Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként figyeltem, Te is hol megtáltosodsz, hol meg mintha nem is lennél a gépnél. Ugyanez van velem is. Nem egyszer, Te jóval több pontot hoztál össze, mint én.
Nekem volt olyan meccs, amikor éreztem, hogy szívat a gép. A pálya legtávolabbi végére adott, ahol senki sem volt. Rohanok, erre leütnek/megölnek a semmibõl, ilyenkor, legtöbbször csak a füstbomba és a mute hangját hallottam.
Kár, hogy nem sokszor sorsolt össze minket a gép. Ahhoz képest, hogy most kezdted, jól nyomtad! Fõleg, hogy minden játékos magasabb szintû volt Nálad!
Kösz a kergetõzést! Legközelebb, Te kened el a számat! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Azért jó látni hogy ti tustok eggyüt játszani...😊Nekem igy egyedül kezd kicsit unalmassá válni.:/
@Gary: Nemgáz, az jobban zavart, hogy látom ráfutnak és hiába nyomok shiftet nem kábítja le az ellenfelem. Még csak contestedet se adott sokszor :/
Sajna még nincs headset-em.....:/
Peakman: Bocs', ha túl sokszor levadásztalak, párszor a Disguise miatt volt...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Most nem sok próbálkozással (én is a 3 ellenfélnél hagytam abba), sikerült szétütni mindegyik menetben az összeset. Itt is max. 5-en lesznek. Igaz, nekem is csak 1-2 mp-em maradt, sz'al, ki van számolva az idõ rendesen.
A stratégia:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kell trükközni, nem is lehet, nincs rá idõ. Nekik kell menni és ütni, rúgni. Ha messzebb vagy tõle, akkor rúgni, mert a rúgással közelebb kerülsz hozzá. A másik, hogy nem szabad hagyni, hogy megüssenek a többiek, sok idõ elmegy vele. Az sem szerencsés, ha ide-oda ugrálsz (van, hogy nem szándékos, csak úgy fordul a kamera, hogy egy másik ellenfél lesz kijelölve), bár pár ilyen még belefér.
Sok sikert!
Nahát, kedvet kaptam egy kis öklözéshez :Ð
Írd meg a multi nicked, hogy föl tudjunk venni pajtásnak! :Ð
Ja, nekem még tegnap is dupla XP nap volt!
Három zsoldost már nem tudok elverni.
Everything is true, nothing is permitted.
multival nem sokat játszottam , néha felmegyek és elmókázok 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A single része is fogyasztható, bár a Brotherhood nekem jobban bejött. A multija is.
Ma nyomtam egy kicsit azt is, de már elég nehezen jön össze egy parti. Ráadásul, füstbombán átsétáló, kergetõzés közben megakadó, majd mögém "teleportáló" üldözõk is boldogítottak, így visszajöttem AC:R-be és pörgettem pár challenge számlálót :Ð
Pervert Alien ;)
[merlinw.org]
A mapon Secret Tombként jelöli ha minden igaz. Be kell menni abba a könyvtárba és az egyik sarokba ott lesz egy ilyen fényes valami 😄 Na az lesz az.
Nothing is True, Everything is Permitted
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet a 'Vlad the Impaler' pályát elérni?Állítólag egy könyvtárban kell kezdeni, de nekem abban a könyvtárban nincsen semmi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Illetve a történet/missziók ezen a helyszínen már kevesebb lesz?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Single-t tekintve mindkettõ mellett van pro és kontra:
Brotherhood izgalmas volt sok szempontból (jó volt a sztori, saját guild, assassinok, rengeteg mellékküldetés, városfelújítás továbbfejlõdése, Róma).
Revelations evvel szemben sztoriban kissé visszalépés (és mellékküldetések számában is, valamint izgalmasságban is... Viszont aki ezeket a bugyuta killing move-okat kitalálta azt jól fejberúgnám: átszúrja alulról a fejét és felemeli, feje fölött hátraszúr a karddal és fejbe találja.... Baromság. Eddig legalább reális kivégzések voltak, de ez a pár igen szar lett), de nagy lépés a guild felépítésében, városrészek elfoglalásában (végre immár el is veszthetjük õket), guilden belüli mesterképzés assassinoknak külön questtel, hookblade egészen új szintre viszi a játékot és a freeroam-ot, kibõvített assassin képzési lehetõségek és persze bejárható Isztambul igen tetszetõs (habár közelében sincs Rómának). Jah és persze a 2 ellenséges frakció adott egy külön ízt az egésznek (egymásnak ugrasztás), valamint egyik kedvenc újításom a Stalkerek jelenléte (Zseniális, már nagyon kellett, hogy valakik ránk is vadásszanak... Habár én instant halált állítottam volna be, ha megtalálnak).
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hála istennek nem mindig szükséges. Ez egy sorozat, engem a tartalma érdekel. Felõlem lehet a következõ 10 rész is AC2 szintjén, ha a világ, a karakterek és a sztori továbbra is ugyanúgy elvarázsol.
ACB, ACR felfogható az AC2 kiegészítõinek. Ha lesz nagy technikai újítás, az majd az AC3-ban talán. Mondjuk mint írtam, nekem nem hiányoznak.
[merlinw.org]
szvsz a brotherhood mindenben jobb. grafikailag, külsõre nem volt nagy különbség az ac2-höz képest, de tartalmilag sokkal több kis plusz volt benne.
a relevations ehhez képest legjobb esetben is csak hozza a szintet. viszont a játékfejlesztés mindig az újdonságról szól, szóval akár visszalépésnek is elkönyvelhetjük.
Per Aspera Ad Inferi.
Ami a singlet illeti, inkább a Brotherhood a jobb. hangulatra nekem az jobban bejött.
Nektek mi a véleményetek a Brotherhood jobb mint a Relevations?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Feltettem az 1.02 -es javítást, azóta nem tudom folytatni a mentésemtõl, újra akarja kezdeni.
Bár privátban azt is megírtam, hogy bevan telve a barátlista, tehát 100/100, de azért még tehetsz egy próbát 😊
Live name:CappedCross18