Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor nagyon nem emlékszel de még a kettőben is komolyabb volt 😊 Pl a mágus ha dexre pakolt javította az esélyét a knock ellen. A kettő ebből nem volt rossz, jól magyarázott vezetője volt a statokhoz. De igazából mindegy. Ez egy folyamat már 2010 óta tart és nem fog megállni 😊
Edit: Máshogy fejlesztesz egy healert máshogy a dps magust. Egyiknél nem árt ha van manna a másik meg ugye. De ugye már healer sincs 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.19. 20:36:40

PiszkosFred
Isten ments, hogy beleszoljak ebbe a fennkolt vitaba, de egy, ennel azert van tobb attributuma is egy karakternek, es ketto, azert a Traitek az elso reszben picit megkavartak ezt az "orok ervenyu" torvenyedet, amelyet leirtal. Nem alapjaiban, de a karakter fejlesztese soran azert dontened kellett, melyik fontosabb es mire hajtasz, akar egy warriorral is (lasd dualwield kontra 2hand kontra shield), stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.19. 20:33:54

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
rendben, gondolom láttad normal felett az eddigi részeket
csak mert:
- warriornál igen, egy szintig str, aztán csak cons
- rugónál egy szintig dex, aztán csak cunning
- mage-nél a willpower 100% fölösleges, blood magenél ugye fontos a cons, egyébként csak magic

ezzel eddig lehetett taktikázni, most kapsz egy lovat részletekben, kezdve a péniszével

.. ezer éve így van ..

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az Originsben (ami szerinted RPG míg ez nem) hol volt dual class? Persze gyárthattál strentghes mage-t csak értelme nem volt semmi.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.19. 20:30:19

Why so serious?

Nem mindent, de a statoknál ezer éve az van, hogy harcos az erő, rugó a dexterity, mágus meg a mágia. Ez így volt az első részben is. A kellően változatos skillek szerintem sokkal fontosabbak, azokból tényleg legyen sokféle és szabadon választható, hogy lehessen változatos karaktereket csinálni. De nehogy már attól ne legyen valami RPG mert nem rakhatok szintenként 2 pontot a strength-re...

Why so serious?

Persze, egyszerüsítsünk mindent, csak legyen sok quest (single player WoW módra), meg jól kinéző, cserélgethető páncél. Isten ments, hogy goldolkodni kelljen a karakterfejlesztésen, pl. multi-/dual class fogalma kiment a divatból 2005 óta, mert nehogy túlbonyolítsuk az rpg játékokat. Ha 3rd person "b@szós-kardozós" játékot akarok játszani, akkor azt választok, nem pedig rpg-t. Vagy akkor az Origins után ne hívják rpg-nek a Dragon Age-t.
jarlaxxe
Warrior- strengh
Rogue- dex
Mage- a mágikus sebzést és mannát növelö stat

Ezer éve igy van...

Én éjszaka aludni fogok, mert holnap dolgoznom kell. Majd szépen holnap hazaérek 4 után. Szépen lehet este 7-re elmegyek szépen focizni, hazaesek 9-kor valószínű hulla fáradtan és lefekszem aludni.

És szépen majd ráérek pénteken amikor szabin leszek játszani vele. Mert egyrészt nem hajt a tatár, másrészt nem vagyok már gyerek, hogy ne bírjak még ki pár napot Dragon Age nélkül... Pont megvagyok VPN nélkül ezek alapján. 1 nappal 2 nappal, sőt 1 héttel se lőnek már nyulat. Játék ott lesz, ha lesz időm tudok vele majd játszani. Nem rohanunk sehova. Pont ezt a türelmetlenséget nem értem, amit pl Johnny is vázolt..Felnőtt emberek vagyunk, szerintem már megtanultunk várni... de úgy néz ki én tévedtem. Volt már ilyen a történelemben nem az első eset, hogy tévedek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért ezt szeretem. Mikor már azt magyarázzuk, tényleg nem is annyira gáz mindent megcsinál helyettem. 😊

Emlékszem az elsőre mekkora öröm volt próbálgatni, ügyetlenkedni és megtapasztalni mi jó, mi nem jó. Nem baj, ez ilyen ettől, még lehet jó.
De egy biztos még egyszer utoljára lehetőségem lesz felidézni milyen is volt a hőskora ennek a műfajnak, nagyon várom. Jó sok idő elrepült, vajon most is akkora öröm mint először volt. Már csak pár hónap és itt a pillars of ethernity is 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.19. 20:23:28

Hagyjuk szerintem...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Meséld el te, úgyis olyan okos vagy mindig...

Why so serious?

j0nNyKa
mage-nek meséld csak el kérlek, hogy melyik stat kiosztás az egyértelmű

Ez az. Most miért jobb, hogy tudod, hogy mire kell raknod a logika alapján, vagy megnézed a neten és az alapján rakod rá, vagy netalán nem tudod, hogy mire kell és elbaszod a karid? Akkor már akár magától is eloszthatja.
j0nNyKa
ők is mexikói ipvel tolják? őőő ok, nem vagyok irigy, használhatják ők is, elvégre free trial van.
szóval ja, nem értelek, nem is foglak

jarlaxxe
Akkor már csak négy órát kell várnod ha jól sejtem.

Nem értem a türelmetlenség okát, de ez valószínű az én bajom.

Már miért lennék én irigy... megtehetném én is...Csak nem értem a türelmetlenség okát. Hónapokat vártunk, már az az egy nap mit számít. Nehogy épp most kezdjenek el a vpn-el baszogni EA-ék is.

wedge31
Biztos ettöl rpg-s egy rpg...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezt az elosztás dolgot sose értettem eleve, nyilván harcosnál mindenki arra rak ami annak kell, roguenak szintén, legalábbis nem hinném, hogy az elsőben bárki magic-es rugóval lett volna. 😊

Why so serious?

Magától elosztja, de ez legyen a legnagyobb baj.
wedge31
Én ezt nem érzem de gyorsan hozzá teszem, hogy nem játszok mmo-val egyet ugyan probáltam a swtort és az nem volt rossz de állitólag az nem is igazi mmo.

Nem, de számít ez bármit? Választhattam, hogy ma kezdem el, vagy holnap. Ma kezdtem el. Semmi jelentősége.
jarlaxxe
Ha igy állsz hozzá, hogy látatlanba hajazol akkor inkább ne várj senkire hanem gyorsan felejsd el a játékot mert ez nem hcrpg soha nem is volt szó arról, hogy az lesz.

j0nNyKa
elnézést hogy 15 mp alatt ipt váltottam, és játszom, legközelebb igyekszem elkerülni az ilyen gázos viselkedést 😞
nyilván semmiféle irigység meg ilyesmi nem játszik
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.19. 19:56:44

És ha vársz 1 napot abból hátrányod származik?

nem gáz, de ha három kattintásból megoldható, akkor miért várni? senkinek semmi hátránya nem származik belőle
nem tudom ki mennyire olvassa a kódexet, de én általában az utolsó betűig 😊 egy háromnegyed órája csak olvasok 😊
Tényleg olyan baromi gáz holnapig várni, hogy buhera nélkül játszhassatok?

No megkaptam a kulcsot, preload indítva. Ma már úgyse játszanám, holnap meg már elvileg lehet 😊

Why so serious?

Konzolokszervize tegnap küldött mailt, hogy átadták a futárnak, ma 12:30-kor hívott, hogy megadott címen vagyok-e, 5 perc múlva már a kezemben volt a csomag. Előző rendeléseim is így voltak lebonyolítva.
j0nNyKa
semmi, flyvpn kliens továbbra is 😊

Azért az artwork, az építészet, és minden ami a művészethez sorolható már megint eszméletlenül jól el van találva a DA-ban. Komolyan, le a kalappal a stílus előtt.
MerlinW
Ez weboldalakhoz jó, de mi köze a játék elindításához?

[merlinw.org]

j0nNyKa
sajnos kurvagáz a futárszolgálatuk 😞
kitartás buddy, én egész délelőtt hívogattam őket, hogy miafasz, már vagy az 5. telefonszámot kaptam, mire egyet felvettek (és nem tudtak egymásról semmit..)

Zenmate browser addon még egyszerebbűbb VPN, csak kiválasztod az országot, és már kész is

Csak nekem ez a DAI egyre jobban hajaz sajnos a második részre, és nem az Origin-ra. Szintlépésnél tényleg nincs statpont elosztás? Milyen rpg ez?

Na, remélem Fred holnap írsz egy rövid szösszenetet, hogy milyenek az első benyomások, addig várok a megvétellel.
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2014.11.19. 19:12:30
Máshol azt olvastam, hogy MMO. Lehet, hogy van benne valami, mivel egyes negatív vélemények arról szólnak, hogy olyan érzésű a játék, mint egy egyjátékos módban játszható MMO.
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
G4S futárcégük van. Én már többször is szívtam miattuk, nem is veszek onnét már semmit.
Nem a bolttal van a gondom, hanem az igénytelen és amatőr futárcégükkel.

BEAST
Nevetséges. 😞 Szintén konzolokszervize, de nekem még mindig nem hozták, pedig direkt telefonáltam délelőtt, hogy mikor jár arra a futár mert nekem csak délután lenne jó. Megnyugtattak, semmi gond 5-ig ideér... nos fél 7 van.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
mindenestre http://www.flyvpn.com/freetrial, fél perc belőni

PiszkosFred
Detto.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Különc
<#eljen> Szintén zenész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

TBTPumpa
Nekem holnap hozza a futár a dobozost a DLC-kkel együtt, innét.

És elvileg holnaptól már VPN nélkül is játszhatjuk a játékot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.19. 17:59:23

MerlinW
G2A-n is 11k a digitális. Én is ott vettem, jött a kulcs 10 percen belül, működik.

[merlinw.org]

Ez.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

drop
köszönöm az jó

Bazinagy területek vannak, amik között gyorsutazással lehet közlekedni. Nem elérhető rögtön mindegyik, hanem a sztori előrehaladtával oldódnak fel.
drop
menyire nyitót a játék ?

wedge31
Lehet.

SötétBarom
Én advanced warefare-t játszatnék velük, de lehet, hogy élveznék :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;