Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Vagy inkább azok akik konzolon tolják nem várnak tőle az első részhez hasonló folytatást. Azért konzolra igazán jó, klasszikus RPG-t nem nagyon lehet csinálni, pc-n meg ugye ott volt az első rész és mindenki egy olyan jellegűt vár. Hozzáteszem meg is lehetne valósítani, ha csak pc-re jönne ki. De ugye manapság a multi gameing korát írjuk és a fejlesztők minél kevesebbet akarnak bajlódni az átírásokkal. Mondjuk én ezért nem is vártam el, hogy olyan lesz mint az első rész (bár még nem játszottam vele, majd holnap már tudok).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem rossz ötlet. Eddig úgy tűnik, hogy a PS4-es verzió lett a legjobb.
Nem mindegy? Beaktiválod, aztán ha annyira zavar, akkor eldobod a dobozt. A végeredmény ugyanaz, mintha digitálisan vetted volna, csak olcsóbb. Túlreagálod ezt a dolgot.
Ha van a hátoldalálán cseh felirat akkor egészségedre.... olyan verziót még bottal se piszkálnák meg és egy fillért nem vagyok érte hajlandó adni.... Undorító, igénytelen dobozoktól feláll a szőr a hátamon (amúgy is nagyon rühellem a 3 nyelvű dobozokat).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem VPN-ezek, de egyébként sincs időm péntekig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

j0nNyKa
vpn, és már tolhatod is 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

wedge31
Akkor én olcsóban vettem dobozosan...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Na megvettem kulcsos oldalról már települ is! 12000 volt a vége végül. November 20-án éjféltől játszató is.

Különc
Ha te mondod

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

j0nNyKa
ebben a fél órában még nem volt leírva ide értelmesen, nem pedig redditen lévő jutub videót linkelve

Különc

Van nagyjából 4000 Ft különbség a kettő között. Vegyek 4k-ért szemetet? :-D

#2253 Kulcsosoktól vehetsz 10-11k-ért simán digitálist!

Egyetértek!

TBTPumpa
Lehet hogy dobozos kiadást olcsóbban kapsz, mint digitálisat.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
Ha aktiválod utána ki is dobhatod a dobozt.

Eldőlt...veszek digitálist... ki van a faxom a többnyelvű dobozoktól...Nem kell!

Különc
Második részben lehettél csak human, lehet azt installálta fel, vagy szimplán egy kezdő troll erőlködései

j0nNyKa
ez mit indított el, mer itt ugye 4 faj van

Brutális 😊

TDC Geronimo
Mondom is le előrendelésem. Hát még ilyet bio mit képzel 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

wedge31
Még nem láttam élőben de videókon semmivel se tünik szebbnek az ac mint ez.
Mondjuk arról nem is fogok tudni nyilatkozni mert nem kell...<#nyes>

jarlaxxe
Nekem már a fix 30fps tökéletes egy ilyen tipusú játékhoz, a magasabb fps az a lövöldékhez kell, föleg a multinál nem mindegy.

PiszkosFred
Amikor az ember trident8900-es kartyaval doomozik, majd kesobb savage4-re valt, aztan tnt2-re majd onnanegy "4200-es" titanra, majd egy 6600gtre es igy tovabb a mostani GTX 9xx kartyakig, akkor kozben megtanulja es megtapasztalja, mi a kulonbseg fps es fps ertek kozott, es onnantol kezdve a 60-bol mar nem enged 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.18. 20:24:00

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lehet, hogy a unity elindul 2vel, de hogy fut is az már más kérdés merőben szerintem...

Why so serious?

Azt lehet tudni állítható a dx10 dx 11 téma? Ha csak dx11 van biztos nem veszem meg vagy 1 évig még 😄
Elvileg minimum confignál jelölte a dx10-t! Ez minimum 15-20 fps szerintem.

j0nNyKa
konzolokszervize hozza holnap, aztán meglátjuk milyen a pcs

Különc
A 30 fpsnél nem látsz többet marhaság, vannak akik utolsó mentsvárként kapaszkodnak ebbe, mikor már annyira gyenge a gépük hogy már nem emlékeznek milyen 100 és afeletti fps-sel játszani

ááá, már megkaptam itt a fórumon, hogy hisztis bitch vagyok, mert mertem egyszer azt mondani, hogy engem a 40 fps is zavar. Mert, hogy az már fasza. Szerintem meg látványosan lassú 40-nél is, de nem tudok vele mit csinálni. Lehet monitorom szar vagy a szemem, de egyszerűen 60 alatt nem élvezem.
PiszkosFred
Ertem, azt hittem te is Alejandro de Alwareztol kaptad a jatekot 😊 Ez esetben viszont akkor a modokrol sem kerdezek.

Elnézve a lábjegyzeted ez is +30 felett lesz neked 😊

Myselor
oké.szóval akkor minimum 4 mag kell ehhez is,érdekes hogy a unity 2vel is elindul pedig azért vna különbség. hát értem :|
quad az 4

Hola amigos! Lehet, hogy marad a kulcs. Valamiért nem akart Paypal fizetni Mexikónak.
Myselor
egy kérdés én nem nagyon értek ehhez de
ez 2 magos proci?
AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHz
Különc
Valószínű azért, mert ennél kicsit bonyolultabb dolog a programozás

j0nNyKa
boxon nincs, pcset még nem láttam

Hát én ezeket a gépigényeket nem értem.. Ott a witcher 2, fullon megy 60+fpsel, szerintem mai napi gyönyörű a grafika, miért nem lehet így belőni a játékokat? Miért van az, hogy minden mai játék olyan, hogy felnyomod fullra, akkor megy 20 fpsel, leviszed lowra ocsmány lesz, de legalább 60 fps. Miért nem lehet tartani egy általános látványvilágot, pl a low az a witcher 2 full szintnek felelne meg, ha minden játék így nézne ki, én már boldog lennék. Tudom, hogy anno a wicher is 20 fpsel futott az akkori gépeken, de talán így is megértitek a mondanivalóm lényegét.
PiszkosFred
En sem, ezert remenykedek picit, hogy talan PC-s verzioba kerult bele ilyen. Gondolom aki a brazil vagy mehiko vagy mittomen milyen trukkel mar jatszik, eszrevette volna, ha van.

Különc
Első csúszkán nyolcat jobbra, másodikon hármat balra

TDC Geronimo
Én nem láttam egy videóba se.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jarlaxxe
Konzolon is volt ilyen?

PiszkosFred
Mondjal nekem infot azzal kapcsolatban, plz, hogy karakter generalasnal vannak e elmentheto "kodok", amivel barmikor tudom reprodukalni a karakter fizimiskajat, ugy mint a ME utolso reszeiben?

Megvan. Ez valami biztonsági kérdés volt. 😄 Az volt a jó válasz, ami egyszer valamikor régen az első jelszavam volt. 😄
😊

wedge31
És ha kétszer írod be az újat?

Mi a tököm az Originen az, hogy első jelszó? Jelszót akarok változtatni és olyant kér, hogy első jelszó, ami nem a jelszavam, mert azt nem fogadja el.
wedge31
Aki nvidia kártyán bekapcsolja a MSAA szüröt az meg is érdemli, hogy veszitsen 10-20 fps-t.
Nvidián csak a FXAA érdemes bekapcsolni.

TBTPumpa
Ilyen is van:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

És aztán adnak a játékra 0 pontot 😄
wedge31
Hidd el, akarnak...