4680
banner
  • Pluskast
    Na ez a játék is egy fostaliga szar. Nem tudok tovább jutni mert az utolsó darab cucc amiből 5 kell nem tudom megszerezni mert az ötödik egy lootban van ami meg bebugzódott a föld alá és nem tudom kiszedni. Rohadt szemét köcsög BW köszi, hogy másfél órám ment a levesbe!
  • Pluskast
    Rendben, legközelebb így teszek! Köszi a segítséget!
  • j0nNyKa
    beraktam spoilerbe, ezentúl légyszi magadtól
    és ha jól emlékszem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lelianat kell kiszabadítanod előbb, utána tudsz tovább menni
  • Pluskast
    Valaki eljutott a redcliff kastélyba már?
    Amikor előre küldenek az időben és a kastély tömlöceiben mászkálsz. Kiaszabadítottam mind 2 társamat, de ahol 2 ajtó van és szembe egy kapu az nem jön le az istennek sem. Valaki járt már itt? Mit kell csinálni?? Megőrülök, hogy nem tudok tovább menni :((

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.23. 22:02:51
  • wedge31
    A lényeg, hogy a denuvo egyelöre bekavar a forditás megkezdésébe de a kinaiak szokás szerint talán megint kitaláltak valamit, folyt köv.
  • j0nNyKa
    én simán ctrl + f - dragon szóra megtaláltam a választ az első oldalon :)
    meg a kínai fordítást is, ami nagy wtf
  • Hegyirabló #2748
    Meddig? Csak mert mint tudjuk, a fórum kereső használhatatlan, és negyvenakárhányezer hozzászólás van.
  • wedge31
    Itt olvass vissza.
  • j0nNyKa
    btw mielőtt bárki nekiállna beszarni, hogy a főküldetés részek nehezek, nightmaren tolom, és mindig könnyebbek, mint bármilyen random barangolás bármilyen random területen, plusz 2 méterenként van poti újratöltés, úgyhogy no para
  • Although
    Oké :)))) Sorry.
    A kastélyos részénél nem tudsz kijönni, van némi láda utánpótlással de ha elfogyott akkor annyi. Itt már csak konzol parancs van. :) Tehát ha még nem voltál a Redcliffes részen és oda kerülsz jó ha bővíted a potion tárat előtte. És nagyon oszd be mikor veszel ki a ládából egyet mindenképp hagyj a boss ellen
    Tehát jelen esetben meghalt a főhős :) és szerintem abba is hagyom.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 21:23:06
  • Hegyirabló #2744
    Nem tudja valaki, hogy kik csinálják a magyarítást? Volt egy csapat, aki bevállalta, de nem lelem az oldalukat.
  • MerlinW
    Szóljál be nyugodtan, én elfroot-ra gondoltam...
  • j0nNyKa
    .. mellesleg van kertészkedés a játékban egy idő után :)
  • PiszkosFred
    ...es bonuszt sem kap potikra :)
  • wedge31
    Pedig aki a virágot nem szereti jó ember nem lehet...
  • Although
    Az a te szórakozásod nem az enyém. Nem jó ha mindig magadból indulsz ki :)
  • MerlinW
    Menjél virágot szedni.
  • Although
    Jó akkor legyen kiírom a nevét, Alexius nem egy nagy szám. De ha nulla potionod van igen. csalni nem akarok. Ez egy átgondolatlan rendszer. Nem kicsit.
    Jó lenne ha visszavennél az arcodból , mintha az első nap neked is sok lett volna.
    És persze kaptál az arcodba érte itt. Én hülye megint kimaradtam belőle. Legközelebb nem fordul elő, majd én is emlékeztetlek erre.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 20:59:23
  • j0nNyKa
    2 megoldás hallottam a kastélyos részre
    - sgn kell sírni
    - verni kell rá a makkot hogy hardon játszol, aztán nem kell tudni megcsinálni kulcs részeket a játékban
    más megoldásról nem tudni még

edit: egyébként egy dragon age-ben ilyet írni hogy "kastély főbossa"
    jajó, abból nyilván csak egy van
    .. félóránként
    Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.11.23. 20:51:44
  • PiszkosFred
    "runscript pc_immortal" csak hogy minel hamarabb szabadulj ettol a "szartol" :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.23. 20:46:15
  • pike011
    Nem megy az 1-2 het alatt ;)
    Tervbe van egyebkent, de a jatekkal most jatszom :D
    Az eddigi evekben elegge lekotott a munka, de lassan belekezdek.
  • Although
    Hát kastély főbossa előtt kifogytam a potionokból. Ilyenkor mi van ? :) Próbáltam egyet hát szopás így.
    Visszanézve nagyon nagyon sok évet életemben ennyire szart még nem láttam mit a Bio összehozott erre a játékra. Komolyan rosszul vagyok ettől a rendszertől.
  • j0nNyKa
    ráadásul a topic lakói sorbanállnak, hogy megakadályozzanak az angol tanulásban :D
  • pike011
    Jo nektek, hogy ti igy nyomjatok az angolt ;) en mindig nemetes voltam, erettsegiztem is belole, de mar semmi nem maradt meg belole. Angollal elvagyok, a konnyebb nyelvezetu jatekokat megertem, de ezzel mar bajban vagyok :( a hosszabb parbeszedeket mar nem igazan ertem... a lenyeget leszurom, de erdekelne a korites is. Kar, hogy magyarul nem jott ki, de ha mar megvettem megprobalom elvezni.
  • Demeterf
    Fél-1 percet tölt ssd-n. Mondjuk feltoltam ultrára. Beszélgetések/átvezető közben akadozik kicsit, de amikor mászkálok/harcolok fut rendben.
  • yesname #2729
    Ez igaz, csak azért mondom mert ha valaki számára a történetnek ekkora súlya van egy játékban és szinte csak arról beszél, miközben más azért lássuk be nem túl kiemelkedő, akkor regényekkel többet kap abból amit ennyire súlyoz.
  • j0nNyKa
    van olvasnivaló itt is bőven, pl ~2 napja a "Plants vs Corpses" című íráson röhögök :)
  • wedge31
    Hát igen, a játék kb mennyi is? 25-30%-ban harc megy azért nem mindegy mennyire sikerült jól az a rész is.
  • Evoluti0N
    Könyvben nincs interaktivitás.
  • yesname #2725
    Ha csak ez számít inkább olvasnod kéne. Ezerszer jobb történeteket és karaktereket kapsz... Jah és nem mellékesen kevesebb idődet viszi el. :)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.11.23. 18:04:57
  • Although
    Fokozom. elértem a a kastélyt. És igen a történet eddig **5!!!! Na ezért kellenek igazi írók egy rp játék készítéséhez. Nem fanyalogsz azon, hogy gagyi az egész. Nagy szó ez manapság, a standard nagyon alacsonyan van általában.
  • j0nNyKa
    amikor pl tölt 2 terület között, vagy amikor megnyitod a játékot, kell várnod?
    na, annyival.
  • Demeterf
    Ez jó hír. Mondjuk Hdd-re raktam. Ssd-n mennyivel lenne jobb?
  • j0nNyKa
    köszönöm, pont ilyesmit akartam
  • asdasdas
    http://forum.bioware.com/topic/520802-denuvo-is-not-frying-your-hard-drive/
  • Although
    Javítom magam. Taktikai nézetben csekkoltam a területet ahol kicsit nehézségbe ütköztem a lv5-s karival. szóval lv12-sek lakják. Ez mindent elmond. Mindez hardon :)
  • Although
    Erre van megoldás a neten keres rá Dragon age black screen bug. Edit nem ez a megoldás :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.23. 16:23:29
  • WhiteStar
    na hali!

most telepítettem a játékot, hát az első benyomásom az volt hogy majdnem áthajtogattam az egész pc-t a falon. ugyanis felbontás állítás után nem indult el, lefagyott a szerverhezkapcsolódós töltőképernyőnél :D
    de töröltem a dokumentumok mappában lévő options_profile filet és azóta a default high beállításokkal faszán megy. ha esetleg valakinek hasonló gondja lenne, gondoltam leírom hogy ne bújja feleslegesen a fórumokat megoldásért.
  • j0nNyKa
    mondjuk mindamellett hogy amit te írsz, az tűnik egyértelműen a helyesnek, van erről valami "hivatalos" forrásod? a mérésekről pl., azért megnézném, hogy ki állítja azt amit írsz, és milyen adatokkal
  • yesname #2715
    Kamu. Lejáratás akar lenni a Denuvo ellen. Jópáran megmérték és semmi sem igaz belőle. DA:I pl. 2 óra alatt 20 megabyte körül ír a vinyóra.