Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem Észak Amerikában van preorder, a megjelenés November 18-a, November 17-én este 11-kor Central Time szerint lehet kezdeni játszani
En sem azt mondtam, hogy grindelni akarok de azert ne mondja senki, hogy nem szeret jo cuccokat gyujteni, legyozni a legerosebb ellenfelet, hogy szerezzunk tole jo felszereleseket a karaktereknek. Nem grindrol beszeltem, arra tenyleg ott a diablo, de egy rpgnek ez fontos resze szamomra.
j0nNyKa
teljes soundtrack érdekel valakit?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MerlinW
Lópáncééééél!!!

[merlinw.org]

Egyébként Originen hány órakor szoktak feloldódni a játékok?
Egyetértek. Én Bioware játékokat a hangulat, a sztori és a karakterek miatt játszom, nem azért, hogy minél jobb cuccokat grindeljek.
yesname
Én sem értem ezt a grind mániát. Ez nem Diablo. Ott kell grindelni.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

j0nNyKa
egyrészt nem akarok spoilerezni, másrészt meg cuccok tuti jönnek máshonnan is, pl. craftból, normál küldetésekből, gyűjtögetős küldetésekből (találd meg a 22 shardot a térképen, stb.), ládákból, ezer másik helyről
még nem esett junik cucc, de biztos vagyok benne, hogy nem lesz muszáj sárkányt ölni / esetleg farmolni hozzájuk, annál azért faszántosabb a játék <#awink>

Megnezned majd, hogyha megolod az elso sarkanyt az is ressel-e? Mondjuk nem hinnem, hogy a sarkanyokat tobbszor is legyozhetjuk. Viszont akkor a legjobb unique cuccokat sima ellenfelekbol meg ladakbol szerezzuk majd? Mert 2 videot is neztem ahol megoltek az elso sarkanyt es mind a ket embernek ugyan azt dobta.
Keep csinálása közben rájöttem, hogy mennyi mindent elfelejtettem. Első részt 2x, másodikat meg csak 1x játszottam végig és néha néztem, hogy "Úristen, itt mi is történt? Ez ki volt? Mit választottam és miért választottam?", meg hasonlók. 😄
yesname
Origin emulátor. Nem fog menni. PKI-val kommunikálnak a szerverrel. Esélytelen. 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Szuper, kosz az infot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 19:22:07

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nekem sincsenek meg a mentéseim sose mentem el külön, azt tudod csinálni mint én meg Evolution összeállítasz egy előzményt 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 19:12:17

yesname
Azt hittem megtaláltam a megoldást...
Nem lehet. 😄

j0nNyKa
abszolút.. öregesebb lett pl. cass, de tartok tőle, hogy ez nem szándékos, hanem csak bénázás - aztán ne legyen igazam

yesname
Köszi. A Keepbe hgoyan lehet importálni a DA😮 save gamet? Úgy, hogy a játék nincs feltelepítve.

Azt nem láttam. De ha a prológ azt mondja akkor úgy van. Pár karakter több évvel öregebbnek tűnik nekem. Abban biztos vagyok a DA2 után jön.

j0nNyKa
Fred: jó hír
tehát csináltam egy olyat, hogy eljöttem egy nagy területről a bázisra, majd vissza, és volt respawn, legalábbis a területre jellemző mini-event (üti egymást két szemben álló fél) az úton-útfélen előkerült 😊

edit: úgy látom igazából minden respawnol, úgyhogy faszaság van
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.16. 19:11:22

Hallottam kiejteni így és ezért így írom Liáná sister 😊 Leliana természetesen.

j0nNyKa
ha jól rémlik a prológus részből, szinte rögtön a 2. rész után játszódik, talán egy teljes év sem telt el

PiszkosFred
Ki ez a "Liáná sister" egyebkent, akit emlegetsz mar sokadjara? "D" betuvel meg csak-csak, de igy L-lel nem ismeros. Vagy Lelianat atkereszteltek az DAI-ben? Vagy o egy teljesen uj companion? Vagy csak "sima" eliras a reszedrol?

Közben rájöttem, hogy ha olyan választ nyomok, ami szemben áll egy másikkal, akkor figyelmeztet.
Ez a DA2 után évekkel, de ahogy Evolution vagy én is, használd a keepet abból képbe leszel jobban az ilyet nem érdemes hozászolásokból leszűrni, ha van jobb lehetőség, meg hosszú is lenne. De ha nézed az arcokat, akár Varric, akár Cassandra vagy a Liáná sister bár ő elég időtálló 😊 láthatod nyomot hagytak az évek rajtuk.

yesname
Így van.

Egy alap dolgot kérdeznék. A DAI története időben hol helyezkedik el az Origins és DA2 viszonylatában?

Éppen a Keepet csinálom és azért vannak itt érdekes dolgok. Bizonyos helyeken ki tudok választani olyan dolgokat, amik teljesen ki kéne, hogy zárják egymást. Pl. ha azt választom, hogy az első részben női karakterem volt, attól még ki tudom választani, hogy Morrigannek gyereke lett az én karakteremtől.
Ez az egyik kalóz gyerektől van onnan, aki helyre tett egy szövegelő faszt aki magyarázott mi az, hogy nincs crack, ja és persze magyarázott ne vegyetek EA játékot 😊
"Seriously you need to STFU. People wants to support Bioware let them. DAI is turning out to be a good game. You are not hurting EA by not buying this game you retard. Bioware is one company I will keep supporting with their great games."

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 18:20:28

Ne aggódj miatta ez nem egy folyamatos erőforrás igénylő rendszer, figyelem a steam undergroundot gyakorlatilag az exe fájl bütykölését akadályozza, okoskák most valami origin emulátoron gondolkodnak hogy kijátsszák 😊

Frostbite 2-es BF3-mal highon szépen elboldogul a gépem. Remélem a legjobbakat. Tán nem annyira nagyobb gépigényes a Frostbite 3. Egyedül ettől a hülye Denuvotól félek. Ha nem volna, akkor már most rendelném elő. Így most inkább kivárom, hogy megjelenjen és itt pár emberke leírja, hogy fut neki. A procim már egy őskövület, de egyelőre még gyűjtök a fejlesztésre. Addig a mostanival kell boldogulnom.
OFF sorry ezért, nem tudom megállni, kis emlékezés honnan indult 😊 De ez egy csodálatos video nekem biztos 😊 Emlékezünk így rájuk mikor már nagyon elavult lesz akkor is 😊

Nekem úgy tűnik nem nagyon van többféle texture pack csak az effektekkel játszanak tehát a minimumot érdemes figyelni. Lehet nekem is szaggatni fog.

Arról egyébként olvastatok valahol, hogy a feltüntetett gépigény mennyire valós és mennyire fut jól a játék különböző konfigokon?
TBTPumpa
Előrendelői extrák:

Az alsó kettő DLC-t a CD Galaxis és az 576 adja. A többi bolt oldalán nincs feltüntetve, így nem biztos, hogy ott is járnak ezek az "extrák".

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hidd el nem vagy egyedül 😊 Már a Dragon Age origins óta, része az életemnek, ahogy a conanos haverjaimnak is 😊 sose felejtem el a szerver legjobb rpse egy angol csaj,egész életében csak mmokal játszott sose hitte, el lesz solo rpg ami jó. Betettük neki az első részt videon, egy hét múlva visszaírt sose gondolta volna lesz solo rp amire azt mondja majdnem olyan mint az eventjeink 😊 Azóta Bioware rajongó ő is 😊 Szép mese nem 😊

Nézem a videókat és egyre nehezebb a várakozás. 😞 Addig is megcsinálom a Keepet. 😞
Oké na mindegy mert minden karakter 100% szóval mindegy is kinek melyik a kedvenc 😊

Talán van akit érdekel ez egy korábbi video ami beszélgetés azokkal akik szinkronizálták a karaktereket, Cassandra egy megalkuvást nem ismerő karakter és gyanítom őt lesz a legkönnyebb magunk ellen fordítani adott esetben ami még nagyon jó megjelenik az a kontraszt közte és Liánná sister között. Kicsit fura főleg női karaktereket csináltak meg jól de azért pl nekem Blackwell és Sera lesz a kedvencem 😊 De ez se piskóta közvetlenül utána Cassandra jön 😊 Becsülöm az ilyen karaktereket 😊

Az élet átment rajta 😊 Már nem az aki kikérdezte anno a mesemondónkat. Ez szerintem egy része a varázslatnak amit a Bio csinál ahogy egymásra építi a generációkat. Kevés magyar fordított cím van, de a Dragon Age vérvonalak az amire azt mondom jobb mint az angol, főleg, hogy olvastam az előzménykönyvek egyikét is. Edit: És ez még mindig a vérvonalak története 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 16:03:36

gerey
Azt én is néztem, hogy Cassandra valami durván "lefogyott". Azt nem nézem ki belőle, hogy elbírja a shield+sword kombót, nemhogy még harcol is vele. 😄

Baráti a méret. Egyre kevesebb a hely a gépen. Szerencse, hogy ez nem 50 gb lesz. 😄
PiszkosFred
Most komolyan magyarazkodnom kell, hogy EN miert dontottem UGY, ahogy? 😄 Nezavariccsalmarmeg baszki! Es igen, videki szar netem van itthon, de ha egy jatek letoltese 24 oraba faj, akkor annyiba, ha 12 percbe, akkor annyiba, engem ez nem zavar. Sok-sok eve a 14,4-es modemes korszakban hozzaszoktam a "johoz", akkor egy eletre kialakult a "turelem", mint skill 😊

Csut napkozben megjon a futar, este elkezdem tolteni, pentek reggelre talan leer, irany a melo, este pedig mar mehet is a login (ha nincs 0day patch), ez igy szamomra tokeletes, nem is lehetne maskent es jobban idoziteni es szervezni szamomra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 15:33:42

wedge31
A gyors net se életbiztositás mert volt már olyan uplayes játékom ami a szerverük lassúsága miatt hat óra alatt jött le...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Ha nagyon gyors neted van nincs is ezzel gond, egyébbként cumi mert a next-gen játékokoknál nem ritka 30-40 gigás pakk.

Nagyon spoileres, egy sárkányölés pcs verzió! A taktikai nézet fantasztikus egy nagy piros pont a Bionak érte a harcrendszert másképp oldottam volna meg de ez van. A játék hangulata mellett azért nem annyira zavaró. A srác biztos nem easyn tolja. Tényleg nagyjából a 2-ből már megismert boss harcok köszönnek vissza amik nem voltak rosszak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Edit amin nevetek mintha a Falout NV-ből a VAT rendszert is integrálták volna 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.16. 14:52:52

yesname
Értem. Sosem próbáltam így. Jó tudni.

PiszkosFred
Ahogy jonak latod. Nem mondtam, hogy az en hulyesegem a kovetendo pelda. Nekem nincs ra szuksegem, igy en kukaztam. Leszamitva par kiemelt es szamomra fontos franchiset, amelyek dobozait/tokjait szeretem nezegetni polcomon (en mar csak ilyen szentimentalista barom vagyok 😄), mindent digitalisan veszek meg, egyszeruen nincs szukseg dvdre. Ha megis ugy adodna, ott a notebook vagy a csaladi asztali gep.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.16. 14:47:58

jarlaxxe
Nekem mindig is volt és lesz is lejátszó a pc-be, nem kér az enni...

wedge31
Nekem hozza a futár és 15-20 perc mülva már játszok, ha épp tudok...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

j0nNyKa
en annyit tudok, hogy amit lekaptam, ott ha elinditom az exet, az nyit egy origint, es keri hogy irjam be az activacios kulcsot - gondolom onnantol az origint nem erdekli hogy milyen mappaban van, behuzza a librarydbe

yesname
De az Originbe hogy lesz beregisztrálva? Vagy külön is hozzá lehet adni a már telepített játékot?

j0nNyKa
kapd le torrentrol, es akkor csutortokon mar nem kell
a -skidrowcrack verzio jo, indulasnal mar csak aktivalni kell a cd kulcsoddal, es nyomhatod is