4680
-
#2954 Hagyd a vakert mert ehhez képest mégis mindid csöcsös amazonnal játszol és nem gyikkal... -
#2953 Namost itt tök könnyű dolog van, mert elsőre megírt szerepek és válaszok vannak, te csak választhatsz kötülük, de a guideline megvan. Élőben nem tudsz mibe kapaszkodni, nincs kidolgozott párbeszéd előre... :D A színésszel ellentétben a szerepjátékos rögtönöz/improvizál mindég.
Ha meg nem fogllakozol a románcokkal (nem is bukkan fel nagyon, ha nem erőlteted te magad), akkor tök nyolc, hogy mi vagy, nem lesz különbség. -
Rannah #2952 Szerintem az egyik legnehezebben felvehető szerep a másik nemé, ha jól is akarod játszani. Persze én is tudom valamilyen szinten, hogy x vagy y esetben mit tenne az ellenkező nem, de sokszor bebizonyosodott, hogy mégsem teljesen helyesek a feltételezéseim/tapasztalataim alapján hozott döntések, ha "zsigerből" kell előállni valamivel.
Idegen lényeket, mocsári gyíkocskát azért egyszerűbb eljátszani, mert ott sosem lesz arról visszajelzésed, hogy tényleg jól beleélted magad a szerepbe. -
#2951 Jah, mi a nehéz ebben. Aki játszott eleget és komolyan már papíros szerepjátékot az egy mocsári gyíkocskát is ki kell tudjon játszani, vagy egy nemtelen androgén idegen lényt vagy bármit. -
#2950 Akkor gondold azt, hogy te vagy a rendezo, a jatek egy film/sorozat es a "csaj" - a fohos - a film/sorozat szereploje, akit folyamatosan iranyitasz, instrualsz a sajat forgatokonyved alapjan. :) -
#2949 Ezzel én is igy vagyok a beleélés szempontjából jobb ez igy nekem, meg igazság szerint ha megfeszülnék se tudnék nöi fejjel gondolkozni... -
MrAndree #2948 Én valamiért 90 százalékban női karaktert csinálok. :) Képet majd lövök este ha hazaértem, viszonylag elégedett vagyok vele :) -
Rannah #2947 Köszönöm:)
Bizony sokadik nekifutásra sikerült elfogadhatóra. Még véletlenül sem úgy néznek ki a karakterek ingame, mint amikor generálod. Sikerült már elég durvát is összehozni, pedig a generátorban jól nézett ki. Na akkor volt egy gyors restart
A következő karakter valószínűleg férfi lesz, de először muszáj "hazai" terepen mozognom :)
Ez pedig lemaradt az előző postból:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2946 Én is faszival tolom első végigjátszáskor, utána meg nővel -
#2945 Te vagy itt a ritka kivétel... -
#2944 Én szerepjátékot nem tudnék ellenkező nemű karival játszani :D
Witcher más nyilván, ott nincs más választás :D -
#2943 Nem vagy egyedül én is male karival játszok. -
ratgab #2942 Én is. Most egy heges arcú rövid hajú, szakállas ember a főhös nálam. -
#2941 Jaja, bar ffi karaktereknel annyira nem veszes, ott inkabb a borszin az, ami eleg komolyan valtozik, a fenyviszonyoknak es a kulonfele effekteknek hala. A jatek nagy reszeben, a generalas utan ugy "festek", mint aki repan es sutotokon el naprol napra...
#2940 Dehogy!
Sosem tudnek noi karakterrel jatszani szal most valami nagyon kemeny, nagyon csunya, nagyon ijeszto himet kell krealnom :) -
#2939 Akarják Iron Bull D-jét -
#2938 Micsoda feminim banda,ezek szerint csak én játszok male karival... -
silverchain #2937 Végre az első női arc a játékban, ami tetszik, gratula hozzá. :) -
#2936 bal szeme mindig plasztikai műtét előtt áll, a doki már behúzta a vonalakat :D -
Evoluti0N #2935 Még 1 hét, még 1 hét, még 1 hét... Ezt hajtogatom magamnak. :D Legrosszabb esetben. Legjobb esetben 6 nap. :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 17:10:06 -
Rannah #2934 Olyan jó, hogy végül pozitív véleményeket is olvashatok a játékról. Már kezdtem azt hinni, hogy bennem van a hiba, hogy összességében tetszik és alig bírom letenni. A történet, a karakterek, a visszautalások az előző játékokra nagyon jól meg vannak csinálva, teljesen bele lehet veszni a világba. Perverz módon még az is tetszik, hogy "rámömlik" a content, a sok dolog, és azt sem tudom, mit kell csinálni. Valószínűleg a karakterem is így érezte, amikor először meglátta a térképet :). A képi megvalósítás nagyon sokat dob a hangulaton, néha még én is elcsodálkozom, mennyi kis dologra figyeltek (pl, miért olyan sápadt állandóan Cullen)
Viszont a lootolás, a minimap, a gyógyulás, a konzolbarát menü és UI mind inkább negatív értékelést kapott nálam (PC, egér+bill használó vagyok). Megszokható, de nem praktikus.
Igazság szerint engem a harcrendszer nem nagyon érdekel, ezért nem zavar túlzottan, milyen.
Aki a történetért és hangulatért játszana vele, szerintem mindenképpen érdemes beruházni.
Karakterem (végre lehet normálisat csinálni :) ):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Rannah, 2014.11.26. 17:04:02 -
#2933 Igen, rugo es warrior oda vissza tud valtani a specek kozott. Magus nem, ott csak egy spec van sajnos. -
#2932 van igen, mindkét bázison a blacksmith melletti "shop", ilyen falon függő zászlószerűség -
#2931 Kérdés: ha dual wieldes rouge-ot választottam, később válthatok íjászra?
Nem figyeltem , megmondom őszintén, most pedig nem vagyok játékban, van skill reset? -
Evoluti0N #2930 Varázsló nem akarok lenni. Akkor leszek rugó íjász. -
#2929 Első és harmadik képen gáz, többin egész pofás
Én is váltani fogok rangedre, meleevel szopás nagyon, lesser terrorok 3 hitelnek, magek elteleportálnak, meh -
#2928 Itt az én lányom (váltottam mágusra, mert a közelharc irányítása borzalom ebben a részben):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.26. 16:23:43 -
#2927 Várjatok még vele, tuti lesz valami progi, mint anno DA-hoz, hogy lehessen játék közben változtatni a kinézetet.
Máshogy néz ki karakter generálóban, cutscene-nél, napsütésben, árnyékban, vicc :D
#2926 Igen most igy ma en is erre jutottam.De baszki 50 ora...
Asszony megol ha bejelentem hogy bocs az elmult egy het csak teszt volt, most akkor elkezdek jatszani :D -
#2925 Abbol, majd a masseffect2facesbol lett a face of gaming adatbazis. -
Bandras DaSilva #2924 :)
Én azt gondoltam, hogy elég jó kis karit csináltam,de szegénykém a cutsceneken úgy néz ki mint egy bandzsa full gyps...tényleg. Én is azon gondolkodom, hogy csinálok egy új karit...annyira még nem is haladtam előre, hogy ez különösebb gondot okozzon. -
Evoluti0N #2923 Jupijé! Ha más nem is előrehaladás az előző részekhez képest, akkor legalább az, hogy a subredditen levő képek alapján végre lehet szép női karikat csinálni modok nélkül is.
BTW ez volt anno ME 1-nél is. Volt egy topic (aztán több is) Bioware fórumon, ahol osztogatták az emberek a csúszkák állását, meg a karijuk kinézetét. Ott számokkal ábrázolták, hogy mennyivel kell jobbra mozdítani. A nulla volt a semennyit, az egy volt az egyet, satubbi.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.26. 14:57:19 -
#2922 Tuti, hogy viccbol csinalta aki ezt a "valamit" a vilagra hozta :)
redditen van egy topik, ahova gyujtenek a slider beallitasokat a juzerek, de hat nem egyszeru (marmint egyszeru, de roppant korulmenyek a korabbi kodos megoldas helyett) lefotozni mindent. -
#2921 Nem vagyok egy Lakatos Márk, de fura ízlésed van a színek vegyítésében grey face (no space)
Szerk: Syndrára hasonlít így (vagy hát Syndelre, rövid hajjal)
PiszkosFred: wow ez tök jó subreddit
Utoljára szerkesztette: Különc, 2014.11.26. 14:51:45 -
#2920 e SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2919 :DD Hogy bír valaki ezzel a fejjel lejátszani 100+ órát?
Én mindig egy órát legalább eltöltök a karakter generálással, és sosem vagyok elégedett.
Anno volt konzol parancs az utólagos karaktermódosításra, ehhez még nem jött.
De az új motor amúgy is baromi mod-ellenes sajnos :/
Ha már itt tartunk, mindenki megmutathatná a karakterét ^^ -
#2918 Gyors kérdés: minden companionnak van personal küldetése, amit megcsinálhatsz neki, hogy megismerd, vagy ha van egy antipatikus társad, akivel a táborban se beszélsz akkor lényegében nem is látod soha, nem kell vele foglalkozni? -
#2917 Én már örülnék, ha nem lennének sziklák, mert már unom a sziklák között keresgélni mindig a továbbjutáshoz vezető utat
:-)) -
#2916 Este átmentem a sivatagba (v vmi hasonló helyre), de az még unalmasabb, mint Hinterlands volt :) csak szaladgálok, ellenfelek sehol, csak néha 1-2 kutyaszerű, nagyjából csak gyűjtögetés az egész. Keresek majd egy másik helyet. -
#2915 :DD