4680
-
#1620 Szerintem két dolgot kellene megértenetek. Nem tudom honnan veszitek, hogy a játékot egyedül csakis nektek készítik, vagy hogy a multi nélkül a single bármiben is több lenne.
Az első, hogy nem feltétlenül csak nektek készül a játék. Tudom nehéz lehet, de jobb lesz ha belátjátok, rajtatok kívül vannak más emberek is, akik nem feltétlenül hasonló értékrendekkel és igényekkel rendelkeznek.
A második, hogy ez az erőforrásölős téma sem kerek. Szerinted egy multi rész fejlesztéséhez milyen munkaerőt vontak el a single résztől? Vajon írókat állítottak rá a multi részre, akik amúgy hihetetlen izgalmas kalandokkal tömték volna meg a single részt, vagy különféle rajzolókat, amikor a már kész elemekből dolgozva ollózgatták össze a multit? Kétlem, hogy bármiben is hiányt szenvedett volna a single rész fejlesztése.
-
MrAndree #1619 Sokan meg szeretnek multizni, mellesleg ez a vita már egyszer lement a mass effectnél is. Aztán valahogy mégis jól sikerült az is. Aki meg zsigerből utál multizni annak nem kötelező játszani vele... -
Although #1618 Szerintem is inkább plusz tartalmakba kellene ölni az erőforrást, semmint értelmetlen multiba. Van millió egy értelmetlen multi ahol lehet értelmetlenül, sztori nélkül irtani az irtani valót. Más nem is hiányzik mint sztori szinten behelyezni egy multis részt, hogy aki nem akar az is rá legyen kényszerülve :) Vannak játékok amik direkt multi játékok elég sok nem kell mindenbe erőltetni ezt. -
Evoluti0N #1617 Jaja! Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú időre leköt. Rengeteg órát beleöltem. Amikor meg már kezdtem megunni, akkor meg mindig jött egy ingyenes multi DLC. -
#1616 ME3 multi egy kifejezetten jó PvE csapatjáték lett. Önálló játékként is megállná a helyét.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.06. 23:08:02 -
#1615 Tök mind1 hány stúdiójuk van, felesleges erőforrás pazarlás, fordíthatnák másra. -
#1614 Ha a fősztoriban nincs coop, akkor az lófax, nem pedig coop. -
#1613 hát jó aki szeret bohóckodni és ez leköti akkro jólvan.úgylátszik ilyenre is nagy szükség van:) -
#1612 Talán mert pont ezért van? ME3-ban sem összetettebb, mégis sokakat leköt. -
#1611 Goldon kívül esett már item vagy más loot? -
#1610 szerintem ez várható volt.pont ezért mondjuk hogy felesleges :) ha már nem tudnak egy komoly értelmes multit összehozni akkor erre meg mi szükgség?bohóckodás csak -
#1609 Hát ez nagyon vérszegénynek tűnik -
#1608 Nagyon ugy tünik, hogy ez a multi is hidegen fog hagyni mint a ME3-ban, de legalább itt nem ér hátrány abból ha kihagyom. -
#1607 -
#1606 -
#1605 Sose hittem, hogy ez le fogom irni - foleg nem jozanul -, de minden szavaddal melysegesen egyetertek. -
Although #1604 Ezt a bolondot el kellene már távolítani a netről :) Most is bizonyította teljesen hülye egy kicsit is értelmet igénylő játékhoz. Menjen vissza a Call of dutyhoz vagy hasonlókhoz, de legjobb lenne ha nem erőltetné :) -
#1603 -
#1602 Szerintem meg ótvarjó, de kinek mi. :) (Oké a végjáték nem a legjobb, de PvP pl az.) -
#1601 Csak emlékeztetőül. 40 perc és multi stream -
#1600 Bethesda-ra sem gyújtotta még senki, pedig ótvarsz*r lett a TESO :) -
Evoluti0N #1599 "úgy volt, hogy multi only lesz a folytatás"
Meggondolták magukat, mert féltek, hogy valamelyik gamer rájuk gyújtja a székházukat. -
ratgab #1598 Előzetes vélemények alapján itt nem lesz gond a tartalommal sem...150-200 órás játékidőket is hallottam. -
#1597 Infók a multiról.
Tehát már a DA2 előtt kész volt az alapja, úgy volt, hogy multi only lesz a folytatás. Aztán mégsem így lett és gyakorlatilag a régi kódot polírozva készült el a DA3 multi része. Bio-nak egyébként 7 stúdiója van, Edmonton készíti a DA-t és elvileg Montreal a multit. -
#1596 Az elmondottak alapján story driven coop lesz, csak mint "külön játék", a fősztoritól elválasztva. -
MrAndree #1595 Mass Effectnél is ezt mondta mindenki aztán kifejezetten jó multit raktak hozzá össze -
#1594 Azé érzed a különbséget a butamulti és a story driven coop között. Utóbbit én is csipázom. Előbbi viszont hót értelmetlen egy ilyen játéknál. -
#1593 Én eluntam keményen. Nem nagyon jött be az idióta stílusa.. :D LvL8 voltam talán.. -
#1592 Köszönöm, ismerem. Kezdetnek nem rossz, de messze nem az igazi. -
#1591 Divinity - Original Sin.. -
Pares #1590 Szerintem a sp-t meg az mp-t két külön csapat csinálja. De lehet, hogy tévedek. -
#1589 Már miért lennénk idióták? Vagy miért ne illene bele a játék stílusába? Már a Baldur's Gatekben is volt multi, inkább közelebb kellene hozni egymáshoz a két világot és a jó single storykat úgy kellene megírni, hogy élvezetesek legyenek coop módban is. -
#1588 nem mondom el hol lakok xd -
#1587 Nekem az már sok lenne, akkor már inkább azt tudnám elképzelni, hogy több csapatot állítasz össze, és az AI csapatokat más küldetésekre küldöd őket. :) -
#1586 egyetértek :) mindegy is engem nem érint a multi -
#1585 Igen, ami erőforrást arra allokálnak, abból is lehetne még tartalmat nyomatni a szinglibe, ez igaz. De sajnos manapség az idióták kikövetelik a multit és az újságírók is mindent lehúznak ami szingli onli. Mind1, hogy nem illik a multi a játék stílusábam avagy bármi, multinak lennie köll (mer idióták). -
#1584 Mondjuk azt igazán megoldhatták volna, hogy több karit lehessen csatában kihozni egyszerre, mivel hiába a sok karakter, ha csak egy maroknyi harcolhat 1xrre. Voltak esetek anno, mikor az egész brancs kint volt és harcolt (csak ai-val), miért nem lehet megoldani, hogy akár 12 fős csapatot írányíthass?! Az lenne a mesterélvezet. -
#1583 Mondjuk ez nem lenne szép tőled, akkor inkább ne is tegyenek a játékba multi részt!
Mass Effect 3-ban sem vitték túlzásba, de néha jó játszani pár kört ott is. :) -
#1582 én úgy terveztem hogy odamegyek hozzá és addig verem amíg nem indítja el a multiplayert -
#1581 Szerintem senki sem fog kényszeríteni téged.