Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, azért nekem van (lassan egy év) elõnyöm az AC multiban. :Ð

Egyébként figyeltem, Te is hol megtáltosodsz, hol meg mintha nem is lennél a gépnél. Ugyanez van velem is. Nem egyszer, Te jóval több pontot hoztál össze, mint én.
Nekem volt olyan meccs, amikor éreztem, hogy szívat a gép. A pálya legtávolabbi végére adott, ahol senki sem volt. Rohanok, erre leütnek/megölnek a semmibõl, ilyenkor, legtöbbször csak a füstbomba és a mute hangját hallottam.

Kár, hogy nem sokszor sorsolt össze minket a gép. Ahhoz képest, hogy most kezdted, jól nyomtad! Fõleg, hogy minden játékos magasabb szintû volt Nálad!

Kösz a kergetõzést! Legközelebb, Te kened el a számat! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jah, ami kb annyiból áll h én esek kelek õ meg elsõ majdnem minden játékban 😄
😞.
Azért jó látni hogy ti tustok eggyüt játszani...😊Nekem igy egyedül kezd kicsit unalmassá válni.:/
Sajna nem, pc-n tolom.

@Gary: Nemgáz, az jobban zavart, hogy látom ráfutnak és hiába nyomok shiftet nem kábítja le az ellenfelem. Még csak contestedet se adott sokszor :/
Még pedig "peakfs_HUN"-al???Szivesen felvennélek ha xboxon játszol.: )
Sajna még nincs headset-em.....:/
Az elõbb már kergetõztem vele. Szépen fejlõdött 6-7 szintre... :Ð

Peakman: Bocs', ha túl sokszor levadásztalak, párszor a Disguise miatt volt...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

CroftManor
A multiplayer lista frissült egy új névvel 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

Az elõzõ bejegyzésem (#2754) tekinthetõ tárgytalannak!

Most nem sok próbálkozással (én is a 3 ellenfélnél hagytam abba), sikerült szétütni mindegyik menetben az összeset. Itt is max. 5-en lesznek. Igaz, nekem is csak 1-2 mp-em maradt, sz'al, ki van számolva az idõ rendesen.

A stratégia:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem kell trükközni, nem is lehet, nincs rá idõ. Nekik kell menni és ütni, rúgni. Ha messzebb vagy tõle, akkor rúgni, mert a rúgással közelebb kerülsz hozzá. A másik, hogy nem szabad hagyni, hogy megüssenek a többiek, sok idõ elmegy vele. Az sem szerencsés, ha ide-oda ugrálsz (van, hogy nem szándékos, csak úgy fordul a kamera, hogy egy másik ellenfél lesz kijelölve), bár pár ilyen még belefér.

Sok sikert!

Hmm... én félbehagytam, de volt a BH-ban is ilyen. Ott sem volt egyszerû, de mintha a counter, utána a kill strike módszerrel lehetett volna idõre lecsapkodni õket. Ott 5 ellenfél volt a max. Gondolom itt is.
Nahát, kedvet kaptam egy kis öklözéshez :Ð

Nem mondom, hogy rosszul jártál! Üdv a klubban!
Írd meg a multi nicked, hogy föl tudjunk venni pajtásnak! :Ð

Ja, nekem még tegnap is dupla XP nap volt!

A verekedéseket megcsinálta valaki?
Három zsoldost már nem tudok elverni.

Everything is true, nothing is permitted.

Már mindegy, mert megvettem 😄
Jaja, de én már ezt nem bug-nak veszem, hanem fícsörnek! :Ð

CroftManor
Sztem az acr multiban több lagos eset van. 😊

Renjike
én szingli miatt vettem meg , 1 szer kimaxoltam , majd 1-2 hónapon belül megint rámtör az AC õrület és kinyomom az összeset elölrõl .. megint 😄
multival nem sokat játszottam , néha felmegyek és elmókázok 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Háát, nem tudom, kicsit ellentmondásos leszek. Csak a multi miatt, talán nem. Mondom ezt én, akinek már több mint 100 órája van benne. :Ð
A single része is fogyasztható, bár a Brotherhood nekem jobban bejött. A multija is.
Ma nyomtam egy kicsit azt is, de már elég nehezen jön össze egy parti. Ráadásul, füstbombán átsétáló, kergetõzés közben megakadó, majd mögém "teleportáló" üldözõk is boldogítottak, így visszajöttem AC:R-be és pörgettem pár challenge számlálót :Ð

Akkor esélyes, hogy beruházok egy példányra. 😊
MerlinW
Lassan 100 órám van a multiban, tehát szerintem igen😊

[merlinw.org]

Ezek ellenére amúgy megéri megvenni a multi miatt?
csö mindenki, valaki tudna egy olyan helyet ahol le tudom tölteni az AC embers filmet magyar felirattal? vagy esetleg azon az oldalon megnézni

Pervert Alien ;)

MerlinW
Sehogy, automatikus. DX10+-t támogató kártyán DX10 támogatással indul.

[merlinw.org]

tobias88
Azt tudja valaki hogy hogy váltom át a játékot dx10re dx9rõl?
MerlinW
Mindegyikben benne van, csak kell hozzá "unlocker", amennyiben nem aktív. Lásd warez topik, vagy torrent.

[merlinw.org]

Értem.... Ez,ugye,csak eredeti játékban van benne? Vagy..?
CroftManor
Amennyiben megvan ez a bónusz küldetés, akkor tényleg egy könyvtárban "kell kezdeni"
A mapon Secret Tombként jelöli ha minden igaz. Be kell menni abba a könyvtárba és az egyik sarokba ott lesz egy ilyen fényes valami 😄 Na az lesz az.

Hello!

Meg tudnátok mondani, hogyan lehet a 'Vlad the Impaler' pályát elérni?Állítólag egy könyvtárban kell kezdeni, de nekem abban a könyvtárban nincsen semmi.
kösz. csak mert azért a nagyváros hangulatosabb no és az assasinos mellékküldikbe még bele sem kezdtem.
CroftManor
Hát igen, elég idegesítõ bugok :/ Én azt bírom mikor a ledobott smoke bombán simán át"siklanak" és megölnek. Mint a videóban 02:30kor. <#rolleyes>

Egy kis csokor a multis bosszúságokból:

Még vissza fogsz kerülni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kösz azt már játszottam, sajnos nem végig...
MerlinW
AC2-vel kellene kezdened, ott indul Ezio története (nem mellesleg a legjobb rész).. utána Brotherhood, majd Revelations.

[merlinw.org]

OK, akkor ez után lejátszom a Brotherhoodot is majd! Most kerültem Cappadókiába át a történettel. Innen már nem lesz visszatérés Isztambulba?
Illetve a történet/missziók ezen a helyszínen már kevesebb lesz?
*Mármint ha sikerült stalkereknek észrevétlenül hátbaszúrni, anélkül, hogy kiszúrnánk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Multi szintjén Brotherhood sokkal jobb volt számomra.

Single-t tekintve mindkettõ mellett van pro és kontra:

Brotherhood izgalmas volt sok szempontból (jó volt a sztori, saját guild, assassinok, rengeteg mellékküldetés, városfelújítás továbbfejlõdése, Róma).

Revelations evvel szemben sztoriban kissé visszalépés (és mellékküldetések számában is, valamint izgalmasságban is... Viszont aki ezeket a bugyuta killing move-okat kitalálta azt jól fejberúgnám: átszúrja alulról a fejét és felemeli, feje fölött hátraszúr a karddal és fejbe találja.... Baromság. Eddig legalább reális kivégzések voltak, de ez a pár igen szar lett), de nagy lépés a guild felépítésében, városrészek elfoglalásában (végre immár el is veszthetjük õket), guilden belüli mesterképzés assassinoknak külön questtel, hookblade egészen új szintre viszi a játékot és a freeroam-ot, kibõvített assassin képzési lehetõségek és persze bejárható Isztambul igen tetszetõs (habár közelében sincs Rómának). Jah és persze a 2 ellenséges frakció adott egy külön ízt az egésznek (egymásnak ugrasztás), valamint egyik kedvenc újításom a Stalkerek jelenléte (Zseniális, már nagyon kellett, hogy valakik ránk is vadásszanak... Habár én instant halált állítottam volna be, ha megtalálnak).

Igazad van 😊 Bennem fel se merült ilyen kérdés hogy melyik a jobb. Engem a sztori érdekelt, ismét egy fergeteges folytatást kaptam aminek örülök, a multit kipróbáltam de nem az én világom.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
"viszont a játékfejlesztés mindig az újdonságról szól"

Hála istennek nem mindig szükséges. Ez egy sorozat, engem a tartalma érdekel. Felõlem lehet a következõ 10 rész is AC2 szintjén, ha a világ, a karakterek és a sztori továbbra is ugyanúgy elvarázsol.

ACB, ACR felfogható az AC2 kiegészítõinek. Ha lesz nagy technikai újítás, az majd az AC3-ban talán. Mondjuk mint írtam, nekem nem hiányoznak.

[merlinw.org]

CroftManor
Úgyis mondhatnánk, nagyobb volt a füstje, mint a lángja. <#vigyor0>

RatBaG
<#eljen>

szvsz a brotherhood mindenben jobb. grafikailag, külsõre nem volt nagy különbség az ac2-höz képest, de tartalmilag sokkal több kis plusz volt benne.
a relevations ehhez képest legjobb esetben is csak hozza a szintet. viszont a játékfejlesztés mindig az újdonságról szól, szóval akár visszalépésnek is elkönyvelhetjük.

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Nekem a Brotherhood multija talán jobban bejött, mint az új.
Ami a singlet illeti, inkább a Brotherhood a jobb. hangulatra nekem az jobban bejött.

revelations- bocsi...😞
ja, bocs elnéztem a számot, de mindegy is már túlhaladtam rajta.
Nektek mi a véleményetek a Brotherhood jobb mint a Relevations?
Ööö, abban a hozzászólásban mi volt a kérdés?

#2715 -re valaki?? Köszi.
Warez probléma 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Hellosztok!
Feltettem az 1.02 -es javítást, azóta nem tudom folytatni a mentésemtõl, újra akarja kezdeni.

CroftManor
HozHun nemrég írta, hogy fölveheted õt. meg engem is, csak nekem annyi az eltérés a boxos meg az itteni nevem között hogy a CroftManor elõtt van egy Shown is, tehát ShownCroftmanor.
Bár privátban azt is megírtam, hogy bevan telve a barátlista, tehát 100/100, de azért még tehetsz egy próbát 😊

Szia! Akkor ott a probléma gyökere, mivel én Pc-n játszom<#smile>. Boxom meg sajnos még nincs.

Szia.ratgab még régebben bejelöltelek de még most se jelöltél vissza.Aki xbox-on AC Revelations-zik és felvehetem az irjon már.
Live name:CappedCross18
köszönöm. Igen ezt értettem is hogy ha enyém a város akkor onnan vevétel jön, de õszintén szólva nekem aprópénznek tõnik. Így is Isztambulban már annyi boltom van hogy ugyan még lehetne nyitnom de már unom õket felkeresni, mivel így is annyi pénzem van hogy nem tudom mire elkölteni. éppen most vettem meg az aja szúfiát 60 ezerért de már újra van 75 ezrem... a legjobb fegyók+upgradék kések meg lövedékek számának növelésére. Mondjuk nem célom hogy 100%-osan kijátszam a játékot, az is megfelel ha a jüldetést amúgy megcsinálom és akárhogyan végigviszem a történetet. egyébként már csak 1 dent kéne elfoglalni ahoz hogy full létszámban legyenek az embereim ( igaz ha elküldeném õket más városokba akkor megint vehetnék fel, de most már annyira ez nem izgat, maradok a stambuli küldiken. köszi a segítségeket!