4680
-
Evoluti0N #2914 -
#2913 Vigasztaljon a tudat, hogy tuti van annal meg rosszabb is. Egy biztos :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2912 Meg a Bioware tök jól tolja, hogy abszolúte köcsög, geci karaktereket, akiket jól megutáltatnak veled, később mégis megszánsz és megsajnálsz és rá kell jönnöd, hogy félreismerted őket és igazi hősök ők is, de legalább is csak áldozatok. Van kit még tisztelni is megtanítanak... Nézőpont kérdése minden... Mindenki véd valamit, vagy valakit és mindenkinek vannak szerettei, céljai és álmai, hite stb. ÉS ezek sokszor nem vágnak egybe. -
#2911 nincsen -
#2910 A karakter kreálás a legfontosabb momentum, ha nem tetszik a karid magadnak sem, akkor nem leszel meggyőző, kiesel a kontextusból.
Nekem pl. a hangját kellett szokni, mert a második női hangot választottam neki és az elég kemény, mély, idősebb és nagyon fura néhol. De illik hozzá, ha megszokod, az is plusz színt ad hozzá. Nem is keveset. -
#2909 Nekem az tetszik, hogy szépen visszajön a sötétség. Már nincs több mr. niceguy. Pl. amit Leliana művel stb. Tök light-osan indul a sztori, de azért szépen el kezdünk merülni a sötétségben ahogy kell. Apró kis részleteket is adnak ehhez, ha csak úgy odamész az NPC-khez és belehallgatsz mit beszélnek, vagy beleszólsz. Durván mennek a dolgok. Aztán halnak meg az emberek körülötted, nem tudod őket ostromkor megmenteni, vagy másokat sem és csak fogynak, mégis egyre erősebben hisznek benned, pedig te magad meg vagy zavarodva és fogalmad sincs ki és mi vagy. Mikor erősnek érzed magad és azt hiszed nyerőben vagy, akkor mindig keményen pofánbasznak és mások fizetik meg az árát.
Kár hogy nem szorosabb az egész az MMO fílin miatt, de ezen segíthetünk mi magunk ha nekihasalunk a lényegnek. Ha összekötjük akkor keményen muzsikál ez is. Elfogadnék egy oldies edition-t, ami olyan cső mint a kettő, avagy az egy. Csak a főszál, meg a kötelező mellékesek (pl. parti). Lehetne benne ilyen kapcsoló, ha már az ME3-ban volt elején választás. -
#2908 En pedig most gondolkozom az ujrakezdesen.
Olyan szinten torekeny balfasz kulseju elf rugot sikerult krealnom hogy minden cutscene-ben egy ovodasnak tunik a tobbiekhez kepest.Semmi badass jellege nincs, pedig hadseregeket vezet, politikai es gazdasagi donteseket hoz.
Plane mikor pl Iron Bull-al beszelget es ....aah szegyen gyalazat ez a kari.
Rontja az interakciok elvezhetoseget erosen.Plane mikor szaladgalok Havenben vagy Skyholdban akkor meg ugy nez ki mint egy anorexias beteg gyerek a pizsamajaban.Sirok :/
Gondolom karakter (faj) modositasra nincs lehetoseg, csak a skill pontok ujraelosztasara?
-
#2907 Nnna kipróbáltam a 4 mágusos parit. Alapvetően mindent bedarálnak instant. Egész jövőt így csináltam meg, Alexius sem tartott túl sokáig szegénke. Szal. sima démonok ellen pl. overkill a party. VISZONT az uccsó trebuche-s részt Havenben beszoptam. Többszöri nekifutásra sem bírtam velük megcsinálni. Szal. ott mehettem vissza egy jóval korábbi mentésemre és behoztam két pajzsost guardolni, meg két mágust. Na úgy majdnem max. potim volt a végére, szinte már-már sétagalopp volt.
Szal. nem mindenhova jó a 4 mágus. Még akkor sem, ha mind a 4 barriert tol és instant. Az a sok plusz HP amit le kell róluk ekkor verni nem sokat számít az erősebb ellenfeleknek, mert míg a mágusaim 20-30HP-ket sebeznek ők meg közel kétszázakat frutti helyett. (alaptámadásokról beszélünk, nem skillekről/mágiáról) Na ha sok hullám van és egy hullámban is sokan vannak, akkor gyakorlatilag folyamatos életerő veszteséget szenvedünk és valamikor csak elfogy a poti. Sima harcoknál ez nem gond, csak ha túl sokáig tart... Mivel azok gyorsak. -
#2906 próbáld ki pubbal, 4 egyes szintű karakternek amúgy sincs semmi esélye haladni -
#2905 Amúgy nem gondolkoztatok még egy kis multin? Mármint akit érdekel meg van ideje rá? Én kíváncsi vagyok rá csak ugye egyedül nem sok értelme van.... -
#2904 amúgy csak noszogatnám én a totyiklakókat, hogy adjanak egy esélyt a játéknak, mert bár a leírtak igazak, az pl. lejön nekem, hogy katarzist okoz, ha visszautalás van előző részekre (nyilván jogosan)
wellll... a főszálon nagyon durván elindul... visszafelé, az előző részek irányába, de tényleg, _NAGYON_ durván
emiatt talán megérni átszenvedni ezt a szutyok harcrendszert
+ grindelni sem "kell", mert "automatizálható" lesz a war council tagok által, szóval egész jó irányt vesz a játék egy idő után -
Evoluti0N #2903 Mondjuk abban azért van valami, hogy ha nem kell 100%-ig megcsinálni a sokszor unalmas mellékküldiket és agyon farmolni/grindelni magad ahhoz, hogy elég erős legyél a főszálban való boldoguláshoz, akkor azért az nem annyira gáz úgy. -
Nos #2902 A siramaim ellenere ezzel en is joreszt egyetertek. Tudni kell kompromisszumot kotni. -
EFRM #2901 nagyon jo lett kb ?10 oram van benne, de nagyon nagyon tetszik, hinterlandsen voltam rengeteget, sword coast es val rojo
ha sokat is kell menni, nekem nagoyn bejon gfx, hangulat, zene, companionok csillagos 5 -
#2900 Főleg annak fényében, amit előtte órákig pofázódtam velük... -
#2899 Az az enek hatborzongato volt :) -
#2898 Én pl. a Haven-i csatában olyan elbaszottul hősies voltam (pláne a főgenyával), hogy a vége, meg az ének a hegyen, megmondom őszintén már majdnem egy könnycseppet csikart ki a szememből, de egy férfi nem sír... :D (bár női dalish elf mage a karim :D) -
#2897 Pontosan. -
#2896 Figy. azert a sok leirt negativum ellenere ez egy kurva jo jatek a maga nemeben.
Mas kerdes hogy paran az Origins folytatasat vartuk tole es hatalmas csalodas ebbol a szempontbol.A pc-s bugokat remelhetoleg javitjak.
Viszont 30-35 eurot siman meger, joval tobb tartalom es szorakoztato resz van benne mint egy atlagos AAA+ jatekban.Ha nem zavar a sok es single player jatekokban eleddig szokatlan multiplayeres jelleg akkor nagyon fogod elvezni.
-
#2895 Azé nem ilyen súlyos a helyzet. Ha az ember uncsizza a bandukolást és grindelést, akkor szimplán neki kell esni a főszálnak. Amúgy sem árt. Úgy 8-11 szint felé már simán el lehet menni Skyhold-ig. Azé ott már elégé megváltozik a játék. Meg a főszál az jó és vannak benne epic pillanatok, az olyan mint régen.
Meg ha uncsizzuk sok grindet, akkor simán átfuthatunk az ellenfelek között akármeddig, csak a diesengage-et kell taperolni. Szóval így végigfuthatunk a célig, katt. és tovább. Hinterlands-en én már csak így szoktam közlekedni, hiszen egy idő után gyakorlatilag lófax xp-t kapsz a kill-ekért, ha szintben már nem elég erősek hozzád, csak időhúzás leállni harcolni. Akkor sem fejlődünk jól ha túl erős ellenfeleknek megyünk neki.
Jah meg van olyan perk(ek) amik segítenek abban, hogy ne tudjanak minket csak úgy leütni a lóról (nehezebben mindenesetre). Akkor lóval is átgázolhatunk gyakorlatilag mindenhol és az már elég gyors.
Tehát ne aludjunk bele, egy kis grind, mellékqest-ek, gyűjtögetés, craft, warroom küldik, főszál, goto 10.
Ami inkább idegesítő a klikkengetős lootolás, a szkennelés és a kicsi inventory (max. 90-re lehet bővíteni). Nomeg a fos minimap, ami SEMMIRE sem alkalmas. -
#2894 Az utolsó mondatodon hangosan felröhögtem -
Evoluti0N #2893 Az a baj, hogy ez a sok negatív vélemény ellenére még mindig bennem van, hogy meg akarom venni. :D Azon gondolkodom, hogy ha a mexikói Originen veszem, akkor 24 órán belül visszakérhetem az árát. Mármint az első elindítás után 24 órán belül. Csak az a kérdés, hogy hogyan fogok egy kb. 100 órás játékkal annyit játszani 24 óra alatt, hogy eldöntsem, hogy tetszik-e vagy sem. :D -
Evoluti0N #2892 Az első két sorban leírod, hogy azért annyira nem is rossz, aztán a maradékban sárba tiprod. :D -
paj01 #2891 Én szintén elvagyok a játékkal, tetszik a kivitelezés és az egyelőre elviszi a hátán a játékot. A 2nél nyilván jobb de szerintem összességében az egynél is. Vannak a kisebb mission-ök ahol az 1 hez hasonlóan egy kis pályán (csőbe) kell rohangálni, na az eszembe juttatja miért untam az 1et sokszor.
Amik nem tetszenek: A harcosok target lock után nem mennek maguktól az ellenhez csépelni, a potis rendszer sem jó így. Ez szerintem az MMO-s kezdeti tervek miatt lett ilyen de vissza kéne térni a régi rendszerre. Az inventory nagyon konzolos és nem valami praktikus. A taktikai nézet és stratégiázási lehetőségek sem olyan jók mint az 1 ben sztem. Az is gáz, hogy kifutok combatból aztán spawnolnak mellém a félholt társaim.
Még ami néha zavaró számomra, hogy sokszor nem tudom már követni, hogy ki kivel van, annyi faction van(templars, mages, chantry, seekers, venitari, grey wardens, orlais, ferelden, antiva stb...) meg ezeken belül a titulusok ( first enchanter, divine, reverend stb...) Na meg rohadtul elátkozott hely ez a ferelden:D Van itt polgárháború, templars vs mages, darkspawnok, arch demonok, sima démonok, ott a rift, random sárkányok stb...szegény civil lakosság:D Szinte belefullad már az ember a kontentbe.
Rengeteg olvasnivaló van ami gondolom segít ezeket fejben összerakni de hát ki a frász olvas el minden xart.
A románc opció meg döglött, mivel mind1gyik női karakter selejtes. Cass mint vmi férfi, Sera félkegyelmű, Vivike egy vén négerasszony, talán az írnok pitsa de az meg mint vmi burzsuj roma csaj úgy néz ki:D -
#2890 lehetséges,nemtom nekem még mindig nem jön be :)
-
#2889 és ez elég szar így :C -
Murmur #2888 Szerintem ez a potis rendszer is csak az időhúzás miatt (alapanyaggyűjtés) került bele. -
#2887 Öö.. PC-n és konzolon is van target lock (Tab vagy jobb klikk az ellenfelen), valamint target switch (TAB) -
#2886 Mert kontrollerrel nem lehet targetolni rendesen, ezé AoE minden spell kb -
ratgab #2885 Vitán felül érdekes lett az új rendszer és jobb lett volna a régi! Mondjuk így időnként kényszerítve vagy arra, hogy visszamenj a táborba feltölteni a készleteket. -
ratgab #2884 Tökéletesen egyetértek minden szavaddal. Úgy-úgy! -
#2883 értem én még ne mpróbáltam,de mivel van már injector hogy fusson 2 maggal is a játék majd mindenképp kipróbálom :) -
#2882 az a lényeg hogy valaki jól elvan vele,:) -
#2881 csak szar lett a potis rendszer nem is értem miért nem hagyták bent a heal-t nagyon nehéz lett volna biztos na mindegy :) -
#2880 Bizonyos aspektusai lettek elcseszve csak, amelyek egy reszet mar lehetett latni az elso videokban, a tobbi pedig menet kozben jott elo. Ettol fuggetlenul ez egy nagyon jo kis jatek lett, en elleszek vele az unnepek alatt, azzal a tempoval ahogy haladok... De valahol sajnalja az ember, mert ha par fejlesztoi dontes maskent alakul, lehetett volna meg jobb. Szerintem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.25. 22:15:47 -
#2879 Nemhinném, hogy mindenkinek. Én nagyon jól szórakozom vele, fényévekkel jobban, mint a kettővel. Minőségbe össze se hasonlítható, az is látszik, hogy ez 2* annyi ideig készült, rengeteg meló van benne. Ami egyedül nem tetszik, az a potis heal rendszer. -
ratgab #2878 Azért a második részt bőven megugorja az szerintem nem lehet kérdés. Az elsőt viszont nálam egyelőre úgy néz ki semmiképpen. -
#2877 úgy nézem akkor végül csak mindenkinek csalódás lett a játék szinte.rossz ez nagyon rossz a végén még a 2rész is jobb volt mint ez odáig jutunk :D -
#2876 Egy MMO-ban az a legnagyobb elbaszás, mikor minden karakternél máshogy néz ki, alakul a világ ...... -
Nos #2875 Szerintem sok resze tetszene. Peldaul ez is. Csak ott vannak a sallangok (hogy kinek mi az, az mar total subjektiv), es azok kozott olyan szervesen beepitett dolgok is vannak, hogy azokat nem lehet negligalni. Nem ugyanazt szeretjuk. Es az DAInel latszik, h ezek a nuanszok mennyire szamitanak. Teljesen szetszakitottak a jatekos tarsadalmat. A vegyes kritikak szerint egyebkent lehet, hogy sok regi rajongot elvesztett a jatek (fokent pc oldalon), de talan ennel tobbet is szerezhetett (foleg konzol oldalon) az uj rendszerrel. Kar, hogy nem csinaltak ebben a szep vilagban ket teljesen kulon rendszert pcre es konzolra is, de el thdom kepzelni, hogy anygilag igy jartak a legjobban.