Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, hogy lesérült
hi!

tudnátok segíteni? most (már egy jó ideje) próbálok kiképezni egy assassint mesterré a denhez, de miután megcsináltam a küldetése elsõ részét nem tudom folytatni, és nem is tudok "hozzányúlni" mert egy óra jel van nála mikor nézem az assassinokat, pedig nincs küldetésen vagy ilyesmi.

valaki tudja mi a teendõ?
Ennek leírnád a menetét ?Nem tudom pontosan ez mit jelent.
CroftManor
Ha kiképezed a 7 master assassint, és kihelyezed a Denek élére, akkor többé nem fognak megtámadni.

Nothing is True, Everything is Permitted

Próbáltam ,de az a gáz hogy az ellen ágyúja már egész messzirõl átlõtt a tornyomra.
Mindíg annál a rohadék ágyúnál bukom el.
Halál idegesítõ hogy egyfolytában elfoglalják ,én meg utána visszaszerzem.
Ez megy folyamatosan <#falbav>
Köszi
Elég szenvedõs lesz szerintem így is.<#confused>
JethroHUN
Barikád + T vel nyomni az ágyút ha felgyûltek. Barikádokat mindig maxra fejleszd. Csata elõtt mindig nézd meg milyen ellenfelek lesznek, mert tudod variálni h milyen egységeket viszel. A katonák azok gyengék, tök mind1 milyen sokan vannak, 1-2 bombás assasszin + multigun baricade elintézi mindent. DE! ha van ostromgép, na oda jócskán össze kell spórolni a pontokat, és greek fire baricadebõl annyit kirakni egymás mögé amennyit tudsz, és mindet maxra fejleszteni. Máshogy esélytele.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok
Amikor meg kell védeni a területünket(a tetõrõl irányítunk)
Ott tudtok valami jó taktikát ?
Mert Nem egészen tiszta.
Eddig kb 10 bõl 1 szer sikerült megvédenem .
üdv G
CroftManor
Akkor én most level 450 vagyok 😊

MerlinW
Ez már Prestige 1 (csillagban az 1-es).

Azaz a lvl 112😊 50 alapszint + 50 a prestige 0, és még 12 a prestige 1-bõl. 99 prestige van a játékban, mindegyik 50 szint, azaz 5000x lehet szintet lépni😊

Az abstergo logo pedig sima logo, amit ki lehet választani ezer közül, színezni, mintázni. Ez megjelenik a karaktered hátán, mikor játszol.

[merlinw.org]

JethroHUN
Ha lv12es vagy mi az az abstergo logó és az 50es szám az avatar sarkában?

MerlinW
Itten vagyok😊

[merlinw.org]

CroftManor
Ezt dobta a gép <#nezze>

JethroHUN
Lv1 és lv20as lowok ellen nem nehéz <#nevetes1><#pias><#taps>

JethroHUN
PCn hol tart a multi vannak még játékosok elegen? Azaz gyorsan berak egy meccsre? Gondolom már mindenki lv50 szal ha most veszem és kezdem el akkor erõsen szívni fogok.

CroftManor
Végre sikerült nem meghalnom 😄 Pontosabban föl is vennem azt 😊

CroftManor
Ajánlom figyelmedbe ezt a topikot
Bár ahogy olvasom az elsõ pár hszt, valaki pont ugyanezzel a problémával küzködik :/

Kongy
Ezt már mind megcsináltam, és még mindig nem mûködik :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hogy mûködjön rendesen, és a NAT-od nyitott legyen, ezeket a portokat kell engedélyezni a routerben:
ACR Ports:
UDP: 21200, 7959, 3074

Uplay Launcher:
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200

Achievements
UDP & TCP: 14001
Keress utána, hogy kell Tplinknél.. én ehhez nem értek, bocsi.
Kongy
Tplink van mint mondtam :/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ha Belkin routered van, tudok segíteni.
Kongy
mind1 én feladom, rohadtul nem értek ehhez :/

ez az egy ötletem volt 😄 biztos van rá valami megoldás, ha nem ez
Kongy
naja, csak alapból engedélyezve van az upnp...

sose próbáltad még?

beírod a böngészõdbe, hogy: http://192.168.1.1/
alapból asszem mindegyiken admin a felhasználónév és a jelszó is
Kongy
nekem is tp-link van! de hogy megyek bele a beállításokba?

Ha valakinek gondja lenne a végigjátszással. 😊 KLIKK

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

fogalmam sincs, de mintha cod6-nál is ezt kellett volna beállítani, hogy mûködjön a multi
tp-link routerem van, azon belül: advanced settings -> forwarding -> upnp -> enable
Kongy
azmiaz? 😮 xd

nem valami upnp izét?
Kongy
Most nézem, a Brotherhood multija is ugyanazt produkálja, mint az ACR-é, szóval a routerrel van a baj, csak fogalmam sincs mit kéne állítani rajta, hogy multizhassak :S

MerlinW
"Persze lock után azonnal elszaladnak"

Viszont ACR-ben végtelen a lock, tehát simán be tudod cserkészni ügyesen.
Ahogy Angie is csinálja néha:

[merlinw.org]

CroftManor
Assassinateban ez tényleg nehéz, de néha nekem össze szokott jönni. Vannak akik csak úgy sétálnak a pályán, mintha nem lennének gép elõtt és bent hagyták magukat a játékban.. Na ilyenkor ki szoktam használni a helyzetet 😄 Szépen megvárom míg felmegy a kék csík, aztán pluszba fókuszozok is xD
Egyébként annak örülök hogy beletették ezt a Crafting módot, mert így át tudtam állítani a mérget, hogy 300at kapjak érte ugyanúgy mint BHban. Itt alapból csak 200 járna érte.

Én is az ACB-s eszközöket használom ACR-ben is! Külön hülyeség, hogy a mérgezett célpont még le tud ütni és külön hülyeség az új inkognitó bónusz megszerzésének módja (lock után x ideig látnod kell a célpontot... Persze lock után azonnal elszaladnak, így ez gyakorlatilag használhatatlan!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CroftManor
Hát én tudnék mesélni szép balesetekrõl xD
Sokszor elõfordult hogy miután leraktam a trip wiret és jöttek a vadászok, simán megöltek, mert nyomogatták a killt. Persze ez attól is függ hogy milyen távolságban van tõled ez a bomba. ha közvetlenül alattad, akkor csak egy kis rész lesz a hatótávolsága. Érdemes legalább 1 méterre elõtted lerakni.

Kongy
Amùgy a acrben tok jo hogy lehet aknat rakni manhuntban nagyon hasznos xdd

CroftManor
Én is visszatértem párnapja az ACB multihoz és határozottan jobb volt manhuntozni 😊
Bár kicsit furi így az ACR után az a behemót iránytû, az ACRben vékonyabb.
Ugyan lettek újítások az ACRben, mint pl a trip wire bomba, de én továbbra is a sima smoke bombot használom ugyanúgy. Poison+smoke kombó, vagy prédaként mute+smoke kombó, de néha decoy+bodyguard is nagyon jó. Általában be szokták venni, fõleg ha egyszerre mindkettõt eleresztem 😄

MerlinW
Nem rosz az ACR, de határozottan jobb az ACB multija.

[merlinw.org]

De akkor már csináljatok skypeot és akkor már lehetne multizni együtt ami meg kuva jó!!!
Renjike
pedig sokkal jobb ez 😊) fõleg hogy karácsonyi karakter is van 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Nekem is ez volt az elsõ megnyomásom. Valahogy Brotherhood multija jobb volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jogos. Nekem semmi ilyesmim nincs. 😞

Más:
Most játszottam egy kicsit AC:B multit és valahogy annyira más érzés. Nekem jobban tetszik, bár párszor próbáltam úgy leütni az üldözõm, mint az AC:R-ben, de csak megfeküdtem. Ami még szemet szúrt, hogy a Brotherhood multiban azok a rohadt rendszerüzenetek nem takarják el az iránytût! A Revelations-ben, minek kellett a képernyõ aljáról fölemelniük??? Vagy ez csak engem zavar, esetleg csak 1920x1200-ban van így?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

azért adtam meg a skype nevemet mert szeretek beszélni is akivel játszok így össze tudunk beszélni. DE akkor légyszi vegyél fel vagy akár ts3 is jó.
Kongy
offline módban lazán megy.

Renjike
AC 2 vel tudok attól mégjátszani? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

valószínû, nekem sincs most, de egy órája volt,
a hivatalos ubisoft (és uplay) fórumok is karbantartás alatt vannak, lehet h ez is
Kongy
Na most már a Uplay sem megy... de remélem karbantartás miatt..

DarkJedi
Oks köszi.

Ha single-t nyomsz nem kapdsz, ha késõbb online leszel nem tudom megadja-e visszamenõlegesen.

DarkJedi
S most ha játszok single-ben, nem kapok achivementet ugye?
Pl egy sequence befejezésénél, ha ujra online leszek, vajon megadja utólag, vagy újra kell majd játszani?