4680
banner
  • jarlaxxe
    Hagyd a vakert mert ehhez képest mégis mindid csöcsös amazonnal játszol és nem gyikkal...
  • Sir Quno Jedi
    Namost itt tök könnyű dolog van, mert elsőre megírt szerepek és válaszok vannak, te csak választhatsz kötülük, de a guideline megvan. Élőben nem tudsz mibe kapaszkodni, nincs kidolgozott párbeszéd előre... :D A színésszel ellentétben a szerepjátékos rögtönöz/improvizál mindég.

Ha meg nem fogllakozol a románcokkal (nem is bukkan fel nagyon, ha nem erőlteted te magad), akkor tök nyolc, hogy mi vagy, nem lesz különbség.
  • Rannah
    Szerintem az egyik legnehezebben felvehető szerep a másik nemé, ha jól is akarod játszani. Persze én is tudom valamilyen szinten, hogy x vagy y esetben mit tenne az ellenkező nem, de sokszor bebizonyosodott, hogy mégsem teljesen helyesek a feltételezéseim/tapasztalataim alapján hozott döntések, ha "zsigerből" kell előállni valamivel.
    Idegen lényeket, mocsári gyíkocskát azért egyszerűbb eljátszani, mert ott sosem lesz arról visszajelzésed, hogy tényleg jól beleélted magad a szerepbe.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, mi a nehéz ebben. Aki játszott eleget és komolyan már papíros szerepjátékot az egy mocsári gyíkocskát is ki kell tudjon játszani, vagy egy nemtelen androgén idegen lényt vagy bármit.
  • PiszkosFred
    Akkor gondold azt, hogy te vagy a rendezo, a jatek egy film/sorozat es a "csaj" - a fohos - a film/sorozat szereploje, akit folyamatosan iranyitasz, instrualsz a sajat forgatokonyved alapjan. :)
  • wedge31
    Ezzel én is igy vagyok a beleélés szempontjából jobb ez igy nekem, meg igazság szerint ha megfeszülnék se tudnék nöi fejjel gondolkozni...
  • MrAndree
    Én valamiért 90 százalékban női karaktert csinálok. :) Képet majd lövök este ha hazaértem, viszonylag elégedett vagyok vele :)
  • Rannah
    Köszönöm:)
    Bizony sokadik nekifutásra sikerült elfogadhatóra. Még véletlenül sem úgy néznek ki a karakterek ingame, mint amikor generálod. Sikerült már elég durvát is összehozni, pedig a generátorban jól nézett ki. Na akkor volt egy gyors restart

A következő karakter valószínűleg férfi lesz, de először muszáj "hazai" terepen mozognom :)

Ez pedig lemaradt az előző postból:
  • Különc
    Én is faszival tolom első végigjátszáskor, utána meg nővel
  • jarlaxxe
    Te vagy itt a ritka kivétel...
  • böröczk
    Én szerepjátékot nem tudnék ellenkező nemű karival játszani :D
    Witcher más nyilván, ott nincs más választás :D
  • wedge31
    Nem vagy egyedül én is male karival játszok.
  • ratgab
    Én is. Most egy heges arcú rövid hajú, szakállas ember a főhös nálam.
  • PiszkosFred
    Jaja, bar ffi karaktereknel annyira nem veszes, ott inkabb a borszin az, ami eleg komolyan valtozik, a fenyviszonyoknak es a kulonfele effekteknek hala. A jatek nagy reszeben, a generalas utan ugy "festek", mint aki repan es sutotokon el naprol napra...
  • dartonite
    Dehogy!
    Sosem tudnek noi karakterrel jatszani szal most valami nagyon kemeny, nagyon csunya, nagyon ijeszto himet kell krealnom :)
  • Különc
    Akarják Iron Bull D-jét
  • jarlaxxe
    Micsoda feminim banda,ezek szerint csak én játszok male karival...
  • silverchain
    Végre az első női arc a játékban, ami tetszik, gratula hozzá. :)
  • Palinko
    bal szeme mindig plasztikai műtét előtt áll, a doki már behúzta a vonalakat :D
  • Evoluti0N
    Még 1 hét, még 1 hét, még 1 hét... Ezt hajtogatom magamnak. :D Legrosszabb esetben. Legjobb esetben 6 nap. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 17:10:06
  • Rannah
    Olyan jó, hogy végül pozitív véleményeket is olvashatok a játékról. Már kezdtem azt hinni, hogy bennem van a hiba, hogy összességében tetszik és alig bírom letenni. A történet, a karakterek, a visszautalások az előző játékokra nagyon jól meg vannak csinálva, teljesen bele lehet veszni a világba. Perverz módon még az is tetszik, hogy "rámömlik" a content, a sok dolog, és azt sem tudom, mit kell csinálni. Valószínűleg a karakterem is így érezte, amikor először meglátta a térképet :). A képi megvalósítás nagyon sokat dob a hangulaton, néha még én is elcsodálkozom, mennyi kis dologra figyeltek (pl, miért olyan sápadt állandóan Cullen)
    Viszont a lootolás, a minimap, a gyógyulás, a konzolbarát menü és UI mind inkább negatív értékelést kapott nálam (PC, egér+bill használó vagyok). Megszokható, de nem praktikus.
    Igazság szerint engem a harcrendszer nem nagyon érdekel, ezért nem zavar túlzottan, milyen.
    Aki a történetért és hangulatért játszana vele, szerintem mindenképpen érdemes beruházni.

Karakterem (végre lehet normálisat csinálni :) ):

Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.11.26. 17:04:02
  • PiszkosFred
    Igen, rugo es warrior oda vissza tud valtani a specek kozott. Magus nem, ott csak egy spec van sajnos.
  • j0nNyKa
    van igen, mindkét bázison a blacksmith melletti "shop", ilyen falon függő zászlószerűség
  • böröczk
    Kérdés: ha dual wieldes rouge-ot választottam, később válthatok íjászra?
    Nem figyeltem , megmondom őszintén, most pedig nem vagyok játékban, van skill reset?
  • Evoluti0N
    Varázsló nem akarok lenni. Akkor leszek rugó íjász.
  • Különc
    Első és harmadik képen gáz, többin egész pofás

Én is váltani fogok rangedre, meleevel szopás nagyon, lesser terrorok 3 hitelnek, magek elteleportálnak, meh
  • MerlinW
    Itt az én lányom (váltottam mágusra, mert a közelharc irányítása borzalom ebben a részben):

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 16:23:43
  • böröczk
    Várjatok még vele, tuti lesz valami progi, mint anno DA-hoz, hogy lehessen játék közben változtatni a kinézetet.

Máshogy néz ki karakter generálóban, cutscene-nél, napsütésben, árnyékban, vicc :D
  • dartonite
    Igen most igy ma en is erre jutottam.De baszki 50 ora...
    Asszony megol ha bejelentem hogy bocs az elmult egy het csak teszt volt, most akkor elkezdek jatszani :D
  • PiszkosFred
    Abbol, majd a masseffect2facesbol lett a face of gaming adatbazis.
  • Bandras DaSilva #2924
    :)

Én azt gondoltam, hogy elég jó kis karit csináltam,de szegénykém a cutsceneken úgy néz ki mint egy bandzsa full gyps...tényleg. Én is azon gondolkodom, hogy csinálok egy új karit...annyira még nem is haladtam előre, hogy ez különösebb gondot okozzon.
  • Evoluti0N
    Jupijé! Ha más nem is előrehaladás az előző részekhez képest, akkor legalább az, hogy a subredditen levő képek alapján végre lehet szép női karikat csinálni modok nélkül is.

BTW ez volt anno ME 1-nél is. Volt egy topic (aztán több is) Bioware fórumon, ahol osztogatták az emberek a csúszkák állását, meg a karijuk kinézetét. Ott számokkal ábrázolták, hogy mennyivel kell jobbra mozdítani. A nulla volt a semennyit, az egy volt az egyet, satubbi.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 14:57:19
  • PiszkosFred
    Tuti, hogy viccbol csinalta aki ezt a "valamit" a vilagra hozta :)

redditen van egy topik, ahova gyujtenek a slider beallitasokat a juzerek, de hat nem egyszeru (marmint egyszeru, de roppant korulmenyek a korabbi kodos megoldas helyett) lefotozni mindent.
  • Különc
    Nem vagyok egy Lakatos Márk, de fura ízlésed van a színek vegyítésében grey face (no space)

Szerk: Syndrára hasonlít így (vagy hát Syndelre, rövid hajjal)

PiszkosFred: wow ez tök jó subreddit
    Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.11.26. 14:51:45
  • j0nNyKa
    e
  • böröczk
    :DD Hogy bír valaki ezzel a fejjel lejátszani 100+ órát?
    Én mindig egy órát legalább eltöltök a karakter generálással, és sosem vagyok elégedett.
    Anno volt konzol parancs az utólagos karaktermódosításra, ehhez még nem jött.
    De az új motor amúgy is baromi mod-ellenes sajnos :/

Ha már itt tartunk, mindenki megmutathatná a karakterét ^^
  • Különc
    Gyors kérdés: minden companionnak van personal küldetése, amit megcsinálhatsz neki, hogy megismerd, vagy ha van egy antipatikus társad, akivel a táborban se beszélsz akkor lényegében nem is látod soha, nem kell vele foglalkozni?
  • rage
    Én már örülnék, ha nem lennének sziklák, mert már unom a sziklák között keresgélni mindig a továbbjutáshoz vezető utat
    :-))
  • Laza
    Este átmentem a sivatagba (v vmi hasonló helyre), de az még unalmasabb, mint Hinterlands volt :) csak szaladgálok, ellenfelek sehol, csak néha 1-2 kutyaszerű, nagyjából csak gyűjtögetés az egész. Keresek majd egy másik helyet.
  • dartonite
    :DD