4680
-
#2834 ennyi van, igen
szarnak a pofon :D
hala istennek annyira op pl dorian (fire + necromancy), hogy szetpakol mindent egyedul is, mainemmel mar inkabb viccek a csatak, tobbiek meg csak szovegelni vannak, arra jok nagyon -
#2833 A korábbi játékokban is azt utáltam, hogy mindenkit én írányítottam (Icewind Dale sorozat pl). Szeretem mikromenedzselni a csapatot, de nem szeretem, ha önállóan csak bután nyáladzó droidok.
A DAO/DA2 féle rendszer nekem jobban tetszett, ahol választhattam több féle harcmodor közül, de itt hirtelen nem találtam olyan lehetőségeket, hogy pl ranged karakter kerülje a közelharcot és társai. Gondolom ez is túl bonyolult volt a konzolos közönségnek, cserébe most lehet választani a follow, a defend és az ai kikapcs között.
Vagy csak én nem találtam a többit..
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.11.25. 14:13:22 -
#2832 node ki lehet kapcsolni társanként az ai-t
durva csatákra, 1xű -
#2831 Fájdalmasan könnyű. Van egy terület, ahol kb egymás szomszédságában 3 sárkány is van, és az utolsót úgy ölte meg a csapatom, hogy már nem volt módja a gyógyulásra, 2 mage barrier spam meg warriorokon guard mindent kibír.
Komolyan mondom, a játék legnagyobb kihívása maga a party AI. Össze vissza rohangálnak, még véletlenül sem szeretnének messziről támadni a ranged társak, inkább belemásznak az ellenség arcába, csak hogy megint menjen a pause manuális pakolás. -
ratgab #2830 Tudtam, hogy Hinterlands nagy, de hogy ekkora azt nem gondoltam. Csak elkezdtem barangolni, de ha nem lenne térkép már úgy eltévedtem volna, mint a huzat. -
#2829 1-2 nehezebb harc nighton tenyleg olyan, hogy lepesenkent kell pause-olnod, nagyon butthurt tud lenni, de egyebkent azutan a boss utan eleg konnyu lesz a jatek, mar ha maged van -
#2828 Azokat szerintem sem lehet. -
#2827 há nem hinném -
#2826 Azokat nem lehet egyebkent resetelni? Mert a speccet az tudom, hogy ujra lehet osztani (a bazison van ilyen ital talan, vagy amulett, vagy valami amit hasznalni lehet - es az elso meg olcso is), de a inq. perkeknel mi a helyzet? -
Bandras DaSilva #2825 Még nagyon az elején vagyok, szóval lehet nem igazán áll amit mondok, de a taktika fülön be lehet mindenkinek állítani, hogy kb. hogy viselkedjen. Az segíthet. -
#2824 Lehet harcolni a játékban normálisan, vagy mindenképp ide-oda fodna rohangálni a karakterek segg hülyén?
Nightmare-en kezdtem (nyilván), és az első bossnak KB 27x kellett nekifutnom, mert annyira idióták a társak, hogy fáj, a taktikai nézet meg gyakorlatilag használhatatlan.. Én vagyok hülye, vagy ez ennyire szar? -
#2823 egy helyben fogsz toporogni, ha nem zavarod el oket ide-oda
a war councilos terkepen ami terulet zolden fustol, azokra scoutolj ra, ugy tudsz tovabb haladni
kesobb pedig ra kell majd szoknod, hogy amint vegzett 2, vagy 3 embered, teleportalni vissza azonnal (394823948239 mellek kuldetes, + automatizalt gyujtogetes) -
#2822 Olvastam én, de még a legelején, aztán azóta a közelében se voltam, ki emlékszik már arra :) -
#2821 Én mondjuk első két inkvizíciós perkemet rögtön inventory bővítésre pazaroltam (de mindkettőt). Muszáj volt, mert csak az alapvető cuccokat sem tudtam már magamnál tartani. -
#2820 Kuldj kemeket, felderitoket mindenhova, ahova csak tudsz az "asztalon", es akkor elerhetove valnak az uj teruletek is idovel annak fuggvenyeben, hogy mennyi powerrel rendelkezel. Ha onnan, az uj teruletekrol megjonnek a "jelentesek", onnantol barmikor mehetsz oda, akar fast travellel is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.25. 09:20:28 -
#2819 ja hát ha te nem küldöd a war councilt sehova, nem fognak nyílni területek
öhm, olvasod a játékban, hogy mi merre hogyan? -
#2818 Azt már néztem, csak Heaven van rajta, szerintem míg nem voltam a többin onnan nem mehetek át ... mert előtte meg voltam már a battlemap-on Heavenben, az meg tele volt ikonokkal, ahová mehetnék.
Vagy simán a térképről nem tudok, csak adott Fast travel állomásokról? (mint ami Crossroadnál is van?) -
#2817 térkép megnyit, world map, bárhonnan -
#2816 Akkor lassan elmászok másfele. Ezekre a helyekre csak Heavenből tudok menni?
A két kezes warriorom egy kicsit brutál, nagyjából minden csata sima hns, csak mikor beleszaladok egy olyan csoportba, akik koponyásak, akkor van problem :)
Mondjuk érdekes, hogy míg én irányítom a karimat, addig kb meg sem karcolják, de ha átváltok másikra akkor azt látom, hogy 'sebződik'. Érdekes. Mondjuk ha én ütök akkor az ellen kb mindig a földön van, mert két támadó skillem van, azok is leütik a földre az ellent (vmi lecsapás meg nekifutás) + mage fagyaszt, úgyhogy mozdulni nem nagyon tudnak :) -
#2815 volt belinkelve tit gy oldal lehetett 3 fegyvert feloldani azt mikor kapjuk meg? -
#2814 úgy ahogy merlin, esélytelen egy blikkre végigmenni hinteren, beleőrülsz :)
csináld csak storm costot, vagy a mocsarat, ráérsz, hinterbe később amúgyis vissza kell majd menned mindenképp -
#2813 erről beszélek a 3 hol van már ehhez képest?sehol:) nem bírtam végigjátszani -
#2812 A kellemes emlékek: az első rész szerettette meg velem a stílust. -
#2811 Én is Hinteren rohangáltam 5-6 órát, aztán mikor meguntam folytattam a főküldit (lvl7-8 környékén) -
#2810 Már 7 óra van a játékban (ennyi időm volt), de még mindig Hinterlandson kóricálok, már kezdem kicsit unni. Volt ott az elején 1-2 főküldi, azóta meg csak a kismilla mellék bigyó.
Egyszer visszamentem Heavenbe, és láttam a battlemapen, el lehetne már menni egy rakás másik vidékre.
Ti minden területet előbb kipucoltatok (amennyire lehetett, pl a magasabb szintű részeket kivéve), vagy rögtön mentetek mindenfelé? -
#2809 Az elso resz egy csoda volt a maga nemeben, hogy az egesz vilagot vegigjarhattad, lefele, befele, barmerre "loading" felirat nelkul. :) -
#2808 első két rész tipikusan az volt, amit coopban 398adjára is újrakezdtünk grammra ugyanazokkal a karakterekkel, mert ott még a hangulatra adtak :)
picit mint a dragon age 1, persze a coop nélkül -
#2807 hidd el a 2 tök más.de hát kinek mi tetszik az irányítással nem volt bajom a többi nem tetszett :) -
#2806 az első kettő nyomában sincs,azokat nagyon imádtam,pedig egész kicsi voltam még mikor játszottam velük a 3 egyáltalán nem tetszett,játszottam vele próbáltam megemészteni többször is nem sikerült :| -
Evoluti0N #2805 Nincs összehasonlítási alapom, mivel az első két résszel nem játszottam, de nekem a harmadik tetszett. Igaz, hogy kontroller nem ártott hozzá, de az meg egy gamernél alapfelszerelés. -
#2804 Sok sok sok hibája van, de ha hozzászoksz az elcseszett irányításhoz és kamerakezeléshez, maga a játék egyáltalán nem rossz, sőt. -
#2803 konzolon egyébként az is tök jó produkt volt, pcn valóban használhatatlan kategória :) -
Pares #2802 Wasteland 2-ben pont nem. -
#2801 dungeon siege 3 is fos lett :3 -
#2800 nagyon állítottad és mindneki hogy jó lesz így de na xd -
Although #2799 TesV-nél ez alduin volt a hegyen mikor már egy darab steel kard meg bőr páncél nem volt elég ez is az én hibám mert csak akkor gondolkodok ha rákényszerítenek. -
Although #2798 Faszkalap vagy mindig az voltál. Elszámoltam magam. Mert nem kellett gondolkodnom. ahogy a TesV-ön sem de te ezt nem fogod érteni. Hagyjuk békén egymást már végleg faszkalap! Edit: A conanba vagy a DA:O-ba vagy a akár a DA2-be vsry hardon ez nem volt különböző okom miatt már az elején figyelnem kellett. Itt ez nem eljutottam a kastélyig így ott rájöttem elbasztam. És a potion rendszer miatt csak a csalás maradt biztos az én hibám.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.24. 20:59:58 -
Although #2797 Nem fogsz!!!! Az Obsidian csinálja :) -
#2796 Lehet csak en vagyok vele igy, de azert valahol roppant vicces, hogy ez a "gyenge, hulyeknek keszult szar" is kifogott rajta, es ket napja hisztizik a potion hiany miatt :D Mi lett volna, ha meg gondolkodni is kellett volna, jujjj....
A vicc az, hogy a jatek pont annyit nyujt, amelyet mar lehetett latni a videokban honapokkal ezelott. Se tobbet, se kevesebbet. Illetve utobbi nem igaz, az autoattack rosszabb, mint az varhato lett volna. -
#2795 Manapság az ilyen AAA játékokban nem fogod megtalálni túl hamar amikről írsz. Sajnos már ritkák. Ahhoz HC RPG-ket kéne megnézned. Az érdekes (egyedi) történeteket és karaktereket, jó harcrendszert, hangulatot a Divinity: Original Sin, Shadowrunner, Wasteland 2 és társaiban lehet megtalálni. És majd jön a Pillars of Eternity. Reményeim szerint abban sem kell csalódni.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.24. 20:45:29