Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
Valaki elmagyarázná hogy az assassinokat hogy kell den ekbe rakni?
G
Itt 24-ét írnak az új DLC megjelenésére:
Konzolcenter

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
Regi bh s karikat nem rakjak be?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Tudtommal január 18.án jön a következõ multis DLC, Beleteszik a maradék BHs old mapokat, de boxon az 800 pont lesz, ami 3000 Ft...úgyhogy sztem kihagyom. <#rolleyes>

Nothing is True, Everything is Permitted

<#rinya> ,de kösz az infót!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
Meg psn en

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Szerintem PC--n nincsenek multis acsik, csak Live-on.

[merlinw.org]

Háát, PC-n valahogy nem akar összejönni ez a DLC-s multis öcsi. Egyébként, az alap multis öcsiket sem találom. 😞

Hát én mindig akkor próbálok belépni mikor éppen nem üzemel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Én majdnem minden nap játszom megjelenés óta és a múlt hét szombati volt a második alkalom, hogy offline volt. Mai a harmadik..

[merlinw.org]

Kongy
Karbantartás van, fórummal is vacakolnak.

Mostanában kritikán aluli az uplay! Elmúlt 3 hétben szinte csak offline módban lehet szinte játszani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Engem sem enged be, biztos megint tökölnek a szerverekkel, mint múlt hét szombaton...

[merlinw.org]

Üdv mindenki! Mostanában találkozott valaki olyannal, hogy a uplay nem engedi bejelentkezni? Most változtattam meg a jelszavam biztonság kedvéért, de így se akar csatlakozni.

kösz😄
Hát én úgy csináltam, hogy...
...a "külföldi" küldetéseknél, a város nevére állva, a CTRL megnyomására elõjön az a menü, ahol át lehet küldeni oda a kívánt assassint. Amikor templar irányítás alatt van a város még nem próbáltam ezt, csak amikor már elfoglaltam.
Úgy rémlik, hogy alapból 2 Den van a városban, ehhez tudsz még (pénzért) 3-at építeni vagy a meglévõt bõvíteni? Sajnos az egyik (akit legelõször küldesz át) nem tud részt venni az ottani küldetésekben.

A városhoz tartozó küldetések kiválasztása után, szintén a CTRL megnyomása aktiválja a helyi erõk mozgósításának menüjét.
Az áttelepítettek üres helyre visszahívhatók, illetve, tetszõlegesen csereberélhetõek a konstantinápolyi bázison lévõkkel.

de el lehet õket küldeni külfödre elvileg, azt viszont senki nem írta még le, hogy hogyan?
Én emiatt még vártam az utolsó Master Assassin-nal és az volt az érdekessége - talán a negyedik - den defense-nek, hogy ostromgép nem jött, viszont egy csomó Stalker mászott a tetõkre és irtotta a kihelyezett assassin-állományt...
Na meg érdekelt is, hogy milyen újdonságot kaptam az elõzõ sikeres védés után.

CroftManor
Nekem csak a den defens-es acsik maradtak, de mivel mindegyik den élén van egy master assassin, nincs több minijáték. Majd valamikor új játékot kezdek és akkor megcsinálom. Ha valakit érdekel a 4 multis DLC acsi végigjátszása: DLC achievements guide

Én is csak úgy, mert örülök:

100% a single, 1 öcsi kell még az Armchair Gen., de az csak idõ kérdése + a multis Ancestors DLC 4 öcsije. Bár, azt nem jelzi a játék...

MerlinW
Csak úgy...😊

[merlinw.org]

Van egy aki 12 es szintû.
snowkid16
Nem tudtam megnézni, mert tegnap este meghalt a UPlay. Az a baj, hogy a routerem egy régi szar, TOPCOM...szóval fogalmam sincs, hogy lehet ezen a routeren portot nyitni.

@midian
A Denek élére akkor tudsz assasint helyezni, ha egy assasinod 10-es szintû.

Szaisztok
A Den ek be hogy kell berakni az assassint?
üdv G
Kongy
Neked bevált?

snowkid16
Köszi😊

Ennyi nagyjából.

Kongy
nekem amennyit láttam belõle ugyanaz mint a BH multi, csak más helyszínekkel, és karakterekkel, meg néhány új perkkel.

Én ezt a multit rekordidõ alatt meguntam, már nem is érdekel.

Renjike
nekem igen probálgatok brotherhoodozni néha de nem akar múkodni 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Kongy
Ez is megtörtént már, és még mindig nem tudok játszani... szóval részemrõl ennyi. :/

MerlinW
Ubi Support írja:

If it is not possible to shut-down your firewall, you will need to configure your router or firewall to allow the following network ports for the best possible connection.

ACR Ports:
UDP: 21200, 7959, 3074

Uplay Launcher:
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200

Achievements
UDP & TCP: 14001

[merlinw.org]

MerlinW
Skacok, UPlay még mindig halott?

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem MS Security Essential + Windows Firewall + Cisco Router van (amiben egyébként alapból ki van kapcsolva az UPnP) és semmi gondom (zöld NAT).

Kapcsoljátok ki próbaképpen a vírusírtót/tûzfalat, router esetében tegyétek magatokat DMZ-be, zárjatok be minden hálózatot használó alkalmazást és nézzétek meg melyik okozza a problémát.

[merlinw.org]

Kongy
alapból aktív az upnp, szóval kötve hiszem, hogy az lenne a gond. Engem sem enged multizni, eddig egyszer tudtam játszani, és már megvettem vagy 2 hete : /

snowkid16
inaktív upnp-vel lesz a gondom :S Tudsz valami leírást küldeni arról, hogy hogy aktiváljam?

én is most gondoltam h multizok egy kicsit, de nincs nekem se :s
Renjike
nektek megy a uplay? :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Tûzfal, router, inaktív upnp

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

snowkid16
Srácok, miért írja multiplayernél, hogy stric nat? Nem tudok játszani multiban, ezért így bosszantó :S Az Assassin's creed brotherhoodnál semmi ilyen problémám nem volt :\

CroftManor

hát, most harakszom a játékra. megtaláltam a mester assassinom (aki órázik) küldetésre készen. de a vicc az hogy persze hogy nem találtam, mivel ugyanúgy jelzi az õ küldetését mint amikor egy assassint éppen most veszel föl mester rangra. egyébként sejtettem hogy a küldetésre készen áll és ezért nem elérhetõ, csak akkor jelezte volna egy másik ejllel hogy ide gyere itt a küldi.
DarkJedi
Elég, ha a körözöttségedet alacsonyan tartod, mert csak akkor támadnak meg. Bal felül a négyzeten ne hagyd, hogy teljesen piros legyen. Heraldok lefizetésével, meg szemtanuk megölésével tudod ezt elérni.

dehogynem tudnak, nekem 2 is lesérült és várni kellett fél-1 órát, mire újra tudtam õket használni
JethroHUN
Akkor passz, nem tudom.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

most megint elérhetetlen, de már nincs fõküldetés, mert kipörgettem a gamet.
JethroHUN
Nem tudnak megsérülni, csak meghalni. Az elsõ tanonccal, ez van. Csak kv a 4-5 sequenceban tudod folytatni, és akkor lesz master assa is. Addig elérhetetlen. Kicsit hosszúra nyújtott tutorial. Fõküldetés (!) jeles is hozzá fog vezetni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

na most elkezdtem kiképezni egy másikat, és most már használható. (???)
mért akkor is órajel szokott lenni nála?

de amúgy nem hiszem. olyan mintha beragadt volna. egyszerûen semmit nem nelhet vele kezdeni