3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Hunor1
    kösz azt már játszottam, sajnos nem végig...
  • MerlinW
    AC2-vel kellene kezdened, ott indul Ezio története (nem mellesleg a legjobb rész).. utána Brotherhood, majd Revelations.
  • Hunor1
    OK, akkor ez után lejátszom a Brotherhoodot is majd! Most kerültem Cappadókiába át a történettel. Innen már nem lesz visszatérés Isztambulba?
    Illetve a történet/missziók ezen a helyszínen már kevesebb lesz?
  • ratgab
    *Mármint ha sikerült stalkereknek észrevétlenül hátbaszúrni, anélkül, hogy kiszúrnánk.
  • ratgab
    Multi szintjén Brotherhood sokkal jobb volt számomra.

Single-t tekintve mindkettő mellett van pro és kontra:

Brotherhood izgalmas volt sok szempontból (jó volt a sztori, saját guild, assassinok, rengeteg mellékküldetés, városfelújítás továbbfejlődése, Róma).

Revelations evvel szemben sztoriban kissé visszalépés (és mellékküldetések számában is, valamint izgalmasságban is... Viszont aki ezeket a bugyuta killing move-okat kitalálta azt jól fejberúgnám: átszúrja alulról a fejét és felemeli, feje fölött hátraszúr a karddal és fejbe találja.... Baromság. Eddig legalább reális kivégzések voltak, de ez a pár igen szar lett), de nagy lépés a guild felépítésében, városrészek elfoglalásában (végre immár el is veszthetjük őket), guilden belüli mesterképzés assassinoknak külön questtel, hookblade egészen új szintre viszi a játékot és a freeroam-ot, kibővített assassin képzési lehetőségek és persze bejárható Isztambul igen tetszetős (habár közelében sincs Rómának). Jah és persze a 2 ellenséges frakció adott egy külön ízt az egésznek (egymásnak ugrasztás), valamint egyik kedvenc újításom a Stalkerek jelenléte (Zseniális, már nagyon kellett, hogy valakik ránk is vadásszanak... Habár én instant halált állítottam volna be, ha megtalálnak).
  • Gibor
    Igazad van :) Bennem fel se merült ilyen kérdés hogy melyik a jobb. Engem a sztori érdekelt, ismét egy fergeteges folytatást kaptam aminek örülök, a multit kipróbáltam de nem az én világom.
  • MerlinW
    "viszont a játékfejlesztés mindig az újdonságról szól"

Hála istennek nem mindig szükséges. Ez egy sorozat, engem a tartalma érdekel. Felőlem lehet a következő 10 rész is AC2 szintjén, ha a világ, a karakterek és a sztori továbbra is ugyanúgy elvarázsol.

ACB, ACR felfogható az AC2 kiegészítőinek. Ha lesz nagy technikai újítás, az majd az AC3-ban talán. Mondjuk mint írtam, nekem nem hiányoznak.
  • CroftManor
    Úgyis mondhatnánk, nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
  • RatBaG #2726

szvsz a brotherhood mindenben jobb. grafikailag, külsőre nem volt nagy különbség az ac2-höz képest, de tartalmilag sokkal több kis plusz volt benne.
    a relevations ehhez képest legjobb esetben is csak hozza a szintet. viszont a játékfejlesztés mindig az újdonságról szól, szóval akár visszalépésnek is elkönyvelhetjük.
  • CroftManor
    Nekem a Brotherhood multija talán jobban bejött, mint az új.
    Ami a singlet illeti, inkább a Brotherhood a jobb. hangulatra nekem az jobban bejött.
  • Hunor1
    revelations- bocsi...:(
  • Hunor1
    ja, bocs elnéztem a számot, de mindegy is már túlhaladtam rajta.
    Nektek mi a véleményetek a Brotherhood jobb mint a Relevations?
  • Gary
    Ööö, abban a hozzászólásban mi volt a kérdés?
  • Hunor1
    #2715 -re valaki?? Köszi.
  • Gibor
    Warez probléma :)
  • Atomjoe
    Hellosztok!
    Feltettem az 1.02 -es javítást, azóta nem tudom folytatni a mentésemtől, újra akarja kezdeni.
  • CroftManor
    HozHun nemrég írta, hogy fölveheted őt. meg engem is, csak nekem annyi az eltérés a boxos meg az itteni nevem között hogy a CroftManor előtt van egy Shown is, tehát ShownCroftmanor.
    Bár privátban azt is megírtam, hogy bevan telve a barátlista, tehát 100/100, de azért még tehetsz egy próbát :)
  • ratgab
    Szia! Akkor ott a probléma gyökere, mivel én Pc-n játszom. Boxom meg sajnos még nincs.
  • Pudling
    Szia.ratgab még régebben bejelöltelek de még most se jelöltél vissza.Aki xbox-on AC Revelations-zik és felvehetem az irjon már.
    Live name:CappedCross18
  • Hunor1
    köszönöm. Igen ezt értettem is hogy ha enyém a város akkor onnan vevétel jön, de őszintén szólva nekem aprópénznek tőnik. Így is Isztambulban már annyi boltom van hogy ugyan még lehetne nyitnom de már unom őket felkeresni, mivel így is annyi pénzem van hogy nem tudom mire elkölteni. éppen most vettem meg az aja szúfiát 60 ezerért de már újra van 75 ezrem... a legjobb fegyók+upgradék kések meg lövedékek számának növelésére. Mondjuk nem célom hogy 100%-osan kijátszam a játékot, az is megfelel ha a jüldetést amúgy megcsinálom és akárhogyan végigviszem a történetet. egyébként már csak 1 dent kéne elfoglalni ahoz hogy full létszámban legyenek az embereim ( igaz ha elküldeném őket más városokba akkor megint vehetnék fel, de most már annyira ez nem izgat, maradok a stambuli küldiken. köszi a segítségeket!
  • ratgab
    Több assassinod is lehet (nem is árt ha van). Világtérkép igen fontos, ha 100 %-ra ki akarod játszani a játékot és minden felszerelést meg akarsz venni.

Minden egyes világtérképen elfoglalt város (fejlesztés után persze, ami sokba kerül) 20 percenként pénzt termel. Isztambullal kb 25-30000-et lehet keresni 20 percenként a maradék 25-30 bizony a többi városból jön.

Ha felfejlesztetted a városokat, akkor elhelyezhetsz benne saját assassinokat, ami azért fontos, mert a városban időnként küldetéseket kell csinálni, hogy fentartsd a rendet. HA nem foglalkozol velük, akkor a Templomosok megtámadják a várost, amikor is nem fog jönni onnan többet a bevétel!

Küldetéskre amúgy nincs hatással!
  • Hunor1
    nagyon köszönöm a segítségeteket! tudom nem ez a játék kardinális része csak bosszantott a tehetetlenségem.
    Ha nem haragudtok lenne még kérdésem:

Ugye csak 6 db assasin az akik a T betűre letámadják az őrjáratokat vagy őrségeket. / 3db nyílszerű piros jelecske/Van -e értelme még több assasint felvenni és kiképezni ha őket csak a világtérképen szereplő városokban akciózhatnak ? Illetve ezek a "szöveges" feladatok csak amolyan mini-játékok? Azon kívül hogy mondjuk Jeruzsálemet kontrolláljuk + küldetésekbe odaküldök assasinokat egyébb jelentősségük van-e? Ha a városba elhelyezünk 1 emberünket akkor mi van? Gondolom a játék menetére semmilyen hatással nem lesz.
  • ratgab
    E fölött elsiklottam, de a stratégiával nem értek egyet teljesen, túl van bonyelítva:

Első 3 védéskor fölösleges +1 barikádot felhúzni, mert a nyíl és simapuskások mindenkit bedarálnak (tüskeszórós egységet én egyszer sem használtam mégis minden egyes összecsapást nyertem). Már az elején érdemes telirakni az összes tetőt kapitányokkal hagy jöjjön a morál (első hullámot 3 nyílpuskással el lehet simán intézni!) Puskások, nyílpuskások nélkül nem jók, mert lassan töltenek, így az ellenséges gyors egységek könnyen eljutnak a barrikádig (egy ugye alapból a Den előtt van szerencsére!)

Pengések jól tudnak aratni nehezebb ellenfeleket is, szóval jó ötlet.
    Sima Barrikád a fegyverrel ellátott megszerzése után meg tök fölösleges (lángszórós jó gyalogság ellen, ostromgép ellen meg ágyús, mindkettőből bőven sok 2 db, de fullra fejlesztve (megfigyeltem, hogy az ágyús (ami a legerősebb) nem tudja 1 lövésből leszedni a barrikádot, hanem 2 kell neki. Ilyenkor a sérült barrikádot felfejlesztve újból tökéletes állapotba kerül (erre viszont tartalékolnunk kell morál-t... egyébként ha jól csináljuk mire támad az ostromgép akár 200 morál is összegyűlhet), szóval első támadása után érdemes fejleszteni.

2 fegyveres barrikád felesleges, mert egyik nem tud átlőni a másikon.
  • CroftManor
    Most vagy egy órát kerestem, mire megtaláltam HozHun tavalyi hozzászólását, olvasd el, hátha segít.[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1304115320&no=1405]#1405[/URL]
  • ratgab
    Ha jól emlékszem Q-betűre jön elő a menü vagy talán a TAB-ra.

Ez a módszer: Lerak minden tetőre 1-1 leader (ezután menüből, aminek az előhívógombját leírtam fentebb váltasz a következő egységre, amit le akarsz rakni), majd az általuk elfoglalt tetőrészekre leraksz assassin-okat (először csak számszeríjjászod lesz, de ahogy egyre többet védesz meg a Den-ek közül már puskás és egyéb assassin, illetve egyre jobb barrikájaid is lesznek).

Ha már van néhány embered (minél gyorsabban foglald el a leaderekkel a tetőket, a maradék pénzeden (igazából morálnak hívják, de akkor is pénz) vegyél annyi nyílpuskást, ahányat bírsz és rakd le őket lehetőleg minél távolabb a barikádodtól, hogy szépen megritkítsák az ellent.

Jönnek egymás után az ellenséges katonák a földszinten, akiket a puskásaid lőnek, de te is lőheted őket (kell is őket Ezioval is lőni, ez az egérrel történik, rájuk célzol és bal gomb). Elpusztult ellenekért kapsz még több morál-t (némelyik hullájára rá lehet kattintani kifosztva őt, ami plusz morált jelent), valamint minden egyes leader-ed folyamatosan generálja a morál-t.

Ahogy szaporodik a morálod, úgy lesz lehetőséged több védelmet elhelyezni (először még több nyílas, majd egyéb egységek, esetleg +1 barikád, de ez utóbbinak úgyis csak a végén az ostromgép megérkezésekor van jelentősége).

Azt is megfigyeltem, hogy minél több a morálod embereid annál hatékonyabbak.

Den Defense menete: Leaderek lerakása, majd alapvető védelem kialakítása után (erre csupán pár másodperced van, támadásig hátralévő, illetve az ellenséges egységek megérkezéséig hátralévő időt fent középen egy sáv mutatja... a rajta futó jelből megállapítható, hogy milyen típusú ellen jön).

Vannak sima katonák (semmi extra, hamar hallnak), páncélozottak (puskás assassin hatásos ellene), felderítők (baromi gyorsak és minden akadályon átmásznak, ami más katonákat simán megállít), puskás katonák (le tudják szedni a tetőn tartózkodó egységeidet szóval gyorsan iktasd ki őket), bombás egységek (barrikádokban tudnak igen komoly kárt okozni), Stalkerek (legrosszabb fajta: Tetőn kezdenek és szisztematikusan kinyírják az ottani assassinjaidat. Ellenük csak a Brawler nevezetű közelharcos assassin hasznos. Szerencsére ők csak kb. az 5. sikeres Den Defense után jönnek). Végül de nem utolsó sorban minden Defense utolsó hullámaként jön egy ostromgép (géppuskás tankszerű cucc: assassinok ellen veszélyes, lángszórós tank: Barrikádokat (barrikádok egyébként szóköz billentyűvel rájuk kattintva fejleszthetőek) seckó perc alatt szétkapja, ágyús tank: nagyon durva.

Ez utóbbiak ellen csak a koncentrált tűz és 100-as érték feletti morál segít (úgy vettem észre, hogy ilyenkor jobban sebeznek egységeink), valamint a t-betűvel előhívható ágyús támadás hatásos (általában ostromgépekre tartogatom az ágyút, mivel max csak 3-at lehet vele lőni, vagy egy nagy területre ható lövést lehet vele megereszteni!

Ami az elején alapból bejön menü az a kiválasztó menü, amiben kiválaszthatod, hogy milyen típusú assassinokat akarsz bevetni (3. Den DEf. után már annyi lesz, hogy nem alkalmazhatod mindet egyszerre... választani kell közülök!

Ezután kezdődik a tényleges ütközet, mikor is alapból Leader-t rakhatsz le (optimális módszert fent leírtam),majd be kell menni a csata menübe és ott átkattintani a lerakni kívánt egységre. Ennyi.

Ha van kérdés szólj (1 Den Defense-t se vesztettem még, pedig 20-at lejátszottam legalább!)
  • Hunor1
    látom már nem nagy az aktivitás , mindenki kijátszotta már a gémet, de mégis valaki segíthetne mert tegnap elbuktam a 2. den defensét is! Most már qrvára figyelni akartam arra hogy hogyan hozzam elő azt a menüt ami az elején bejön ugyan de amikor elindul a támadás már semelyik billel nem tudom . Az a problémám hogy a leadert ugyan le tudom rakni de utána a többit már egyszerűen nem. így egyedül állok a tetőn +a leader valahol. Nem látom hogy hogyan, melyik billel hozhatom elő azt hogy a többi emberemet is kirakjam a tetőre+ a barrikádokat. Pedig a tutorialban minden ment+megnéztem pár videót is. segítene valaki hogy hogyan álljak nekinéhány egyszerű pontban / esetleg az akciót indító bill nevét is leírhatná, bár mondom hogy én is próbálkoztam ezekkel /
    köszi.
  • Hunor1
    apropó den defense! végre a 3. foglalásom után engem is betámadtak. siettem a helyszínre de simán elbuktam! azt nem értettem hogy a tutorialban lehetett ugye vagy 15 embert a háztetőkre pakolni+1 főnököt+ barrikádot és elégnek tűnt az idő a felállításukra. na ez élesben sehogy nem jött elő !!! Biztosan elbasztam valamit mert ahogy elhelyeztem a kapitányt több egységet nem tudtam pakolni, barrikádot sem tudtam lepakolni. Ha csak 6-8 assasinom van akkor elvileg csak azokat lehetne a tetőkre rakni ugye? / legalább is ez tűnne reálisnak/
  • RatBaG #2707
    nos, tegnap végre én is kiveséztem a single-t. nagy elemzésbe nem mennék bele, úgyis kb mindenki túl van már rajta.
    ami nekem a legnagyobb csalódás volt, az a helyszín. szerintem az összes rész közül ez a legunalmasabb város. szinte nincs egyetlen jellegzetes része sem (egyedül a tengerszoros tetszett, látványra), mindenhol csak a sablonházak, és ráadásul most még elhagyni sem lehet a várost.
    meg egy apró bosszúság, hogy ha egyszer lockoltad a dent, onnantól sehogy sincs lehetőséged den defenset tolni :(((
    a story meg levezetésnek elmegy, tényleg kifáradt, jöhetne a harmadik rész!
  • CroftManor
    Mondjuk így érdekes lehet vele játszani, hogy az előző 3 rész eseményeit nem ismered :D
  • Hunor1
    köszönöm a választ. Igen közben szép lassan rájövögetek a dolgokra. van már 2 korongom, 6 assasinom + nyílpuskám és sok boltom...szép az élet..! :D Nagyon hangulatos fasza játék. Valóban nem vagyok egy tapasztalt AC-s, mert inkább Total War stratégiákat szeretem.
  • Gary
    Maradjunk annyiban, hogy nem noob vagy, csak kezdő az AC "világában".
    Semmi bántó szándék nem volt, de majd menet közben válik érthetővé amit írtam.

Igen, den-t úgy kell elfoglalni, hogy kiiktatod a vezért, majd megmászod a tornyot és fölgyújtod.
    A T-betű két funkciós, csak lenyomva jönnek a tanoncok és nekiugranak az ellenségnek. Ha az éppen világos körvonalú emberen nyomsz egy F-et, akkor az (többnyire) ki lesz jelölve elsődleges célpontnak. Persze a körülötte lévő többi őr is be fog kapcsolódni a bunyóba.
    Ha a hosszan nyomod le a T-t, akkor nyílzáport küldenek a tanoncok a célpont(ok)ra. Persze, ehhez az kell, hogy több tanoncod legyen (ha az életerő alatt, mind a 3 piros sáv tele van).

Egy magyar AC oldal: http://assassinscreed.ogi.hu/

Ha egy küldetés nem megy, a Youtube-on biztos megtalálod róla a 100%-os szinkronizációs videót.
  • Hoz_Hun
    Persze szerintem simán felvehetsz bennünket. Én HozHun néven vagyok fen. Csak kissé ritkán játszom ACR az utóbbi időben.
  • CroftManor
    Sztem nálad nem patch probléma van, hanem az hogy nem eredeti a játékod...
    Mert azok panaszkodtak december körül, hogy a Desmondos részek kifagynak nekik...
  • CroftManor
    Ez egy PC gameplay xbox kontrolerrel, ott van a kis hangszóró jel a bal sarokban. Szal Galata night csak PCn van :/
  • Hunor1
    Köszönöm a választ. Bocs a "zaklatásért" .... igen vannak olyan noob játékosok akik még nem ismerik ki magukat a játék összes elemében , vagy a rörténelmi szál nem minden elemét értik a hiányos angol tudásuk miatt.
    de ha tud valaki olyan magyar nyelvű oldalt ahol sok infó van akkor jö lenne ha megadnátok. rájöttem aztán én is hogy folytatódik a szál Desmondként. Pl. most éppen azért jöttem ide hogy utána nézzek hogyan is kellene elfoglalni egy templar dent. elég annyi hogy felfedezem a fönököt és kinyírom? Ja ilyenkor nyomok egy T-betüt akkor az assasin az őrséget támadja vagy magát a főnököt?
  • Gary
    Ez az első AC játékod? Párszor ír azért ír levelet a "csajszinak", aki történetesen a húga. Abból a lyukas korongból ötöt kell megszerezned, sz'al türelem. Egyébként, a várostérképeden már nincs fölvehető küldetés?
    Igen, ez a rész IS olyan, ahol "ide oda ugrál a szereplők között".
  • Hunor1
    A desmond küldetéseknek ott van vége mikor levelet ír a csajszinak?( mert akkor nagyon rövid. megszereztem a "kulcsot" vagyis egy lyukas korongot) Vagy olyan a történet hogy ide oda ugrál a szereplők között?
  • Pudling
    Üdv mindenkinek!

Nem rég kezdtem el xbox 360on az Assassin's Creed Revelations multijával játszani és játszó társakat keresek.Aki xboxoon játszik az irjon már.Még nincs headsetem de nem sokára lesz.:D CroftManor felvehetlek majd holnap boxon a barátaim közé?
  • SovereignXY
    Üdv emberek!

A játék magának szépen feltette 1.02 patch. A desmond journey-k nem mennek. Elindítom kifagy. Lentebb arról volt szó 1.01 patch javítja.

Szedjem le rakjam fel újra és patcheljem manuálisan 1.01re vagy van esetleg vmi más megoldás is hogy menjen? Mert elviekben ugye az 1.02ben benne kéne lennie az 1.01 javításainak is.

Nem tettem fel semmilyen patchet szóval alapból erre auto patchelte.
  • Gary
    Én melóban (trükközve és legrosszabb minőségben lehet videókat nézni), X és B gombokat látok kijelezni. Vagy ez a PC-hez kötött kontroller miatt lehet? Akkor stornó az utolsó mondatom :Ð