4680
-
#1781 hol érdemes megrendelni tudtok segíteni köszi -
MrAndree #1780 Ott sose jártam. :) Igazából egy hét és kiderül, illetve hamarabb mert akinek van EA Access előifzetése azok mától már játszhatják az első pár órát, szóval gondolom érkezik majd pár user vélemény is lassan.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.13. 11:14:36 -
Although #1779 Nem a kilenc pont miatt írom :) Nagyon egybecseng minden. Minden zöld nincs egy sárga sem :) És mondom kettő az hírhedten negatív pontozó. HA elolvastad volna amit írtam láthatod én is biztosra veszem jó játék lesz :) Egyszerűen csak nem adok ezekre semmit sem amit írnak már. Egyedül a gamebanshee érdekel. :D
Edit: Megvan az első sárga, egy svéd csapat :D Lehet rohami elolvasni :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.13. 11:13:50 -
MrAndree #1778 Továbbra sem nagyon hiszek az összeesküvés elméletekben. Mellesleg pár hete volt az Alien Isolation esete ami meg sok helyen 6 pont körül kapott és ott meg rengetegen azon háborogtak, hogy biztos azért lett lehúzva mert a kiadó nem akart fizetni, a cikkek meg bosszúból lepontozták.. Szóval ott meg az volt a baj, hogy nem fizettek. Egyeseknek semmi se jó :)
Although: Mindig magamra hagyatkozom, de nem vagyok hajlandó azt gondolni, hogy ha valami 9 pontos az automatikusan azért annyi mert fizettek érte... -
Although #1777 Szerintem keres egy magyar tanárt. Oké vannak itt olyanok a topicba akik jobban benne vannak a témában. Ők nyilván többet tudnak. Személy szerint hallottam róla, nagy cégek fizetnek. Valamint van a metacriticen megjelenő hivatalos rewieve-k között kettő olyan amire magam gyanakodom szinte mindig sárga értékelést adnak. De ez a saját kis figyelésem. Ez viszont nem jelenti azt hogy szar. Azt jelenti magadra kell hagyatkoznod leginkább, meg amit a videokból leszűrsz. Ezt különböző szinten képesek az emberek összerakni maguknak.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.13. 11:01:51 -
#1776 Nem, mert nem biztos hogy szar. Az hogy fizetett az viszont igen, szerintem ezen kár vitatkozni. -
MrAndree #1775 "Úgy néz ki az EA szintén fizetett a főbb médiumoknak, tehát tényleges értékelést eddig még nem láthatunk. " Ez lényegében ugyanaz. -
Although #1774 És most itt kiírt ilyet amit te állítasz? -
MrAndree #1773 Alapvetően én is, csak nem szeretem az ilyen "ez tuti szar lesz, azért a 9/10 mert EA fizetett az értékelésekért" megmondóemberkéket. -
#1772 Nem hiszek senkinek, mig saját magam ki nem probáltam, a pontokat csak kedvezö vagy kedvezötlen elöjelnek tekintem. -
MrAndree #1771 Bocsi de előbb hiszek a 9/10es értékeléseknek mint azoknak akik előre fikáznak kipróbálás nélkül. De biztos bennem van a hiba... -
#1770 Van egy seggnyaló kisebbség is is akik meg minden szarnak tapsikolnak...
A tényleges normális többség általában reálisan látja a játékokat csak ök nem olyan hangosak mint az emlitett "kisebbségiek" -
#1769 Bezonyám, lehessen állítani a nehézséget és akkor senkinek sem sírhat a szájacskája. Nem nagy ügy beletenni és kihúzzák a méregfogat. -
MrAndree #1768 Ja mindig van egy rohadt hangos rinyáló kisebbség akik azt hiszik magukról ők a többség és habzó szájjal nyomatják a hülyeségeiket. EA fizetett az értékelésekért, persze. Erre bizonyíték is van vagy csak a sok kis hülye EA gyülölő szemét csípik a 9/10es értékelések? Inkább utóbbi, csak ugye nem lehet elfogadni, hogy tényleg jó lett a játék. Meg ugye alapszabály, hogy aki rinyálni akar az fog is. -
#1767 A "kihívás" az új buzzword, ami ma mindenhol megy. A "souls" és klónjai, vagy a Wasteland 2 stb mind ezzel kampányolnak. És ez rendjén is van - lehessen úgy játszani, hogy nehéz legyen. Ezért van difficulty slider pl. itt is. Meg lehessen másként is, ha valaki meg úgy szeretné.
De engem pl k... nem érdekel a színes-szagos harcrendszer egyik rpg-ben sem. Én azt a sztoriért és a felfedezésért szoktam játszani. Más meg másért. Ezért jó a nehézség állítás. Igen, a medium lehet, hogy nem túl nehéz, de van felette is nehézség meg ironman v mi mód is, szóval lehet állítgatni. -
#1766 Figyelj már, amikor gitárral is végig csapatják a Souls -t, akkor csak elmond valamit, hogy nem a nehézség van túllőve, hanem baszott kényelmesen azt a kurva "WIN" feliratú zöld gombot kell nyomkodni. Igenis legyen kihívás. -
Although #1765 Nem hinném, hogy ezt írtam. Van egy rakás szerencsétlen aki mindenhova felírja visszamondta a DA:I előfizetést és átállt az Eternityre. És ez még az enyhébb rész. Súlyozni kellene, ez egy EA kiadó alatt megjelenő játék akik még s vér megjelenését is letiltják a játékból. Egyébként meg Avellone azt mondta ha 1 millió darab elmegy a Pillars of Eternityből már nagyon boldogok lesznek. Azzal, hogy tönkreteszik az EA bizniszét senki nem fog nyerni. Mi végképp nem mert legközelebb már a taktikai nézetet is kiveszik és elmondják nekünk nyugodtak lehetünk nem kell megvenni, nem nekünk csinálják. -
#1764 GameSpot - 9/10. 85+ óra játékkal még messze nincs kimaxolva a karakter és felfedezve a világ. Ez azért biztató. Az a -1 pont pedig annak szól, hogy mediumon nem túl nehéz a játék, ami meg megint ízlés kérdése. Én pl. nem örültem volna, ha ma divatos Souls játékot csinálnak a DA-ból. -
#1763 Így van, meg KELL venni, mert olyan szűk ez a réteg genre, hogy akár ki is múlhat. -
Although #1762 Nézegettem a hozzászólásokat különböző helyeken, forumokon a bétások után. Puding próbája az evés az biztos nekem eddig jónak tűnnik mai szinten a DA:I. És szerintem nem csalódok benne. De...
- Vannak akik lemondták már az előrefizetést.
- Úgy néz ki az EA készülhet egy újabb negatív kampányra. Anno a skyrimnál úgy tippeltem elveszik a hangja a új rajongók között azoknak akiknek nem tetszik, sokkal egyértelműbb volt a kép. Itt most nem látom mi várható. De lesz rendesen anyázás úgy látom.
- Úgy néz ki az EA szintén fizetett a főbb médiumoknak, tehát tényleges értékelést eddig még nem láthatunk.
- Gamebansheen is teljes bizonytalanság ill. csak a pozitív visszhangok látszanak szinte. Ami látszik sok a pozitív tapasztalat. Amit én is így látok ez messze jobb lesz mint a DA:2. Szóval nagyon nagyon bízom benne nem lesz egy értelmetlen anti kampány mert úgy fogunk járni mint a Bethel és az EA teljesen fel feladja a supportunkat. És csak ismételni tudom amit az Oblivion után írtam anno, lehet ennél sokkal rosszabb is számunkra a végeredmény.
-
Evoluti0N #1761 Minimumon a haja csillog, maximumon az arca. :D -
#1760 Lowon kicsit zsíros a karakter haja. :D -
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.12. 17:41:21 -
Although #1758 :) Az SWTOR még ha jól emlékszem 2005 körül kezdték el 7 évig készült :) Elébb áltak neki mint a DA:O-nak. szerinten nagyjából a nagy terveik jelentették a vesztüket sajnos. -
MrAndree #1757 Dehogynem szólt bele, konzolportot is ők kérték. -
MrAndree #1756 SW Tor rpgt csak azért csináltak mert az EA akart valamit a wow ellen ami ugye Activision. Magától bio nem állt volna neki egy 100 milliós projektnek, ne beszéljünk már hülyeségeket. -
Although #1755 Anno a Jade empiret is konzolra csinálták valóban és mikor idejük engedte csináltak belőle pc-s portot.
A DA:O is konzolra ment de külön pc-s portot kapott. Nem hiszem, hogy ez igaz amit állítasz. Valószínűbb az EA az SWTOr miatt került be az EA hálójába az volt ami felemésztette az erőforrásaikat. EA-val fikarcnyit sem lett jobb a konzol vs pc.
Edit: Befejezve igen de ezt tudtuk akkor is a DA:O-ba az EA nem szólt bele csak az Awakeningbe és a dlc áradatba. Maga az alapjáték az utolsó nagybetűs Bio játék. .
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.11. 19:46:34 -
MrAndree #1754 A DA:O már bőven az EA égisze alatt lett befejezve mivel 2009 őszi játék és valamikor 2008ban vették meg a BWt. A másik meg ha nincs EA akkor ME 1 se nagyon lenne pcn mivel boxra a Microsoft adta ki, ők meg már akkoriban se nagyon utaztak már pc fronton -
Although #1753 Megjelenni igen de a DA:O volt az utolsó amit még a Bio befejezhetett az EA iránymutatása nélkül. Az awakening volt az a rész ahol már szintén látható volt az EA "közreműködése". Ez az egyik oldal a másik meg az a Bio a csőd szélén volt. -
#1752 WAT? Mass Effect 2 és Dragon Age Origins már nagyon is az EA égisze alatt jelent meg. -
Although #1751 Nem tartom jónak de rossznak se. Itt meg kifejezetten negatív példának hoztam fel amin látszik az EA hatása. -
#1750 Továbbra se tudom felfogni, hogy szerintetek miért jó játék a DA 2, de ez az én hibám -
Although #1749 Ezekből kettő egész biztosan az EA korszak előtt készült, egy meg a határon. Az EA bizonyított az első években a Mass Effect 3 és a DA2-vel. Nem ok nélküli az ellenérzés velük szemben. Viszont vannak olyan profik, hogy a profit érdekében helyes döntést is tudnak hozni. DA3 szerintem bizonyítani fogja ezt. De mint középutas játék igazából egyik oldal se lesz 100% elégedett. Csak az okos ember aki tudja lehet rosszabb is. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.11. 19:27:26 -
Evoluti0N #1748 Akkor, hogy van a valóban jó nagyobb címeknél jó értékelés a játékosok részéről is? Csak, hogy maradjunk az adott sorozatoknál: Mass Effect 8,6, Mass Effect 2 8,7, Dragon Age: Origins 8,6. -
Pares #1747 Pontosan így van. -
#1746 -
#1745 Bár megtehetném de senki se fog elmenni helyettem dolgozni... -
#1744 na de azért majd lehetne berakni képeket a karakterekről ha szereztek valami új settet stb legyen már hangulat emberek:) -
#1743 Szerintetek egy Pentium G3258-as procin (4,6GHz-ra húzva) el fog ez ketyegni, vagy esélytelen, mint a Fifa 15 a 2 mag miatt? -
MrAndree #1742 Kétlem, mindenki egész nap játszani fog :D