3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Gary
    Szerintem is, de csak mikor az üldöződ átsétál rajta! :Ð
    Én, személy szerint a hidden gun-t gyűlölöm.
  • Peakman
    Annyira gusztustalan a füst bomba áhh :@:@
  • Gary
    Jaja, t'om, nem Te tehetsz róla!

Csak leírtam, mer' ma ilyen grafomán napom van
  • CroftManor
    Értem, bár engem nem érint, boxon játszok :)
  • Gary
    Igen.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem csak a dokit, hanem a single játékba is be lehet rakni a kóddal feloldható helyszíneket.
    Amit Merlin is írt korábban, egy olyan mentéssel lehet (Animus Edition?), amiben mindez aktiválva van.
    Igaz, hogy így a már single-ben megszerzett multis dolgok inaktívak lesznek, de újrajátszással a Renegade feloldható. gondolom, a többi is.
    Egyedül a Desmond Journey-ben megszerezhető emblémák a gond, mert azt írták a mentés mellé az infóban, hogy ha belépsz Desmondhoz, akkor minden ugrik, amit a mentés feloldott. Így, még nem próbáltam ki.
    Az emblémák és talán valami szín, amit ott lehet aktiválni, nem nagyon izgat, inkább legyen hóember-dokim! :Ð

Érdekes, hogy én a kiegészítő térképeket megvettem, viszont a kódot NEM írtam be, vártam a próba idő lejáratát. Ennek ellenére, a mai napig is lehet azokon játszanom. Kár, hogy ott kevesen vannak.
  • CroftManor
    Be lehet hekkelni a dokit a (PCs) multiba?
  • Gary
    Az első rész kicsit trükkös, mert a második emblémáért vissza kell menned, mikor már megkaptad a "Lego" kockákat :Ð

Ebben a videóban, ha a 2:26-kor látható helyen fölnézel, ott lesz az ajtó melletti magaslat tetején az egyik, a másikat 6:30-kor láthatod.

A többi észrevehető. Van a 3. részben egy olyan hely, ahol föl kell küzdened magad a különböző mezőkben. Mikor fölérsz, akkor ott lesz a majmos embléma. Lehet, kicsit forognod kell hozzá :Ð

Sok sikert.
  • Gary
    Én is szaladgáltam, mert nem hallottam a sustorgást, így próbáltam életben maradni... kevés sikerrel.
    Remélem, legközelebb nem lesz hang problémám.

A Desmod Journey-t én nem Youtube-ról néztem, hanem INNEN.
    Itt mutatja is képen a helyeket.

Másik hely.

Bár, volt egy, amit nem találtam (a majmos) és egy videóban láttam meg.
    Igaz, én is behekkeltem a dokit a multiba, így minden elveszett. Az emblémák és a Renegade karakter is, meg más, amit a single játékban lehet megszerezni.
  • cRusa1deR
    Bocs, de Galatában a sok running monkey megnehezítette az életemet.
    Valaki nem tud olyan Desmond Journey végigjátszás videót, amiben benne vannak a multis bónuszok?
    YouTube-on nem találtam egyet sem.
  • Gary
    Ma újra megkaptam azt a bug-ot, ami a játék elején már jelentkezett, miszerint a háttérzene iszonyat hangos, de a többi zajt alig vagy egyáltalán nem hallani. A legszebb, hogy az üldözők közelségét jelző "sustorgás", pont hallhatatlan!
    cRusa1deR-rel kergetőztünk wanted-ban és elég zavaró volt. 2 menet után föladtam.
  • Gary
    Nah, azért nekem van (lassan egy év) előnyöm az AC multiban. :Ð

Egyébként figyeltem, Te is hol megtáltosodsz, hol meg mintha nem is lennél a gépnél. Ugyanez van velem is. Nem egyszer, Te jóval több pontot hoztál össze, mint én.
    Nekem volt olyan meccs, amikor éreztem, hogy szívat a gép. A pálya legtávolabbi végére adott, ahol senki sem volt. Rohanok, erre leütnek/megölnek a semmiből, ilyenkor, legtöbbször csak a füstbomba és a mute hangját hallottam.

Kár, hogy nem sokszor sorsolt össze minket a gép. Ahhoz képest, hogy most kezdted, jól nyomtad! Főleg, hogy minden játékos magasabb szintű volt Nálad!

Kösz a kergetőzést! Legközelebb, Te kened el a számat! :Ð
  • Peakman
    Jah, ami kb annyiból áll h én esek kelek ő meg első majdnem minden játékban :D
  • Pudling
    :(.
    Azért jó látni hogy ti tustok eggyüt játszani...:)Nekem igy egyedül kezd kicsit unalmassá válni.:/
  • Peakman
    Sajna nem, pc-n tolom.

@Gary: Nemgáz, az jobban zavart, hogy látom ráfutnak és hiába nyomok shiftet nem kábítja le az ellenfelem. Még csak contestedet se adott sokszor :/
  • Pudling
    Még pedig "peakfs_HUN"-al???Szivesen felvennélek ha xboxon játszol.: )
    Sajna még nincs headset-em.....:/
  • Gary
    Az előbb már kergetőztem vele. Szépen fejlődött 6-7 szintre... :Ð

Peakman: Bocs', ha túl sokszor levadásztalak, párszor a Disguise miatt volt...
  • CroftManor
    A multiplayer lista frissült egy új névvel :)
  • Gary
    Az előző bejegyzésem (#2754) tekinthető tárgytalannak!

Most nem sok próbálkozással (én is a 3 ellenfélnél hagytam abba), sikerült szétütni mindegyik menetben az összeset. Itt is max. 5-en lesznek. Igaz, nekem is csak 1-2 mp-em maradt, sz'al, ki van számolva az idő rendesen.

A stratégia:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem kell trükközni, nem is lehet, nincs rá idő. Nekik kell menni és ütni, rúgni. Ha messzebb vagy tőle, akkor rúgni, mert a rúgással közelebb kerülsz hozzá. A másik, hogy nem szabad hagyni, hogy megüssenek a többiek, sok idő elmegy vele. Az sem szerencsés, ha ide-oda ugrálsz (van, hogy nem szándékos, csak úgy fordul a kamera, hogy egy másik ellenfél lesz kijelölve), bár pár ilyen még belefér.

Sok sikert!
  • Gary
    Hmm... én félbehagytam, de volt a BH-ban is ilyen. Ott sem volt egyszerű, de mintha a counter, utána a kill strike módszerrel lehetett volna időre lecsapkodni őket. Ott 5 ellenfél volt a max. Gondolom itt is.
    Nahát, kedvet kaptam egy kis öklözéshez :Ð
  • Gary
    Nem mondom, hogy rosszul jártál! Üdv a klubban!
    Írd meg a multi nicked, hogy föl tudjunk venni pajtásnak! :Ð

Ja, nekem még tegnap is dupla XP nap volt!
  • cRusa1deR
    A verekedéseket megcsinálta valaki?
    Három zsoldost már nem tudok elverni.
  • Peakman
    Már mindegy, mert megvettem :D
  • Gary
    Jaja, de én már ezt nem bug-nak veszem, hanem fícsörnek! :Ð
  • CroftManor
    Sztem az acr multiban több lagos eset van. :)
  • Renjike
    én szingli miatt vettem meg , 1 szer kimaxoltam , majd 1-2 hónapon belül megint rámtör az AC őrület és kinyomom az összeset elölről .. megint :D
    multival nem sokat játszottam , néha felmegyek és elmókázok :)
  • Gary
    Háát, nem tudom, kicsit ellentmondásos leszek. Csak a multi miatt, talán nem. Mondom ezt én, akinek már több mint 100 órája van benne. :Ð
    A single része is fogyasztható, bár a Brotherhood nekem jobban bejött. A multija is.
    Ma nyomtam egy kicsit azt is, de már elég nehezen jön össze egy parti. Ráadásul, füstbombán átsétáló, kergetőzés közben megakadó, majd mögém "teleportáló" üldözők is boldogítottak, így visszajöttem AC:R-be és pörgettem pár challenge számlálót :Ð
  • Peakman
    Akkor esélyes, hogy beruházok egy példányra. :)
  • MerlinW
    Lassan 100 órám van a multiban, tehát szerintem igen:)
  • Peakman
    Ezek ellenére amúgy megéri megvenni a multi miatt?
  • Farkassacred
    csö mindenki, valaki tudna egy olyan helyet ahol le tudom tölteni az AC embers filmet magyar felirattal? vagy esetleg azon az oldalon megnézni
  • MerlinW
    Sehogy, automatikus. DX10+-t támogató kártyán DX10 támogatással indul.
  • tobias88
    Azt tudja valaki hogy hogy váltom át a játékot dx10re dx9ről?
  • MerlinW
    Mindegyikben benne van, csak kell hozzá "unlocker", amennyiben nem aktív. Lásd warez topik, vagy torrent.
  • simon007
    Értem.... Ez,ugye,csak eredeti játékban van benne? Vagy..?
  • CroftManor
    Amennyiben megvan ez a bónusz küldetés, akkor tényleg egy könyvtárban "kell kezdeni"
    A mapon Secret Tombként jelöli ha minden igaz. Be kell menni abba a könyvtárba és az egyik sarokba ott lesz egy ilyen fényes valami :D Na az lesz az.
  • simon007
    Hello!

Meg tudnátok mondani, hogyan lehet a 'Vlad the Impaler' pályát elérni?Állítólag egy könyvtárban kell kezdeni, de nekem abban a könyvtárban nincsen semmi.
  • Hunor1
    kösz. csak mert azért a nagyváros hangulatosabb no és az assasinos mellékküldikbe még bele sem kezdtem.
  • CroftManor
    Hát igen, elég idegesítő bugok :/ Én azt bírom mikor a ledobott smoke bombán simán át"siklanak" és megölnek. Mint a videóban 02:30kor.
  • Gary
    Egy kis csokor a multis bosszúságokból:
  • ratgab
    Még vissza fogsz kerülni.