Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyelőre csak abban vagyok biztos ki nem lesz benne a partyba a bajszos búza meg a szarvasmarha-ember aki szintugy afféle.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De ha a lemezes ennyi lesz annak csak örülnék
Why so serious?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És mivel úgyis érkezik hozzá egy rakat DLC, így majd olcsón megvesszük ezt, drágán meg a DLC-ket, mert azokat úgysem akciózza az EA.
Addig marad a warez, ha lesz. Ha nem, akkor marad a várakozás. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.05. 19:01:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
in the early game before the inquisition is founded, haven is your base
skyhold is rundown at first and needs fixed up
areas of the castle become available as they clear our the rubble. over time as the inquisition grows skyhold improves
there are soldiers on patrol, support staff and merchants
castle layout is standard but you make decisions regarding decor and renovations
decide if a tower being rebuilt is for templars or mages
dalish inquisitor can furnish the castle with dalish woodcarving
different thrones, decorations, heralds, banners, carpentry, symbology
castle appearance customization doesn’t affect inquisitor’s stats so as not to affect your gameplay
some operations that you send agents on can take a day real-time or more
some are multi-part affairs that require input from the inquisitor on how situations should be resolved once the dust settles
allies all find their own corners and make themselves at home. see their spaces become theirs as they personalize them.
leliana in the rookery
sera at the bar
dorian has a massive leather-backed chair
dis whole quote ““A lot of our fans missed the ability to interact with their party members and close friends, and just say ‘Hi, how are you?’ like in Origins,” Laidlaw says. “Many of them will be delighted to know that that is back, full force, in Skyhold. You walk up, ‘Hey Varric, how’s things? Tell me about Kirkwall.’ Getting a sense of their character, digging in. You can just go, ‘Plant one on me,’ which is pretty satisfying in a weird way.” In some cases, your main avenue to interact with your romantic interest is also at Skyhold. Your advisors Cullen and Josephine don’t travel with you as fighting companions, but they are still potential love interests. How you use your time at Skyhold with them can shape the direction your relationship takes.”
hold court and judge characters that come before you, depending on what you do. these scenarios are deliberatey crafted and not arbitary
the hand of korth’s father turns up and starts slapping ur walls with a dead goat
you can handle this a variety of ways presumably one of these is laughing at him. you can make him an ambassador
"One that I enjoy is a character who, over the course of the game and depending on what you do, it’s possible to almost talk them down rather than going into direct conflict,” Laidlaw says. “Sort of a social victory. I don’t want to into details as to how, but that character is then brought to you for trial. In terms of consequences, that character has a ton of information and could end up working with your spies, making them globally more effective"
or sentence them to be your court jester
you can exile, execute and in one case sentence a mage to tranquility
seriously just read the article

Olyan helyeken is beszólt, ahol ezért valós körülmények között nem jutottunk volna ki élve (de a készítők baromi elnézőek vele) és mindig ledegradálta a pozitív tetteimet/tetteinket stb. Abszolúte negatív karakter. Megvan rá az oka, de ez nem mentség. Először szórakoztató a bunkózása, aztán már NEM. Más a cinizmus, meg a szarkazmus és más a tömény negatív hozzáállás és tahó bunkóság. Szal. elsőre azt hittem ő lesz a kedvenc karim a csapatban, de valójában nem véletlen nem játszható kari a többiben.
ME-ben is rühelltem, ha megkérdőjelezik a döntéseimet, csak mert nem tetszik nekik. ÉN vagyok a főnök baszki, enyém a felelősség, nem a csipetcsapaté. Itt nincs demokrácia vazze. Jó példával álltam mindig elő, el is magyaráztam nekik ha kellett és szépen megneveltem őket.
Morrigant is meg lehet nevelni a DA-ban úgy ahogy, de az csak a hozzád való kapcsolatán változtat, valójában ugyanaz marad, aki volt. Márpedig ha valaki destruktív, abból nem lesz szalonna.
Nem fogok neki hazudni, meg faszságokat cselekedni ha vele van, hogy az approved százaléka nőjön, nem én. Leszarom.
Jah, meg nem leszbi, szal. női karival nem is pálya. 😄
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.05. 09:43:09
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én pont full faszi partyt raktam a mainem mellé, anders, funnytörp meg szolgaelf
1-ben mixelt, ogrhen meg morrigan nélkül el nem indultam volna sehova 😊 3. talán shale volt, ő meg ugye megintcsak hölgy
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.05. 09:02:03
Meg nem rossz egy vérmágus a családban, aki konkrétan bármit megtenne a karimért, annyira kötődik hozzá. Hmmm... Politikai csatározásokban ezzel lehet előnyt nyerni.
bár az elf meg aranyos volt ahogy dadogott összevissza, remélem ide is becsempésznek legalább annyira karakteres karaktereket
ogrhen-szintű awesomenessről nem is álmodok
itt néztem, olyan nem-érdekes fajta az a szöszi csaj
Persze ha meg női karija van az embernek, akkor nem szívesen adja össze mindenféle kúróbogarakkal, így marad a többi nő románc opciónak. Ha azok azonban nem melegek (is) és nem érdeklődnek a karim iránt, akkor az is bukta és szegény egyedül és magányosan hal meg (a történet vége után 😄)
Sőt Oblivionban (mnémi moddinggal) összeállítottam a tökéletes női csapatot. Csárli Angyalai.
úgyhogy de, itt van túlmagyarázva, pontosabban amit te csinálsz a téma körül, az a sok szvsz 😊
kurvanagy arc volt
Á, dehogy... Az a helyzet, hogy én leszarom, hogy ki buzi, ki lezbi, tartsa meg magának, nem érdekel. Ezzel ellentétben folyamatosan reklámozzák magukat, felvonulgatnak, provokálják az emberek a gusztustalan életmódjukkal. Leszarom, hogy mit csinálnak, amíg otthon csinálják, de nehogy már el kelljen fogadnom és tapsoljak a seggbekukizásukra! Lassan már az lesz a nem normális, aki hetero.
De amúgy a KotOR-ban lévő románc tökéletes volt. Max volt egy smaci és kész, és ott még azonos neműek sem csókoltak be egymásnak.
Főleg az tetszett, hogy lehetett benne bosszantani a szerelmes Bastilát. Lehetett húzni az agyát rendesen. Azok a dialógusai. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.04. 18:49:28