Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lehet hogy simán nem elérhetõ az ubi szervere, nem írja?
Nothing is True, Everything is Permitted
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: ACRSP.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4eca2ca5
Hiba – modul neve: nvd3dum.dll
Hiba – modul verziója: 8.17.12.7061
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4d9e7b5d
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 004dd5ef
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Ezek szerint nincs rá más megoldás, hogy a "próbaként" letöltött verzió mentését életre keltsem a megvett játék alatt?
Üdv.
Nemrég fölvettem.
A másik ilyen helyzet, ami kissé érzékenyen érintett, lévén idõre ment a dolog (el kellett érni egy hajót :Ð), ott játszotta velem folyton ezt. Rohantam, bele az ellenfelekbe, és automatikusan kiválasztotta az egyiket, mintha megnyomtam volna az 'F'-et. Ekkor, ahelyett, hogy szaladt volna tovább, elkezdett körözni a célpont körül. Nem tudom, hogy a billentyûzet csapkodásnak vagy a súlyos gyalázkodásnak köszönhetõ, de másodszorra már sikerült ez a küldetés. :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Megvettem a játékot... az eddigi mentett állást hogy lehet belevarázsolni az "új" game-be?
Elkezdtem játszani 1%-nál elmentettem, kiléptem, rámásoltam a régi mentést, de "korrigálja" és nem az eddigi mentés megy, hanem az új 1%-os.
Priviben válaszoljatok légyszi,
Elõre is köszönöm!
Üdv.
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
A másik módszer, hogy megölsz egy ellent counterrel, rámész a janicsárra, megpróbálod leszúrni, de ugye nem sikerül, de sebzed. Ekkor viszont a counter chaint (folyamatos kivégzés) lehet folytatni, tehát nyomod a kövi ellenfélre (vagy a kövi janicsárra) a kivégzést, akit kivégzel, majd ismét becélzod az immár sérült janicsárt és újra megpróbálod kinyírni. Ha ismét nem sikerül ismét célpont váltás.
A lényeg, hogy azzal, hogy a janicsár nem hal bele a kivégzésbe még folytatható a kivégzéshullám, nem kell megakasztani, csak janicsároknál tovább tart a dolog.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
valami ötlet?
Nem figyeltem, de úgy tûnt, hogy néha a stalker-ek likvidálása is csökkentette (megszüntette) a körözöttséget.
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Pervert Alien ;)
Nem kapkodnak, nem rohannak, bármikor felbukkanhatnak és szépen lassan cserkésznek be.
Én még nem tapasztaltam olyat, hogy visszafoglalták volna a templarok a várost, de lehet idõvel megtennék, ha nem figyelnék.
killstreak-re én is memory 4 sec 3-at ajánlom: ha ügyes vagy egyszeri ismétléssel 3at (3*5 killstreak) is szerezhetsz
am tényleg érdekes a(z állítólagos) 20 percenként bank bevétel,
volt h 1 óra alatt csak 1szeri bevételt adott,
én is inkább város foglalás assassin-okkal meg bombarészek eladása,
van valaki aki elfoglalt minden várost? utána is kell figyelni a százalékokra? vagy az assassin-ok uralnak mindent xd
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amikor elõször játszik az ember a den defenderes küldivel, akkor a tutorialnál azt mondja hogy hozzam elõ a unit wheel-t, és válasszam ki a crossbowman-t. ok kiválasztom és aztán? semmivel nem tom lerakni. máris ennyire felhúztam magam ezen pedig még csak 10 perce játszom, de annyira utálom ha a játék nem egyértelmû, nem írja hogy most ezzel rakd le hülyegyerek
meg tudnátok mondani, hogy hogy kell?
Egyszerûen nem volt olyan szitu, amikor használni kellett volna.
Ezen kívül még az épületek hiányoznak, amik a könyvekhez hasonlóan, szintén baromi drágák.
Maradt még 2 Den Defenes acsi, de mivel már mindegyiket uralja egy master assassin, már nem tudom megcsinálni õket. Max ha új játékot kezdek.
Már lassan négy hónapja írogatják, hogy DDS 2.0 coming soon.
Everything is true, nothing is permitted.
Pénzes küldetések általában, amelyek elvégzése késõbb folyamatosan pénzt vagy xp-t generál (ez utóbbi szerintem fölösleges, mivel így is baromi gyorsan fejlõdnek az assassinok: elsõ pár assassin 5-ös szinten kezd, késõbb meg már 7-esen is, habár ez lehet npc függõ is!)
- 100 % sync az összes küldtésben
- Összes gyûjthetõ cumó összeszedve
- Összes Desmond Journey végigvive
- Összes város Assassin kezekben (egyébként ezekbõl jön a nagy pénz, nekem 20k-t generálnak 20 percenként, míg Isztambul csak 25-öt generálna)
- Egész város megvéve, kivéve a Hagia Sophia-t
- Összes könyv begyûjtve
- Ami még hiányzik:
- Összes fejlesztés Eziora (gyógyszeres, mérget tartalmazó szûtyõfejlesztések), néhány fegyver és tõr.
1 achi-m nincs meg még és az a tax evasion (egyszer megjelent a csávó, de akkor leesett a tetõrõl és meghalt, azóta se híre se hamva)
Legjobb pénzszerzési módok:
-Isztambul elfoglalás felújítása (hosszadalmas, sokba kerül és keveset hoz),
-Mediterrán Defense városok elfoglalása feljavítása (sokba kerül, de ugyanannyit hoz, mint Isztambul! Ez így már nem elhanyagolandó, viszont sok meló van vele. Állandó ellenõrzés alatt kell tartani õket. Ha Templarok támadnak, akkor nincs az adott városból bevétel)
- Piri Reis-nél eladhatóak a bombakomponensek, amik baromi sokat érnek: Bobmás challengek elvégzése után jóval elmentem eladni az összes cuccomat, hogy pénzhez jussak és kemény 80k-val távoztam az üzletbõl (persze minden cuccból max mennyiség volt nálam).