Dragon Age III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
azok.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sir Quno Jedi
A régi jó dolgokból nem maradt már semmi... IGAZ?! <#wow3>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ne temesd még azért ilyen hamar. Sárkányok kemény ellenfélnek tűnnek így láttatlanban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Érdekes ez. Még 2010 emlékszem akkor még dühített a DA2-nél, kérdeztem mi ez a hack and slash. Aztán eltelt egy év jött a skyrim ott már teljesen világos lett ez nem fog megállni. Nem értettem, rendben jó játék de, hogy lehet top rpg valami amibe se jó karakterek se történet nincs. És azóta telnek az évek és egyre inkább az látszik mintha az lenne a cél az emberek egyáltalán semmin ne gondolkodjanak. Jó az. Mindez nagyjából elkezdődött kis késésekkel az mmokban is végignéztem, hogy erodálik el a kedvenc mmo-m de a többi is. Míg végül belépni se volt kedvem. Még gondolkodtam a TESO-n, de minek kérdeztem végül?
Nem tudom én még mindig ott tartok eltelt 3-4 év de még mindig emlékszem a dungeon futásainkra kedvenc mmoból. 5,6 +főbossos dungeonban normálon se tudtunk leverni két bosst nemhogy HM-ben. ott nevetgéltünk egymáson, hogy te milyen béna vagy elment egy délelőtt és még most is emlékszem milyen jó volt. Azóta eltelt években akár solo akár mmo már nincs ilyen. Csak a rohanás, semmi nem marad meg te ez milyen jó boss harc volt. Az utolsóig 2010-ig kell visszamennem és a DA2 és a wraith a mélyből, Mass effect 2 és 3-ból se maradt meg semmi ilyen csak a történet. Szóval nem tudom mi a jó ebben, a nulla kihívás és csak gyorsan legyünk túl rajta korban. Félreértés ne legyen tudom, jó játék lesz ez is csak éppen nem fogok semmire se emlékezni a karaktereken és a történeten kívül.

yesname
Szintén.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

b-type
majd megváltozik az is...végül is a párbeszédeket sem kell végigszenvedni, úgy is azt nyomkodnád ami az adott célhoz vezet, kérdés: akarsz romatikázni-igen-nem. azt kész szexmozi.
..ikonok mint a HoMM-ben: tapasztalat, vagy pénz.
---
a későbbi lehetőségek miatt sajnálom, ..persze a DA:o Baldur sem jön már szvsz, de azért szvsz a több lehetőség csak jobb, és attól még lehet választható automatizált pontosztás is.. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laza
Egy kis közvetítés 😊

http://twitch.tv/lazahun

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem lehet valahogy úgy beállítani az irányítást, hogy függetlenül a billes irányítástól ha valahova klikkelek földre vagy lootra, akkor menjen oda a szerencsétlen karakter? Vagy legalább a lootoláshoz, ha már amúgy is rá kell klikkelni, akkor már oda is mehetne 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ugyan csak éjfélkor kezdtem el és nagyon az elején vagyok, beszarás hogy néz ki (GTX660, alapból mindent fullra rakott és hasít), és ezek a hangok, robbanások (Siberia V2) ...... ok, a Frosbite motor be van már járatva, de akkor is, csak lehet valahogy PC-re brutálisat csinálni, ha odafigyelnek kicsit 😊

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

j0nNyKa
karakter képek jöhetnek? pici spoiler van benne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

j0nNyKa
visszavonom, iron bull kurvanagy arc 😊
solas is egyre faszább, legalább már 2 értelmes companion van, jó lesz ez

SötétBarom
Feküdnének, csak nincs mögöttük production value, mivel a kutyát nem érdeklik. Innentől kezdve a hatalmas világot, a minőségi voice actinget, meg egy csomó mindent el lehet felejteni. Ez meg oda vezet, hogy egy Mass Effect szintű storytellinghez szokott player néz hülyén, hogy mi ez a fos.

Nálam konkrétan attól lesz RPG egy RPG, hogy beleszólhatok a végkifejletbe, a világba, és úgy általában az események folyásába. Pont leszarom, hogy lebegőpontos turn based, vagy akció orientált FPS. Mindent meg lehet csinálni jól, és ugyan úgy mindent el lehet baszni kapitális módon. Nálam egy magasan van a best evar listán az első Deus Ex, meg a Fallout 2. Pedig sok közük látszólag nincs egymáshoz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

böröczk
Szintén. Nekem a Dragon Age Origins a tökéletes játék.
A 2 már kissé összecsapott volt, többszöri végigjátszás se nagyon volt benne részemről.

Kumiho #2179

Lehet, hogy kazuár vagyok, de nekem ezek a nagyon HC oldschool RPG-k sosem feküdtek.
SötétBarom
Divinityt úgy untam el mint a szart. Végig se toltam.

wedge31
Hát a világ az magával ragadó ez tény a story eddig jó és rengeteg tennivaló van. Egyszóval eddig azt kaptam amit vártam.
Csak halkan jegyzem meg nem igazán értem azokat akik most csodálkoznak rá az egy hónappal ezelött streamelt ficsörökre, senkit se csapott be a BW azt kapjuk amit a videókban láttunk.
És az is bejött, hogy a társak elég érdektelenek de ez egyéni megitélés.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nekem inkább az élvezetes és jól kidolgozott történet, a jó karakterek meg a magával ragadó világ az, ami a játékban leköt, nem az, hogy a pontokat osztogassam. Persze a harc, a felfedezés, a karakter fejlődése, a loot és a hasonló dolgok is mind nagyon fontosak, de ha nem tudom magam beleélni a történetbe vagy a karakterbe, akit játszom, akkor megunom, legyen akár milyen jó a játékmenet, mint mondjuk a Wasteland 2-t, amiben a történet meg a karakterek csak másodlagosak vagy harmadlagosak a statisztikák meg a taktikai körökre osztott harc után (legalábbis én így éreztem)...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Detto.

MerlinW
Nekem a Shadowrun is bejött.

[merlinw.org]

Különc
CohhCarnage streamjét nézem és a title szerint Nightmare nehézségi fokozaton játszik, de úgy hogy csak a saját karakterét irányítja, a többi az automata. Nem valami kecsegtető

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

yesname
Csak átalakul. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Egy gonddal kevesebb, felszabadul 100+ órád.

Aligha. Csak akkor van, ha direkt Originen vetted.
yesname
Igaz az Dungeon Crawler és nem RPG, de toljuk. 😊
Egyébként ha valaki hc RPG-t akar sajnos tényleg az Indie kiadók közt kell keresgélni. (Divinity: Original Sins, Wasteland 2. Mindegyik egy zseniális alkotás.)

Elolvasva komoly véleményeket elég nagy az esély, hogy eladom a kulcsom amikor megjön. Sajnos elég egyöntetűen egybehangzanak egyes részekkel kapcsolatos vélemények a troll 0 pontoktól kezdve egészen a 7-8-as értékekig, melyeket pont nem akarok látni egy ilyen játékban. És Jonnyka is megemlített hasonlókat.
Mivel van refund 24 órán belül akár az is lehet megnézem és aztán meglátom. Kérdés vajon van-e refund ha a kulcsot máshol vásárolta meg az emberfia előrendelésben.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.19. 21:39:54

Sokan még töltik, másoknak meg sincs. Így nem marad más, mint a vita. 😄
j0nNyKa
na a shield rendszer az egy olyan valami lett, ami tetszik, azért pirospont (máhogy a tank warri-féle shield)
ez a barrieres ökörködés már kevésbé adja

BEAST
<#nemtudom>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
Meg a Legend of Grimrock-okat.

[merlinw.org]

MerlinW
Igazi férfival (kard+pajzs), nem mintha számítana, hiszen van a csapatban mágus, rugó, tank is, szóval azzal verem boss-t, amivel akarom😊

[merlinw.org]

wedge31
Rúgóval se volt még gondom.

SötétBarom
Mondom nem volt. Végigtoltam 5x. Az határozta meg a spell damage-et, a willpower meg a manát. Elég magic-kel voltak annyira erősek a spellek, hogy seggmindegy volt a mana. Ha mégse, akkor meg potispam.

De még mindig nem értem a sok hiszimatyit, hogy mi a rákért nem nyomják a divinityt.

j0nNyKa
mivel vagy? mage-dzsel egészen easy volt, legnagyobb bajom azzal volt, hogy a kamerát valahogy úgy állítsam, hogy lássam ha szedhető a shieldje, meg lássak minden mást is
bár így látatlanban ez a mage megint nagyon op a többiekhez képest sajnos, aztán később meglátjuk

MerlinW
Én elkezdtem nightmare módban, már a tutorial rész bossánál lehet szopkodni keményen, ha nem taktikázol😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.19. 21:09:56

[merlinw.org]

j0nNyKa
jó példa, olyan buta a térkép ebben a játékban, mint a föld <#idiota>
viszont rájöttem, hogy ezt a minimapot nekünk régi motorosoknak csinálta a bioware, mert egy az egyben a régi counter-strike radarja lett áthúzva, úgyhogy pirospont
kár, hogy oda illett, ide meg nem

Szerintem hagyjuk, ebből is csak meddő vita lesz. Nem a van értelme vagy nincs értelme a kérdés. A kérdés az vannak akik szeretik maguk babrálni esetleg bütykölni a karaktereiket erre egyre kevesebb esély van ahogy az évek múlnak 😊 Végül olyan lesz mint a gps navigáció 😊 És már bele se nézel a térképbe a végén már gondolkodni se kell majd 😊
Edit és ne feledjük az rpg-k alfájáról és omegájáról beszélünk egy taktikai rpgről. Legalábbis az volt valamikor 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.19. 20:59:31

j0nNyKa
easy meg normál fokozatban gondolkozz, ahol csak meg kellett nyomni a támadás gombot, oszt cső
.. pont, mint ahogy ez a játék meg lett írva, tehát végülis a bioware "jó" irányba halad ..
ne arra gondolj, hogy te szeretsz egy szerepjátékban taktikázni a kiosztott pontjaiddal, a fejlesztésed irányával, urambocsá beleélni magad egy nem konvencionális karakter szerepébe (da:o kieg, és da2 battlemage <3), hanem arra gondolj, hogy mennyire király már ráfeküdni az autoattack gombra, aztán egy perc múlva ezt megismételni, aztán újra és újra, és csak zsebelni a lootot

jarlaxxe
<#nevetes1>

BEAST
Pedig de, volt értelme. Komolyan mondom, mintha nem is egy RPG topicjában lennék.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SötétBarom
Nem. Mage-nél pl konkrétan nem volt értelme a magic-en kívül másra rakni. Hú de kurvára fog hiányozni..

Még tart a letöltés 😄

Why so serious?

jarlaxxe
Tökéletesen értem és megértem mit mondasz és ezt tényleg a BW-töl kellene megkérdezni mert én nem tudom a választ.

TBTPumpa
Nemár. Ennyire rossz a játék, hogy inkább fórumoztok ahelyett, hogy játszanátok? <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
jó, kezdünk egy irányba beszélni

akkor most erre válaszolj nekem kérlek:

szóval tételezzük fel, hogy a szerepjátékoknak alap része a stat pontok osztogatása (még ha sokszor.. mondjuk hogy egyértelmű is, hogy mire "kell"😉
aztán tételezzük fel, hogy a dragon age sorozat korunk szinte egyetlen, de legalábbis határozottan: szerepjátéka
aztán gondoljunk bele, hogy ez frankón teljesült is az eddigi 2 résznél
akkor most a kérdésem az (igazából a bioware irányába), hogy milyen szörnyűséggel járt volna valamit meghagyni, ami egyértelműen része egy szerepjátéknak, és eddig teljesen jól működött? miért kell kivenni, mivel lesz így jobb? és mivel lenne rosszabb, ha bent hagyják?
mondhatod, hogy casual irány, de a casual játékban ha pl. lenne egy "auto stat kiosztás" funkció, és egyébként meg lehetne manuálisan osztogatni, az miért lenne rossz? nem lenne már casual? túl bonyolult lenne? nem illene bele egy dragon age játékba? rontana bárkinek a játékélményén?
mert ez így ahogy most van, ront. sokat.

EA alatt? Szerintem a BW utolsó olyan RPGje amit még lehetett HCnak nevezni az a Neverwinter Nights volt, 2002 körül tán. Mert a Kotor egy zseniális játék de HCnak nem nevezném. Meg a DA😮t se. Szimplán átálltak a lightosabb műfajra, ami valahol érthető mert így nem kickstarteren kell kalapozniuk maguknak pénzt (mint teszi azt manapság az összes HC RPG sajnos)
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.19. 20:46:13

Why so serious?

Én vagyok a gyerekes, de ti nem bírtok ki egy napot... Tényleg igazad van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Erre itt vannak a kickstarteres hc rpg-k ott minden ilyesmi megvan.

jarlaxxe
Én nem látok ellentmondást azzal amit én írtam...
Mindig logikus melyik kasztnál melyik statra pakolsz persze ha valaki sik hülye hozzá és egy str alapú warrornál a mágiára pakolt az megszopta, na ez mondjuk hiányozhat de aki már egy rpg-vel is játszott életében az nem tudta elrontani.
Arról már nem is beszélve, hogy pl Bloodlines, TES kaliberü rpg-nél se kell evvel foglalkozni-
Ha ez egy hc rpg volna tökéletesen egyetértenék veled de egy EA alatt elkurvult a casual réteg felé réges-rég elmozdut BW-töl ilyesmit elvárni már álmodozás szintjén van.

Nem azt írtam, hogy az Origins-ben volt dualclass, a stat osztogatás viszont igenis több volt, mind warrior-str, rugó-dex, mage-int osztogatás.
Az NVIDIA kártyásoknak mindenképp érdemes drivert frissíteni, én most raktam fel, és simán megy highon a 650essel. Csak a post process qualityet szedtem le, mert utálom a motion blurt.

(Ratgab, szerintem fejezzük be, mindenki más időbeosztásban él. Ha már nálad ennyire számít, én ma és holnap este tudok játszani, aztán a jövő hét végéig alig pár órát összesen. De ennek a te szempontodból semmi jelentősége, szóval foglalkozzunk inkább a játékkal. Elég gyerekes vagy, mindegy hány éves.)