4680
-
Evoluti0N #1500 Mi a helyzet a FIFA-val? Az is akadozik, kifagy? Ha tényleg a védelem a ludas, akkor annál is gondoknak kéne lennie. -
#1499 Az tényleg poén lenne, ha ugy akadozna meg kifagyna mint a LotF de legalább fasza védelme lenne...
Azt is megvettem ezt is megfogom tehát igazából nem érint a warez téma. -
Evoluti0N #1498 Hát, a FIFA már több, mint egy hónapja megjelent és nincs belőle, a Lords of the Fallen meg kedden és abból sincs. Mindkettő ugyanazt a védelmet használja. -
#1497 PAX Australia most volt hétvégén. Onnan egy játékos vélemény, aki játszott vele
-
#1496 Miért miféle védelem van azokon? Nincs belőle warez? -
#1495 márpedig miért ne kapná :) -
Evoluti0N #1494 Kivéve, ha a FIFA és a Lords of the Fallen után a DAI is ezt az új védelmet kapja. Muhahahahaha! -
#1493 xboxon már 13tól ki lehet próbálni EA access eléréssel a játék első pár óráját -
#1492 17-18-án majd jönnek itt a warez értékelések milyen is lett a játék arra majd alapozhatsz... -
#1491 Ebbe csak a EA-nak van beleszólása azok meg minden ótvarra azt hiszik, hogy sikeres lesz.
A teszteket meg simán lehet befolyásolni arra nem szabad alapozni soha. -
#1490 Ja oké én a reviewkre értettem. Azok már elég régóta nem jönnek csak megjelenés napján vagy utána, mert félnek, hogy egy alacsonyabb értékelés árthat az eladásoknak. Previewk szoktak jönni bőven megjelenés előtt. DAból is fog pl most a héten, mert youtuberek voltak kint EAnél és tolták a játék első 6 óráját. Erről videókat/beszámolókat azt hiszem 5én láthatunk majd.
Az meg, hogy a tesztek kijönnek 1 héttel megjelenés előtt mindenképp arra enged következtetni, hogy Bio/EA pontosan tudja, hogy milyen minőségű játékot készítettek. -
ratgab #1489 Megjelenés előtti embargóra értettem, azaz nem lehet kiszivárogtatni a játékból infót, csak hivatalosat és ez idő alatt teszt se láthat napvilágot, csak amikor jóváhagyják (lejár az embargó).
Embargó: Tiltás. Megjelenés előtt mindig van embargó, az mondjuk nem megszokott hogy 1 héttel megjelenés előtt lejár, habár ilyen is volt már (2 évig teszter voltam egy magyar online lapnál....volt mindenféle verzió).
Kicsit furcsán írtad le, de értettem mit akarsz mondani. Csupán a pontosítás kedvéért írnám le ezeket. -
#1488 -
#1487 Igen? Akkor nézd vissza az elmúlt 1+ év termését. Várom a listát minél járt le megjelenés előtt. Legfőképp a nagyokra nem jellemző amúgy. -
ratgab #1486 A megjelenés előtti embargó annyira ritka, hogy minden egyes játékra jellemző, főleg a nagyokra. -
#1485 Review embargo úgy néz ki megjelenés előtt ! egy héttel ! jár le.
Manapság a megjelenés előtti embargo is ritka, mint a fehér holló, nem hogy 1 héttel előtte. Bio nagyon biztos a dolgában most és amiket olvastam olyanoktól akik már tesztelik erre meg is van az okuk. Jajj legyen már 21. -
#1484 -
#1483 Az a pár nap pontosan egy nap. Nem lehetett volna inkább egy pc-s képet betened? ronditja a topikot a konzolos szinvonal... -
#1482 Jaja, pár napja már aranylemez lett!
Még 17 nap a megjelenésig.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.01. 09:18:50 -
#1481 Dragon Age: Inquisition Has Gone Gold. -
Evoluti0N #1480 Lol. Prevgen Shadow of Mordorban nem lesz nemesis rendszer? Ez új. :D (PC-n végigjátszottam, szal nem érint, de meglepődtem)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.31. 15:21:54 -
zenoka #1479 haat pl a shadow of mordorba ugye kivettek a nemezis systemet.. aztan ha jol emlexem a WD ben is volt valami butitas.. aztan anno meg a DAO-ban nem volt taktikai nezet prevgennen (oke az ott vs. pc volt). szoval van ra esely bar csak irtak volna.. azert kerdem.:) -
zenoka #1478 inkabb csak dumaltak (amit nem is hallotam mert nem volt nalam fules) meg a csapat (pajzsos torppel nyomultak) halt meg joparszor.. nem volt hosszu.. vagy en is csak a veget kaptam el. -
#1477 2 óra 11 perctől DA gameplay -
Evoluti0N #1476 Nem tudom. Szokás játékmechanikailag is? -
#1475 Pont lekestem rola, es ahogy nezem, meg youtube-on sincs fent :( -
zenoka #1474 egyebkent talalt valaki arrol infot hogy a prevgen konzolokon mennyivel lesz butitva a game? marmint csak grafika vagy jatekmechanikailag is lesz gyengitve.. -
zenoka #1473 live stream most
http://www.twitch.tv/bioware
Utoljára szerkesztette: zenoka, 2014.10.31. 12:50:45 -
Evoluti0N #1472 Aztamindenit! Tényleg nincsenek meg a DAO mentéseim. Letöltöttem a játékot és szürke a Load felirat. Miafene? :D Na, mindegy. Még jó, hogy itt a Keep. -
#1471 Ilyen jóstehetséggel lottóznod kellene.. -
#1470 Pontosan 3 hét van hátra az EU-s megjelenésig.
Komolyabb trailer szerintem már csak a Launch trailer lesz talán 1-2 hét múlva. -
Evoluti0N #1469 Jé! Új ikonja van a DAO-nak. :) -
Evoluti0N #1468 Áhám. Akkor ha más nem, akkor letöltöm az Originst és megnézem, hogy van-e mentésem. Lennie kéne. :D -
#1467 Ha minden igaz most szünetel a mentések frissítése, pont a keep miatt. -
Evoluti0N #1466 Nem is tudtam, hogy ott is tárolja a mentéseket. :D Fel kell tölteni oda?
Szerk: Közben rájöttem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.30. 08:44:44 -
#1465 A Bioware Social Network-n tárolt mentések alapján dolgozik(majd). -
Evoluti0N #1464 Közben meg rájöttem, hogy valószínűleg nincsenek meg a DAO mentéseim, csak a DA II. Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges (mondjuk a DA II karimat se ismerte fel a Keep). Ott van a mappa, benne minden, ami kell, csak pont Save vagy Characters folder, vagy nem tudom, hogy minek kéne lennie, nincs ott. -
#1463 jaja, az már jó régen baszik működni :) -
Evoluti0N #1462 Ezt meg is nézem gyorsan. :) Hadd gyorsuljon a hypevonat. :)
Szerk: Saját karaktert a Keep béta mivolta miatt nem tudok választani?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.29. 22:05:52 -
#1461 Open betaba lépett a Keep
Lehet beállítani a döntéseket :)