Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratgab: Köszi, megnézem.
Nothing is True, Everything is Permitted
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Velem is vannak ilyen próblémák. Most venném meg a drága épületeket és nincs rá pénzem.A bank meg olyan keveset termel hogy kinyalhatja.Nem tudom mivel szerezhetnék pénzt.
Pervert Alien ;)
Elvileg 20 percenként kéne hogy termelõdjön a bankban a pénz, na most ez nem mindig jön össze. Van hogy már egy órája rohangálok, mert nincs mit csinálni, de csak nem akar jönni az a pénz XD
Megvettem a maradék könyveket is Cappadociában, most márcsak a Landmarks-ok maradtak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ha összeszedted a 10 lapot, akkor a hagia sophia belsejében megszerezheted az ishak pasha armort
a bónusz "videót" meg akkor adja be, ha megvetted az összes könyvet (konstantinápoly+kappadókia) és bemész az assassin fõhadiszállásra. ezt érdemes a játék vége elõtt megcsinálni - ami mondjuk lehetetlenség -, mert utána már nem lesz olyan poénos 😊
Összeszedtem a 10 Ishak Pasha lapot.Állítólag ad egy bónusz videót a játék. De mikor tudom megnézni? Nem játszotta még le a videót.
Vagy rosszul tudom?
100 %-os szinkronicáció a Brotherhoodtól kezdve már küldetésenként is egyedi követelményeket kíván (Öld meg a célpontot hidden blade-l, vagy úgy, hogy ne vegyenek észre, stb.). Valószínûleg ez utóbbin alapul a félreértésetek.
Én jónak tartom a küldetésenkénti egyéni feladatokat, amik szükségesek a küldetésenkénti 100 %-os szinkronhoz. Sokszor ezek olyan nehezek, hogy igazi kihívást nyújtanak. Nem nagy kaland minden feladatot rambózva, berohanva, lekaszabolva megoldani... Elvégre Profi bérgyilkost alakítunk, akik általában nem így dolgoznak, hanem csendben és halkan, legfõképp észrevétlenül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2 tudok angolul
3 nem csak végigrohanok a pályákon
4 ha tudnád értelmezni amit irtam akkor rájönnél hogy ugyan azt irtam amit te
Egy dolog, hogy beletették a BH-ba ezt a pluszt. De ha nem csak végigrohantál a játékokon, és tudsz angolul akkor egy kicsit tovább is tudsz gondolkozni annál, hogy a küldetéseket 100-ra kell megcsinálni és nem kötözködsz.
Már az AC2-ben mondja Rebecca, hogy "In order to achieve full synchronization with Ezio you must ......" És itt elmondja, hogy még a plusz a DLC-s helyekre is el kell látogatnom templair lair stb.
A 100% sync azt jelenti, hogy 100%-ra kitolod a játékot, ha Brotherhood ha sima AC2, ha Revelations tök mind1. Ugyanis 100% szinkronban lenni Ezio-val azt jelenti, hogy mindent úgy csinálsz ahogy õ, tehát elmész az összes helyre ahol õ volt. Ez nem csak 100% végigjátszás ha nem 100% sync, mint ahogyan Rebecca ezt el is mondja az AC2-ben ami még nem a Brotherhood. Szó szerint azt mondja amit én.
PS3-al játszom a játékot, eredeti a game, mégsem tudok multizni vele, mert nem tudom a uplay passportomat aktiválni, mert nem elérhetõ ez a szolgáltatás az én régiómban. Valahogy nem lehetne megkerülni ezt a dolgot, vagy tud valaki bármilyen megoldást? Volt egy 3 napos free multis opció, amivel 3 napig nem is volt probléma, simán ment a multi. Próbáltam pc-n aktiválni a uplay-t, de azt írta, hogy csak a PS-en tudom aktiválni. 😞
Az AC1-ben meg meg kell csinálni szintén mindent és nem 2 nyom után már menni megölni a célpontot.
Továbbá emlékezetem szerint 30 Animus Data Fragment után vált elérhetõ az összes Desmond's Journey pálya.
Minimum gépigény megvan a játékhoz? Más játéknál volt már ilyen problémád?
Esetleg lehetne játszogatni a beállításokkal, hátha valamelyikre allergiás a konfigod (ez eléggé valószínûtlen). Esetleg CC Cleanerrel egy registry (rendszerleíró adatbázis) takarítást is el lehetne végezni.
Mindig ugyanott fagy ki, vagy teljesen kiszámíthatatlan a kifagyás? Játék közben érdemes lehet a videókártya hõmérsékletét figyelni, lehet túlmelegedés is. Ilyenkor asztalra dob ki, vagy kék képernyõvel fagy ki és újraindul?
Desmondról szerzett infók is igen érdekesek voltak számomra és tanulságosak (tipikus a gyerek soha nem hisz a szülõnek, aztán rájön, hogy igaza volt).
Ezio sztorijának lezárása egy picit fura volt viszont (habár õ már tényleg kiöregedett ez a harci mozgásából is látszott (ezért is kellenek neki már a bombák), sok esetben hagyja lecsúszni a kardról az áldozatot elõzõ rész fürge megoldásaival szemben... Így nekem még az 5 egymás utáni folyamatos ölés is problémás volt vele, legalábbis karddal), de az elveszett civilizációról is kiderülnek dolgok, habár nem minden esetben totál egyértelmû válaszokat kapunk. Na de nagyon elkalandoztam az achivadászattól! Lényeg az, hogy én egyáltalán nem éreztem gyengébb résznek Revelations-t. Kicsit több mellékküldi azért nem ártott volna!
mértem: 26 perc... hol a SKIP??? miért nincs??? <#conf>#conf> <#violent>#violent>
tegnap nekem se volt jó, néztem uplay fórumokat, többen írták hogy világszerte nem tudnak játszani, nem csak ac-vel, valószínû h szerver probléma, ma már jó <#vigyor2>#vigyor2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az van hogy felraktam az új drivert a videó karihoz de nem jó a probléma megmaradt és direktx et is frissítettem. Win7 van 64 bitben sp1 el mi lehet a baj?
Állandóan azt írja ki, hogy a serverek jelenleg nem elérhetõek próbáljam meg késõbb. Másnak se jó, vagy nálam van gebasz?
"Just delete systemdetection.dll from game directory"
Megoldotta. Gyönyörûen fut a játék, minden rendben. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
azt vettem észre hogy a Mehmet tõre mérgezõ, megsuhintom az ellenfelet és elkezd kóvályogni meg szokásos 'tünetek' XD
Valaki tudna abban segíteni hogy ezt a hiba üzenetet kapom meg és a játék kifagy.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACRSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4eca2ca5
Hiba – modul neve: nvd3dum.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.12.8562
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4e992849
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 005a3fff
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
valami driver vagy egyéb bibi lesz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt csináltam:
Alap játék felrak DVD5, crack nélkül
1.1 patch felrak
crack-elem
Beírom a jelszót és play
Fekete képernyõ és nem csinál semmit.
Ha pedig 98-as kompatibilitással indítom akkor megy viszont a hang akad mint az állat.
Tudom nem az a topic de hátha itt hamarabb lesz válasz.
Meg sem merem venni így a játékot, mert nem tudom mi is a gondja.
A Desmondos részek amolyan bepillantások a múltjába😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Szóval VAN eredménye a Desmondos részeknek is!!!! Állítólag....
Tovább olvastam: Alapból 50 %-ról indul a kontrollod, mely 10 %-al nõ az elhelyezett assassinok számával (manage assassin opcióval lehet) és max 5-t lehet elhelyezni (create assassin den opcióval lehet 1-1 plusz slot-ot kreálni). Másik elõnye az elhelyezésüknek, hogy õket is meg lehet bízni a városban missziók teljesítésével (idõvel növekszik a templomosok jelenléte, így gyakorlatilag idõnként küldetésekkel kell fenntartani az Assassin kontrol-t.), így nem kell Isztambuli kollégákat elküldeni ezekre a küldetésekre.