Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
Én 120-at tudtam összerakni.
4 sheel * 3 gunpowder * 10 effect = 120.
A thunder bomb-nak mi értelme van?
Én olyan gyenge splinter+smoke keveréknek néztem.
Kicsit sebez, kicsit kábít, de egyiket se igazán.
Everything is true, nothing is permitted.
Én most kezdtem el másodszorra,kicsit új játékstílussal.Hogy megkönnyítsem kissé az ellen dolgát,nem veszek semmi páncélt az alap cuccban nyomom és harc közben elvbõl nem iszok gyógyitalt.Ha bénáznék dobok egy füstbombát és olajra lépek.Egyébként egyre jobban becsülöm ezeket a bombákat.Elõször feleslegesnek gondoltam,de érdekes szint visz a játékba.A tömeg manipulálása is szuper.Mondok egy példát:a célpontot úgy kellet elintéznem,hogy nem fedezhetnek fel,igen ám,de minden oldalról katonák veszik körül.A tetõkön át sem tudom annyira megközelíteni,hogy pisztollyal vagy nyílpuskával kapjam el.Mit tegyek?Pénzt szórtam a tömeg közé,persze rögtön kapkodni kezdték,mire a katonák odamentek,hogy eloszlassák õket.Õrizetlenül hagyták egy pillanatra-Ezionak, mondanom sem kell ennyi is elég volt.
Miket kell letörölni hogy ne legyen probléma?
elõre is köszi
()() (^^)
Nekem is az a véleményem, hogy ez a játék jobban szívat, mint a Brotherhood. Elõfordult, hogy célpontom semmi, de üldözõm három is.
Azért, ne add föl! Lehet, hogy a géptõl ez a szeretet jele! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nekem úgy rémlik, így sikerült. Persze, elõtte én is vagy 1,5 órát töltöttem azzal, hogy minden típusú bombát elõállítottam. Kiválasztottam a héjat, majd a puskaport és a hatást. Igaz, csak megcsináltam, majd nem léptem ki a "bombagyárból" és rátermeltem a következõt. Maradt a héj, maradt a puskapor, változott a hatás, és így tovább...
Egyes fórumok szerint, Cappadocia-ban NEM mûködik, csak Isztambulban!
Tehát, csak a héj számít, majd ki kell lépni a gyártásból és talán a fegyverválasztóban aktívvá is kell tenni!
Sok sikert!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Persze, ez most olyan, mintha folyton én vittem volna a pálmát, ám, ez nem így van. :Ð
Peakman: Deathmatch-ben Mt. St. Michel ilyen hely. Viszont, észrevettem, ha Veletek játszom, sokkal kevesebbet bosszankodom! :Ð
A bónusz küldetés független a 100% szink-tól, azért bónusz. Bármikor újratudod játszania DNA-ban.
A harmadik kérdésre nem tudom a választ, nekem beadta. Teljesítetted a Polo's book challengeket is?
Nothing is True, Everything is Permitted
Én azt szeretném kérdezni, hogy a Bomb Challenges-ben a Craft one Bomb of Each Effect Type-t hogyan kell teljesíteni??
Meg ha 100% Sync van akkor is meg lehet csinálni a Vlad the Impaler Bonus Mission-t?? Meg ha megvettem minden könyvet (Cappadociaban is) akkor miért nem adja be a Sage trófeát???
PS3-on nyomom a Special Edition kiadást. Köszi elõre is!
Egyébként, ilyen nekem is volt. Jön, ledobom a füstöt, leütöm, várom a fókuszt, megvan, nyomom a mérgezést, de csak kattog, majd a célpontom leüt. Remek! Nem is egyszer szívtam meg!
Ja, ha közelebb lettem volna hozzá, már számi ikrek lettünk volna, sz'al nem ezzel volt a baj.
Mea Culpa! Helyesbítek: Peakman
Smoke, mute.
Smoke, poison.
Disguise, poison.
Disguise, mute.
Decoy, bodyguard.
Elég perverz: templar vision, hidden gun, teleport, closure.
Az Animus Hack kill streak, a Kill buffer perkkel elég mókás, ha sikerül a 9 kill/stun.
Volt, hogy egy Deathmatch alatt, több, mint 20 kill-t szedtem össze. Kb. 10-et, az alatt a pár másodperc alatt, míg aktív a Hack :Ð
Deathmatch-re tudtok valami jó ability settet mondani???
De ez is érdekes
Nah, ezért vagy jobb játékos, mint én! Amúgy, nagyon sokszor hallgatnom kellene az elsõ megérzésemre, de nem túl gyakran sikerül. Ennek pedig az a vége, hogy közelrõl szemlélem az alsó textúrákat.
Deathmatch-ben is elõfordul, hogy egyáltalán nem találom a célpontomat. De van, hogy a Disguise alatt lévõt is elkapom... Változó. Hol megy a játék, hol meg olyan béna vagyok, mintha most kezdtem volna.
Ja, tegnapi bosszúság: Deathmatch - Galata. A Decoy és Bodyguard challenge-eket gyûröm, nem a gyõzelem a cél. Blender perk aktív, álldogálok egy népgyûlésben. Hallom a sustorgást, nézelõdök veszettül. Kiszúrom, ellövöm a decoy-t, de az nem is arrafelé indul. Még eszmélni sincs idõm, mikor a láthatatlan ember megöl. Az animációban csak én voltam egyedül. Ez még megtörtént vagy 3 alkalommal. Lehet, hogy többször is elkapott volna, de néha elérhette a decoy vagy bodyguard, mert közben én is vadásztam.
Amikor, 1:19-nél füsttel leüti a Guardian-t, na, az nekem soha nem jön be. Ha akkor dobom a bombát, mikor ilyen közel van, akkor folyton a bomba nem robban azonnal szöveget tolja az elhalálozásomkor.
Ellenem, viszont mindig bejön. Ahogyan a Mute is.
Tetszik, a visszajátszás az 1:48-kor bekövetkezett likvidálásáról. Honnan a ***-ból jött a Crusader.
Köszi
Sajnos, még ott is van pár challenge, amit nem teljesítettem.
Mindenesetre, sokkal kiszámíthatóbb volt a BH multi.
Én visszamennék néha napján BHzni, de alig találni már meccset. :/
Galata manhunt, látom a mozgás irányát a falakon át, kergeti a csapattársat, a piros háromszög üres. Gondolom, jó arc leszek és tudomására hozom, hogy súlyos pofonok vannak kilátásban, ha sürgõsen nem fejezi be a zaklatást...
Rohanok, hogy a sarkon elérjem. A társam elfut elõttem, jön az üldözõje és hiába stunnolnám, engem öl meg.
Utána figyeltem és láttam, hogy üldözés közben a figurájának a keze folyamatosan a teste mellett volt nyújtva, azaz harkályt megszégyenítõ sebességgel tapicskolta a kill-t.
ratgab: Egy remek szeppuku animációt én is megnéznék elõtte, utána robbanhatna! :Ð
Teljes szívás, hogy nem kell lock-olni és még ha lock-olsz is, akkor sem 100%, hogy a választott célpontot ölöd meg.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg mivel itt ki van élezve ez a honorable death módszer, így olyan is sûrûn elõfordul, hogy van hogy manhuntban nem is téged akarnak megölni hanem a melletted lévõt, de mivel próbálsz nyomni egy naked stunt, Õ meg nyomkodja a killt így téged kap el. BHban ilyen nem fordult elõ.
Sztem ezt nagyon elrontották.
Amit mondok újra: üdv a klubban! :Ð Nem vagy egyedül! :Ð
Kicsit kezdtem elbeszélni, mert valamiért én a stun-ra helyeztem a hangsúlyt.
Van a videódban egy rész, kb. 25mp-nél, a füst után leütöd a Harlequin-t. Szerintem, kívül volt a hatókörön, csak bambult :Ð
Az ACR-ben még az is instant halál, ha a füst szélén fuldoklik és próbálom leütni.
A másik, ami dühítõ, hogy csapatban játszva, üldözõként odasétálunk a rejtõzködõkhöz, valaki elkezdi a mészárlást, jönnek a kill-ek, stun-ok, odaérek és látom, hogy a társam megöl egyet aki épp a földre rogy, majd õt leütik. Én nyomom a kill-t, erre odaugrik a földön fekvõhöz és azt fejbe rúgja. Engem is leütnek...
Tehát BHban akkor is mûködött ez ha a pálya másik végén megölt egy civilt.
ratgab: Pedig, milyen kellemes volt kihasználni ezt a tehetetlenséget pl. Manhunt-ban :Ð
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg lehet figyelni a videómban hogy a BHban ha civilt ölt a vadászod, akkor egybõl kialszik a kis piros fény.
Az ACR-ben, talán a Deathmatch-ben lehet utána is leütni...
Szerintem, elvesztett, mint célpontot, csak a gép szívat. Visszaadott neki újra és újra.
Velem is volt ilyen. Megölte a decoy-om (szépenjólmagyarul), majd kicsit toporgott, utána engem.
1-2 alkalommal nekem is bejött, de nem ez a jellemzõ. Leggyakrabban taunt használat után van. Ha a célpontom leüt, majd kigúnyol, nagy valószínûséggel õt is adja vissza.
A másik szemétsége, hogy halálozás után, olyan helyzetekbe rak vissza a pályára, hogy nevetséges/idegölõ.
Respawn/kill után nem ad célpontot, majd rám enged két üldözõt. Célpontom továbbra sincs!
Berak az üldözõm elé, vagy pont annak ad be célpontnak, aki a közvetlen közelemben van.
Példa: nincs üldözõm, van célpontom, látom, odanavigálok, még mindig nincs üldözõm (vagy csak nem jelöli???), dobnék egy füstbombát (legyen fókusz is), erre valaki rám rohan és megöl 100 pontért! Semmi figyelmeztetõ sustorgás, semmi piros háromszög!
Kedvencem, amikor a pálya másik végére ad be, a célpontom vékony csíkja alig látszódik az iránytûn. Még alig mozdulok meg, hogy rohannék oda, már megölik. Adja a következõt, kettõt lépek, azt is megölik. Közben van hátra 4 perc, a 7. vagyok, van 300 pontom és kapok két üldözõt...
Ugye elvileg BHban úgy volt, hogy ha az üldözõd megöl egy civilt, akkor nem tud megölni téged, simán odamentél és leütötted. Tegnap ugyanez a szitu lett volna ACRben, leütettem egy bodyguarddal az üldözõt és miután fölkelt, automatikusan kinyírta a bodyguardot... Erre nagy vidáman odarohanok hogy én is leüssem, erre simán meghalok honorable death-el <#gun>#gun><#falbav>#falbav> Fuck you Ubisoft!
Én, személy szerint a hidden gun-t gyûlölöm.
Csak leírtam, mer' ma ilyen grafomán napom van <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem csak a dokit, hanem a single játékba is be lehet rakni a kóddal feloldható helyszíneket.
Amit Merlin is írt korábban, egy olyan mentéssel lehet (Animus Edition?), amiben mindez aktiválva van.
Igaz, hogy így a már single-ben megszerzett multis dolgok inaktívak lesznek, de újrajátszással a Renegade feloldható. gondolom, a többi is.
Egyedül a Desmond Journey-ben megszerezhetõ emblémák a gond, mert azt írták a mentés mellé az infóban, hogy ha belépsz Desmondhoz, akkor minden ugrik, amit a mentés feloldott. Így, még nem próbáltam ki.
Az emblémák és talán valami szín, amit ott lehet aktiválni, nem nagyon izgat, inkább legyen hóember-dokim! :Ð
Érdekes, hogy én a kiegészítõ térképeket megvettem, viszont a kódot NEM írtam be, vártam a próba idõ lejáratát. Ennek ellenére, a mai napig is lehet azokon játszanom. Kár, hogy ott kevesen vannak.
Ebben a videóban, ha a 2:26-kor látható helyen fölnézel, ott lesz az ajtó melletti magaslat tetején az egyik, a másikat 6:30-kor láthatod.
A többi észrevehetõ. Van a 3. részben egy olyan hely, ahol föl kell küzdened magad a különbözõ mezõkben. Mikor fölérsz, akkor ott lesz a majmos embléma. Lehet, kicsit forognod kell hozzá :Ð
Sok sikert.
Remélem, legközelebb nem lesz hang problémám.
A Desmod Journey-t én nem Youtube-ról néztem, hanem INNEN.
Itt mutatja is képen a helyeket.
Másik hely.
Bár, volt egy, amit nem találtam (a majmos) és egy videóban láttam meg.
Igaz, én is behekkeltem a dokit a multiba, így minden elveszett. Az emblémák és a Renegade karakter is, meg más, amit a single játékban lehet megszerezni.
Valaki nem tud olyan Desmond Journey végigjátszás videót, amiben benne vannak a multis bónuszok?
YouTube-on nem találtam egyet sem.
Everything is true, nothing is permitted.
cRusa1deR-rel kergetõztünk wanted-ban és elég zavaró volt. 2 menet után föladtam.