4680
-
#2552 Autohotkey. Előbb utóbb mindenre lesz előre írt script, de lehet kísérletezni is nyugodtan. -
Evoluti0N #2551 AMD kártyákhoz kijött a 14.11.2-es driver, amit a DAI-hoz meg a FC4-hez ajánlják. Link. -
#2550 Mit értesz béta driver patch alatt? -
#2549 Megoldottam tegnap. Felraktam a béta driver patchet, utána már nem vágott ki. Amúgy egész bejön a játék, tényleg MMO-s, kb mint SWTOR+TESO keverék. Egyébként abszolút igaz a mit Jedi írt. Barom nagyok a pályák és órákig lehet barangolni. Azt esetleg valaki nem tudja, hogy ha egy fadet bezárok akkor az idővel újra nyílhat vagy az csak egyszeri alkalommal jelenik meg egy adott helyen? -
#2548 Naná, sárkány, dragonling-ek, nagy bull, minden ki bírja nyírni a csapatot fél másodperc alatt. Igaz el lehet menekülni és ha szerencséd van kijutsz élve talán valamék kariddal és ha elég messze érsz feltámadnak és csatlakoznak a többiek is. -
#2547 Na en is teszteltem kb 5-6 oran keresztul.
Szamomra egyelore letehetetlen.Annyi kontent van benne hogy Hinterlands szerintem 1/4-et sem sikerult felfedezni, raadasul mar igy a 4. szinten belefutottam egy olyan ellenfelbe ami instant megolte a partyt ugyhogy probalok masfele kalandozni.
A grafikan nem valtoztattam, es az AC Unity utan igazi feludules a gepemnek.Fagyas egyszer sem volt, par grafikai glitch az ami nehol szembetuno volt (haz belsejeben novo fu, npck beragadnak neha).
Az iranyitassal nekem nincs gondom, tenyleg kicsit az SWTOR-ra emlekeztet.
Amit nagyon hianyolok az az attribute pontok user altali elosztasa, igy alig van ertelme barmilyen rpg-hez hasonlitani.Csak egy plusz statisztikai adat a karakterlapon amit oszinten az ember nem is nagyon figyel mert minden automatikusan van leosztva az elejen es szintlepeskor is.
A vilag szep es elo, az open-world sem tett rosszat a sorozatnak.
Dolgozni kell ma, de keso delutantol folytatodik a kaland.Alig varom! :)
-
#2546 nem tudjátok hogy lehet egér gombra állítani dolgokat? a keresés "V" tenném rá 4-es gombra nem engedi -
#2545 Uhh, de jó, kaptam kölcsön akkontot letöltésre (mivel a kulcsra 24 órát írtak max,), viszont, ha így van, lehet, ki is próbálom ma éjjel. Csak mégsem akartam úgy, hogy nem saját, sztori, karakter miatt se. -
#2544 a teljes képernyős ablak mód úgy néz ki, tényleg segít. -
#2543 Nem jön valaki multizni később? A pub reménytelen... -
#2542 tárolja, és synceli egyfeszt
szokásos helyen, C:\Users\xy\Documents\BioWare\Dragon Age Inquisition\Save -
#2541 Mentéseket gépen is tárolja, vagy kizárólag cloud alapján műkszik a mentés rendszer? -
#2540 egyébként csak hinterlands olyan owerwhelming hányás nagy valami, a többi terület egész normalizált méretű, és még változatosak is
de hinternek valóban neki kell ülni vagy 4-5x úgy jobban, hogy legyen türelmed végigcsinálni -
#2539 Há ugye a landmarkozás stb. az eleve olyan, mint mondjuk a Guild Wars 2-ben. Sztem. tök felesleges. Még a tábor foglalások hagyján. Kicsit olyan FarCry utánérzésem is volt, de elsősorban SWTOR. Túl nagy a terep. Szép és jó és változatos és szinte már igazi méretei vannak, de ezzel egyben meg is őrjíti az embert. Viszont a dungik jók, az effektek odabasznak, apró, de jó ötletek vannak benne, hogy pl. a veilfire kirajzolja a köveken a titkos rúnákat stb. -
Evoluti0N #2538 Tudtam én. Teljesen MMO fíling árad belőle. Amúgy összességben eddig bejön?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 22:51:16 -
#2537 kifejezetten cutscene-esek jelezték, hogy valahogy meg tudták mókolni, guglizz rá
azt hiszem, náluk a vc redist reinstall segített, vagy a config file-ban minden 1-re állítás, ha ilyen megoldásokba ütközöl, jó helyen jársz -
Evoluti0N #2536 Sajnos manapság ez a trend. -
#2535 Nekem nem fagyott ki 5 óra alatt sem. Pedig sli, meg állítgattam mindent, kiszálltam, beszálltam, alt tab-oztam, hátha megdeglik, de nemigazán. Szépen fut. Bug is kevés. Némi grafikai glitch az elején, aztán az sem. Van rá mód, hogy javítsa az ember (megnéztem), de nem volt kedvem most ezzel szórkozni.
Amúgy az én ízlésemnek itt már túl sokat kell kutyagolni, még lóval is, hiába a fast travel. És cseszettül el lehet tévedni, még ha fél másodpercenként nézzük a térképet akkor is (sőt úgy lehet csak igazán). Ráadásnak tényleg olyan, mint egy MMO rohadtul. Bár azoknál azért jobb itt a harc, meg a respawn megoldás. Nem állnak bambán az ellenfelek, hanem csatáznak egymással, mászkálnak stb.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.11.20. 22:51:15 -
#2534 relatív, a gyors az lett volna, ha letesztelik 0nál több számítógépen, és nem adják így ki :| -
#2533 No, ígéretemnek megfelelően kipróbáltam, DirectX error-ral dob ki véletlenszerűen, amik eddig a cutscene-ek alatt jelentkeztek.
Nem árt majd egy patch...
Állítólag bordered window-ra állítva stabilabb a játék. -
Evoluti0N #2532 Legalább sok embernek van ez a hiba. Ez azt jelenti, hogy remélhetőleg gyorsan javítják, mivel nem kevés esetről van szó.
De biztos nem túlmelegszik a kártyád?
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.20. 22:49:01 -
#2531 nem azért hogy mindenáron megpróbáljam nem tökhülyének nézni a másik usert, de tele van a net ilyen problémákkal, nem hinném, hogy mindenki teljesen balf*sz egy driver telepítéshez, vagy hogy épp most kezdett el túlmelegedni így télire mindenki számítógépe :) -
Pares #2530 Driver probléma vagy túlmelegedés talán? -
Evoluti0N #2529 Milyen kártya, driver? -
#2528 Most tolom. Gyönyörűen néz ki és atomstabil az fps. AC unity után igazi felüdülés. -
MrAndree #2527 Nekem egyszer nem fagyott eddig szóval ez is mindenkinek más úgy fest -
Evoluti0N #2526 Ne már. :( Meg nem tudom mondani, hogy mikor játszottam legutóbb olyan játékkal, ami kifagyogatott. -
#2525 ja amúgy szökővente vannak ilyen időszakai, amikor egyáltalán nem fagy, ezért furcsa, hogy egyébként meg elég sűrűn -
#2524 Most kezdem felbaszni az agyamat. Kb egy 40 percig semmi gond nem volt, most meg 2 percenként kivág a játék minden hibaüzenet nélkül :( Azért ha valamit azt biztos el lehetett mondani a bioware játékokról, hogy stabilan ment, legalábbis nálam. Ez meg dobálgat kifele. -
#2523 értem akkor csak grafikailag más.amúgy nem csak na:) -
#2522 csak a 360as verzióhoz tudom hasonlítani, annál ég és föld hogy mennyivel szebb, viszont ugye boxon stabil, itt fagyogat, szal 1-1
meg boxon nagyon nem akar sikerülni ez a létramászás dolog a társaknak, pcn igen
az irányítás mindkét helyen máshogy szar. boxon túl kevés gombra van téve túl sok funkció, pcn fordítva -
#2521 nem írtad le hogy a xbox-os verzióhoz képest mennyivel jobb a pc-s? csak grafika?és abban mennyivel jobb? -
pike011 #2520 Ps4en tolja valaki? Jol fut? Vannak akadasok, fps ingadozas? -
#2519 nem hinném hogy bármi ilyesmit csinál -
Hurkans #2518 Értem, csak emiatt féltem, másrészt, ha tényleg úgy működik ahogy akkor logikus, hogy ír-olvas nonstop ami pl egy ssd-nek nem nagyon tesz jót....
De köszönöm a választ erre voltam kíváncsi, ha valakinek van bármi tapasztalata szívesen fogadom akár privátba is! -
Pares #2517 http://www.denuvo.com/#page-4
"Does Denuvo Anti-Tamper affect my SSD or any other type of hard drives in any way?
No. As mentioned before, Denuvo Anti-Tamper does not constantly read or write any data to storage media."
Aztán kitudja... -
#2516 Egyáltalán nem igaz. A Denovou-t akarják lejáratni, mert nem sikerült megtörni. Vannak bizonyítékok, hogy kamu. Páran felraktak screenshotokat a háttértáruk eléréséről pár óra játék után. Nagy kamu az egész. Saját magad is meg tudod mérni ha nagyon akarod.
Itt van pl. egy mérés 2 óra játék után: http://s8.postimg.org/i0jf3l06d/screen.jpg
Laikus naív emberek meg ugye...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.20. 20:05:40 -
Pares #2515 "Glorious PC Master Race" Így-Így! -
Evoluti0N #2514 Ez egy nagy kérdőjel. Úgymond megbízható forrásból még nem érkezett róla hír. Egyesek elhiszik, mások szerint csak orosz crackerek hirdetik, hogy ha már nem tudják feltörni, akkor legalább rossz hírnevet keltsenek neki. Szóval nem tudni. -
Hurkans #2513 Sziasztok! Azt olvastam a neten, hogy az új Denuvo DRM miatt zabálja hdd/ssd-t a játék, valaki ezt meg tudná erősíteni/cáfolni?
Előre is köszönöm!
Itt írnak róla pl...