4680
banner
  • TBTPumpa
    Végre!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.20. 19:03:09
  • Although
    Mindegy a lényeg olyan egylépcsős. De az jóha azok se annyira gáz kategória annak lehet örülni nagyon.
  • j0nNyKa
    oh, nem azt, amikor találj 10 disznóbelet, vagy ölj meg 30 patkányt? mert akkor végülis ja, van bőven fetch quest, bár szerintem közel sem probléma kategória, tök érdekes kis mini-storyk társulnak hozzájuk
  • Although
    Azt hívják fetch questnek szerintem, fogd és vidd ide :)

Edit: Néztem a gambanshees megjelenést és nem húzzák le olyan vészesen ami jó.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.20. 18:52:53
  • nxs
    Mint a Kingdoms of Amalur? Ott tényleg volt néha olyan érzésem mintha MMO-t játszanék soloba...bár aki olvasta azt a naplót amiben a börtönrab kitalálja a tuti szökési tervet : nem kajál és akkor majd úgy le fog fogyni,hogy kifér a rácsok között. Két kanyarral arrébb meg ott a csontváz a cellában :)
    BW játékokba általában jók a leírások és a dialógusok,ha nem rúgtak ki minden írót sok baj nem lehet...max nem fogok pézsmatulok vadászatot rendezni az erdőben két marék szőrért a búgócsigaolajozóelfes sidequest miatt :P
  • j0nNyKa
    30-ból 1 fetch quest van
    viszont minden 2. olyan, hogy találsz egy hullánál egy levelet, amit vigyél el B pontba
  • Although
    Mik az első benyomásaid?
  • Although
    Nyilván sok ilyen van méreténél fogva nem elvárható minden egyes quest aprólékosan kidolgozott legyen. Főszál gondolom meg mellészállak amik sztori alapúak azok jók. A fetch quest meg valószínű nagyon sok lesz.
  • Kandurex
    PS -re megvettem volna...
  • b-type
    nekem kétmagos procim (athlonx2/255) van, szal én cseppet nem izgulok, spórolok. :)
  • dartonite
    G2A-rol en is behuztam.Mar tolti is, remelem a gepem is eleg lesz.Izgulok mint egy kisgyerek :)
  • yesname #2501
    Nyilván PC PC-s topikban és akkor nem veszed meg ha sokallod. :)
  • Kandurex
    PC -re? vagy PS4? Mert előbbire sokkalom.
  • yesname #2499
    11000
  • Kandurex
    Ár?
  • yesname #2497
    Nos van egy eladó Day One Edition kulcsom ha valakit érdekel. Hardverapro-n is meghirdetem.
  • Evoluti0N
    Néztem videókat. A mellékküldik végig olyan "MMO szerűek"? Úgy értem, hogy mindegyiknél olyant láttam, hogy térképen mutatja a jelet, odamégy a küldiadóhoz, beszélsz vele, megcsinálod a küldit, ami ilyen megölöd, visszahozod, megtalálod szerű, majd megint beszélsz a küldiadóval és kész. Szóval összetetteb párbeszéd és választási lehetőség nincs a mellékküldikben, hanem mindegyiknél megcsinálod, amit a küldiadó mond és viszontlátásra.
  • Evoluti0N
    Az jó. Legalábbis nekem. Anno, még megjelenéskor játszottam vele és egyszer se nem jutott eszembe, hogy rossz az irányítás. Ez azért így már biztatóbban hangzik számomra.
  • MerlinW
    Nem kell összerakni semmit, bio acc-ról behúzza az előző részek adatait, aztán elég végignézni a videót - ahol tetszés szerint változtathatsz dolgokon. Aztán létrhozza a default profilt. A kártya legózás azoknak kell, akik nem játszották végig az előző részeket.
  • MerlinW
    Egy az egyben SWTOR irányítása van. Jó dolog? Nem, de megszokható:)
  • BEAST #2492
    Többet nem rendelek tőlük. Vicc, hogy egy napi késés után a g4s annyit tud mondani, biztos túl sok volt a csomag tegnap, de ha belefér, akkor ma mindenképpen megkapom a csomagomat. Érted, ha belefér. :DDD
  • TDC Geronimo
    Enyém már otthon vár. Meló után izzítom is :y
  • BEAST #2490
    Én még mindig a konzolokszervizéből várom. :D
  • Különc
    Ha hoznák már -.-''''
  • Pluskast
    Igazából nekem csak az intróknál (értsd hosszabb beszélgetések) akad meg, egy kicsit. Viszont ha ennyi macerát csinál akkor inkább nem rakom fel. Gondolom majd úgy is jön valami performance patch a bioware részéről.
  • PiszkosFred
    Aki a CDG-tol kapja meg ma a jatekot futarral, az a ket DLC (fegyver es mount) kodot a szamlan keresse, ne a tokban. Csak gondoltam szolok, hatha valaki nem vette eszre egybol.
  • j0nNyKa
    szerintem próbáld ki először úgy, hogy nem vakerálod a drivereket, nekem lekopogom nagyon szépen fut ultrán, drivertől függetlenül
    performance miatt nem érdemes frissíteni szvsz, amúgymeg csak instabil lesz
  • Pluskast
    Nekem is 6970 van és pont azt terveztem, hogy ha haza érek felpakolom a béta patchet. Ezek szerint nem érdemes?
  • j0nNyKa
    most újrahúztam a directxet meg a vc redistet, kibírt egy negyed órát (lekopogja)
  • rage
    Kíváncsi vagyok, majd este megírom, nálam van-e bármilyen probléma 5850-es kártyán.
    Én a legutolsó béta drivert használom.
  • Sir Quno Jedi
    tervezetten, az utóbbi fél évben ez volt a projekt
  • Evoluti0N
    Pfff. Kinek van arra ideje. :D
  • Sir Quno Jedi
    megláttyúk.
  • Sir Quno Jedi
    Ezért kell végigtolni előtte a DA1-2-t, meg a kiegeket kéremszépen újra. Mint én. :D
  • j0nNyKa
    ok, neked legyen igazad koma, kívánom
    vannak visszautalások, de nagyon kevés és nagyon súlytalan sajnos, a helyedben nem élném bele magam nagyon
    van egyébként ugye varric meg cassandra is, esik szó a többiekről, de... na, majd meglátod, nekem súlytalan
    pl. a második rész többi companionját konkrétan 1-1 mondattal lezavarja a játék, nem hinném, hogy ennél több szó lesz róluk bármilyen formában
  • Evoluti0N
    Megcsináltam a Keepet és azzal fogom kezdeni, de sokszor néztem, hogy ez ki is volt és ez miért is volt és itt mi is volt. Főleg a 2. résznél. Azonban ha megnézzük, hogy a DA2 esetében mennyire érződött az importált mentés, akkor nem hiszem, hogy sokat számít a Keep. Ez nem egy ME, ahol végig ugyanazzal a karival játszol.

BTW: Max fél óra az egész. Annyi "szenvedést" megér.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 14:37:50
  • Sir Quno Jedi
    Najó, de össze fogunk futni morrigan-nel, Leliana-val, gondolom Flemmeth-tel is, A Redcliffi báróval és feleségével, meg Connorral stb. és rohadtul nem mind1, hogy mit mókoltak anno a karimmal. A második részben meg pláne. Meg ott vannak a farkasemberek, az erdő szelleme, a paragonok, a törpe király (aki itt asszem alapból az áruló orgyilkos Bhelen, míg én Harrowmont-ot juttattam trónra), meg ott van mindjárt Loghain.
  • j0nNyKa
    amennyi hatása van a játékra, nyugodtan hagyd ki. :)
  • Sir Quno Jedi
    Apropó más téma:

Ti a dargon keep-ből áthozott, editált szooritokkal kezdtétek, vagy simán szűz indítást eszközöltetek?! Mert én próbáltam ezt a Dragon Keep-et még régebben, de nem két perc összerakni, mi volt régen és mikor, hol, mit döntöttél (meg nem is minden 1értelmű). Most nem hiszem, hogy szánnék rá komolyabb időt, mert játszani AKAROK, ha hazaérek majd. Kérdés ez így mennyire elbaszott eredettörténetet állít be defaultnak.
  • Különc
    ALT+TAB? Hogy merészeled?