4680
banner
  • Although
    Nem sok közös vonást látok a skyrimmal. Gondolom a pár hszval ezelőtt betett tucatjátékos élménybeszámolója alapján, nekik igen.
    Méretéből kifolyólag a mellékquestek egy része szimpla lesz erre lehet számítani, lehetetlen ennyi idő alatt mindent megoldani egy ilyen méretű játéknál nem lehet.
    A skyrimnak viszont a fő sztorija se volt jobb. És nemigen voltak benne karakterek. olyanok mint amiket a Bio kreál meg aztán végképp nem.
    De mindenki azt lát amit akar :)
  • wedge31
    A kis bajszos embert akkor hamar elkergetjük...
  • TDC Geronimo
    Pár twitteres idézet

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
    DA:I actually makes Skyrim feel small in some ways.

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
    For the first 15-30h, you get the impression Dragon Age Inquisition is an extremely large game. 1/2

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
    Then it throws you a curve ball an reveals itself to be COMICALLY HUGE 2/2

Daniel Kaszor ‏@dkaszor
    Until now, BioWare games have been like stage plays: small environments standing in for the idea of larger ones. DA:I is very much not that.
  • Although
    Oh igen néhányan elhagynak majd ha úgy döntesz. Ez az ami a DA:O óta nem volt :)
  • Although
    Nem mondanám, hogy drága. 3 évig se igen készül ma már játék. Talán a TES V volt ami igen. De ők másra helyezik a hangsúlyt. És a witcher 3 lesz még ami sokáig készül.
    Az EA másképp számol mint a Bio. Ezért is megy a biznisz jobban nekik, mint a Bionak ment. Ők 10 alatt adták az 5 évig készített DA:O :)
    Ha jól látom az AC az évenként jön rövid tartalommal. Így is lehet.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.04. 18:14:46
  • TBTPumpa

Ez valami kibaszott jó lesz. A fenéért ilyen drága...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.04. 18:04:49
  • ratgab
    Egyszerűen ez kell és kész!
  • Laza
    Köszi, akkor onnan rendelem.

Szerk: mégsem, nincs PickPack ... akkor Konzolvilág ... ott ha levásárolom a pontjaim pont annyi, mint a másiknál :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.11.04. 00:17:03
  • Laza
    Most nézem az 576-nál a PC-s még 2000Ft-al drágább, mint a PS3/X360 verziók ... ez mennyire szánalmas már.
  • wedge31
    Igen.
  • Laza
    A Konzolok szervize szállítja az előrendeléseket időben? Ott még jó áron van :)
  • TDC Geronimo
    Hivatalos review embargo letelte amúgy nov 11. Launch trailer gondolom akkor jön. A héten azért még kapunk legalább egyet :D
  • Különc
    Mindegy, úgyis lesz piros,kék meg zöld színű vég
  • ratgab
    Ezeket én annyira szeretem... Érdeklődéssel várom ezt a bemutató videót is!
  • TDC Geronimo
  • ratgab
    Se nem szaggat se nem fagy...szóval akkor csak kedvez nekem a csilagok állása.
  • Kandurex
    Azért ezt nem ették ilyen forrón. A CD projekt által végzett mérések minimális gépigény növekedéssel jártak, a valódi ok a szimplán elindított gyülölet hullám volt ami károsan érinthette a céget... nézz csak utána.. bizony, bizony
  • TBTPumpa
    A Witcher 2 DRM-je viszont problémás volt. Percekig tartott mire elindult a játék és ráadásul a gép teljesítményét is csökkentette.
    De szerencsére a CD Projekt-es srácok azonnal kigyomlálták belőle a DRM-et, így gyorsabban betöltött a játék és +10-15 FPS-t nyert mindenki. Sajnos olyan is van, amikor a védelem is "ludas".
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.03. 21:36:23
  • wedge31
    Ha jól emlékszem rohadt sok pénzt kértek a szolgáltatásukért ezért nem terjedt el de ö értük tényleg nem kár.
  • Kandurex
    Szerintem semmi gond az új védelemmel, gyanítom, hogy a játék produkálja. A Starforce ellen is hadjáratot indítottak a huszárok, sőt olyan is volt, hogy a Starforce fejlesztő cég már több ezer dollárt ígért csak valaki mutassa már meg nekik a védelm okozta hibákat...
  • TBTPumpa
    Starforce annyira jó védelem volt, hogy néhány DVD olvasó sem tudta tőle olvasni a lemezt... Igazi kincs volt, egy élmény volt az újonnan vásárolt játék (SpellForce 2) tokját kívülről nézni, mert a DVD olvasóm nem olvasta be a lemezt a fantasztikus védelemnek köszönhetően.
    Persze egy későbbi meghajtó firmware megoldotta, de akkor is milyen szánalmas ez már és nem csak én jártam így... Régi szép idők...

Szerencsére el is tűnt ez a védelem a süllyesztőben azokkal együtt, akik "megalkották". Nem kár értük...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.03. 21:31:17
  • yesname #1519
    Nekem sem fagyott miután kilőttemaz FPS overlayt. Sőt már azzal sem fagy első patch óta. Persze lehet nekem is mákom van. Mindenesetre nem a védelem miatt fagyott. Az még ott van, de már nem fagy másoknak sem úgy, hogy jajderossz. Másrészt konzolokon is fagyott, pedig ott nincs ez a védelem. Egyszerűen valamit elszartak és javították, javítják.
    Csak 1-2 elbaltázott régi védelmi módszer miatt divat lett azonnal arra fogni minden kisebb-nagyobb galibát. Ahogy a programok is bugosak úgy a védelmek is lehetnek azok, illetve rossz koncepción alapulók.
    Remélem már közel vannak, hogy kitalálják a hibátlan védelmet. Nagyon remélem.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.03. 21:31:00
  • Evoluti0N
    Neked lehet mákod. Steamen mixed az értékelés és a fő problémák a fagyás és a szaggatás. Szal nem egyedi esetről van szó.
  • wedge31
    Van rá esély de én meglepödnék ha itt is az a védelem lenne. Volt már egyszer egy hasonló starforce nevü védelem amit több mint egy évig nem tudtak feltörni mégse kapott minden játék olyan védelmet mert ott is azoknak voltak gondjai vele akik rendesen kiperkálták a pénzt a játékra.

Speciel a LotF védelmével nekem egyelöre semmi bajom, fagyni már kétszer fagyott ki a játék / 15óra alatt/ akkor is csak akkor ha alt+tab-ot nyomtam, tehát felölem tehetik ide is, de az tény, hogy másoknak föleg akiknek gyengébb gépük van rendszeresen crashel a játék a drm miatt.
  • TBTPumpa
    Jövő héten pre-load + löncs tréler.
    Illetve az EA Early Access keretében elvileg már november 14.-én (jövő hét péntek) kipróbálható lesz a cucc.

Valószínűleg a hétvégén már a prevgen konzolokra lesz is belőle wrz, mert ugye konzolon nincsen wrz és ott még az a védelem sincs meg, mint a "nagyok" esetében.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.03. 21:28:06
  • ratgab
    Akkor valószínű nekem lehet mákom.
  • TDC Geronimo
  • Evoluti0N
    A vélemények alapján a többségnek igen. Szóval te a szerencsések közé tartozol. Ez nem azt jelenti, hogy rendben van, hogy a jó védelem érdekében gondok vannak a játékkal. Szeretem, amikor valami játékkal technikai problémák vannak, a sok hozzászólás alapján nem kevés embernek, és akkor jönnek az emberek azzal, hogy "nekem nem fagy". Szuper. Másnak igen.
  • ratgab
    Nálam egyszer se fagyott a Fallen.
  • TDC Geronimo
    Female karakternél is? :(
  • Myselor
    akkor neekd bejönnek a buzik
  • TDC Geronimo
    Nekem tetszenek mage animok :y
  • Kandurex
    Engem egy dolog zavar, hogy minden karakter nindzsának képzeli magát és úgy ugrabugrál harc közben... mindezt full páncélba..., a mágusok, hát azok a tekervényes buzis mozdulatok.... Minden más rendben van.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.03. 20:14:34
  • ratgab
    Nagyon úgy néz ki, hogy joggal bíznak a sikerben. Baromi jó játéknak igérkezik. Éppen megjelenés utáni hétre be is tervezek egy hét szabit.
  • TBTPumpa
    Jelenleg itt, de ez bármikor megváltozhat.
  • Husimoto
    Tud valaki segiteni ha előrendelném hol most a legolcsobb? Digitalis is jöhet. Köszi
  • TDC Geronimo
    Ma jött ezernyi preview, videók képek. Itt megtaláltok majdnem mindent

Csupa csupa pozitív dolgot hallani mindenhol

• pike011
    De, hogy egyszer se hasznalta a taktikai kepernyot mert nem tudta hogyan kell elohozni... vegignyomkodom a gombokat ha mar a menube lusta vagyok megnezni.
    Meg minden karakterrel sima tps nezetben ment meg valtogatta oket...
    Lehet easyn tolta aztan ott ennyitol is elpatkolnak ha csak csapkodja a gombokat. Azert a twitchen a dev.ek hardon szenvedtek eleget meg taktikai nezettel is.
  • Although
    Egen. Nem volt kétségem felőle. Miszerint a végeredmény olyan lesz, hogy a hozzá hasonló emberek is élvezzék. :) Elég világos képet kaptunk emberünkről végigfutva az irományán :) Főleg a combat leírásnál. Hát igen. Ez a nehéz. Megfelelni így is úgy is :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.02. 21:28:25
  • wedge31
    Passz, sose játszok sport játékokkal de biztos van aki tudja mi a helyzet vele de gondolom nincs ott olyan graf, effektek, stb mint egy akció játékban.