4726
banner
  • Myselor
    egyetértek :) mindegy is engem nem érint a multi
  • Sir Quno Jedi
    Igen, ami erőforrást arra allokálnak, abból is lehetne még tartalmat nyomatni a szinglibe, ez igaz. De sajnos manapség az idióták kikövetelik a multit és az újságírók is mindent lehúznak ami szingli onli. Mind1, hogy nem illik a multi a játék stílusábam avagy bármi, multinak lennie köll (mer idióták).
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk azt igazán megoldhatták volna, hogy több karit lehessen csatában kihozni egyszerre, mivel hiába a sok karakter, ha csak egy maroknyi harcolhat 1xrre. Voltak esetek anno, mikor az egész brancs kint volt és harcolt (csak ai-val), miért nem lehet megoldani, hogy akár 12 fős csapatot írányíthass?! Az lenne a mesterélvezet.
  • BEAST #1583
    Mondjuk ez nem lenne szép tőled, akkor inkább ne is tegyenek a játékba multi részt!

Mass Effect 3-ban sem vitték túlzásba, de néha jó játszani pár kört ott is. :)
  • j0nNyKa
    én úgy terveztem hogy odamegyek hozzá és addig verem amíg nem indítja el a multiplayert
  • BEAST #1581
    Szerintem senki sem fog kényszeríteni téged.
  • Myselor
    ez a multiplayer annyira hiányzott bele.nem kurvára nem
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    sosenem
  • BEAST #1577
    Volt már vagy pár hete, vagy hónapja? :D
  • TDC Geronimo
    Újabb videó

Rég vártam már játékot ennyire...
  • TBTPumpa
    Karakterbemutatók jönnek!
    Első körben Vivienne:
  • Pares
    Akkor ez van, így jártál. Nem lehet mindenki elvárásainak megfelelni.
  • yesname #1573
    Az art design az, ahogy kinéz valami. Nem a textúrák felbontása, nem a poligonszám stb. Hanem a vonalai, arcélei, alakja, mozgása, stílus. Ez pedig itt nagyon antipatikus számomra is. Persze megvettem már én is, mert az első rész jó volt és jó lesz ez is. Remélem nem úgy mint a gány kettes. Bízom benne hogy jó lesz, de attól még ami nekem nem tetszik azt kimondom nem csukom be a szemem és szerintem az art design a karaktereknél nem éppen jó.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.05. 16:35:40
  • PiszkosFred
    Minaddig amig hiheto es realis sztorit rittyentenek korejuk, banja a fene. Csak olyan ne legyen, hogy az NPC mellett 10 meterrel felszedheto a kuldetes targya, amelyet kvazi egy vak mozgaskeptelen albino rozmar is kepes lenne megtenni, de megis a "hosunk" kapja meg feladatba. :)
  • TDC Geronimo
    Lesz olyan is mondták, de lesznek storys mellékküldetések is. Azért, ha rengeteg a sidequest, akkor oda becsúsznak a 'filler" questek is, nem lehet mindegyik storyquest.
  • SötétBarom
    Félek a skyrim szerű gombaszedős questektől kicsit.. Nekem nem kell, hogy valami kurva nagy legyen, elég ha jó. ;D
  • Pares
    Szerintem eléggé túlzásokba esel. Arról hogy ki szimpatikus, meg ki nem, majd az után nyilatkozz, hogy játékon belül láttad őket és beszéltél velük. Vagy te ránézésre és kinézet alapján állapítod meg az emberekről, hogy szimpatikusak?
    A felturbózás alatt meg gondolom modokat értesz, úgy persze, hogy szépek a karakterek. Dragon Age Redesigned, Morrigan + Leliana Sacred Ashes arcok, qunari meg elf update modok nagyon sokat dobnak a az alapjáték otromba karaktereinek kinézetén. Az "art design" kifejezés alatt meg konkrétan mire gondolsz? Szerintem ezek az új arcok sokkal realisztikusabbak, mint amiket eddig az előző játékokban láttunk. Nem kell mindenkinek topmodellnek lennie, tökéletes arcú ember nem létezik...
  • TDC Geronimo
    Azt is írták, hogy rengeteg látni- és tennivaló van. Úgyhogy ezzel nem lesz gond :)
  • wedge31
    Hétkor lesz mint mindig.
  • Sir Quno Jedi
    Önmagában a térkép mérete még nem előny nálam, mer utálok feleslegesen kutyagolni. De ha van benne bőnyállal tartalom, meg gyorsutazás, mint pl. az oblivionban, akkor oksa.
  • TDC Geronimo
    Ma lesz multiplayer stream. Időpontot nem tudom, de szerintem megint 7kor.
  • TDC Geronimo
    Jason Schreier @jasonschreier

Dragon Age Inquisition embargo is Nov 11, a week before release. I remember not getting a *review copy* of DA2 until the day it came out!

Heh micsoda különbség :p

"I've just played six hours and this game is really, really big. I still have to further explore the FIRST area. That's how big it is.

And there's like ten of those areas? Jesus christ.

I'm not surprised the embargo is that early. BioWare is really confident and it shows... can't wait to share the real good stuff when embargo hits :D"

• Although
    Ha úgy veszed 2009-es DA:O, ráadásul egy 2005 környékén elkezdett játék, akkoriban az nem volt rossz. Ma a Frostbite motor már nem annyira új. Saját korához kellene hasonlítani. Ettől függetlenül nekem szuperek meg tökéletesek a DA:I karakterei. De tudod, lobogó haj meg minden a Witcher 3-ban :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.05. 08:36:23
  • Sir Quno Jedi
    Most toltam le mindkettőt újra, hogy felkészüljek a dai-re (jól felturbózva). És azt kell mondanom a főkarakterek hatszáz kilométert rávernek ezekre a baltaarcú izékre, amiket itt kompányionnak betolnak. (ráadásul mind unszimpi ránézésre). Nem a kidolgozottságukkal van gond, vagy a grafikával, az persze hogy superior (még szép amennyi év eltelt), hanem az art design-nal. Már a nagy képek amiket kiadtak róluk is borzalmas MIND. Ki nem tenném poszterben az ágyam fölé, míg Morigan, Leilana, Oghren stb. mind klasszikus nettó jófejek. Na nem mintha raknék ki posztereket, mert nem. :D
  • TDC Geronimo
    DA2ben is. Ott a youtube meg lehet nézni... Sokkal jobban néznek ki karakterek itt.
  • Pares
    "nagyon szar a designjuk egy da1 után, de még a da2 után is"

Az idő megszépíthette az emlékeidet, mert a DA:O-ban hihetetlen otromba emberek voltak ehhez képest.
  • ratgab
    Majd igyekszem azért objektíven elemezni (elvégre 2 évig csak teszter voltam vagy mi a szösz, majd erőt veszek magamon... és elnyomom a fanboy-t), hogy tudjak segíteni a döntésedben én ugyanis tutira veszem 0 day.
  • Kandurex
    Érdekes... én azért megvárom a topiklakók, ill. metacritic meg egyéb véleményeket... láttam már karón varjút..
  • ratgab
    Helyből megéri a 14k-t, de még a 20-at is a szememben... Fácking take my money already kategória! :-D
  • Although
    Egyébként így másodszor végignyomva a DA2-t valóban idegesítő a sok ismétlődő helyszín. :)
    Viszont félelmetes ahogy a Bio összerakja a történeteket, a ME után most ez is, tényleg beleillik ebbe a vonalba nekem is az az érzésem ami ott történt, az már az előzménye annak ami a DA:I történetét adja.
  • Although
    Nekem jónak tűnnek. :) Szóval nem olyan koreai szemétnek látszanak. Ez nekem elég. Bár ebből a szempontból nekem a TESV is jó volt. Izlések és pofonok. Már írtam nagyon úgy tűnik sok karakternél a faj, előtörténet és a leírás az ami meghatározta a kinézetüket. Sera, Blackwall, Ironbull, Cassandra a szigorú tekintetével :D, Liáná már érettebben sokat látott tekintettel.Szóval igen. Nagyon nagyon nehéz ez a rész, mindenki másképp látja pláne egy egyre betegebb világba. Azért remélem a modokból látható szemét nem lep el majd mindent és tűnek el az ilyen dizájnok mint amit a Bio is használ.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.04. 21:38:56
  • Although
    Most nézem. kis epilog Jennifer Hepler írta eredetileg Cassandra szerepét aki úgy ismert mint written most of dwarven in Origins. Sajnálom, hogy elment szerettem a törpöket az originsbe :) Well written by this one. Így maga David Gaider vette át.
  • Although
    Persze jó karakterek tömege, Morrigan, Leliana, Cassandra Pentaghast, Varric, szóval nem fogunk unatkozni. :)
  • Although
    Blackwell
    Egy normális karakter azért.
    Ami nem meglepő Sheryl Chee írta aki az originsbe Oghren, Leliana, és a főmágus segítőjét Wynne írta.
    Többek között most "sister Liáná" karaktere is úgy tudom az övé.
  • Kandurex
    Pont ezen agyaltam, a karakterek...hát, dolgozhattak volna még egy kicsit rajta
  • MerlinW
    Az AC-k átfedéssel készülnek. AC4 már egy éve készült, mikor megjelent az AC3, ami szintén 2-3 évig készült. Unity is kb 3 éve.

1 év alatt nem lehet ilyen kaliberű játékot fejleszteni. A tervezés, forgatókönyv, bürokrácia 3-6 hónapos program, a hang, szinkronfelvételek 2-4 hónapig tartanak, a programozók nem tudnak elkezdeni dolgozni az grafikai objektumok ismerete nélkül, stb.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.04. 22:01:19
  • TBTPumpa
    Nekem csak Leliana és Morrigan és Dorian, oh wait...
  • Myselor
    nekem sera meg az emos buzigyerek bejön :"D
  • Sir Quno Jedi
    Bár maguk a karakterek NAGYON nem tetszenek és az NPC-k sem (nagyon szar a designjuk egy da1 után, de még a da2 után is), mindemellett is egy erős 10/10-nek néz ki ez a játék az eddig látottak alapján.