Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó kérdés! Csinálgatom a questeket és azzal ellentétben, hogy írja a control növekedést 50 %-ról nem mozdul el. Szerintem itt már kell majd assasinokat elhelyezni a városokban (még nem tudom, hogyan... ötlet?), hogy növekedjen a konroll.
cRusa1deR: Na ez meg a másik dolog. Ezt már én is figyeltem. De ha alig marad hp, akkor is csak 50 %-ot kapok érte.... Ki érti ezt?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A végén az összegzésnél írja.
Everything is true, nothing is permitted.
na, én meg 50%-on felül sosem tudtam uralni egy várost sem 😞 ez miért van?
Nem volt felvéve quest és egyszer csak jött a Stalker (õ volt ugye a 2. delikvens). Szerencsém volt, mert épp akkor jöttem vissza a géphez. Ha nem vagyok itt meglepetés ért volna és akár kinyírhatott volna. <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én külön élvezem a DD-t, legalább van némi kihívás a játékban (4. AC játék során már azért eléggé ismeri az ember a hatékonyság titkát).
Én teljesítettem azt a challenget, de még az elején, mert akkor még könnyen ki lehetett csinálni azt az ágyút.
Nothing is True, Everything is Permitted
Per Aspera Ad Inferi.
Nekem, egyszer sem támadták meg eddig egyiket sem.
Viszont, volt egy érdekesség ma a single-ben: egy air assassination helyett, Ezio kirepült Konstantinápolyból és föld-körüli pályára is állta volna, ha nem jön a desync., mert eltávolodott a küldetés helyszínétõl. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én eddig 5-öt vagy 6-ot lejátszottam belõlük és 1x sem vesztettem.
Egyébként nekem még így sem ment. Egyszerûbb volt kiképezni a 7 Master Assassint és akkor többé nem támadják meg egyik Denedet sem.
Azon kívül, hogy jópofa?
Így kinézetre jobban tetszik az ACR multija, de hangulatra talán jobb a BHs.
éjjel próbáltam,lévén még nincs ACR-em..de nem nagyon talált más játékost türelemmel kivárható idõn belül😊
Nem kizárt, hogy ha meglesz az 50. szint visszatérek a Brotherhods-hoz. :/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A majom rám rohan, de észre veszem, mielõtt rohanna, dobom a füstöt, de felesleges, 750 pontért megfektet.
Ami a Brotherhood-ban állandó volt és lehetett rá alapozni, az itt olyan random, hogy "öröm" nézni!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Játszunk egy kis manhuntot, szaladgálós majmok meg poison killerek <#falbav>#falbav>
Méghogy most jobb lesz a pont rendszer mert akik eddig rusholtak, kevesebb pontot kapnak majd.. hát ez nem igaz, ugyanúgy kapnak 150 pontot, mint BHban. Sõt volt hogy 250et kapott.
Én is nagyban rohanok a célpont felé, már kigyulladt neki az üldõzés jelzõ... erre megkapom az Extreme Varietyt +600, +kill: 750 😄
Tényleg fasza lett a pontrendszer 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
[merlinw.org]
Ugyanaz a név: cRusa1deR
Bárki felvehet friend-nek mindenkit visszajelölök.
[merlinw.org]
Egyébként szerintem Eziohoz jobban illet volna az AC2ben megismert Caterina Sforza.