Dragon Age III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
0 pont az, ami fel sem települ, vagy el sem indul, vagy ilyesmi, ez a játék még ígyis kiemelkedik a tömegből, hogy vannak benne buta dolgok 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Performance thread
Ebből mindenki csemegézhet. Nyilván dolgoznak a vörös jelű opciókon is 😊
Nekem ez jól jön ki akár highon is futni fog 😊)))
Oké visszavonom nekem most úgy néz ki nem kell megvenni egyenlőre. hm 😞 A prosszim nem elég.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 19:16:26
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.11.18. 18:49:06
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont az is biztos ilyen mértékű befektetésnél, ennyi reklámnál kell mondok egy számot 2,5 millió nem taktikai rpg rajongó is a biztos megtérüléshez. Pontos szám itt most nem annyira lényeg szerintem. Lehet ha módolhatóra csinálnák akkor jobb lenne a helyzet. Bár nyilván őket is a konzol érdekli főleg. Mi pcsek nem sokat nyomunk a latba nekik 😊
+ a pcsek is írják ugyanezeket, és lehet itt mutogatni hogy EA hater így meg úgy, eszembe nem jutna, hogy ki a fejlesztő, vagy a kiadó, de ami szar az szar na
jó az irány ahova a játék mutat, csak bizonyos aspektusai hányadék módon vannak megvalósítva
most pl. egy nagyon szuper dologra lettem figyelmes, vannak.. várak, amikben a szintek között létrákon lehet közlekedni, ezeken jó esetben a 3 társadból 1 feljön, 2 lent marad és körbe-körbe rohangál, majd általában az az 1 is lepottyan melléjük, aki feljött veled
kb 5 perc volt felmennem egy szobába megölni egy quest mobot
fun.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
A védelemmel nem lesz gond, legalábbis nekem a Lords of the Fallen is ment crash nélkül, persze ha valaki kávédarálon akarja futtatni a játékot az nem fog menni.
Az egeres írányitással meg nem tudom mi a gond mert a pc-s videókon jónak tünt, de ezt majd csak tapasztalatból tudom megitélni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha emlékszel már 2 hete a videok alatt írta! Naná úgy csinálják meg a hülye gyerek is tudjon vele játszani. Ez van. Már nincsenek rétegjátékok. Csak a kickstarteren. Akinek a hackslah kell ott a diabbló akinek a mászkálás ott a skyrim aki történetet akr annak meg ott a Bio.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 18:17:12
Why so serious?
Egyszerűen direkt csinálják azt akarják minél szarabb legyen a score és elegen vannak hozzá 😞
Why so serious?
Alairasodba vele. Most!
Ami jo, az jo, azt ugyanugy viszik PC-n is millios peldanyszamban, mint konzolon. Persze, a lehetosegek miatt az aranyok masok, de warez ide vagy oda, ha egy jatek jo, akkor az komoly profitot fog termelni PC-n is. Meg akkor is, ha 0day kinn van a warez is belole.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szerintem most el fogják érni az EA-nál, hogy meg akar majd szabadulni tőlük. Aztán nemhogy ilyet nem fogunk többet kapni hanem a sok hülye miatt tényleg kapunk egy skyrim 2-t és akkor majd okkal sírhatnak. Csak az akciójátékosok tömegei mellett már nem fogják tudni elrontani a sccoret. Legalábbis én így látom. Kizárt, hogy az EA ezt sokáig elviselje amit ezek csinálnak.
Amúgy a button smash harcot leszámítva, eddig nagyon jó a játék. 😊
Bár a szintlépés is egyszerűbb lett, már csak skill pontot kapsz.
Utoljára szerkesztette: gerey, 2014.11.18. 17:41:54
2015-ben Dragon Age Inquisition Epic Graphic Enhanced Director's Cut DLC érkezik! Konzolokra ingyen, de PC-n valószínűleg fizetni kell, mert túl sok a warez. <#idiota>#idiota>
Edit: Legalább modolható lenne és moderek raknának fel kisebb igényű texturákat és azok is szépek tapasztalatból lehet tudni. 😞
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 17:34:08
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nov 18, 2014
9
DA😮 was one of my favorite games of all time (scored a 10 here) and DA2 was a huge let-down (scored a 3 here). I'm only 5 hours in, so this is mostly a placeholder score, but it's returned more to DA😮 in terms of scope, immersion and characters.
Running on an i7 with a 1-year old graphic card, everything looks great, and I don't have any graphics complaints. I haven't experienced any crashes (yet), but I'd take a point off for very slow loadtimes on nearly every screen. Skyrim and similar games load in about 5-10 seconds on my rig, whereas DAI is taking a minimum of 30 seconds and once took about 3 minutes, to the point I thought the game had crashed.
Camera and controls are a bit wonky, but not as bad as other ports I've played.
The characters were better than I was expecting coming out of DA2.
Will update this up or down as I progress, but wanted to plant a flag that personal experience isn't as buggy/crashy as other reviews are indicating."
FIFA 15 és Lords of the Fallen már a 2.0-ás Denuvo-t kapta és mivel PC-n a legnagyobb a warez (a szakértők szerint), így a Dragon Age Inquisition már a 2.1-es "védelmet" kapta, hogy a PC-s tábor érezze a törődést. Ez az a Dragon Age játék, amit mindig is készíteni akartunk! <#hawaii>#hawaii>
Jó lesz ez a játék, nem értem mit panaszkodtok. Kis pénz, kis minőségű játék. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.18. 17:21:49
Why so serious?
A harcrendszer talán ok, arra látatlanban én is közepest adtam. Sok a nemtesző skyrimes hasonlítás ami érthető szintén, ha valaki Bio rajongó nem a mászkálás a lényeges, de ez ettől mégh nem lesz rossz. Elolvasva a hozzászólásokat egyenlőre semmi ok a pánikra 😊
Átfutottam a dolgokat, azok akik nem vártak csodát elégedettek. "mixure of DA1 andDA2" Ez a max amit remélni lehetett.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.18. 17:22:10
Mellesleg a Shadow of Mordor is "mindenkinek" szaggatott a NASA gépein, legalábbis az alapján amit olvastam, aztán nálam mégis vígan szaladt mediumon. Szóval továbbra is úgy vagyok vele, hogy majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2014.11.18. 17:17:52
Why so serious?
De volt, ahol durván 25 FPS-sel futott. Nem igazán van ez jól optimalizálva. Szerintem az MSAA miatt vannak a FPS dropok."
LOL Akkor az a minimális gépigény, amit kinyögtek, mégis mihez elegendő? A főmenühöz tán? <#idiota>#idiota>
Eközben a CD Galaxishoz is befutott a játék, a fegyveres és paci skines DLC-kkel.
Jó kis lengyel szövegekkel a doboz hátlapján! <#idiota>#idiota>

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.18. 17:13:28