3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#2573 Srácok, miért írja multiplayernél, hogy stric nat? Nem tudok játszani multiban, ezért így bosszantó :S Az Assassin's creed brotherhoodnál semmi ilyen problémám nem volt :\ -
#2572 -
Geri98 #2571 hát, most harakszom a játékra. megtaláltam a mester assassinom (aki órázik) küldetésre készen. de a vicc az hogy persze hogy nem találtam, mivel ugyanúgy jelzi az ő küldetését mint amikor egy assassint éppen most veszel föl mester rangra. egyébként sejtettem hogy a küldetésre készen áll és ezért nem elérhető, csak akkor jelezte volna egy másik ejllel hogy ide gyere itt a küldi. -
#2570 Elég, ha a körözöttségedet alacsonyan tartod, mert csak akkor támadnak meg. Bal felül a négyzeten ne hagyd, hogy teljesen piros legyen. Heraldok lefizetésével, meg szemtanuk megölésével tudod ezt elérni. -
RAMyMamy #2569 dehogynem tudnak, nekem 2 is lesérült és várni kellett fél-1 órát, mire újra tudtam őket használni -
#2568 Akkor passz, nem tudom. -
Geri98 #2567 most megint elérhetetlen, de már nincs főküldetés, mert kipörgettem a gamet. -
#2566 Nem tudnak megsérülni, csak meghalni. Az első tanonccal, ez van. Csak kv a 4-5 sequenceban tudod folytatni, és akkor lesz master assa is. Addig elérhetetlen. Kicsit hosszúra nyújtott tutorial. Főküldetés (!) jeles is hozzá fog vezetni. -
Geri98 #2565 na most elkezdtem kiképezni egy másikat, és most már használható. (???) -
Geri98 #2564 mért akkor is órajel szokott lenni nála?
de amúgy nem hiszem. olyan mintha beragadt volna. egyszerűen semmit nem nelhet vele kezdeni -
RAMyMamy #2563 lehet, hogy lesérült -
Geri98 #2562 hi!
tudnátok segíteni? most (már egy jó ideje) próbálok kiképezni egy assassint mesterré a denhez, de miután megcsináltam a küldetése első részét nem tudom folytatni, és nem is tudok "hozzányúlni" mert egy óra jel van nála mikor nézem az assassinokat, pedig nincs küldetésen vagy ilyesmi.
valaki tudja mi a teendő? -
midian #2561 Ennek leírnád a menetét ?Nem tudom pontosan ez mit jelent. -
#2560 Ha kiképezed a 7 master assassint, és kihelyezed a Denek élére, akkor többé nem fognak megtámadni. -
midian #2559 Próbáltam ,de az a gáz hogy az ellen ágyúja már egész messziről átlőtt a tornyomra.
Mindíg annál a rohadék ágyúnál bukom el.
Halál idegesítő hogy egyfolytában elfoglalják ,én meg utána visszaszerzem.
Ez megy folyamatosan -
midian #2558 Köszi
Elég szenvedős lesz szerintem így is. -
#2557 Barikád + T vel nyomni az ágyút ha felgyűltek. Barikádokat mindig maxra fejleszd. Csata előtt mindig nézd meg milyen ellenfelek lesznek, mert tudod variálni h milyen egységeket viszel. A katonák azok gyengék, tök mind1 milyen sokan vannak, 1-2 bombás assasszin + multigun baricade elintézi mindent. DE! ha van ostromgép, na oda jócskán össze kell spórolni a pontokat, és greek fire baricadeből annyit kirakni egymás mögé amennyit tudsz, és mindet maxra fejleszteni. Máshogy esélytele. -
midian #2556 Sziasztok
Amikor meg kell védeni a területünket(a tetőről irányítunk)
Ott tudtok valami jó taktikát ?
Mert Nem egészen tiszta.
Eddig kb 10 ből 1 szer sikerült megvédenem .
üdv G
-
#2555 Akkor én most level 450 vagyok :) -
#2554 Ez már Prestige 1 (csillagban az 1-es).
Azaz a lvl 112:) 50 alapszint + 50 a prestige 0, és még 12 a prestige 1-ből. 99 prestige van a játékban, mindegyik 50 szint, azaz 5000x lehet szintet lépni:)
Az abstergo logo pedig sima logo, amit ki lehet választani ezer közül, színezni, mintázni. Ez megjelenik a karaktered hátán, mikor játszol. -
#2553 Ha lv12es vagy mi az az abstergo logó és az 50es szám az avatar sarkában? -
#2552 Itten vagyok:)
-
#2551 Ezt dobta a gép -
#2550 Lv1 és lv20as lowok ellen nem nehéz -
#2549 PCn hol tart a multi vannak még játékosok elegen? Azaz gyorsan berak egy meccsre? Gondolom már mindenki lv50 szal ha most veszem és kezdem el akkor erősen szívni fogok. -
#2548 Végre sikerült nem meghalnom :D Pontosabban föl is vennem azt :)
-
#2547 Ajánlom figyelmedbe ezt a topikot
Bár ahogy olvasom az első pár hszt, valaki pont ugyanezzel a problémával küzködik :/ -
#2546 Ezt már mind megcsináltam, és még mindig nem működik :/ -
FCBMessi19 #2545 Hogy működjön rendesen, és a NAT-od nyitott legyen, ezeket a portokat kell engedélyezni a routerben:
ACR Ports:
UDP: 21200, 7959, 3074
Uplay Launcher:
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200
Achievements
UDP & TCP: 14001
Keress utána, hogy kell Tplinknél.. én ehhez nem értek, bocsi. -
#2544 Tplink van mint mondtam :/ -
FCBMessi19 #2543 Ha Belkin routered van, tudok segíteni.
-
#2542 mind1 én feladom, rohadtul nem értek ehhez :/ -
RAMyMamy #2541 ez az egy ötletem volt :D biztos van rá valami megoldás, ha nem ez -
#2540 naja, csak alapból engedélyezve van az upnp... -
RAMyMamy #2539 sose próbáltad még?
beírod a böngésződbe, hogy: http://192.168.1.1/
alapból asszem mindegyiken admin a felhasználónév és a jelszó is -
#2538 nekem is tp-link van! de hogy megyek bele a beállításokba? -
Ulthane #2537 Ha valakinek gondja lenne a végigjátszással. :) KLIKK -
RAMyMamy #2536 fogalmam sincs, de mintha cod6-nál is ezt kellett volna beállítani, hogy működjön a multi
tp-link routerem van, azon belül: advanced settings -> forwarding -> upnp -> enable -
#2535 azmiaz? :O xd -
RAMyMamy #2534 nem valami upnp izét?