4680
banner
  • j0nNyKa
    amennyiben a főkaraktered nem egy ló, nem tud vágtázni
  • böröczk
    én vagyok hülye vagy én vagyok hülye, de nem tudok sprintelni, csak a lónál műkszik shift-tel a vágta. ?
  • Laza
    Most mit vársz azoktól? Linkelni is veszélyes őket, nemhogy nézni :D
  • Evoluti0N
    Nem néztem meg a tesztet, meg nem is olvastam el a másikat, mert úgyis meg fogom venni. Ugyanakkor vigyázzon az, aki úgy áll ahogy én, az-az még nem kezdett el játszani vele, mivel a hozzászólások alapján az Otherworldös videóteszt elég spoileres.
  • TBTPumpa
    Dragon Age Inquisition teszt - Gamepod

Dragon Age Inquisition élménybeszámoló - Otherworld (21 perces videóanyag!)
  • FNightWalker
    Helo

Hol tudom megszerezni játékonbelül ezt a csodálatos armort?

http://i184.photobucket.com/albums/x63/Captainhask/10641020_570311749747532_6803023404218407026_n_zps2822300b.jpg
  • Laza
    Igen, azt tudom, h ott lehet leadni, de ezen kívül szokott ott lenni még vmi? Mert pl van most nálam olyan nyaklánc, aminek van leírása is, de a cuccok többségéről semmi infó.

Az első részben pl voltak olyan tárgyak, amiket a társaimnak tudtam odaadni, hogy jobban kedveljenek. Ilyenek nincsenek? Vagy nem itt tartja?
  • j0nNyKa
    havenbe visszamenni? necces. :)
    nyomjad csak, a legtobb kerdesedre valaszt kapsz idovel
  • rage
    Köszi!

Inkább arra gondoltam, hogy majd nem lesz muszáj újra visszamenni Havenbe, hanem lesz az új helyeken is ilyen.
  • PiszkosFred
  • j0nNyKa
    en meg arra valaszoltam.
    es hat igy miert ne lenne war table, azzal iranyitod a jatek folyasat :)
  • rage
    A Valuables leadására gondoltam
    Más:
    War table lesz később máshol is?
  • j0nNyKa
    havenben tartasz? akkor ott
    de egyebkent mapon legends gomb, megmutatja melyik ikon mit jelol
  • rage
    Ez hol van, a Chantry-ban?
  • PiszkosFred
    Hat azota mar automatizaltam en is a dolgokat, de elsore atsiklottam a jelzeseken.
  • PiszkosFred
    Kapcsold ki az origin panel overlayes szarsagot, az sokat segit ilyen helyzetek elkeruleseben :)
  • j0nNyKa
    de, csak sokszor nem maradnak le elegge ahhoz, hogy a kovetkezo csataban reszt vegyenek, hanem csak rohangalnak mondjuk egy szikla szelen...
    letras reszeken meg totalis a kaosz, ott legjobb esetben is csigatempoban egyessevel felmasznak utanad, es amikor mondjuk te a main karival 2 letrat megmaszol, majd jon egy csata, akkor kb verheted is a quick loadot, es talalhatsz ki masik utvonalat..
    ja, barlangok detto ugyanez, jon egy barmilyen non-flat terep (amibol hat egy barlang igy... all), akkor ott ok szepen meg is allnak, es load game-ig, vagy kb a barlang vegeig nem fognak melled allni
  • Sir Quno Jedi
    Sell all, majd a buy back gomb és visszavásárolod ami kellhet (az alján van úgyis a listának). Ez így a leggyorsabb.
  • Sir Quno Jedi
    Van hogy semmire sem reagál látszólag (pl. beszéd opcióknál), de ilyenkor nyomok egy jobb gombot az egéren és megy tovább a bal kattintás máris. Van az úgy.
  • Evoluti0N
    Nincs meg itt a szokásos finta, ami mindegyik Bioware RPG-ben megvan? Azaz, hogy a társak melléd "teleportálnak", amikor nagyon lemaradnak? Ugyanis a beakadás, lemaradás mindig is jelen volt a játékaikban.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.27. 10:59:47
  • j0nNyKa
    ez egyebkent is kb percenkent hasznalt "ficsor", pl amikor fennakadnak a tarsak egy sziklan, vagy epp nem tudnak felmenni veled: mentesz, betoltesz, ott fognak toporogni melletted
    es ja, ezt a karaktervaltast is megoldja
    2014 AAA RPG en igy szeretlek
  • Különc
    Nekem is előfordult párszor, nem tudom mi okozza. Nekem is csak az orvosolja amit dartonite másolt be
  • drop
    köszi ez lesz akkor
  • dartonite
    Csak ezt talaltam:

"
    -I don't know if anyone else has encountered this, or if it's even a glitch in the first place, but there are times when the game won't let me switch to other members of my party. I have no idea why its doing this, but since I can't switch to that person I can't heal them, which is pretty annoying. Am I missing something?
    -Same thing happened to me. I ended up saving where I was, then just loading it back up. It worked fine after that, but my god is obnoxious. I also encountered a glitch that wouldn't let me select potions.
    "

Mentsd le, inditsd ujra a gepet/jatekot es toltsd vissza.
    Egyelore nem latok mas megoldasi javaslatot.Velem meg nem fordult elo.
  • Voltan
    Gyerekek, a patchről nincs valami hír? Ígértek valami komolyab javítást pár napja.
  • drop
    nem reagál semmire se f1, se egér semmi csak adott embert tudom irányítani
  • PiszkosFred
    Ezert is kell ovatosan banni a "sell all" (vagy ennek megfelelo) gombbal a valuables kategoriaban, mert nem csak a szemetet lehet eladni igy, de a research jellegu targyakat is, pedig az azokbol kikutathato bonuszok jol tudnak jonni. Az elejen, az elso par alkalommal eladtam minden szart onnan egy gombnyomassal, mert azt hittem ez a szokasos "junk/trash" kategoria (sot, a felesleges fegyverek/pancelokra is nyomta a "move to valuables" gombot, hogy ne egyesevel kelljen eladnom majd oket), aztan lattam, hogy van ott a sok szar kozott ertekes is, ahogy a kategoria neve is mutatta... :)
  • dartonite
    F1-F4?
  • Pluskast
    Igen. Azokat vidd el abba a terembe ahol a nagykövet csajszi szokott lenni. Ott van egy asztal ott tudod leadni ezeket a cuccokat. Amúgy ha rajta hagyod az egeredet a tárgyon leírja, hogy mire jó, szóval ki lehet silabizálni, hogy melyiket kell megtartani és melyiket kell eladni.
  • drop
    most napokba kezdte el nálam hogy nem tudok csapa tagok közt váltani se taktikai nézetbe elég idegesítő nem tudtok róla?
  • Laza
    Az inventory-ban a Valuables fülről csak az alján lévő arany színű ikonos (research) cuccokat nem szabad eladni?
  • BEAST #2963
    Na lepörgött a stáblista. A játék vége felé volt egy pár wtfmoment, akik játszották a korábbi részeket keresgélhetik majd az állukat. Viszont szerintem nagyon túlzásba vitték ezt a rengeteg mellékküldetést és operationt. Főleg a több tíz órás operationok viccesek. Az első pár térképet még teljesen kitakarítottam, főleg mert zavar ha látom, hogy lenne még mit csinálni, de erőt vettem magamon és a lényegre koncentráltam.

Összességében nem rossz játék. A gusztustalan konzolos és mmos elemeken túl nem volt különösebb problémám. A sztorit viszont imádom, rengeteg kérdésre kapjuk meg a választ a játék során... hogy aztán a végén újabbakkal távozzunk. :D

A végén a jól ismert mesélős lezárást kapjuk, amiben megismerhetjük a szövetségesekkel, szereplőkkel mi történt. Az én endingemből arra következtettem, hogy valószínűleg nagyon is számítanak az operationök/küldetések, mert az olyan elemek akikkel még foglalkoztam az elején jobb lezárást kaptak, mint akiket a végén már elhanyagoltam. Így egyfajta "a világ megmenekült, de nélkülem mindenki életképtelen" befejezést kaptam. :D
  • ratgab
    Majd kövi karakterként.
  • böröczk
    Redditen van egy request: Angelina Jolie féle Maleficientet csinálja meg valaki :P
  • Rannah
    Igazad van, itt jóval kevesebb a választási lehetőség, mint egy valódi szererepjátéknál. De ha nem vigyázol, még így is tudsz a legmacsóbb harcosból is "cry baby"-t csinálni :)
  • Myselor
    igen gondoltam,köszönöm :)
  • Különc
    Igen tudod, de egyszerre csak egy ember léphet be
  • Myselor
    egyébként kérdés.ha valakitől kölcsön kérem kapom az origin accountját amire megvette a játékot,tudom játszani ha letöltöm?
  • Sir Quno Jedi
    Az más, mert itt látom is a karakterem tps-ben és jobban csipázom az amazonokat, mint a gyíkokat. Evvan.
  • Evoluti0N
    Kunárival senki sincs? Berakták újításként, erre mindenki elf meg ember (én is elf leszek, de akkor is :D).