Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a gyors választ, már meg is csináltam.
A Lightning Strikes achi hiányzik csak és végeztem a single-vel.

Everything is true, nothing is permitted.

Cappadocia-ban ne próbálkozz, mert ott nem adja meg az achi-kat.

Sequence 3-ban vagy 4-ben van egy olyan küldetés, hogy Maria-nak kell egy tárgyát kihozni a kikötõbõl észrevétlenül. Ott ha nem követed az osonós utat, hanem beszaladsz a kikötõbe körbevesz majd 5-10 katona, akiknél nagyon könnyen kivitelezhetõ a killsteak (nincs 1 db janicsár, nehézpáncélos vagy lándzsás katona sem köztük, szóval könnyû célpontok!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Karakterválasztó 2. sor 2. vagy 3. karakter azthiszem (hosszú hajú nõ, alapból késsel felszerelve!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Vicces, hogy ezt írod, mert a hsz-ed után kb 1 órával éppen Manhuntot toltuk ketten 1 csapatban...XD És nem is igen vertek el. <#nevetes1>

A kill streak-es mercenary challenge.re adjatok tippet.
Jelenleg 7 van és nem tudok többet elérni, se Kappadókiában se Konstantinápolyban.

Everything is true, nothing is permitted.

MerlinW
Nem lehet törölni, illetve max kérheted a support-tól, de valószínûleg nem fogják. Természetesen minden játékodat bukod, nincs átvitel.

[merlinw.org]

Bocs', hogy nem csatlakoztam, de a Serial Killer challenge-re gyúrtam és már nem volt sok. Természetesen, mikor az utolsó karakterrel kellett volna mennem, akkor csomót tökölt a menüben, majd összeomlott a program. Köszi UBI!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok, lehet kicsit OFF a kérdésem, de talán érinti a topicot.

Hogyan tudok egy régebbi UBI Accountot törölni? Azokat a játékokat amik azon voltak regisztrálva elbukom e vagy regelhetek velük egy új accountra?

Köszönöm a türelmes és hozzáértõ válaszokat...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

CroftManor
Thief allatt melyikre gondolsz? Mert õ a BHban volt.
Amúgy nem tudom mennyire követitek nyomon a youtubeos videókat, de ez a plusz 4 DLC karakter már az elejétõl fogva benne volt a játékban, csak épp késõbb lehetett feloldani plusz pénzért. Itt egy pár pillanatra látszik a karaktereknél, hogy már benne voltak megjelenés elõtt is.

Nothing is True, Everything is Permitted

MerlinW
Én mostanában Manhunt-ban élem ki magam bujdosóként. Mute+smoke+overal cooldown perk. Gyakorlatilag én leszek a támadó😊 4 vadász jön felénk, én nekikrohanok, mute, stun, smoke, stun, stun, stun, rohanás = ~1000-1600 pont. Megöletem gyorsan 100 pontért, majd kezdem újra😊

Támadóként pedig firecracker-t majd smoke-ot a tömegbe és mehet a mészárlás😊

[merlinw.org]

Volt, hogy összetömörödtünk egy helyre (mindenki egy irányba haladt, egy célpont felé) és sikerült 10 másodperc alatt 4 embert legyilkolni. Nem ritka eset ez most sem.

Nekem a Thief a kedvencem (pedig nem szoktam csajjal lenni játékokban), érdekes módon vele is megy a legjobban. Másik kedvenc kari, meg a kopasz, szakállas (2. sor utolsó a karakterválasztón)

Én is kihagytam az utóbbi jópár hetet, de a hét elején újra nekifogtam (level 35-ön) és ugrottam is 2 nap alatt 7 szintet. Baromi jól ment idõnként.

Kifejlesztettem egy új skill-t is: Kinyírok valakit és ugye általában már lockolnak is közben, de még ha a kill anim elõtt nyomsz egy ability-t azt beveszi a játék. Ilyenkor egy smokebomb csodákra képest <#nevetes1> Volt, hogy lestunnoltam a támadom, de már repült is egy smoke, ami után megöltem az eredeti célpontom, majd a támadót is.

Másik priceless, amikor belockolnak mikor a tetõn szaladgálsz, delikvens lent sunnyog a tömegben. Miután kiszúrtam dobtam egy smoke-ot a haladási irányába, leugrottam a tetõrõl és jól stun+focus+poisonöltem. Ilyenkor szerintem azért szidnak rendesen!

Nekem is az rohadtul tetszik. meg amikor hátbaszúrja és közben a levegõben elõre ugrik. <#finom>
Õ a plusz 4 karakter egyikke, igaz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG
ez sajnos nem mûködik.
mikor az elején még nem volt tiszta a városokba kihelyezett assassinok mûködése, akkor áttettem 3 kimaxolt assassint damascusba, de a den-jeik ugyanúgy lockolva maradtak (védelem alatt).

Per Aspera Ad Inferi.

CroftManor
Ha leleplez téged a másik, hogy te vagy a vadász, mert belockol és megpróbálna simán leütni, de te elereszted a lockot, akkor automatikusan õ lesz a vadász. Persze nekem se mindig jön össze, hogy csak úgy leüssem, mert nyomogatja a killt.
Ez még akkor szokott poénos lenni, amikor mute-al próbálnak meg leütni, akkor is csak simán elengedem a lockot, majd beleesik a saját csapdájába, mert én ütöm le gyorsan 😄

Háát, nem tudom, próbáltam én is ilyesmit, de többnyire nem tudom újra lock-kolni és keringünk egymás körül, míg valamelyikünknek össze nem jön a lock vagy valaki más bele nem "szól" a táncba :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Az a szembõl torkon szúrás, majd a lándzsán átvetett lábbal kiszakítás és elegáns csuklómozdulattal eszköz visszahelyezése... Na, ez odab@sz! :Ð

CroftManor
Én azért néha tudom alkalmazni a lock - unlock technikát 😄 A videóban van az a rész, amikor a Crusader megpróbál leütni, de elengedem a lockot é õ válik vadásszá... 😄

Háát, hegyi-ember vagyok, magasban érzem jól magam :Ð

RatBaG: Próbáld ki, ha az egyik Den élére kinevezett master assassin-t átteszed egy másik városba, hátha lehet újra den defense-t játszani. (#2598)

Hoz_Hun: A doki mérgezésétõl, a doki következõ haláláig, nekem nem tûnik összevágottnak. Ez így történt, szerintem. Jók az ilyen történések, csak ritkák. PC-n még az elején volt ilyen, mert sokan nem használták a LOCK-ot assassinate-ben. Most már ritka, ráadásul eléggé megváltoztak a dolgok a Brotherhood multijához képest.
Pedig, de jó volt az a célpont eldobása lehetõség! :Ð

CroftManor
Az így jött össze. 😊
Ja, szeretek a Briganddal játszani, jó kis kivégzõs mozdulatai vannak a lándzsájával 😄D
Már egy ideje terveztem, hogy csinálok erre a zenére is egy videót.

Nagyon fasza kis videó lett. Nem is tudtam, hogy annak a lándzsás csajnak ilyen jó kis kivégzõ mozdulatai vannak. 😊
Annál a résznél mikor a kzrtizánnal sokakat legyilkolsz egymás után nagyhirtelen, az össze van vágva, vagy így összejöt játékon bellül (amelyik a doki megmérgezésével kezdõdik).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hú, a fene. Már vagy egy hónapja nem toltam a Revelationt (multit). Azóta is megragadtam a 30. szinten. Mennem kéne egy pár kört majd valamikor.

RatBaG
jól sejtem, hogy ha már mind a 7 den-hez rendeltem den mastert, akkor nem tudok konkrétan den defense-t játszani?
picsába... <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Jaja jó volt. Fõleg az egyik fogócskánk, amit félbeszakított egy lökött😊 Mondjuk megint többet voltál a tetõkön, mint a földön😊

A többieknek mondom, hogy dupla XP hétvége van.

[merlinw.org]

Wazz, 5 korsó sör után próbáltam helyt állni, elõzetes figyelmeztetés nélkül!!!! 😊 Azért, jó volt ismerõssel kergetõzni! Köszönet! Hukk! :Ð

Renjike
én végignyomtam 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

RatBaG
volt más is, aki végighallgatta az összes nótát? 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Nálam a sorrenddel nem volt gond: SOT, majd WW (nem játszottam végig, mert egy checkpoint kibaszarintott velem), majd TT. De akkor még warezba nyomtam, most meg már megvettem, mert megérdemli!

Kongy
Én mindegyik PoP-át egyformán imádom... a 2008asat is, annak ellenére is, hogy nem igazi PoP.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CroftManor
Én a SOT-al kezdtem, aztán a T2T-vel folytattam, majd végül "befejezéképpen" megrendeltem a WW-t is 😄

Amúgy nekem a 2008as PoP is tetszik az egyedi grafikája miatt.

Kongy
Amúgy viccesen hangzik, de én is 2006-ban a Two Thrones-szal kezdtem, aztán WW és SoT :'DDD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Csak szépen sorjában <#smile>. Ha már a végérõl kezdtem, akkor elõrefelé haladunk (elõször TT, most a WW, legközelebbi akcióban meg SOT <#nevetes1>). Az ezután következõ részeket én nem értékelem sokra, így azok kimaradnak.

sands of time hol marad?
Halloween akciókor steamen megvettem a WW-t, majd most nézegettem karácsonykor, hogy kéne még 1 részt steamen venni, mivel igen olcsó. Nézegetem a Two Thrones-t erre azt dobja az arcomba a steam a játék profilján, hogy " Neked már megvan ez a játék" Így néztem <#wow1>, aztán visszanézve a korábbi tranzakciót kiderült, hogy TT-t vettem korábban WW helyett, így a Warrior Within landolt is kosárba.

Tudom, hogy off, de én jót röhögtem a saját hülyeségemen. Ha már okoztam 1-2 vidám másodpercet valakinek ezzel a kis anekdótával már megérte leírnom. <#smile>

JethroHUN
-->[😄]<--

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

CroftManor
A WW-s videóval is nagyon ütõs 😊

Kongy
Nekem meg a pop warrior withinhez xddd

Ezt most muszály volt? Megjött a kedvem a multihoz<#smile>.

CroftManor
Abból merítettem az ötletet 😊

Renjike
Activity : low , medium , low.....

mi neked a kevés?
kereséskor kiírja hány 'szerver' van aktívan, nekem 20-30-40 körüli értékek vannak, szóval sztem vannak egy jó páran, napszaktól függetlenül
Renjike
PCn miért multiznak olyan kevesen?

Kongy
Fasza zenee! (Y) A régi Prince of Persiás idõket juttatja eszembe *-*

CroftManor

tudom, használtam egy párszor a stalker countert,
csak itt kicsit bugosodik a játék és arrébb kerül ezio, a stalker meg mintha torkon döfné magát
(stalker elõtt 1-2 mp-vel háztetõnek érzékeli a játék, amikor ezio lenéz...)
MerlinW
Ez egy counter😊 2x (shift + jobb klikk). Elsõre kiszabadulsz a szorításból, majd a második visszatolja a könyökét. Persze ez is random, van amikor szembefordul vele és hasba szúrja, van amikor csak elugrik elõle és üt.

[merlinw.org]

ez nagy, neten találtam
(a stalker meggondolja magát, kit is akart õ megölni... XD)

http://www.youtube.com/watch?v=57kuN4zqdUM&feature=youtu.be&t=11m23s
Ha minden denben mester assassinod lesz akkor a den defend challenge-t beadja, bár hánynál álltál is. 😊
Olvastam és tapasztaltam is. 😄
1. Nem Konstantinápolyban: #2598-as hozzászólás
2. Konstantinápolyban: El-/visszafoglalod a dent, majd bemész és ha van 10-es szintû assassinod, akkor õ lesz a majdani vezetõje a dennek, ha eléri a 15-ös szintet. Addig pár küldetést (fekete alapon fehér assassin logo jelzi a helyeket) meg kell vele csinálnod. Ha elzavartad térképes ("külföldi") missziókra, akkor addig, míg vissza nem jön, nem fog látszódni Konstantinápolyban a master assassin küldetés helye.

Arra vigyázz, hogy mielõtt az összes 7 denbe kiképzed a master assassint, csináld meg a 3 den védést, az egyiket úgy, hogy nem nyomkodod a T betût.
A 3 den védés assassin challenge, az ágyú nélküli védés pedig egy achievement.
Gondolom, az egyes pontnál említett áthelyezésnél, ha a den vezetõjét teszed át, akkor még utólag is meg lehet csinálni ezeket. Ezt még nem próbáltam.