4680
banner
  • MerlinW
    DA:O-t 2007-ben kezdték fejleszteni és 2009-ben jelent meg. Egyébként 4 év bőven elég, "200 óra játékidőhöz". Még a DLC-k is beleférnek. Valszeg csak azért tartott eddig, mert sokat variáltak utólag dolgokon.
  • wedge31
    Én nem emlékszem olyan BW játékra amelyikhez sorba kellettek volna a patchek mert annyira bugos lett volna.
    Ha másra nem is erre azért oda figyelnek.
  • Although
    Mihez 200 óra játékidőhöz ? :) De mondom nekem ezzel nincs problémám. Szépen fogom várni a patcheket ha tényleg ennyire komoly a játék és egy rossz szó nem lesz. A DA1 5 évig készült alsó hangon, szépen befejezve. Ez meg jóindulattal 4 év. És ebben igaza van az EA-nak tovább nem is lehet. Boldog leszek a 150 órával is az is hónapok nálam :)
  • MerlinW
    Több, mint 4 évig fejlesztették és a motor adott volt. Elég idő az.
  • Although
    Maradjunk annyiba jól fogja meg a fogyasztói társadalom problémáját. Elég keményen, jól fogalmazza meg.
    Játéknál maradva, ha igazak a hírek a játékidőről és egyebekről, akkor szinte biztos bugos lesz az elején mert egyszerűen ennyi idő alatt szinte lehetetlen befejezni. Mi fog történni? Tele fogják sírni a metacriticet az érintettek. Ki fog nyerni? Olyanok mint a Beth akik a játékfejlesztést felét bugmentesítsbe ölik. Ki fog veszteni? a játékos. Miért? mert türelmetlen. akárcsak a védelmeket illetően. És igen Yesname-nek igaza van.
  • Evoluti0N
    Sztoritájm. 0 day vásárolt Mass Effect 3-at elkezdtem (volna) telepíteni. Originen kérte a kulcsot, beírtam. Valami hibát kiírt, kivágott. Megint írtam volna a kulcsot, erre hopsz, már használt. Neten keresgélés a megoldásra, szenvedés, lópikula, mire sikerült megcsinálnom. Éljen a DRM. És még mesélhetnék. Az elvakult warezellenes "nem baj, hogy gond van a védelemmel, a lényeg, hogy nem lehet feltörni" felfogású embereket sose fogom megérteni.
  • MrAndree
    Azért a védelemhez annyit, hogy anno az eredeti TR Legend játékomat átlag ötödszörre sikerült minden alkalommal elindítani mert a védelem közölte hogy tegyem be az eredeti dvdt... Nem világrengető probléma de a warezesnek ilyen baja nem volt.
  • j0nNyKa
    ezt így először és utoljára leírom hogy fejezd abba kurvagyorsan
    köszönöm
  • Although
    Megveszem nulla day :) Mégegyszer utoljára :) És az EA ellenére csak azért mert tudom minden változás ellenére még mindig azok amik voltak a legjobb sztori legjobb karakterek, és ezt még az EA sem tudta elcseszni. Mi az rpg? volt vitám ebből kifolyolag a skyrim topicban is. Szerintem a karakterek és a történet. Élni kell, mintha élne. És még ez az árnyék Bioware is szinte verhetetlen. akár csak a mass effect. Azt nagyon kedvezményesen töltöttem le. A Dragon age viszont, nálam az első mind között :) Edit: ÉS van taktikai nézet :D Remélem párszor használnom is kell :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 20:49:49
  • Although
    stream volt amit láttál ugye?
  • Although
    Nem arról beszélt amire reagált de ilyen elő fordul.
  • yesname #1689
    Nincs. Mert ha tudod, hogy átmeneti a probléma és fogsz vele játszani, de ez téged cseszettül idegel, akkor függő vagy erősen. Összefügg a dolog.
    Te hány játékot vásároltál meg és mennyivel volt problémád? Tudtál mást csinálni addig, mással játszani, függeni? Életben vagy? Végig tudtad játszani? Mennyi időd esett ki amikor játszani akartál velük, de nem tudtál és mennyi volt az az idő amikor akartál és tudtál is játszani? Arányok?
    Megvásárolsz valamit és elromlik, áramszünet van, netszünet van akármi ugyanígy vagy vele? Nem fizeted ki a netet, mert 1 évből összesen 4 nap nem volt? Nem fizeted az áramszámlát, mert áramszünet volt mivel épp szerelték a trafót, elosztóházat vagy villám csapott be oda ahova nem kéne? Nem, ki fogod fizetni, mert rá vagy kényszerítve... Pont.
    A védelemproblémák erős elnagyolása warezmatyi szövegek többnyire.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.10. 20:44:07
  • Evoluti0N
    A függés között és a között, hogy vásárlóként elvárom, hogy akkor játszhassak a megvett játékommal, amikor akarok, van egy kis különbség.
  • yesname #1687
    Vetted a fáradságot és elmondtad a lehúzó véleményedet nekik?
  • TBTPumpa
    Nem. Az Early Access más.
  • yesname #1685
    Ja Te ezt vetted ki belőle. Gratulálok. Nincs több kérdésem. Függőknek nem lehet érvelni. Tudsz vele játszani. Ritkán fordul elő az amiket mai problémaként említettem. Az, hogy valaki nem bír ki esetleg néhány órát, rosszabb esetben 2 napot mert nem számítottak a rohamra, szerverleállás van vagy kell még egy patch és nincs más dolguk... szánalmas.
    De aki ilyen függő típus és azt gondolja problémák lehetnek akkor várjon 1-2 napot. Ennyi. Ha pedig tudja mire számítson mert gyanakszik, pletykálják vagy tapasztalata mutatja, de megveszi 0 day és utána meg kajabál, akkor önkritika, önismeret stb. erősen hiányzik szerencsétlenből.
    Te hány játékot vettél meg? Hánynál volt ebből problémád induláskor? Életben maradtál tőle?
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.10. 20:29:53
  • TBTPumpa
    Megnéztem én is a stream-et. Több spoilerre számítottam, de nem is volt vészes. Kellően sejtelmesen és érdekesen indul a játék, a pályadesing fantasztikus, gyönyörűen van kidolgozva a környezet, az élővilág és a karakterek. Emellett a hangzás és a zenei aláfestés is pazar. Kihívás is van benne és a harcrendszer is egész jó. Árad a hangulat a játékból, viszont azt is látni rajta, hogy erre még ráfért volna némi fejlesztési idő. Ezt ráért volna még kiadni 2015 márciusában is.
    Rengeteg remegő és lassan betöltődő textúra volt a játékban, az egyes átvezetők után a karakterek úgy estek a földre. Azaz a cinematics után, amikor a karaktereket mutogatta a játék a karakterek a föld felett álltak 1-2 centivel és úgy estek a földre. Eléggé illúzióromboló volt, nem mellesleg az ellenfelek szépen csúsztak ahelyett, hogy "jártak" volna. És 1-2 NPC is elég érdekesen sétált. Vannak még hibái rendesen. Gondoltam, hogy a túl sokáig mutogatott Alfa verzióból valami ilyesmi lesz. Persze lehet, hogy valami közepes vagy low grafikán tolták a játékot.
    Ennek ellenére mégis élvezetesnek és baromi hangulatosnak tűnik a játék, de én valószínűleg még várok a vásárlással. Addig talán érkezik hozzá 1-2 patch és még olcsóbb is lesz. Pedig az a Leliana, minden pénzt megérne!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 20:30:57
  • Although
    Egy mondatban? :) Az anti kampány amit a DA2-nél volt rengeteg pénzt kivett a zsebükből. Ezt a nyelvet értik. De, hogy a pokolba kívánnak minket és naponta kérdezik maguktól miért nem vagyunk olyan lelkes vásárlók mint a sims közösség ami szívesen megveszi ugyanazt a játékot 4. számmal ellátva is. Nem tudom mi lesz ennek a vége. Konkrétan ez az egyetlen cég aminek kétszer írtam levelet én is, hogy elmehettek a kurva anyátokba.
    Szóval milyen jövő lesz így egy a Bio rajongók által ennyire utált cég és köztünk ez engem is érdekel :)
  • j0nNyKa
    tehát most leírtad, hogy csak a baj van vele, szar az egész, de egyébként nem baj, mert nem kötelező játszani a játékkal, amit megvettél
    erre... erre nincs ellenérvem :)
  • Although
    Anno a skyrim kapcsán írták sokat tanultak belőle :) Nyilván az egyik a gamerek, vagy mai generációk szeretnek szuperhősök lenni :) Ez árad a marvel univerzumból és ez az amit esznek, mint a cukrot. Öregek leszünk mire lecseng ez.
    Viszont itt legalább vannak társaid és a sztori nem fog ráépülni erre azért. Ismerve, David Gaidert. Legalábbis reménykedek benne, infok alapján nem lesz csalódás. non-linear sztori és karakterek talán elfelejtetik velünk a prológust, mondjuk direkt nem néztem meg, mert túl sok már a spoiler. Egy biztos az EA minden szinte tovább fokozta az utálatot amit érzek feléjük. Semmi más nincs amiért visszaléptek egy lépést mint a túl nagy számú régi rajongó ami a Bethnek már nincs pl. De abban is biztos vagyok várják, hogy megdögöljünk :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.10. 20:14:43
  • yesname #1680
    Az előrendelői is Early Access keretbe tartozik?
  • yesname #1679
    Nekem még nem. Régen StarForce stb. az problémás volt nagy többségnek, de már nagyon régóta semmi gondom egyikkel sem. Netkapcsolat kell és éppen nincs net? Kibírom, lehet mást is csinálni. Szervertúlterhelés? Kibírom. Ismét lehet mást csinálni. Konkrétan védelem okozta bugok, fagyások és hasonlók? Ha volt 1-2 nap alatt javítják. Kibírom... Függő vagyok? Nem. (Utóbbit egyébként nem tapasztaltam a szerencsétlen adathordozós védelmek kimúlása óta.)
    Meg kéne tisztelni a tetsző játékok fejlesztőit, kiadóit a vétellel? Igen. Éppen ezért a warezzal menősködők (főleg akik megtehetnék, hogy megveszik ha más nem később. Ha más nem egyet-kettőt, de nem, mert minek ha ingyen is van) megérdemelnék? Igen. Szóval jah, legyen minél erősebb, jobb és drasztikusabb a védelem ha kell.
  • silverchain
    Nem tudom, valahogy túl egyszerűnek és szájbarágósnak érzem a prológust, nincs semmi titokzatosság, egyből te vagy a hős megmentő, csak te tudsz megoldani mindent, mi melletted vagyunk és vezzes minket, vannak Rift-ek, azokat be kel zárni.
    Vagy csak túl sokszor játszottam Baldurs Gate-et.
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2014.11.10. 20:03:03
  • TBTPumpa
    EA Access keretében már csütörtöktől (november 13.) játszható és több stream már nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 20:01:02
  • j0nNyKa
    jaja, ilyen hiperagresszív drmek miatt még úgysem volt soha semmi probléma :)
  • yesname #1675
    Nagyon remélem, hogy azt kapja és isten adja, hogy egyre több és több kapja azt.
  • TBTPumpa
    Ha valóban ez is a FIFA 15 védelmét kapja, akkor nem lesz belőle Ncore verzió.
  • j0nNyKa
    ncore olcsó lesz
    lentebb volt pár linkelve, igazából a szokásos helyeken van jó áron
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.10. 19:15:00
  • gerey
    Ki hol veszi? Van valami elfogadható árú cd key shop?
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom ezek a játékok nem szoktak olyan sok sok millió példányszámban elkelni.
  • TBTPumpa
    LOL. Pont ugyanilyen Logitech fülesem van. Ez Isteni jel! Preorder pls!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 19:03:31
  • TBTPumpa
    Jövő héten launch party, EA-nak meg:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 19:00:54
  • TDC Geronimo
  • TBTPumpa
    Kezdődik a spoileres stream.
  • TBTPumpa
    Péntektől már EA Early Access keretében játszható a játék. Jövő hét kedden meg ugye Amerikai megjelenés. Akkor már a hazai boltokban is kapni lehet/letölteni, csak ugye november 21.-én lehet aktiválni. Szóval a héten még egy löncs tréler is érkezik...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.10. 18:52:11
  • Pares
    Én nem hiszem, hogy egy óra alatt kész leszek vele :D
  • TDC Geronimo
    Kevin VanOrd
    ‏@fiddlecub
    Dragon Age story finished 85 hours after I started.

Gamespot reviewer
  • Evoluti0N
    Nálam a first hour valószínűleg karaktergenerálás lesz. :D
  • ratgab
    Húúú, na ezt már én is ki fogom! Ezt majd szépen megtapasztaljuk 21-én!
  • yesname #1661
    Ugyan már. Lehet csak a menüt fogják nézni 1 órán át. :D