3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Gary
    Igen, max. 2 pont osztató el képességenként, de ezt bármikor megváltoztathatod.

Kicist gyors voltam az előbb :Ð
  • Gary
    Igen, max 2 pont osztható el.
  • cRusa1deR
    A crafting ability-t még nem használtam.
    Azt akarom kérdezni, hogy ha fejlesztem a smoke bomb cooldown-ját két ponttal 80 Abstergo creditért, utána rá tudok-e tenni még két pontot mondjuk a range-ra újabb kreditekért?
    Vagy egy képesség csak egyszerre két ponttal tuningolható?
  • cRusa1deR
    Láttam már 32-et is.
    Egyébként tudtommal 99 a maximális prestige szint.
  • Tostero
    ki mekkora prestige-et látott, -el találkozott?
    én 27-eset láttam
    50 prestige a max ugye? az 50*50? az hány xp? :O
  • Picar77
    van már valami megoldás erre a hosszú töltési időre?
    most már a multit offline-ra írja ha nagy nehezen el is indul :'D
  • MerlinW
    Nem tudom, megvettem így nem foglalkoztam vele.
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs még feltörve?
  • Gary
    Az első két kép a Desmond Journey-ből van. Illetve abban volt, az utolsó menetben. Még a multi bónusz embléma is látható.
    Vagy ez már az új DLC és másik képecske szerezhető meg ha fölküzdöd magad oda?
  • CroftManor
    Megérte azt árát. Hát PCn biztosan, de boxon 4000 Ftot nem adok érte...
  • MerlinW
    Ez PC. Együtt jött minden platformra még szerdán.
  • xido
    még csak x360 ugye?
  • MerlinW
    Ez a Lost Archive DLC piszok jó lett. Megtudunk sok dolgot Subject 16, Desmond, Lucy előéletéről / beszervezéséről, az Abstergo tevékenységéről, mindezt nyomasztó, szürreális, változatos környezetben. A DLC 2-4 óra hosszú, 7 memory van (ami körbe-körbe forog, amíg meg nem törjük a hurkot, azaz össze nem szedjük mind a 20 data fragment-et - ami nem nehéz -, ezután a második végigjátszás 5. memóriájában láthatjuk a befejezést). Ötletes könnyed feladatok, hangulatos látvány, jó narráció és zene. Megérte az árát.

Pár kép:

• MerlinW
    Nehéz lenne kétszer megölni:) Mert ugye ACB-ben és ACR-ben is megöltük (Master Assassin küldetések alatt kell megölni majdnem az összes multiplayer karaktert) :)
  • cRusa1deR
    Most vettem csak észre, hogy az ACB és az ACR két kurtizánja nem ugyanaz.
    Az első Fiora, a mostani meg Fabiola Cavazza.
  • Gary
    Ki- és belépésnél nekem is sokkal hosszabb a savegame sync, bár nekem nincs fönt az új patch. A multiban, délután megint szívatott. Wanted, nem adott célpontot, csak 1-2 üldözőt. A többiek szépen öldösték egymást, nekem meg 900 pontom volt. Utána összesorsolt 20-as szint alattiakkal. Nem semmi futóverseny volt a pályán :Ð
  • cRusa1deR
    Na most már engem se enged be egy session-ba se.
  • Tostero
    igen, nekem is, katt play, 5 perc sync, 'játék', kilépésnél szintén 5 perc sync
  • cRusa1deR
    Nálam már a játék is nehezen indul.
    Autopatch, majd play aztán öt perc várakozás sync savegames felirattal.
  • Tostero
    másnak is szórakozik a multi?
    belépek, play, és csak vár: waiting for player selection (vagy mi), és nem történik semmi...
  • Tostero
    Thank you : )
  • CroftManor
    Van már AC 3 topik.
  • Tostero
    még több hír képekkel
    hivatalos oldal 3 nap múlva
    és egy állítólag hivatalos borító
  • Tostero
    az a kép... jól néz ki, ha ilyen lesz... :D
    a rövid pisztoly, a tomahawk, az íj (!!! ez bizonyítja: http://kotaku.com/5889536/game-informer-accidentally-leaks-another-assassins-creed-iii-image), és persze a korhű gönc...
  • SzirmosSzisza
    off
  • Gary
    Kösz az infókat! Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Sajnos, az újratelepítéshez van a legkevésbé kedvem. Ha végképp nem indul vagy sikerül meggyőződnöm, hogy kell nekem ez a veszett akták cucc, majd akkor.
  • MerlinW
    Elcseszték Ubiék és szó nélkül frissítették az összes patch-et. Uninstall, majd újratelepítésre van szükség, majd le kell tölteni mind a 3 javítást (~2GB), vagy hagyni, hogy az updater 3x lefusson.

1.01
    1.02
    1.03
  • tobias88
    Csinálok neki egyet, hátha továbbmegy...
  • tobias88
    Sziasztok. Nekem az 1.03as patch Couldn't backup file *\Sounddata\pc\sounds_fre.pck hibaüzivel leáll! Ötlet?
  • cRusa1deR
    Meg lehet már venni a harmadik DLC-t is?
    Tegnap autopatch-olt nálam, de UbiShop-on még mindig csak Pre-order-ként van fenn.
  • MerlinW
    Választoltak FB-n:

"Hi, there were some changes made to the patch that is applied to the server. When you have the chance, can you try rebooting the computer system and uninstall/reinstall your game. You should be prompted during install to keep your save files and this should allow the game to install the correct patch. Let us know if you still have trouble."
  • Gary
    Update 1.03 (96Mega) tartalma:

Unlock Penrose portal as soon as the Subject16 DLC is detected
    Prevent Desmond's Journey AFS Message to be displayed when collecting fragment.
    New laser type: Yellow lasers that you can block
    New block type: Impulse block
    Title remains on a white screen when trying to load a saved game in specific situations
    FIxed the Subject 16 menu disappearing after accessing a penrose Desmond chapter
    Enable missing Animus Database entries
    Fixed the situation when the outfits are locked after completing any Desmond mission.
    Fixed the situation when the Desmond missions are locked after certain steps.
    Added News menu to Single Player and changed Extras menu flow a little
    Fixed some sound related problems in Subject 16 DLC
    Fixed minor graphics issues.
    [Artifact Assault] The barrier between the two bases pops up suddenly when the user is very close to it.

"Szerencsére", nekem inkorrekt ACRPR.exe és ACRSP.exe hibával leállt. Automatikusan kilépett, majd elindult... A menüben viszont jelzi a 1.03-as verziószámot.
  • TopGun
    Koszontem tisztelettel a gyors valaszt.
  • Wuti91927
    Persze vissza lehet menni
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem egy olyan kerdesem van, hogy ha elhajozok Cappadociaba, utana meg vissza mehetek Konstantinapoly-ba? mert van meg 3 templar tornyom, amit nem foglaltam el.
  • RAMyMamy
    hanganyag az új dlc-ből: http://www.youtube.com/watch?v=cOIjjMKCyNE

tele van durva spoilerekkel!!!
  • cRusa1deR
    Köszönöm a segítséget, sikerült is letölteni.
  • Gary
    A Collectors Edition-ben benne volt a Doki kivételével majd' minden.
    UBI pontokért lehetett kapacitást upgradelni, a Knight-ot megvenni a multihoz.
    Ez 9.99 euró lesz, sz'al túllépi az ezrest. :(

Arra azért kíváncsi leszek, hogy megkapom-e grátisz a +2 óra Desmond Journey-s mókát. Amióta sikerült beleapplikálni a dokit is a multiba, nem kellett beadnom a Mediterranean Traveler Map Pack kódját, a próba időszak után is megmaradtak. :Ð
  • MerlinW
    Értelemszerűen mindent, ami csillagozva van.
  • pett3rson
    meg szokták jelölni csillaggal vagy máshogy azokat a mezőket amiket kötelező kitölteni. A Ubisoft nem kezdő cég, szerintem profi a webshop-juk is, úgyhogy addig nem fog továbbengedni amíg mindent ki nem töltöttél helyesen - vagy legalábbis valamit be nem írsz. Nem használtam még ilyet, de ha a banki adataidat be tudtad írni, ez sem jelenthet gondot..ha igen, akkor kérj meg valakit aki látja is mit kell kitölteni és oda beírni....