3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
midian #2613 sziasztok
Valaki elmagyarázná hogy az assassinokat hogy kell den ekbe rakni?
G -
Gary #2612 Itt 24-ét írnak az új DLC megjelenésére:
Konzolcenter -
#2611 Regi bh s karikat nem rakjak be? -
#2610 Tudtommal január 18.án jön a következő multis DLC, Beleteszik a maradék BHs old mapokat, de boxon az 800 pont lesz, ami 3000 Ft...úgyhogy sztem kihagyom. -
Gary #2609 ,de kösz az infót! -
#2608 Meg psn en -
#2607 Szerintem PC--n nincsenek multis acsik, csak Live-on. -
Gary #2606 Háát, PC-n valahogy nem akar összejönni ez a DLC-s multis öcsi. Egyébként, az alap multis öcsiket sem találom. :( -
ratgab #2605 Hát én mindig akkor próbálok belépni mikor éppen nem üzemel. -
#2604 Én majdnem minden nap játszom megjelenés óta és a múlt hét szombati volt a második alkalom, hogy offline volt. Mai a harmadik.. -
#2603 Karbantartás van, fórummal is vacakolnak. -
ratgab #2602 Mostanában kritikán aluli az uplay! Elmúlt 3 hétben szinte csak offline módban lehet szinte játszani. -
#2601 Engem sem enged be, biztos megint tökölnek a szerverekkel, mint múlt hét szombaton... -
Reg5 #2600 Üdv mindenki! Mostanában találkozott valaki olyannal, hogy a uplay nem engedi bejelentkezni? Most változtattam meg a jelszavam biztonság kedvéért, de így se akar csatlakozni. -
RAMyMamy #2599 kösz:D -
Gary #2598 Hát én úgy csináltam, hogy...
...a "külföldi" küldetéseknél, a város nevére állva, a CTRL megnyomására előjön az a menü, ahol át lehet küldeni oda a kívánt assassint. Amikor templar irányítás alatt van a város még nem próbáltam ezt, csak amikor már elfoglaltam.
Úgy rémlik, hogy alapból 2 Den van a városban, ehhez tudsz még (pénzért) 3-at építeni vagy a meglévőt bővíteni? Sajnos az egyik (akit legelőször küldesz át) nem tud részt venni az ottani küldetésekben.
A városhoz tartozó küldetések kiválasztása után, szintén a CTRL megnyomása aktiválja a helyi erők mozgósításának menüjét.
Az áttelepítettek üres helyre visszahívhatók, illetve, tetszőlegesen csereberélhetőek a konstantinápolyi bázison lévőkkel. -
RAMyMamy #2597 de el lehet őket küldeni külfödre elvileg, azt viszont senki nem írta még le, hogy hogyan? -
Gary #2596 Én emiatt még vártam az utolsó Master Assassin-nal és az volt az érdekessége - talán a negyedik - den defense-nek, hogy ostromgép nem jött, viszont egy csomó Stalker mászott a tetőkre és irtotta a kihelyezett assassin-állományt...
Na meg érdekelt is, hogy milyen újdonságot kaptam az előző sikeres védés után. -
#2595 Nekem csak a den defens-es acsik maradtak, de mivel mindegyik den élén van egy master assassin, nincs több minijáték. Majd valamikor új játékot kezdek és akkor megcsinálom. Ha valakit érdekel a 4 multis DLC acsi végigjátszása: DLC achievements guide -
Gary #2594 Én is csak úgy, mert örülök:
100% a single, 1 öcsi kell még az Armchair Gen., de az csak idő kérdése + a multis Ancestors DLC 4 öcsije. Bár, azt nem jelzi a játék... -
#2593 Csak úgy...:)
-
midian #2592 Van egy aki 12 es szintű. -
#2591 Nem tudtam megnézni, mert tegnap este meghalt a UPlay. Az a baj, hogy a routerem egy régi szar, TOPCOM...szóval fogalmam sincs, hogy lehet ezen a routeren portot nyitni.
@midian
A Denek élére akkor tudsz assasint helyezni, ha egy assasinod 10-es szintű. -
midian #2590 Szaisztok
A Den ek be hogy kell berakni az assassint?
üdv G -
#2589 Neked bevált? -
#2588 Köszi:)
-
ratgab #2587 Ennyi nagyjából. -
#2586 nekem amennyit láttam belőle ugyanaz mint a BH multi, csak más helyszínekkel, és karakterekkel, meg néhány új perkkel. -
ratgab #2585 Én ezt a multit rekordidő alatt meguntam, már nem is érdekel. -
#2584 nekem igen probálgatok brotherhoodozni néha de nem akar múkodni :D -
#2583 Ez is megtörtént már, és még mindig nem tudok játszani... szóval részemről ennyi. :/ -
#2582 Ubi Support írja:
If it is not possible to shut-down your firewall, you will need to configure your router or firewall to allow the following network ports for the best possible connection.
ACR Ports:
UDP: 21200, 7959, 3074
Uplay Launcher:
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200
Achievements
UDP & TCP: 14001
-
#2581 Skacok, UPlay még mindig halott? -
#2580 Nekem MS Security Essential + Windows Firewall + Cisco Router van (amiben egyébként alapból ki van kapcsolva az UPnP) és semmi gondom (zöld NAT).
Kapcsoljátok ki próbaképpen a vírusírtót/tűzfalat, router esetében tegyétek magatokat DMZ-be, zárjatok be minden hálózatot használó alkalmazást és nézzétek meg melyik okozza a problémát. -
#2579 alapból aktív az upnp, szóval kötve hiszem, hogy az lenne a gond. Engem sem enged multizni, eddig egyszer tudtam játszani, és már megvettem vagy 2 hete : / -
#2578 inaktív upnp-vel lesz a gondom :S Tudsz valami leírást küldeni arról, hogy hogy aktiváljam? -
Tostero #2577 én is most gondoltam h multizok egy kicsit, de nincs nekem se :s -
#2576 nektek megy a uplay? :/ -
#2575 Tűzfal, router, inaktív upnp -
#2574 [URL=http://www.ubiworkshop.com/2012/01/04/wednesday-webcomic-32/]Webcomic #32[/URL]