Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre nem is gondoltam, de jó ötlet<#eljen>.

Jó kérdés! Csinálgatom a questeket és azzal ellentétben, hogy írja a control növekedést 50 %-ról nem mozdul el. Szerintem itt már kell majd assasinokat elhelyezni a városokban (még nem tudom, hogyan... ötlet?), hogy növekedjen a konroll.

cRusa1deR: Na ez meg a másik dolog. Ezt már én is figyeltem. De ha alig marad hp, akkor is csak 50 %-ot kapok érte.... Ki érti ezt?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az hogy van ha meg se tudják sebezni a den-t, akkor is csak 50% élete marad?
A végén az összegzésnél írja.

Everything is true, nothing is permitted.

szerintem felbéreled addig a tolvajokat vagy a zsoldosokat és õk elintézik, amíg afk vagy 😛

na, én meg 50%-on felül sosem tudtam uralni egy várost sem 😞 ez miért van?
Tegnap csinálgattam a városfoglalásdit is (amikor más városokat kell elfoglalni, most nem jut eszembe a neve). Mivel meg akartam nézni, hogy mi van ha 100 %-ban uralom az egyik várost, ezért leparkoltam Ezzio-t pár percre, míg assassinjaim elkészülnek a küldetésükkel.

Nem volt felvéve quest és egyszer csak jött a Stalker (õ volt ugye a 2. delikvens). Szerencsém volt, mert épp akkor jöttem vissza a géphez. Ha nem vagyok itt meglepetés ért volna és akár kinyírhatott volna. <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

igen, nagyon színvonalas volt az is, a 3. oldalon tárgyaltuk ki 😊 (#2119-tól)
Eddig 1x volt olyan, hogy a Den-t már lerombolta az ágyú, de nem tudott a checkpointján átgördülni (amint áthalad, akkor bukod a küldetést), mert közben elpusztítottam. Igazából a leghatásosabb ellene az ágyú.

Én külön élvezem a DD-t, legalább van némi kihívás a játékban (4. AC játék során már azért eléggé ismeri az ember a hatékonyság titkát).

az is ilyen random valami, engem már jópár megtámadott, fõleg küldetések csinálása közben 😄
Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!

Tegnap nyomtam ismét a single-t és az egyik küldetés közben bordán szúrt egy templar assassin (Stalkernek hívták a turbánis kis sunyi jószágot). Egyáltalán nem számítottam rá, nem is tudtam, hogy van ilyen a játékban. Szerencsére nem halltam meg, csak az életerõm nagy részét vette le, de legalább ismét újabb jó kis feature-re bukkantam (2. támadónak kirúgtam a lábát és ki is nyírtam... volt nála 1500 píz, úgyhogy megérte).

CroftManor
Merry Christmas Mindenkinek! <#worship>

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Akkor szoktak megtámadni, ha felmegy a körözési szinted. Ami azzal váltható ki, hogy elkezdesz renoválni, mint a BHban a shopokat. Meg talán akkor is, mikor assassinokat toborozol.
Én teljesítettem azt a challenget, de még az elején, mert akkor még könnyen ki lehetett csinálni azt az ágyút.

RatBaG
ha jól emlékszem, az elõzõ számban már volt egy ACR teszt, jó sok oldalon...

Per Aspera Ad Inferi.

ott van a bal alsó sarokban, gameszar
Hmm... ezt jó tudni, mert van olyan challenge, hogy 3-szor sikeresen védd meg a DEN-t.
Nekem, egyszer sem támadták meg eddig egyiket sem.
Viszont, volt egy érdekesség ma a single-ben: egy air assassination helyett, Ezio kirepült Konstantinápolyból és föld-körüli pályára is állta volna, ha nem jön a desync., mert eltávolodott a küldetés helyszínétõl. :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kongy
Melyik szennylap ez? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ágyus barikád és szorgosan kell lõdözni ágyúval (alapból T betû!) Assassinok nemtudom mennyire sebzik (talán a bombás igen!)

Én eddig 5-öt vagy 6-ot lejátszottam belõlük és 1x sem vesztettem.

CroftManor
#1405-ös hozzászólás.

Egyébként nekem még így sem ment. Egyszerûbb volt kiképezni a 7 Master Assassint és akkor többé nem támadják meg egyik Denedet sem.

sziasztok !bocs nem olvastam végig a forumot. lehet hogy irtatok már ilyet, de érdeklödök, hogy az assassins den es küldetésekre nem tudtok e valami könnyü megoldást, mert az ágyus géppel nem birok sehogy. elöre is kösz
ez egy teszt?! vicc kategória 😄
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

CroftManor
A gúnyolódáson kívül teljesíthetsz vele egy challenget is. Ha 50x használod a Tauntot, miután leütötted a vadászod, vagy éppen megölted a célpontodat, akkor teljesíted a challenget, amiért 1500 XP jár.

A gúnyolódásnak van valami haszna multiban?
Azon kívül, hogy jópofa?

CroftManor
Na felvettem egy kis poénosat is <#kacsint>

<#eljen>
Animefox
Hát eddig ez a játék gyenge... a II. és a Brotherhood után tényleg max ending storynak felel meg, semmihez se szabad hasonlítani ezt az epizódot, el lehet vele pötyögni de aztán ennyi...

CroftManor
Nekem múltkor sikerült lejátszani egy manhuntot BHban, de legalább 10 perc volt, mire összejött a 6 játékos.
Így kinézetre jobban tetszik az ACR multija, de hangulatra talán jobb a BHs.

ha egyáltalán a Brotherhood-dal játszanak még így,hogy megvan az új..
éjjel próbáltam,lévén még nincs ACR-em..de nem nagyon talált más játékost türelemmel kivárható idõn belül😊
Õszintén nekem sajnos nem nagyon jön ben az ACR. Emlékszem anno a Brotherhoods-ban meg sem álltam az 50. szintig. Most meg alig tudom rávenni magam, hogy pár naponta játszak 1-2 órát. Azt is csak azért, hogy valamennyire haladjak a szintekkel.
Nem kizárt, hogy ha meglesz az 50. szint visszatérek a Brotherhods-hoz. :/

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fiora (aka Courtisan) nekem is egyik kedvenc karakterem (Hellequin után). Örültem neki, hogy ACR-ben benne van és egész eddig mindig õt választottam. Amióta megvan a kalózcsaj azt használom, mert az végre egy jól sikerült karakter lett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Meg az is durva, hogy megbújt az egyik célpont a sarokba, ahol ugye takarásban van, megyek felé,mert lock volt rajta, nyomogatom a killt, erre simán leüt. Hát ez is érdekes.

Jaja, ezt már én is észre vettem, megvan a célpontom, vigyázok, ne riasszam meg, de ne is tudjon leütni, erre kapok 350 pontot.
A majom rám rohan, de észre veszem, mielõtt rohanna, dobom a füstöt, de felesleges, 750 pontért megfektet.
Ami a Brotherhood-ban állandó volt és lehetett rá alapozni, az itt olyan random, hogy "öröm" nézni!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
Na most jól felhúztak multiban...
Játszunk egy kis manhuntot, szaladgálós majmok meg poison killerek <#falbav>
Méghogy most jobb lesz a pont rendszer mert akik eddig rusholtak, kevesebb pontot kapnak majd.. hát ez nem igaz, ugyanúgy kapnak 150 pontot, mint BHban. Sõt volt hogy 250et kapott.
Én is nagyban rohanok a célpont felé, már kigyulladt neki az üldõzés jelzõ... erre megkapom az Extreme Varietyt +600, +kill: 750 😄
Tényleg fasza lett a pontrendszer 😊

CroftManor
A Dama Rossa sajnos nincs benne, de én szerettem mikor elõvette a hajcsatját... 😄

MerlinW
Meg, persze.

[merlinw.org]

Renjike
és meg is marad? 😊 mert BHból õ volt a kedvenc karakterem meg a vörös hajó lila ruhás dlc-s csaj 😊)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

az azért érdekelne,miért van ilyen szépen és részletesen megrajzolva a várfalakon kívüli el nem érhetõ külvárosi rész,ha csak addig tart a térkép😊
MerlinW
Ubi karácsonyi ajándéka😊 Mindenki megkapta.

[merlinw.org]

Renjike
nektek van egy "the courtesan" brotherhoodos karakteretek? nem voltam fent régebb , most idõm jutott játszani és kaptam 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Sima kiadás volt tesco-ban, viszont az összes DLC-t és multis tartalmat tartalmazta😊 Én is ott vettem. S miután az egész országban mindenhol van Tesco, buta volt, aki 9k-ért vette meg😊

[merlinw.org]

Légyszi írjatok ki a multis nevek közé.
Ugyanaz a név: cRusa1deR
Bárki felvehet friend-nek mindenkit visszajelölök.

CroftManor
Én is néztem Tescoban az árakat és a Battlefield 3, ami jelenleg olyan 8500 - 9500 Ft között mozog, ott 13.990 volt!

Jah és én 1st day edition-t vettem 9k-ért, Tesco-ban meg sima alapkiadás volt csak. CDG-ben azonban a sima is ugyanannyiba került (TEsco valószínûleg mint már oly sokszor ismét elkúrt valamit és csúnyán elárazta!).

Wrong! CDG-tõl vettem 0 day és 9000 Ft-ot fizettem érte! 6000 Ft csak Tesco-ban volt.

MerlinW
Nem annyi. Ahogy írtam ACB 6000Ft volt megjelenéskor az egész országban, ACR pedig 9000.

[merlinw.org]

Prince23
Jó hírrel jövünk, két díjat söpört be a Hungamernél a revealtions!

ÉV TPS-e

CroftManor
Jó drágák tényleg ezek a Cappadóciában lévõ könyvek, a legolcsóbb 64000 A volt. De még maradt vagy 3 amire gyûjtenem kell.

Ja, csak azt nem tehették mellé, mert annak a nõnek ismert a történelmi háttere. Sofiáról meg tudtommal mindössze egy kép maradt fenn, amúgy nem tudni ki volt.

Igen.

CroftManor
Ha a 100% Synch után veszem meg a Cappadociában található könyveket, akkor is beadja azt a videót Sofiával?
Egyébként szerintem Eziohoz jobban illet volna az AC2ben megismert Caterina Sforza.

Tök ugyanannyi az alapkiadás ára, mint az ACB-é volt. Aki meg akarta venni az megvette, többieknek meg tök mindegy milyen hónap van.