4680
-
#1379 Ne is mond. Csak itt órákat elleszek kb :D
-
#1378 Nem kevés idöt el lehet majd tökölni a várunkban...
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.20. 19:15:04 -
#1377 Kezdödik. -
#1376 A mai stream-ben skyhold lesz a téma.
-
#1375 1 hónap múlva megjelenés! -
#1374 -
#1373 Az Obsidian az más.Ők nagyon különlegesek és szuper ötleteik vannak, de nem áll mögöttük az a durva pénz és gárda, mint a bw mögött. Én imádom az Obsidian gammákat, de ha olyan minőégben tudnák kihozni, mint a bw cuccok, na az lenne csak a kánaán. -
Pares #1372 Kotor 2 jó volt, de nem volt jobb az elődjénél, főleg nem sokkal. Legalábbis szerintem. -
Although #1371 Időnként volt azért egy cég aki meg tudta ugrani :) Ha más nem egy név és egy játék ami biztos :) Obsidian és Kotor 2 :) Na a Kotor 1 nem volt alacsonyan, de az Obsidian a 2-vel fölé ment rendesen :) -
Although #1370 Egy dolog miatt írtam levelet anno nekik. Nem zavart a másolt meg kevés variációs helyszín úgy voltam vele ez egy város. Viszont amit a harcrendszerrel műveltek, miszerint, az esetek többségében csak hentelni való tömeg volt ész nélkül ami persze hardon már idegesítő volt. Az egy dolog a Mass effect akció játék lett, régen is volt egy ilyen ág mint a Jade Empire. Az is felejthetetlen jó volt. De egy taktikai rpg-t így el csúfítani össze vissza két jó boss harc legyen benne, az már azért kemény volt. Hihetetlen jó érzés, hogy a Bio, látottak alapján visszajött ebből. -
#1369 Szerintem atom béna. :D -
#1368 Chris Avellone már többször is lenyilatkozta, hogy ök benne lennének de mivel a jogokat a sega bitorolja így jellen pillanatban erre nagyon kicsi az esély. -
ratgab #1367 Alpha Protocol 2-t a népnek!!! Én is imádom azt a játékot! -
ratgab #1366 -
Pares #1365 Nem akarok megint belemenni ebbe a vitába, mert ezerszer kitárgyaltuk, és sehová nem jutottunk. Nekem folytatásnak is tetszett a DA2, és főleg azért, mert nem a DAO copy-paste másolata volt, amit sokan vártak... -
#1364 Alpha Protocol..de jó is lenne egy folytatás. -
#1363 Izlesek es pofonok. 2010-11 korul (ha jol tevedek akkor jott ki vmikor a DA2) azert volt/jott egy Fallout New Vegas is, egy Skyrim, egy Fable III, egy Witcher 2 es az egyik kedvencem, az Alpha Protocol. Ezek is hoztak mar egy bizonyos szintet megvalositas teren. De mondom, izlesek es pofonok. En nagyon jol elvoltam a DA2-vel, volt hianyerzetem a DAO utan, de ha tulleptem azon, hogy mit vartam, es mibol kellett "gazdalkodnom", akkor azert megtalalhatta az ember a DA2 jjo, szorakoztato oldalat is. Keresni kellett a DAO utan, de azert volt. :)
#szerk: ME2-t direkt hagytam ki, az is BW, egyebkent azzal kezdtem volna :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.10.16. 20:19:35 -
#1362 Megválaszoltad magadnak nem véletlen, hogy meguntad mert unalmas és repetitiv az a játék.
Nekem is csak két nekifutásra sikerült végigjátszani... -
#1361 "se nem tobb, se nem kevesebb, mint barmelyik random jobb minosegu rpg." na ez viszont erős. Sem a grafika, sem a karik, sem a voice actings sem semmi nem sztenderd, nagyon nem. Ezt a minőséget csakis a BW hozta eddig és SENKI MÁS. Szóval azért mert az első rész lényegesen jobb volt, ez még mindig klaszissal jobb a többieknél (technikailag és minőségileg is). -
#1360 Itt nem arrol van szo, hogy "rossz". Itt arrol van szo, hogy az DAO olyan magasra tette azt a bizonyos lecet, hogy azt a folytatas nem hogy nem tudta megugrani, de meg az sem, hogy epp' csak leverte, hanem kvazi felboritotta ugras kozben a rudtarto szerkezetet, a birot es lefejelte a kameramant... Ugy, hogy a vilag minden orszagaban milliok neztek a kozvetitest.
Ha viszont onmagaban csak a DA2-t nezed, es nem veszed figyelembe a DAO-t mint orokseget, akkro egy korrekt kis jatekot kapsz, nagyszeru tortenettel, kisse egyszerusitett de nem veszes jatekmenettel, vagyis egy vallahato, jo szorakozast nyujto szerepjatekot (nagyon jo karakterekkel es kva jo dumakkal), amely se nem tobb, se nem kevesebb, mint barmelyik random jobb minosegu rpg.
Csak hat, az emberek nagy resze jatszott az Origins fele csodaval, es olyan nyomot hagyott bennuk, ami utan a DA2-t "rosszkent" jellemzik. :) Mind a ket fel allaspontja ertheto. Es talan meg jogos is. -
#1359 Én többször is végigtoltam már a kettest, frissen megjelenéskor, meg nemrég is, hogy felkészüljek a háromra. Nem rossz játék az ám.
Csárli Angyalai (:D):
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.10.16. 19:54:45 -
Pares #1358 Az emberek mindig mindenért panaszkodnak. Ha ez alapján döntöd el, hogy mivel játszol, akkor nem fogsz játszani semmivel. Szerintem sem volt olyan rossz, mint amilyennek egyesek beállítják. Már csak azért sem, mert nem szokásos a világmegmentős, hanem sokkal személyesebb a történet...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.16. 19:48:18 -
#1357 Szerintem kurvajó. A repetitív helyszínek tényleg gagyik, de a sztori meg a szereplők tök rendben vannak. -
MrAndree #1356 Szerintem annyira nem volt vészes. Kevés helyszín és repetitív de a sztori és a karakterek rendben voltak. -
#1355 a második részt nem vittem végig, szerintetek érdemes lenne ez előtt most leülnöm vele? emlékszem elkezdtem csak beleuntam meg jött másik játék... mostanság olvasgattam és többek panaszkodtak a második részre de az első iszonyúan tetszett. -
#1354 F@xé tesztek be ilyenket, most majdnem előrendeltem még egy példányban! -
Although #1353 Volt már? Részekre emlékszem de ez annyira jó, annyira az ami mindig kell a Biotól :)
-
Evoluti0N #1352 Remélhetőleg itt is úgy lesz, mint a ME2-nél és 3-nál, azaz írja a mentés kiválasztásakor a legfontosabb meghozott döntéseket. -
#1351 Nekem van négy az eredetiből meg kettö az ultimateből, márcsak arra kell rájönöm melyiknél mit döntöttem...
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2014.10.15. 10:10:59 -
#1350 Hawke a DA 2-ben a tutorialban solozta az ekkora ogrékat, mint a második videóban egy lvl 1-es karddal... -
Although #1349 Nekem csak ez a kis szakállas fickó hiányzik. De a dark fantasyk ilyenek. És ez így van jól megírva. Ezért nem lesz sose unalmas.
-
Although #1348 Érdekes ez. A DA:O majd a DA2 és végül ez. Velünk együtt öregedtek. :) Egykor még gyerek rouge aki menekült a múltja elől és találkozott a karakterünkkel, mára már felnőtt és "sister Liáná" spymaster lett :) Vagy a szereplők a 2-ből. Itt most találkoznak mind akik szerepeltek az előző részekben, bár nem ismerik egymást. Remélem valamilyen formában Alstair is bekerül egyszer :) Mintha végig a társaink történetét néztük volna nem? Sajna úgy néz ki most a végére ér. Nekem hiányozni fognak. -
#1347 Nem sokat számított egy szőrös parasztgyerek sztorijába, hogy az első végén megdugtad-e a boszorkányt, sajnos igen -
#1346 30 nálam a lélektani határ. Annál egy játék sem ér többet. -
#1345 az a deluxe -
ratgab #1344 Mennyi is 70 euró? Az azért már egy picinykét vad ár még nekem is. -
#1343 Jah. Meg annyira drága originen, hogy az ember inkább bevállal némi kockázatot. -
Evoluti0N #1342 HUH! Nem voltam biztos benne, hogy megvannak még az első két rész mentései, de most látom megnyugodva, hogy igen.
Habár ha csak akkora hatással lesznek a mentések a 3. részre, mint az elsőé a másodikéra, akkor nem sok vizet fog zavarni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.10.14. 21:29:25 -
ratgab #1341 Konzolomat onnan vettem, szóval nekem is van róluk tapasztalatom. Természetesen minden flottul, gyorsan, pontosan zajlott ahogy azt el is vártam. -
#1340 Én is megrendeltem tőlük. Még nem vágtak át, pedig már rendeltem onnan, remélem most sem lesz gond.