Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #2710 Ha jól emlékszem Q-betűre jön elő a menü vagy talán a TAB-ra.
Ez a módszer: Lerak minden tetőre 1-1 leader (ezután menüből, aminek az előhívógombját leírtam fentebb váltasz a következő egységre, amit le akarsz rakni), majd az általuk elfoglalt tetőrészekre leraksz assassin-okat (először csak számszeríjjászod lesz, de ahogy egyre többet védesz meg a Den-ek közül már puskás és egyéb assassin, illetve egyre jobb barrikájaid is lesznek).
Ha már van néhány embered (minél gyorsabban foglald el a leaderekkel a tetőket, a maradék pénzeden (igazából morálnak hívják, de akkor is pénz) vegyél annyi nyílpuskást, ahányat bírsz és rakd le őket lehetőleg minél távolabb a barikádodtól, hogy szépen megritkítsák az ellent.
Jönnek egymás után az ellenséges katonák a földszinten, akiket a puskásaid lőnek, de te is lőheted őket (kell is őket Ezioval is lőni, ez az egérrel történik, rájuk célzol és bal gomb). Elpusztult ellenekért kapsz még több morál-t (némelyik hullájára rá lehet kattintani kifosztva őt, ami plusz morált jelent), valamint minden egyes leader-ed folyamatosan generálja a morál-t.
Ahogy szaporodik a morálod, úgy lesz lehetőséged több védelmet elhelyezni (először még több nyílas, majd egyéb egységek, esetleg +1 barikád, de ez utóbbinak úgyis csak a végén az ostromgép megérkezésekor van jelentősége).
Azt is megfigyeltem, hogy minél több a morálod embereid annál hatékonyabbak.
Den Defense menete: Leaderek lerakása, majd alapvető védelem kialakítása után (erre csupán pár másodperced van, támadásig hátralévő, illetve az ellenséges egységek megérkezéséig hátralévő időt fent középen egy sáv mutatja... a rajta futó jelből megállapítható, hogy milyen típusú ellen jön).
Vannak sima katonák (semmi extra, hamar hallnak), páncélozottak (puskás assassin hatásos ellene), felderítők (baromi gyorsak és minden akadályon átmásznak, ami más katonákat simán megállít), puskás katonák (le tudják szedni a tetőn tartózkodó egységeidet szóval gyorsan iktasd ki őket), bombás egységek (barrikádokban tudnak igen komoly kárt okozni), Stalkerek (legrosszabb fajta: Tetőn kezdenek és szisztematikusan kinyírják az ottani assassinjaidat. Ellenük csak a Brawler nevezetű közelharcos assassin hasznos. Szerencsére ők csak kb. az 5. sikeres Den Defense után jönnek). Végül de nem utolsó sorban minden Defense utolsó hullámaként jön egy ostromgép (géppuskás tankszerű cucc: assassinok ellen veszélyes, lángszórós tank: Barrikádokat (barrikádok egyébként szóköz billentyűvel rájuk kattintva fejleszthetőek) seckó perc alatt szétkapja, ágyús tank: nagyon durva.
Ez utóbbiak ellen csak a koncentrált tűz és 100-as érték feletti morál segít (úgy vettem észre, hogy ilyenkor jobban sebeznek egységeink), valamint a t-betűvel előhívható ágyús támadás hatásos (általában ostromgépekre tartogatom az ágyút, mivel max csak 3-at lehet vele lőni, vagy egy nagy területre ható lövést lehet vele megereszteni!
Ami az elején alapból bejön menü az a kiválasztó menü, amiben kiválaszthatod, hogy milyen típusú assassinokat akarsz bevetni (3. Den DEf. után már annyi lesz, hogy nem alkalmazhatod mindet egyszerre... választani kell közülök!
Ezután kezdődik a tényleges ütközet, mikor is alapból Leader-t rakhatsz le (optimális módszert fent leírtam),majd be kell menni a csata menübe és ott átkattintani a lerakni kívánt egységre. Ennyi.
Ha van kérdés szólj (1 Den Defense-t se vesztettem még, pedig 20-at lejátszottam legalább!)