4680
banner
  • jarlaxxe
    Majd kiderül, de inkább tényleg, savanyú a szölö effekt ez, a warezos csapatok részéröl, mert nem birnak a denuvoval.
  • Demeterf
    De 40 perc alatt 30 giga generálás eléggé "eszi" az ssd-ket.
  • Kandurex
    Semmi, csak a huszárok rínak! végefelé van a lopótökös érának, bár tény, a wareznak vannak jó tulajdonságai is
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.23. 15:49:47
  • j0nNyKa
    biztos lassan öli meg !
  • wedge31
    Egyelöre semmit se vettem észre pedig ez már a második denuvos játékom...
  • Demeterf
    Ez volt már? Tényleg ennyire használja a meghajtókat ez a Denovu védelem?
    Link
    Utoljára szerkesztette: Demeterf, 2014.11.23. 15:26:28
  • Although
    A taktikai nézetet egyszerű használni. A kulcs az nem a karaktered a középpont. Nekem ami bejött egérrel forgatás és a kurzorokkal mozgatom. Faszásan lehet vele kalandozni, felderíteni. Talán ez az egy amire azt mondom még jó ebből az egész újításból. Így az arcadosoknak ott van a belső nézet nekem meg ez is jó. Edit Ha lenyomva tartod az egyik egér gombot akkor dőlésszöget is tudsz állítani ez a kulcs!
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 15:17:30
  • Although
    Jogos. Nálam ilyen veszély nincs. De abba tényleg voltak dolgok azért még Merrilnek dalish iskola is :)
  • Although
    Ha nem éred be csak a történettel a csodálatos világgal, a karakterekkel akkor várj vele míg olcsóbb lesz. Kicsit 12-ért én is bánom. Minden képzeletet felül amit a harcrendszerrel műveltek.
  • jarlaxxe
    Az idö mindent megszépit még a végén visszasírjuk azt amit nem kéne...
    De igaz, jobban belegondolva ez a harcrendszer még a második részhez képest is visszalépés, az irányitásról már nem is beszélve.
    Viszont minden másban sokkal jobb, nagyobb, szebb, stb.
  • Although
    viccelsz ugye????
    A 2-ben 100% komolyabb van. Még ott is ha pozitiv vagy negatív karaktert építettél tudtál hozzá iskolákat választani volt vagy 8 féle.
    Nemcsak blood mage van kivéve de a dalish, entropia, healing,stb minden. Olyan szinten komolytalan ez a harcrendszer amire szavakat nem lehet találni. Gyakorlatilag nincs mágus rendszer. Annyi van, hogy lövöldözni tudj valamivel. Ez a nagybetűs szégyen minden szempontból!!!!!!!
  • j0nNyKa
    azért autoattack hiányában nehéz ám ráhúzni, hogy ugyanolyan, vagy sustained spellek hiányában, vagy healing hiányában, stb :)
    + a 2-ben voltak ilyen 20-30-40 ellenfeles csaták, itt 3-4 a max, teljesen más
    itt van gyors mana / stamina regen, kettőben nem volt
    stb
    azért, mert az animációkat kopipésztelték, még nem lesz ugyanaz a harc
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.23. 14:56:03
  • jarlaxxe
    A harcrendszer ugyanolyan mint a második részben, hogy ez jó vagy rossz az user függö, viszont az irányitás csúnyán el van cseszve tök mindegy, hogy gamepad vagy bill+egér mindenképp erösen szokni kell és még ugyse lesz az igazi soha.
  • Kandurex
    Na ez az amiért hezitálok még a vásárlással, valahogy túl sok a negatív hozzászólás a játék egyik legfontosabb részével kapcsolatban. Na meg a metacriticen se áll jól az usereknél. Persze tudom, aki az alapján ítél...na de még is csak érdekes,hogy az első rész meg kifejezetten jól áll ott user score -ban, szóval van annak ám jelzés értéke, hiába megy ellen fújolgatás, ami ott le van értékelve, ott van is gond!
  • Evoluti0N
    Jah. Én is lemaradtam róla. Akkor marad a 30+ eurós mehikói. :D
  • wedge31
    Én meg pont ezért tértem át a kétbicskásra az ijászról, mert ugy tíz méterre álltam mindenkitöl és csak folyamatosan nyomtam az egér gombot...hangulattalan unalmas volt az egész, pedig az ijász kaszt az abszolút kedvencem.
    Mondjuk lehet ez is a harcrendszer számlájára írandó...
  • paj01
    Na én is játszogattam egy kicsit. Jó játék ez:) Rugóval kezdtem de áttértem mage-re inkább. Harcos karaktereknél nem jön be, hogy attack gombra nem megy oda az enemyhez hanem üti a levegőt. Rugóval közelről csépelni meg kombózgatni nem rossz de egy ranged class-al nem kell nagyon mozgolódni és sokkal jobban belátom a harcteret meg több idő jut managelni a társakat. Kicsit gyors nekem a harc meg a húszmillió effekt közepette nem mindig látom át mi történik. Inkább az akción van a hangsúly mint a sratégiázáson. DAO miatt reflexből nyomom a space-t aztán csak ugrál szegény karakterem:D Szokni kell még. A hinterlands tényleg nyomasztó tud lenni annyi minden van, de végül is ez jó dolog. A hangok, grafika a kivitelezés vérprofi. Bejön a Val Royeaux-i divat:D Még csak a felszínt kapargatom de már látom, hogy idei évben más játékra már nem fog jutni idő:)
  • j0nNyKa
    azért mert skyhold a játék közepe, és mivel ő ott jár, tisztában van vele, hogy mit lehetett craftolni az elején, milyen cuccai vannak, és hogy eljutott-e (nyilván igen) a játék közepére craft nélkül
    + azt is látja, hogy csak a nyersanyagok pazarlása, legalábbis ha gond nélkül eljutott skyholdig craft nélkül
    ja, azt nem is mondom, hogy ha már aktívan fejlesztgeti a várat, akkor már a "midgame-ben" is előre haladt, konkrétan hamarosan végez a játékkal :)
    + ő kérdezte pár hsszel lentebb, hogy mi a teendő, amikor a játék kirakja hinterbe, ő meg csak vakarja a fejét :)
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.23. 13:44:47
  • wedge31
    Ha van rá idöd miért ne foglalkoznál vele értelemszerűen késöbb még jobb cuccokat tudsz majd craftolni mint az elején.
  • Myselor
    szerintem nem úgy kezdte a 3 kariját csak nem tud dönteni melyiket vigye :D
  • jarlaxxe
    Pedig abból amit írt már kétszer végig is játszotta ha már a harmadik kariját kezdi...
  • j0nNyKa
    skyholdban jársz, és az a kérdésed, hogy érdemes-e craftolni az elején?
    mhm
  • FNightWalker
    Én már a harmadik karakterem kezdem de még mindig teljes mértékben élvezem a játék minden egyes percét. Jó történet, rengeteg bejárható terület, rengeteg felfedezni való ill. egyéb tartalom. Tegnap négy órán keresztül a Skyholdben tevékenykedtem (fejlesztettem, beszélgettem a társakkal)
    Az egyetlen negatívum, ami nem is igazán negatívum az az, hogy a nagy mennyiségű content miatt rengetegszer "elveszek" és csak "pörgök" azon, hogy most mit és merre, hogyan tovább :D Számomra az ÉV játéka.

Pár kérdés:

Craft-al kapcsolatban, érdemes az elején foglalkozni vele vagy várjak addig amíg sárkányok levadászásából lesz alapanyagom?

• j0nNyKa
    ezt mindenki nagyon szomorúan konstatálja így a ~4. nap játék környékén :)
  • Agamemnon
    Eddig tartott az ukrán akció :(
  • Although
    Ez egy jó oldal pár hibára random crashre és egyébre. Errors, fixes.
  • Although
    Szerintem mindenki játszik én is :) Csak közben átváltok :)
  • jarlaxxe
    Van egy harmadik is, hogy nem tetszett és ezért nem játszanak már vele.
  • yesname #2685
    Ha lenne virágos tuti jobban pörögne. Na meg szerintem majd később fog amikor mindenki már előrébb van és nem talál valamit, nem ért valamit stb.
  • yesname #2684
    Oké. :D:D:D
  • wedge31
    Azért egy ekkora játéknál jobban kellene pörögnie...most vagy azért van ekkora csönd mert csak kevesen vettük meg, vagy mindenkinek annyira tetszik, hogy állandóan csak játszik vele, ez utóbbit azért kétlem.
  • jarlaxxe
    Pörög a topik ezerrel...
  • Kandurex
    Lehet...de nekem feláll a hátamon a szűr amikor meghallom azt az agybetegséget, hogy veled fejlődik valami!
  • Nos
    Nagyon-nagyon nem egy dologról beszélünk, de ehhez a vitához most nincs kedvem. OUT
  • Kandurex
    Nem! Itt csak egy megoldás járható: az alap játék elméleti. Ami azt mondja, hogy van egy skála ami az erőt, ügyességet stb. jelzi és ezen vannak a játékosok. Egy jó példa rá, ha nem lenne ez a vonal nem létezne sport, foci vagy bármi ami verseny, hiszen mindenki szintet lép..., végül is minek világbajnokság fociban, pörgessük meg a szerencsekereket azt majd lesz valaki. Vagy minek akarjon fejlődni bármi is, ha mindenki magától lép? Nem, a fejlődés adja a játék alapját, így lesznek a jobbak, rosszabbak, így van értelme a küzdelemnek vagy a szurkolásnak.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.23. 10:43:57
  • PiszkosFred
    Konyorgom, ne foglalkozz vele, mert kb annyit er, mint Putyinnak a melegek jogairol beszelni, vagy Pakonak az ekezetek jelentosegerol. Foleg ebben a topikban nem hianyoznak a szokasos "kurva anyjat a Bethesdanak es a Skyrimnak" tobb oldalas monologjai. Probalkozott egesz heten, de direkt nem reagalt ra senki sem, te se tedd lecci.
  • yesname #2677
    Vitatkozhatunk, de felesleges. Igazad van is meg nem is. Mint mondtam szerintem alig játszottál a Skyrimmel csak olvastad a fórumokat és hittél annak ami a Te véleményedhez közelebb áll. Ugyanis szintezve vannak a különböző helyek és mint ahogy jómagam is és sokan tudják ezt. Kegyetlenül el lehet keveredni olyan helyekre ahol akár 10 szinttel magasabb enemyk vannak.
    Azért, mert a helyek szintezésnél van egy minimum szint is illetve hogy mennyivel legyen magasabb a játékosnál. A gyári Skyrimről beszélek.
    A Falloutokban valóban ez nem volt jelen és nekem is szimpibb, na de attól még ne beszéljünk hülyeséget.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.23. 10:41:21
  • Nos
    Szerintem kár ezen rugózni, egyik megoldás sem reális. A nem szintezősöknél pl az "A" helyszínen lévő harcos pl sokszor 20szor akkora életerővel rendelkezik és 20szor akkora sebzést oszt ki, mint mondjuk egy "B" helyszínen lévő útonálló. Tehát a játékban az útonállónak esélye sem lenne, miközben a valóságban akár egy 14 éves srác is el tud sütni úgy egy fegyvert, hogy a legtapasztaltabb veterán rendőr belehal, és nem csak mondjuk az életerő csíkjának a 10 százalékát veszíti el. Mindkét módszer egy mód arra, hogy akkor is fenntartsa a kihívást, amikor a játékos karakterek számottevő (többnyire szintén nem reális) fejlődésen mennek át. Egy időben engem is zavartak az ilyen dolgok, de már rég túltettem magam rajta.
  • Kandurex
    Világos a játéknak fognia kell a kezét a kedves user-nak, nehogy már véletlenül nehézségben botladjon, hát mi lesz így nagy zöld WIN gombbal amit nyomkodni kell?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.11.23. 10:19:03
  • Although
    Kieg: -
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 10:19:10