4680
-
#3034 egyszerűbb mint megnyomni a 4-es gombot (seeking missle vagy miafaszom, ami megkeresi az enemyt és agyonveri), majd rátehénkedni a Q gombra (attack gomb nálam) ? -
#3033 Az tényleg valami szuper technika lehet mert nekem tojik odamenni magától... -
#3032 Azért nem eszik olyan forrón a kását, nekem ma elég jól sikerült püfölni az ellent, és általában még oda is megy a hős a targethez. Még nem 100-as a technika (sajna nincs sok időm játszani), de ha megvan a target, akkor mind a két egérgombot használva oda is megy az ellenhez. -
#3031 abból is a szar fajta, összevissza targetinggel :d
mondjuk vannak kétkezes fegyverek, amik alapból aoe sebzésűek, azokkal még gondolkozni se kell, csak püfölni az attack gombot oszt majd lesz valami
tldr lófasz -
Evoluti0N #3030 Akkor közelharcosokkal ilyen hack and slash a harc? Szóval direkt oda kell menni az ellenhez, felé fordulni és kaszálni? -
#3029 óigaz, az íjász
mikor megkapja az elixireket, már fasza erős az is, de egyébként szvsz minden téren elmarad a mage-től bőven, ha másban nem, aoe cc-ben tutira -
#3028 Meg ijászra, a közelharcosok viszont minden téren szopó ágon vannak. -
#3027 ja a target lock az fura, kb mage only-ra lett csinálva ez a játék :) -
Andrews2007 #3026 Magyarítás lesz hozzá nem tudjátok? Mintha olvastam volna annó valahol, hogy elkezdik készíteni lassan.
Szerintetek egy HD 6870 OC 1 GB ASUS-al, 8 giga memóriával, AMD 6100 6 magos 3.3 ghz-es procival menne a játék mediumon 720p-1080p-ben?
Battlefield 3 jól ment de az még 'csak' Frosbite 2 volt. -
#3025 A képernyőt tedd teljes képernyős ablakra. -
#3024 Nem próbáltad még úgy ki, hogy csak a Tessalation, SSAO és MSAA hármast kapcsolod ki, a többi mehet high-on? Nekem úgy van és meg sem röccen GTX660ti-vel. (+ ugye a "cutsceneknél" a 30fps limit is ki van iktatva) -
#3023 Érdekes, hogy ezek szerint itt mindenki boldogan játszik, miközben én azon szerencsések táborát erősítem, akik kifizettek 12 ezret egy nem működő játékra? :(
Rommáfagyasztja a gépet, elszáll a videókártya (gtx660), semmit nem lehet tenni, mint patchre/driverre várni. EA support fórumon már lincshangulat van telejsen jogosan.
Amúgy mindent minimumra véve nem hal meg (csak cutscenek közben van egyébként a fagyás), de erre meg nem vagyok hajlandó, mert kb hibátlanul fut high/ultra beállításokkal.
Amennyit láttam belőle (hinterlnadsig elszenvedtem magam és ott kicsit bolyongtam) az nagyon tetszik, érzem, hogy nagyon-nagyon be fog szippantani.
Egy valamitől viszont már most frászt kapok: rouge karaktert indítottam, és ha jól vettem észre (vagy csak elképesztő béna lennék?) a target lock mintha egyáltalán nem működne. Hiába vagyok lockolva egy enemire össze vissza támadok mindenkit épp amere néz a karakter. Ez így mi? Főleg rouge-nál, ahol a flankolás mindennél fontosabb lenne.
Na mindegy, próbálok türelmesen várni, hogy végre énis elmerülhessek benne.. talán karácsonyra lesz is belőle valami
Utoljára szerkesztette: PTW, 2014.11.28. 20:58:37 -
#3022 Pont nemrég szaladtam bele a sárkányba, baromi jól néz ki :) -
#3021 Van bizony csak azt 10. szint alatt nem nagyon javaslom.Felfele nezz, eleg nagy, szarnyai vannak es tuzet okad.
Illetve van egy 12-es szintu rift is valahol ha jol emlekszem.Alacsony szinten beillik egy bossfightnak. -
#3020 hinterbe van két dungeon de ott nincs semmi, két demon volt, azt hitem van benne valami boss harc de semmi,vagy én nem figyeltem? -
#3019 Én most 13 óránál tartok, eddig két területen kolbászoltam, Hinterlands meg a sivatag ... az 1-2 órás bevezető után full elengedi a kezed a játék, és hirtelen nagyon könnyű elveszni Hinterlands-en, nem is igazán értem, hogy a bevezető lineáris része után miért egy ekkora hatalmas területre dobnak be rögtön, de biztos van benne ráció. Jelenleg olyan mennyiségű mellék küldim van, hogy nem tudom eldönteni, ezeket csökkentsem, vagy inkább menjek a főszálon. De lehet inkább az a baj, hogy ezek a mellék dolgok halálosan unalmasak, legalábbis most. Egyetlen értelmes dungeonos, bossos, jóféle sztoris nem volt még ... de remélem lesz, lassan át kéne menjek új területre. -
EFRM #3018 eddig 2 olyan moment volt, h majdnem bekonnyeztem -
#3017 A story egyértelmüen megint epic lett. -
Rannah #3016 Lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de én úgy érzem, hogy ha a sztorit, képi megvalósítást, karaktereket nézed, akkor simán megüti (legalábbis amit eddig láttam). Ami lefelé húzza, az a harcrendszer. Viszont ha úgysem állítanád a nehézséget normal fölé, akkor mindegy, elvagy vele, bár nem túl jó.
Az tény, hogy az elején jön a mélyvíz és azt sem tudod, hirtelen mit csinálj, de haladva egyre jobban bele lehet rázódni, és vannak benne jópofa újítások, és néhány kevésbé és jobban bosszantó dolog is.
Összességében jó kis játéknak tartom.
-
#3015 Azt nem, viszont kapsz egy végtelenített DA2-őt :D -
Madi92 #3014 Olvasgattam a hozzászólásokat. Jól szűrtem le, hogy nem üti meg a játék a DA:O szintet?
Úgy látom, míg a DA 2ben le voltak korlátozva a dolgok, itt meg pont az ellenkezője van és a sok minden között elveszik a lényeg? -
#3013 Lekenyereztem, o krealhatta a karaktert.
Az ilyesmit imadja, orakig szoszmotol vele es utana beken hagy :)
Ugyhogy most van egy olyan human magusom aki szembol a fiatal John Travoltat idezi, profilbol meg olyan mint akit teniszutovel vertek napokig.
Kar hogy igazan gonosz/elvetemult/szemetlada fejet nem nagyon lehet letrehozni vagy egyaltalan nem ugy nez ki a dialogusok kozben mint ahogyan a karakteralkotas kozben.
Most casual-on vegigrohanom azokat a helyszineket amiket eddig megcsinaltam a masikkal es a 13-14.szinten majd elkezdem megint komolyan venni.Sokaig le fog kotni ez a 'szar' jatek :D -
Evoluti0N #3012 Asszony mit szólt hozzá? :D -
#3011 Huu ha ilyen opcio van benne, akkor az nekem teljesen uj.Vagy nem tartok meg ott.
Es nem is fogok egy darabig mert ujrakezdtem masik karakterrel:) -
Rannah #3010 Pontosan ez a leírása:
"Mage Schematics
Many mages from all over Thedas have joined the Inquisition, hoping for some degree of order and protection. Reverse engineering their robes and staves will provide new, rare schematics. ".
Azért gondolom, hogy kellene lennie valamilyen gombnak, NPC-nek, akinél meg lehet ezt csinálni, hogy új schematic-ot kapjunk. De lehet, hogy arra gondol, amit Te írsz, csak akkor kicsit félrevezető a leírás (nekem legalábbis) -
#3009 Szetszedni?
Nem tudok ilyesmirol.Annyit tehetsz hogy leveszed a karakterrol es kiveszed belole a fejleszteseket amiket belerakhatsz masik pancelba(runakat nem lehet kivenni csak 'felulirni' masik runaval).
-
#3008 wariort igen kb annyi hogy kaptam receptet páncélt nem tudtam szétszedni sajnos erre én is kíváncsi vagyok -
#3007 secretre 4, hogy tudjál ajtókat nyitni, meg inquisitionon belül az inventory növelésre
aztán én az inquisitiont nyomtam tovább, a végén van ingyen skill pont a main karinak -
#3006 Én még egy pontot sem nyomtam el, olyan kevés van, nem tudtam eldönteni mire menjen :) -
#3005 Azt lehet már nem láttam :) azért köszi -
Rannah #3004 Próbálta valaki a Mage/Rogue/Warrior Schematics Inquisitor Perkeket? Hogyan lehet szétbontani a páncélokat? Van valami speciális hely, vagy ember, akinél meg lehet tenni? -
#3003 és akkor is megkapta válaszként, amit te is most leírtál magadnak -
#3002 Csak mert olvastam itt korábban, hogy valaki nem gyűjtögeti, mert semmi értelme és unalmas, és valóban, csak a második területen vagyok, de már hányok, hogy értelmes dolgot nem kell csinálni, de rakás shard van szétszórva és azt gyűjtögessem. -
#3001 válaszoltál magadnak -
#3000 Ezeket a pályákon szétszórt shardokat mégis érdemes gyűjtögetni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A sivatagban voltam egy helyen, ahol ajtókat lehetett vele nyitogatni és el is fogyott mind ami nálam volt.
-
#2999 Én eddig csak 1x multiztam, vmilyen elvenes helyszínen, lvl4-es lettem a pálya végére, a boss elég kemény volt, vmi wirhlwindes harcos ... nagyjából a bossik mezei hns volt a játék .... végül is ott is, csak akkor mindenki feküdt/kelt, eléggé káosz volt :)
Lag nem volt, de különösebben nem fogott meg ... majd legközelebb. -
#2998 Csak az első pár napban volt az, már egész tűrhető, ha pedig biztosra akarsz menni akkor magad hostolsz. Azok a bugok már zavaróbbak amikor úgy kezdesz, hogy a skillbar üres, vagy nem tudsz elmozdulni a kezdőhelyről. Ezen kívül fun a multi. -
#2997 Még mindig lagfest. :) -
#2996 Még mindig lagfest a multi, vagy már csináltak vele valamit? -
#2995 Csak a multiban lehet sprintelni ... sajna.