3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • cRusa1deR
    De mindent ki kell tölteni?
  • pett3rson
    Nem tudsz angolul? van google gyorsforditó, nem hiszem, hogy félre lehetne fordítgatni a name, address és hasonló dolgokat amit kérnek. a cipődre úgysem kíváncsiak.
  • cRusa1deR
    Na azt írd le kérlek.
    Addig eljutottam, hogy felhasználónévvel bejelentkeztem a payment részben.
    A személyes adatoknál mit kell kitölteni, a számlaszámon kívül?
  • MerlinW
    Nem kell semmit letölteni, benne van a játékban minden alapból. Megveszed, kapsz egy kulcsot email-ben és azt begépeled a játék főmenü/extras menüben.
  • cRusa1deR
    Kérlek segítsetek.
    Le akarom tölteni az első DLC packot.
    Itt a link:
    http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/ThemeID.8605700/productID.242651600
    Hogy kell?
    Valaki le tudná írni részletesen?
    Tudom, hogy hülye kérésnek hangzik, de eddig fizetős DLC-t még nem töltöttem le.
  • CroftManor
    Nekem ezek közül csak az Ottoman Doctor lenne újdonság. De ezért nem adok annyi pénzt.
  • ratgab
    Engem a Vlad-es pálya, a 3 multikari, a ruházatok és kapacitás upgradek miatt érdekelne... Max 1000 Ft erejéig!
  • Gary
    Háát, ezek szerint RÓKABŐR vagy minek nevezzem a külön-külön már egyszer elpufogtatott tartalmakat.
    Az egyedüli újdonság, az a fajta játékmenet, ami nem sok embernek tetszett. Mindez, megújult narrációs módban. Hmm... Engem nem győzött meg.
  • pett3rson
    Zavvi-ról meg lehet rendelni a AC:Revelations Ottoman Edition-t, március 30.-ai kiadási dátum van feltüntetve és ezt irják - többek között - a csomag tartalmáról:

The Lost Archive (DLC 3)
    Innovative narration style and puzzle-platforming gameplay pioneered in Assassin’s Creed Revelations’ present-day Desmond sequences.

The Lost Archive includes:
    New single player features:
    3 character skins
    Ezio Turkish Assassin Armour
    Altaïr robe
    The Armour of Brutus

Capacity upgrades for:

Gun
    Crossbow
    Bomb capacities
    1 additional mission: "Vlad the Impaler Prison"

New multiplayer features:
    3 characters:

The Crusader
    Ottoman Jester
    Ottoman Doctor

Hivatkozási link!
  • CroftManor
    Dehogy csak az lesz. Hát benne van a videóban hogy olyan Desmondos pályák is lesznek benne, ami az alap játékban is benne volt Desmond's Journey néven. Nem tudom pontosan mi lesz benne, de a Vlad The Impaler Prison nekem megvan.
  • Tostero
    hát ezaz, ha tényleg az lesz amire gondolunk, akkor összegyűjtötték a kiadások bónuszait, Vlad, bónusz multi karakterek
  • cRusa1deR
    A SP részéhez csak a Vlad the Impaler Prison küldetést írják, de az jár a gyűjtői kiadáshoz is.
  • CroftManor
    Hát csak a konzol árakat tudom, xboxon 1200 pont lesz, ami 3500 Ftot jelent. De én sztem kihagyom, már az előző DLCt is sokalltam, ami 800 pont volt. (800 pont / 2500 Ft)
  • ratgab
    Szerintem igen!

Amúgy mennyi lesz az ára?
  • Tostero
    3 multi karakter??? mit tesznek MÉG bele? vagy minden kiadás bónuszkarakterét oldja fel?
  • pett3rson
    Hűha, jónak néz ki :)
  • CroftManor
    The Lost Archive Singleplayer DLC Trailer
  • Gary
    Még egy veterán!
  • pett3rson
    Ja, Isztambult akartam írni, csak olvasok egy könyvet Jeruzsálemről is :D
    Elnézést a tévesztésért, öreg és szenilis vagyok már :)
  • MerlinW
    Konstantinápolyban játszódik a játék:)
  • Gary
    A [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1304115320&no=1405]#1405-ös[/URL] hozzászólásban, Hoz-Hun részletesen leírja a nyerő taktikát.
  • Gary
    Jeruzsálemben vagy? Lemaradtam valamiről? Gondolom, nem a multira érted... :Ð

A 100% szinkronizáció elégedettséggel tölt el! :Ð
    Emellett az egyes részek 100%-ra játszása után az alábbi linken elérhető plusz dolgokat kapod, amit az options menüből tudsz aktiválni, de azt írják, csak az egyes memóriák újrajátszásánál aktívak.

100% sync bonus
  • simonl #2832
    Sziasztok,nem tudtok véletlenül egy oktató videót vagy szöveget ahol le van írva pontosan hogyan lehet hatékonyan védelmezni?
    Nem értem például ha ki van jelölve a Q -val az ágyú akkor miért nem
    ágyúzza le az ellent.....(vagy nem mindig és nem akkor amikor kell))

Elfogadok minden tippet, jó tanácsot

Köszönöm előre is
  • pett3rson
    Köszi.

Még valami. Mit ad az, ha 100% sync-re csinálom meg a küldetéseket? Van pár amit újra kellene játszanom emiatt.
  • Gibor
    Vissza lehet menni persze. A fenti dokkoknál térkép alapján jobb szélén van egy npc, beszélj vele és eldob oda.
  • pett3rson
    A történetet már végigjátszottam, most ugye Jeruzsálemben vagyok. Vissza lehet még menni Cappadocia-ba is?
  • Peakman
    El vannak szórva a városban és Cappadocia-ban szanaszét. Ha jól emlékszem 50db összeszedése után megvehető a térkép ami a maradék helyét mutatja.

Egyébként pedig Eagle Sense-el láthatod őket vagy ha nem vetted észre de a karakter látta, akkor a térképen bejelöli automatikusan.
  • pett3rson
    Sziasztok.

Az Animus darabkák fellelhetősége mitől függ? Néha bedob egy-egy darabot, de nem tudom mihez kötni. Mit kell csinálni, hogy mindegyiket megmutassa, hogy aztán össze is szedjem őket?
  • Gary
    Igen, velem is megesett. A multiban is, de akkor a pálya távolabbi részére pottyantam és folyt tovább a játék.
    A single részben, szintén egy tetőbe "szakadtam" bele, majd ugyan úgy átestem rajta és zuhantam... majd halál.
    Szintén a single-ben, van egy hely, ahol egy őr, derékig benne áll a tetőben. Gondoltam, szívesség neki, ha kiszabadítom egy bombával. Ekkor meg elszállt és közben nyúlt, rángatózott és csavarodott. Később újra, ugyan oda, derékig a tetőbe respawn-olt. Tiszteletben tartottam a perverzióját. :Ð
  • Yag
    Képzeljétek, "leestem" a pályáról !!!
    Az egyik háztetőn lógtam rejtőzve egy őr elől amikor le akartam ugrani, láttam hogy a karakter fele eltűnik a házban. Gondoltam leugrom de beestem a "színfalak" mögé. A vízbe csobbantam és mindent alulról láttam. Házakat, sétáló embereket, mindent. Csak az utcák alatti részen tudtam úszni, egészen a tengerig. Gondoltam a tengernél majd kimászok a parton de "le volt zárva" a stég mindenhol. Kiléptem, újratöltött és megint az utcán voltam normál módban. Mással is előfordult már ilyen vagy csak nekem volt ilyen szerencsém ? :)))

• Picar77
    van mit akkor behozni :'D
  • Tostero
    igen működik, pont jó karakterrel voltam:
    kalóz csávóval vagyok, megölök vkit, taunt és egy 'Egészségedre, barátom!' mozdulattal búcsúzom a túlvilágba készülőtől XXDD
  • MerlinW
    Nem kell kijelölni, csak rögtön nyomni a taunt-ot (R).
  • Tostero
    multiban hogy lehet megcsinálni ezt a challanget? ->
    meg kell ölni egy ellent, aztán kigúnyolni (R) a hulláját,
    megölés után már sehogy nem engedi kijelölni, régebben néhányszor vhogy sikerült
  • Gary
    CroftManor-nak írd meg a multis neved és fölkerülsz a fejlécbe. Így föl tudunk venni pajtásnak, közös kergetőzésekhez. :Ð

Neked is, a #2809-es hozzászólás első mondatát tudom idézni!
    Elkeserítésképp: nézd meg a csillagban a prestige számot. Na, annyiszor 50-esek. :Ð
  • Picar77
    köszi ^^
    sikerült is.
    De jó szívás hogy mindenki 49 meg 50-es :'D
  • Tostero
    mostanában folyton ledob engem a multi, mást is? miért lehet?
  • CroftManor
    Mintha a Facebookon láttam volna, hogy febr. 28.án fog jönni egy új DLC. Ami ezúttal singleplayer lesz, bár a cikkben csak konzolokat írja.
  • RatBaG #2816
    én direkt magyar nevű assassinokat gyűjtöttem össze a saját kis csapatomba, de bőven jutott a városokba is... :)
  • Gary
    zsebeházi nekem is van, meg talán ferenc tolvaly :Ð