4680
-
#1741 remélem miután megjelent a játék akkor is ekkora élet lesz itt :D -
MrAndree #1740 Mondjuk a játékos értékelések is kb annyit érnek, "EA adta ki 1/10", az utolsó 5 perc szar volt 2/10", Metacriticen kb ez a színvonal minden nagyobb címnél -
#1739 Engem az erdekel, hogy melobol hazaerve, a csaladi teendoket letudva este, a gep elott ulve "akarjak" jatszani valamivel. Abban a percben, ahogy nincs kedvem az egeszhez, ahogy nem erdekel, hogy mi fog tortenni, megette a fene az egeszet. Legtobbszor ilyenkor szoktam jegelni valamit, es majd kesobb visszaterni hozza x honap/ev mulva. Ha a 200 ora negy vegigjatszasbol jon ossze, akkor annyibol. Csak akarjam megismerni az elso utan a maradek "harom" vegigjatszast is. Akkor en mar boldog leszek. -
#1738 Én ezzel úgy vagyok, hogy inkább legyen 40 óra JÓ játékmenet, mint 200 óra repetitív unalmas. GTA, Skyrim, stb címeket is azért nem játszottam végig soha, mert meguntam őket 20-30 óra után. A DA:O, Mass Effect-es 30-50 órás játékidő nekem tökéletes:) -
SaGa Jr #1737 Van egy olyan érzésem, hogy ez többszöri végigjátszás mellett lesz igaz, mivel ugye a döntések miatt amiket hozni kell nem végezhető el minden. Így ha mindent átélne a játékos akkor többszöri végigjátszás mellett talán valóban kijöhet ennyi, de ekkor a már megismert tartalom is újfent beleszámolásra került.
Tapasztalatom szerint az ilyen bemondott időtartamok valójában inkább 50%-al, nem ritkán 100%-al nagyobbak a tényleges játékidőnél (de az sem volt ritka, hogy még ennél is nagyobb volt a különbség a beharangozott játékidő és a valós között). Majd meglátjuk. Örülnék neki ha valóban ennyi tartalom lenne a játékban, de egyelőre igen erősen kételkedem a 100+ órás valós játékidőben. -
#1736 Reszemrol kb annyira szarok a pontokra, mint Altough baratunk a Bethesda termekeire :) Egyetlen egy ertek, mutato van, ami miatt bizakodok, az pedig a 200-240 orara tippelt/mondott gameplay. Az szamomra korrekt, es ennyit minimum el is varok. Ha ez igaz, akkor en nagyon jol elleszek az unnepek alatt. A "tobbi ertek" nem erdekel, foleg nem egy olyan korszakban, ahol dacbol szpemelunk 1-es ertekeket a metacriticen vagy vakon nyomjuk a 9-10-es ertekeleseket par ora jatek utan, mert kot a "husegesku" (vagy mert a kiado azt kerte).
Majd mi eldontjuk, te, o, ti, ok - nomeg en -, hogy tetszik e vagy sem. Az elso visszajelzesek mindenesetre biztatoak, de a puding probaja tovabbra az eves, de nem az elso falat, hanem minimum 5-6 napos "kura" :) -
Evoluti0N #1735 Akár a Mass Effect 3, akár a Dragon Age 2 esetében ég és föld a különbség Metacriticen az újságírói és a játékos értékelések között. Szóval ez a DA 3 is olyan, hogy majd hiszem, ha látom. -
#1734 Hirtelen
Enélkül is kicsit meglep, hogy ennyire elvarázsolják a topiklakókat a nagy pontszámok, szvsz semmit nem mondanak el, lásd linken lévő példát
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.11.11. 14:34:20 -
#1733 ah elobb is elbasztam, mind1 :)
viszont az erdekelne, hogy dragon age 2hoz is voltak ilyen (p)review pontszamok? ha igen, van valakinek kedve elokaparaszni?
edit: van, nekem
Dragon Age 2, 10 pontokra leosztva:
Eurogamer - 8
PCGamer - 9.2
Joystiq - 8
Gamespot - 8
Destructoid - 7
IGN - 8.5
Softpedia - 8
PlayStation Lifestyle - 8
GamesRadar - 8
Atlag: 8.07
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.11. 14:40:12 -
#1732 Eurogamer – 8
PCGamer – 8.7
Polygon – 9.5
Joystiq – 5/5
GameInformer – 9.5
Gamespot – 9
Destructoid - 8.5
Videogamer – 8
IGN – 8.8
Softpedia - 8.5
DigitalSpy – 4/5
PlayStation Lifestyle – 9
GamesRadar - 8
Van meg :) -
#1731 ja csak 10 darab van, 11et szamoltam :)
na ugy megjobb -
pike011 #1730 Vagyis 8.85 -
pike011 #1729 Ha az 5 is tizes skalan lenne akkor 88.5 az atlaguk. -
#1728 8.04 az atlaguk, de attol tenyleg jo -
ratgab #1727 Elég egységesek az értékelések, nem lesz ez rossz úgy néz ki. -
#1726 Most nézem, hogy Iron Bull hangja Freddie Prince jr. imdb szerint. Didn't see that coming -
#1725 Átlag kilences, jó lesz ez. -
MrAndree #1724 Eurogamer – 8
PCGamer – 8.7
Polygon – 9.5
Joystiq – 5/5
GameInformer – 9.5
Gamespot – 9
Videogamer – 8
IGN – 8.8
DigitalSpy – 4/5
PlayStation Lifestyle – 9
Eddig kb ennyi. -
ratgab #1723 Nekem meg 12... 5-öt be is áldozok a Dragon AGe oltárán. -
zenoka #1722 nem hangzik rosszul...város..
szerintem utolso nagy jatekom, mielott leteszem az egeret par evre (jon a gyerek). -
#1721 Amúgy én személy szerint annak örülnék, ha párhuzamosan eltolva fejlesztenének ilyen RPG-ket, mint a DA, az ME, a W, meg a Skyrim stb. és akkor jelenhetnének meg évente is akár, vagy sűrűbben. Mint az AC-knél. Csak az AC-k fosok, ezek meg iszonyat kewl-ok.
Rövid az emberi élet és ha 3-5 éveket kell várni ezekre mindég, akkor már nem sok játékkal játszhatok ezekből és ez baromira frusztráló.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.11.11. 09:59:23 -
#1720 Jah arra mindég sok idő elmegy. Aztán úgyis kiderül, hogy máshogy kellett volna. -
Although #1719 Ráadásul a videokban jól látszott a kártyás módszer ami azt jelenti lesznek elágazások és választanod kell éppen merre mész ami szerintem a történet alakulását is befolyásolhatja. Ez szerintem maximálisan az a szint aminél még a történet még élvezhető lesz és nem kell elképesztő zseninek lenni mint az Obsidianosok :).
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.11. 09:55:16 -
#1718 Az a karaktergeneralasra eleg is lesz :D -
#1717 Ismerve téged a tutorialon kb átjutsz, mire összegyűjtesz mindent 1 nap alatt -
#1716 Áááá, már csak egy nap szabim van, szóval húzós leszen... -
#1715 Bizonyos sorrendet/iranyt muszaj lesz tartanod mindig, de emelle akkora szabadsagot is kapsz, hogy ha csak nem akarsz "direkt kiakadni" rajta, eszedbe sem jut, hogy nincs meg a maximalis szabadsagod, es nem azt csinalsz, amit akarsz. -
#1714 Kint vannak reviewk amúgy. Telefonról vagyok most nem linkelem, de átlag 9 pont. Egyik reviewbe azt is írták hogy évtized rpgje. -
Although #1713 Régiós sandbox lesz. Tehát nem olyan mint a skyrim. Történet szerinti haladás lesz. Nem lesz szekér amivel bárhova mehetsz. De nagy méretű területekkel és ha hinni lehet a bétásoknak, közel 200 órás tartalommal
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.11. 09:35:58 -
#1712 10 nap és minden kiderül, vagy mindenki derül -
zenoka #1711 Azt tudni hogy a game mennyire lesz sandbox jellegu? tehat focim es szevasz vagy focim es meg lehet csinalni a maradek questeket etc..:) -
#1710 Jujdenagyon ostoba vagy. :O -
olymind1 #1709 Azt tudni, hogy miért tűntek el a fentartott skillek? Már csak aktív és passzív maradtak.
Utoljára szerkesztette: olymind1, 2014.11.10. 22:40:56 -
#1708 Funcom ügyesen oldotta meg, van két MMO-ja ami folyamatosan hozza a pénzt nekik. A cég meg kicsi, pár fős téma, így jól vannak:) Age of Conan és Secret World-ből élnek már régóta:) -
Although #1707 Ez így van. :) Ezért van most a Bio az EA kezében. És végül.. milyen érdekes lehet a Funcom döntött rosszul amikor nemet mondott. Ki tudja. -
#1706 Azon cégek amelyek rendelkeznek kiadóval, élvezik a kiadói kockázatvállalást. Ergo megkapják a pénzüket így is, úgy is. Max ha az nem térül meg és elfogy a pénz, elvesztik a kiadót / lehúzzák a rolót. De amíg végzik a dolgukat - értem ez alatt, kielégítik a kiadó igényeit, addig nincs olyan, hogy nincs pénz. Ezért van a kiadó (=befektető). -
#1705 Pedig kezdtem már picit örülni, mert már pár hete megvettem. :)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.10. 21:42:11 -
#1704 Ha a védelemmel olyan gond van, amit nem lehet javítani vagy nem javítanak ki legnagyobb prioritással az természetesen baj. A régi adathordozós védelmek is ilyenek voltak. Azokat én is erősen elleneztem példának okáért. Csupán a fejlesztők szempontja szerint látom a dolgokat és védem ezen a téren őket a magamutogató warez ellen és szeretném ha lenne megfelelő, nem megtörhető védelem. Senki sem örülne ha a munkahelye, munkája, fizetése bánná azért, mert nincs ügyfél, megrendelő, vásárló stb.
Én nagyipari szofverfejlesztéssel foglalkozom szóval nem veszélyeztet ilyesmi (hiszen a nagy cégek megveszik mindenképpen), de mint szakmabeli belülről látom és tudom, hogy a team, a cég, az hogy legyen új verzió, folytatás, hasonló jó (például) játék ugyanattól a csapattól azon múlik, hogy kapnak-e fizetést, nyereséges-e a kiadó, elismerik-e a vásárlással is azt, ami valóban tetszik az embereknek.
Aki érti miről beszélek az érti, aki nem az nem fogja érteni ennyiből sem. De Jonnyka kérése szerint ne folytassuk itt a témát. Ennyi elég volt. Szemléletesen kifejeztem miről van szó. Ne forduljunk vissza önmagunkhoz és örök körforgásba. ;) Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.10. 21:43:35 -
#1703 Opsz, valóban. Jogos, benéztem. Lényeg, hogy 4 év mindenre elég:) -
#1701 Már a 2004-es E3-on is kint volt ha jól emlékszem.