Az a 30 hátas vajon 30 különböző lovat jelent majd?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

5 color variation ending.
Én eddig azt hittem, hogy 3 fajta hang van a férfinál és 3 a nőnél. Így már nem is érdekel. Ja és csihuhú hype vonat! <#idiota>
Ez mekkora képi összefoglaló! Köszönet érte, hogy hoztad! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa

Egyre jobban tetszik!

jarlaxxe
Többet vártam de igy is informativ volt.

wedge31
Te voltál a gyorsabb...<#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.01. 18:06:27

TBTPumpa
Itt is van:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.01. 18:01:44

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hála és köszönet kedves Uram! Ha kérhetnélek majd bedobtok ide egy linket, hogy nézhessük?

TBTPumpa
18 órakor lesz, azaz 30 perc múlva.

wedge31
<#nemtudom>

NA igen ez már érdekesebb téma. Tudni valamit arról mikor lesz stream pontosan?

Hagyjad. Ez a vesszőparipájuk...Én már csak röhögök az egészen.

Sir Quno Jedi
Ééén nem mondtam, hogy fura. Csak szimplán fos és szar. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de ő elméletileg egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
abomination, akit egy nem gonosz lélek szállt meg
ez is magyarázhatja a fura külsejét.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.09.30. 23:24:03

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

jarlaxxe
Mondja ezt az aki csak nöi karival hajlandó játszani, hogy ne keljen egy férfi seggét néznie játék közben...<#vigyor3>

Egyszerüen azért mert sérti az ember szépérzékét.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2014.09.30. 22:17:27