4680
banner
  • Although
    Szerintem mindkettőt meg lehet jól csinálni. Talán a probléma a szintfüggetlen rendszernél ott láttam, sokan szarnak nevezik a játékot, mert nem értik mit keres ott egy sokkal erősebb mint ő.
  • Kandurex
    Egyébként mekkora baromság ez a veled fejlődêst, minden játékelméletnek ellentmond, rombolja az illuziót és a fejlődést
  • Although
    Vitatkozhatunk rajta de felesleges a "gyári" Skyrim nem szintfüggetlen, veled együtt fejlődő rendszert használ. Szintfüggetlen rendszere a pl. Fallout NV--enk van ott a kezdő zóna körül is belefuthatsz lv20-as ellenfelekbe.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 09:20:23
  • Although
    Heaven az a telephelyed, Hinterland az igazi kezdőzóna. Szerintem a felfedezés az egyik jó része :) Észre fogod venni ha nehéz helyen jársz. Nekem tegnap esett két lv8-as cucc az egyik zónában. :) Rájöttem belőle ez nem lv5-ös. Mondjuk hozzá szoktam ehhez az AOC-ba. de ha nem megy akkor visszamész vagy kikerülőd. Ezzel a rendszerrel ha valahol elakadsz az azért van mert magasabb szintű tényleg. Edit: Elvileg az unlimited újraélesztés lehetősége miatt nem biztos, hogy ragaszkodni kell a hagyományos csapatfelépítéshez. Persze szintfüggő és pár beállítás esetén lehet kell. Nekem hardon nem tűnik nehéznek a játék.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 09:17:34
  • FNightWalker
    Üdv.

Srácok, kellene nekem egy kis segítség. Jó pár angol nyelvű "how to start", "how to play" guidet elolvastam, de még mindig vannak dolgok amiket nagyon nem értek ill. nem tudok (mit és hogyan, stb)
    Lehetséges, hogy "rossz ajtón kopogtatok" ugyanis Xbox One konzolon játszom, ez meg nyilván nem konzolos topik, de nem tudom hol tehetném fel a kérdésem, azért tettem itt fel mert itt általában normális válaszokat kapok kérdéseimre.

A lényeg a következő:

Hogyan érdemes elkezdeni a játékot? Ugye a kezdőzóna Haven ott megcsinálom a questeket utána pedig átmegyek Hinterlands... itt kezdődnek a "problémák" olyan mennyiségű content ömlik egyszerre a nyakamba, hogy azt sem tudom hirtelen hova kapjak :D Tehát van valamilyen menete a questezésnek vagy csinálom ahogy jól esik, ahogy szimpatikus? "The Inquisitior Path" tartalmazza a főküldetéseket, az Inner Circle pedig a companionok küldetéseit?
    A többi pedig a területek questjeit ugye?
    Inquisition Perkeket hogyan érdemes költeni? sokszor belefutottam zárt ajtókba amiket nem tudtam kinyitni "különleges képességek" hiányában.
    Azokat a képességet hol és hogyan tudom megszerezni? Operationokkel nagyjából tisztában vagyok. Viszont A Skyhold már egy másik téma :D Ott ugye lehetőség van teljes személyreszabásra. Na már most bútorokat ill. egyéb berendezési tárgyakat hol tudok szerezni? A következő csapatfelépítés mennyire élethű? Tank (Blackwall Vanguard, Champion), Support (Vivienne - Spirit, Knight-Enchanter), DPS (Én, Two-Handed Warrior, Templar, Battlemaster), DPS (Sera vagy Varric itt melyik specializáció kellene azt nem tudom)

A csapattársaim képességeit valamilyen úton-módon lehet resetelni?

A válaszokat előre is köszönöm
  • yesname #2668
    "Tényleg bevállalták amit a Beth nem mert a skyrimnál. Beleszaladhatsz szintekkel magasabb ellenfelekbe. "
    Túl sokat nem játszhattál a Skyrimmel. :D:D:D
    Úgy rohantam bele jóval magasabb szintű ellenfelekbe, azt sem tudtam hova kapkodjam a fejem.
  • Agamemnon
    De Ukrajnát is kivalasztottam és minden mást is úgy írtam ahogy írtad. FHB és OTP - s kártyával is próbáltam... Chromeban és Firefoxban is próbáltam.
  • furgelab
    Lehet az a bibi, hogy nem választottad ki az országnál Ukrajnát, ha jól emlékszem akkor az utolsóra kell nyomni.
    A kártya adatai:
    kártya típus
    Hónap ev
    Kártyán levő számsor, egybe írni
    Kártya hátulján levő három számjegyű kód

Nekem simán elfogadta es meg is kaptam egyből.

Utoljára szerkesztette: furgelab, 2014.11.23. 00:23:46
  • Agamemnon
    Az ukránok nem szeretik az én bankkártyámat, vagy nem tudom mire vélni a "Разрешение на оплату не получено " - Felhatalmazás befizetés nem -t....
    Erre senkinek sincs ötlete? Két különböző bankkártyával is próbáltam, (különböző bank) de mindig ugyanaz a hiba...
  • Although
    MMOztam sokat, meg tudom fogni az izét így is :) De a Bio ebben tényleg különleges ahogy az SWTOr is ez is, nagyon nagyon összerakott. Ahogy kinyitod nagyobbra a világot, ez már nehezebb műfaj lesz. Hihetetlen mennyiségű sztori elem van benne, minden képzeletet felülmúl. Nekem kb. 10 óra, de csodás. Persze ki hogy játszik. Kicsit mindenhova mentem és sok csodás helyen jártam Orlaistól Fereldenig. Persze az ember telhetetlen :) Nekem ez hihetetlenül élő mert tudom milyen nehéz ezt megcsinálni ha letérsz a lineáris felépítésről ami az Origins volt. Sokkal nagyobb ez a világ és mégis sikerült élőre megalkotni ez így van.
  • Nos
    igen, nekem az eleje nagyon tetszett, de most már kicsit unom a szaladgálást
    a térkép egy nagy játszótér összetett, komplex storyelemek nélkül
    eddig 23 órám van benne, és most egy hétig nem fogok tudni játszani, de valahogy annyira nem bánom, akkor talán megtalálom az ízét
    két hete elővettem a DA:O-t és jobban bele tudtam élni magam, ott szinte minden szálnak volt valami értelme

szóval én sajnos ennél sokkal szerepjátékosabb beállítottságú vagyok, de ez az én bajom :)
  • j0nNyKa
    arról tudunk-e valamit, hogy ezt a rengeteg mountot, meg a skyholdos upgradeket milyen módon lehet beszerezni? simán a kampány során? kell hozzá multi? dlck? más bioware termékekből valami kuponszerűk?
  • Although
    Oké kicsit módosítom az eddigieket.
    Tényleg mmos egy kicsit mégpedig a szintezés lassú és sokat kell grindelni :) Ill: A questek adnak sok pontot de nem mindegy melyik és az enemy killért nem ad sok pontot. Ez régi vonásuk az biztos.
    És a cheat rendszer ellenére is, hardon, most egy mocsaras területen, lv5-ön kicsit szopatós. Tényleg bevállalták amit a Beth nem mert a skyrimnál. Beleszaladhatsz szintekkel magasabb ellenfelekbe. Gyanakodtam, a terület elején is, mikor a csontikon elfogyott az összes potion amit ez a rendszer ad. :) Fura egy játék ez az biztos.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.22. 20:40:02
  • Voltan
    Persze, ezt mind értem, és igazából belegondolva nem is túl meglepő.

Én főleg a számozott nevűnél és a hordozónév-galaxisnál vásárolok, már ha nem steam, origin,stb, szóval ha hard copy-ról van szó. Viszont ott is előfordult már, hogy fizetés után ott maradtam, és kibontottam a cuccot, hogy ellenőrizzem, minden benne van-e. Persze netes előrendelésről van szó, fővárosi vagyok, és mindig személyesen veszem át a dolgokat. Soha ellenvetés még nem volt, és probléma sem. Igaz, a hipermarketben ezt csak akkor teheted meg, ha rögtön a vevőszolgálatra mész, ezt nyilván nem sokan teszik meg - nekem sem jutna eszembe, hacsak nem elektromos kütyüt veszek.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2014.11.22. 20:16:54
  • PiszkosFred
    Direkt nem irtam nevet - pedig persze, hogy CDG az egyik :) -, mert mas meg a livekodokra eskuszik, vagy az 576-ra, vagy a konzolokszervizere, stb. Ez mar embertol fugg, kinek mi a bevalt modszere.
  • j0nNyKa
    burkolt cdgalaxis reklám for the win
    de jogosnak jogos
  • Voltan
    Well, u gotta love this country :S
  • PiszkosFred
    Butasag lenne altalanositani, igy en sem teszem. Nehez megitelni barmit ugy, hogy mondjuk 10 000 vasarlasbol csak annak az ot vasarlasnak a hire jut el hozzad, hozzam, hozzank, amelyikkel baj van, mert arrol ritkan olvasunk, hogy az adott multiban sikeres volt egy vasarlas. Ellentetben mondjuk egy netes webaruhazzal ahol van "trust-o-meter" szazalek a vasarlok visszajelzese alapjan.

Az biztos, hogy nem az elso eset volt, amikor igy jart OTT valaki, mint a lentebbi forumozo. De semmi sem bizonyitja azt, hogy a multi miatt jart igy, lehet a kiado volt figyelmetlen, vagy egy vasarlo nyulta le, mindkettore volt mar pelda. Sose fogjuk megtudni.

En ket helyrol vasarlok (gog, steam, origin, stb most nem szamolva) evek ota, meg akkor is, ha mashol fele annyiert be lehet szerezni, vagy 2 nappal korabban kuldik futarral. A penz sose erdekelt, az ido szinten nem tenyezo nalam, viszont a bizalom es a nyugalom, az igen. En szeretem azt erezni, tudni - es hajlando vagyok tobbet is fizetni ilyenkor ezert -, hogy ha valamit megrendelek, akkor csak amiatt fajjon a fejem, hogy lesz e eleg helyem a vinyon, vagy a csaladot hogy zavarjam el par napra rokonokat latogatni, a nyugodt jatekelmeny erdekeben :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.22. 20:08:37
  • j0nNyKa
    nem feltétlenül az ott dolgozók csinálják (bár gyanítom, ők is), hanem a szemfüles vásárlók
    ha meg belegondolsz, hogy középiskolás dákokat foglalkoztatnak országszerte árufeltöltésre meg miegymásra...
  • Voltan
    Bocs, de most kicsit hadd értetlenkedjek.
    Annyira megszokott dolog, hogy így átbasszák ott az embert? Nemigen járok Tacskóba, max, ha vidékre utazunk, akkor útbaejtünk egyet bevásárolni a hétvégére, és nem hiszem, hogy vennék ott játékot, mert ezügyben vagy szaküzletbe járok, vagy neten intézem, de ez tényleg ennyire általános?
    Bocs, ha hülyének tűnök, de nekem ez eléggé meglepő :D

Igaz, semmibe sem kerül egy ottani embernek leszedni a fóliát és kivenni a kódot, főleg mondjuk éjjeli árufeltöltéskor, stb, de nem hittem, hogy ez így megy.

Fura, főleg mert általában bizalmatlan vagyok, és elővigyázatos, de ez engem most sokkolt :D
  • Demeterf
    Nagyon szépen köszönöm! :) Drága mulatság lett volna.
  • Agamemnon
    Az ukránok nem szeretik az én bankkártyámat, vagy nem tudom mire vélni a "Разрешение на оплату не получено " - Felhatalmazás befizetés nem -t....

Ha valaki volna olyan rendes, hogy vásárolna még egy kulcsot amit én átvetnék tőle, azt nagyon megköszönném :)
  • PiszkosFred
    Rohadt nagy mazlid van, de megerdemled, mert nem hagytad magad es a kezedbe vetted a dolgot. Igy kell ezt csinalni. Jo jatekot!
  • Evoluti0N
    OMFG. KIrály vagy. Akkor tudom, hogy hol fogom venni. Ez még olcsóbb, mint a mexikói. 20 euró egy vadiúj Bioware játékért. Beszarok. :D (Elnézést a kifejezésért)
  • Agamemnon
    Egy újabb szerver error az ukránoknál :(
    A Fizetési módhoz mit lehet megadni? Ott ukránul kellene leírnom hogy bankkártyás fizetés? :)

Közben újraolvastam a leírást, és hiába adtam meg most 3. próbálkozásra, hogy MasterCard, sajna nem működött azzal sem...
    Utoljára szerkesztette: Agamemnon, 2014.11.22. 18:32:40
  • stuka85
    Köszi! Sikerült a vásárlás :D
  • Demeterf
    Kicserélték! :) És tényleg ott a papír benne. Ami nekem volt azon az ár címke magára a játék dobozára volt ragasztva. Ami bontatlan az pedig a celofánra.
    Nagyon rendes volt az ügyfélszolgálatos.
  • j0nNyKa
    hát nézd, mi választja el őket az ingyen kódtól? az a kis vékony lófasz fólia? felvágják egy laza mozdulattal, kiszedik a papírt, visszarakják a dobozt..
  • Voltan
    A tescóban lenyúlják a kódot? Ez azért elég durva...
    Mondjuk soha nem vettem még tecsóban játékot.
  • Although
    Szurkolok. Elvileg egy 2 oldalas kis papír van benne azon van egy szokásos windoz szerű kód.
  • Demeterf
    Már a buszon ülök. Remélem sikerül elintézni. Tiszta ideg vagyok.
  • Agamemnon
    Próbálok az ukránoktól vásárolni, de folyton visszadob... és mindig nekiállhatok újra vásárolni, pedig kitöltök mindent, végig is megy, de olyan, mint ha bankkártya ellenőrzésénél valami gondja lenne, és utána visszalép a kosár tartalmához...
  • j0nNyKa
    ha van ilyen (nem mondom hogy nincs), akkor default kettessével venném a játékokat ezzel a módszerrel
  • asdasdas
    Ha blokkal együtt visszaviszi, és jófej ügyfélszolgálatost fog ki, akkor simán kicserélik neki. Én is jártam már hasonlóképp Tescoval, gond nélkül intézkedtek.
  • j0nNyKa
    igen az tipikus, visszamehetsz kapálózni, de pont le fogják szarni
    most ebből legjobb esetben is tanulni tudsz, hogy nem veszel ilyen szar helyeken játékot
  • asdasdas
    Hali,

Itt a vásárlás menetéről megtalálsz mindent, lényegében csak ukrán proxy kell, semmi más. :)
    Utoljára szerkesztette: asdasdas, 2014.11.22. 17:01:52
  • Demeterf
    Tescoban vettem és nincs semmi papír :-(
  • j0nNyKa
    rögtön belső oldal, néhány oldalas papír van beletűzve az előlap belső oldalába
    azon legalul szürke téglalapban
    ha nincs, kivették, átbasztak
  • Demeterf
    Sziasztok! Most bontom ki a dvd-t, de hol van a regisztrációs kód? Semmi papír... :-(
  • Although
    Azért azt nem mondanám ez single mmo sok jó ötlet van benne. Ha a harcrendszert nem butítják a béka segge alá akkor ez egy 10/10* lehetne :) Kicsit nehézkes az irányítás de szokható idő míg ráállsz most próbálok a harc közben teljesen taktikaira rászokni. Eddig össze-vissza két komolyabb harcom volt ahol az újraélesztés sem segített gondolom oda később kell visszamenni. Bár modolható lenne baromi jó harcrendszert lehetne ebből kihozni testre szabható karakterfejlesztéssel.