3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #2653 Volt, hogy összetömörödtünk egy helyre (mindenki egy irányba haladt, egy célpont felé) és sikerült 10 másodperc alatt 4 embert legyilkolni. Nem ritka eset ez most sem. -
ratgab #2652 Nekem a Thief a kedvencem (pedig nem szoktam csajjal lenni játékokban), érdekes módon vele is megy a legjobban. Másik kedvenc kari, meg a kopasz, szakállas (2. sor utolsó a karakterválasztón) -
ratgab #2651 Én is kihagytam az utóbbi jópár hetet, de a hét elején újra nekifogtam (level 35-ön) és ugrottam is 2 nap alatt 7 szintet. Baromi jól ment időnként.
Kifejlesztettem egy új skill-t is: Kinyírok valakit és ugye általában már lockolnak is közben, de még ha a kill anim előtt nyomsz egy ability-t azt beveszi a játék. Ilyenkor egy smokebomb csodákra képest Volt, hogy lestunnoltam a támadom, de már repült is egy smoke, ami után megöltem az eredeti célpontom, majd a támadót is.
Másik priceless, amikor belockolnak mikor a tetőn szaladgálsz, delikvens lent sunnyog a tömegben. Miután kiszúrtam dobtam egy smoke-ot a haladási irányába, leugrottam a tetőről és jól stun+focus+poisonöltem. Ilyenkor szerintem azért szidnak rendesen! -
Hoz_Hun #2650 Nekem is az rohadtul tetszik. meg amikor hátbaszúrja és közben a levegőben előre ugrik.
Ő a plusz 4 karakter egyikke, igaz? -
#2649 ez sajnos nem működik.
mikor az elején még nem volt tiszta a városokba kihelyezett assassinok működése, akkor áttettem 3 kimaxolt assassint damascusba, de a den-jeik ugyanúgy lockolva maradtak (védelem alatt). -
#2648 Ha leleplez téged a másik, hogy te vagy a vadász, mert belockol és megpróbálna simán leütni, de te elereszted a lockot, akkor automatikusan ő lesz a vadász. Persze nekem se mindig jön össze, hogy csak úgy leüssem, mert nyomogatja a killt.
Ez még akkor szokott poénos lenni, amikor mute-al próbálnak meg leütni, akkor is csak simán elengedem a lockot, majd beleesik a saját csapdájába, mert én ütöm le gyorsan :D -
Gary #2647 Háát, nem tudom, próbáltam én is ilyesmit, de többnyire nem tudom újra lock-kolni és keringünk egymás körül, míg valamelyikünknek össze nem jön a lock vagy valaki más bele nem "szól" a táncba :Ð -
Gary #2646 Az a szemből torkon szúrás, majd a lándzsán átvetett lábbal kiszakítás és elegáns csuklómozdulattal eszköz visszahelyezése... Na, ez odab@sz! :Ð -
#2645 Én azért néha tudom alkalmazni a lock - unlock technikát :D A videóban van az a rész, amikor a Crusader megpróbál leütni, de elengedem a lockot é ő válik vadásszá... :D -
Gary #2644 Háát, hegyi-ember vagyok, magasban érzem jól magam :Ð
RatBaG: Próbáld ki, ha az egyik Den élére kinevezett master assassin-t átteszed egy másik városba, hátha lehet újra den defense-t játszani. (#2598)
Hoz_Hun: A doki mérgezésétől, a doki következő haláláig, nekem nem tűnik összevágottnak. Ez így történt, szerintem. Jók az ilyen történések, csak ritkák. PC-n még az elején volt ilyen, mert sokan nem használták a LOCK-ot assassinate-ben. Most már ritka, ráadásul eléggé megváltoztak a dolgok a Brotherhood multijához képest.
Pedig, de jó volt az a célpont eldobása lehetőség! :Ð -
#2643 Az így jött össze. :)
Ja, szeretek a Briganddal játszani, jó kis kivégzős mozdulatai vannak a lándzsájával :DD
Már egy ideje terveztem, hogy csinálok erre a zenére is egy videót. -
Hoz_Hun #2642 Nagyon fasza kis videó lett. Nem is tudtam, hogy annak a lándzsás csajnak ilyen jó kis kivégző mozdulatai vannak. :)
Annál a résznél mikor a kzrtizánnal sokakat legyilkolsz egymás után nagyhirtelen, az össze van vágva, vagy így összejöt játékon bellül (amelyik a doki megmérgezésével kezdődik). -
Hoz_Hun #2641 Hú, a fene. Már vagy egy hónapja nem toltam a Revelationt (multit). Azóta is megragadtam a 30. szinten. Mennem kéne egy pár kört majd valamikor. -
#2640 jól sejtem, hogy ha már mind a 7 den-hez rendeltem den mastert, akkor nem tudok konkrétan den defense-t játszani?
picsába... -
#2639 Jaja jó volt. Főleg az egyik fogócskánk, amit félbeszakított egy lökött:) Mondjuk megint többet voltál a tetőkön, mint a földön:)
A többieknek mondom, hogy dupla XP hétvége van. -
Gary #2638 Wazz, 5 korsó sör után próbáltam helyt állni, előzetes figyelmeztetés nélkül!!!! :) Azért, jó volt ismerőssel kergetőzni! Köszönet! Hukk! :Ð -
#2637 én végignyomtam :) -
#2636 volt más is, aki végighallgatta az összes nótát? :DDD
-
ratgab #2635 Nálam a sorrenddel nem volt gond: SOT, majd WW (nem játszottam végig, mert egy checkpoint kibaszarintott velem), majd TT. De akkor még warezba nyomtam, most meg már megvettem, mert megérdemli! -
#2634 Én mindegyik PoP-át egyformán imádom... a 2008asat is, annak ellenére is, hogy nem igazi PoP. -
#2633 Én a SOT-al kezdtem, aztán a T2T-vel folytattam, majd végül "befejezéképpen" megrendeltem a WW-t is :D
Amúgy nekem a 2008as PoP is tetszik az egyedi grafikája miatt. -
#2632 Amúgy viccesen hangzik, de én is 2006-ban a Two Thrones-szal kezdtem, aztán WW és SoT :'DDD -
ratgab #2631 Csak szépen sorjában . Ha már a végéről kezdtem, akkor előrefelé haladunk (először TT, most a WW, legközelebbi akcióban meg SOT ). Az ezután következő részeket én nem értékelem sokra, így azok kimaradnak. -
RAMyMamy #2630 sands of time hol marad? -
ratgab #2629 Halloween akciókor steamen megvettem a WW-t, majd most nézegettem karácsonykor, hogy kéne még 1 részt steamen venni, mivel igen olcsó. Nézegetem a Two Thrones-t erre azt dobja az arcomba a steam a játék profilján, hogy " Neked már megvan ez a játék" Így néztem , aztán visszanézve a korábbi tranzakciót kiderült, hogy TT-t vettem korábban WW helyett, így a Warrior Within landolt is kosárba.
Tudom, hogy off, de én jót röhögtem a saját hülyeségemen. Ha már okoztam 1-2 vidám másodpercet valakinek ezzel a kis anekdótával már megérte leírnom. -
#2628 -->[:D]<-- -
#2627 A WW-s videóval is nagyon ütős :) -
#2626 Nekem meg a pop warrior withinhez xddd -
ratgab #2625 Ezt most muszály volt? Megjött a kedvem a multihoz. -
#2624 Abból merítettem az ötletet :) -
#2623 Activity : low , medium , low..... -
Tostero #2622 mi neked a kevés?
kereséskor kiírja hány 'szerver' van aktívan, nekem 20-30-40 körüli értékek vannak, szóval sztem vannak egy jó páran, napszaktól függetlenül -
#2621 PCn miért multiznak olyan kevesen? -
#2620 Fasza zenee! (Y) A régi Prince of Persiás időket juttatja eszembe *-* -
#2619 Stand Alone -
Tostero #2618 tudom, használtam egy párszor a stalker countert,
csak itt kicsit bugosodik a játék és arrébb kerül ezio, a stalker meg mintha torkon döfné magát
(stalker előtt 1-2 mp-vel háztetőnek érzékeli a játék, amikor ezio lenéz...) -
#2617 Ez egy counter:) 2x (shift + jobb klikk). Elsőre kiszabadulsz a szorításból, majd a második visszatolja a könyökét. Persze ez is random, van amikor szembefordul vele és hasba szúrja, van amikor csak elugrik előle és üt. -
Tostero #2616 ez nagy, neten találtam
(a stalker meggondolja magát, kit is akart ő megölni... XD)
http://www.youtube.com/watch?v=57kuN4zqdUM&feature=youtu.be&t=11m23s -
Tostero #2615 Ha minden denben mester assassinod lesz akkor a den defend challenge-t beadja, bár hánynál álltál is. :)
Olvastam és tapasztaltam is. :D -
Gary #2614 1. Nem Konstantinápolyban: #2598-as hozzászólás
2. Konstantinápolyban: El-/visszafoglalod a dent, majd bemész és ha van 10-es szintű assassinod, akkor ő lesz a majdani vezetője a dennek, ha eléri a 15-ös szintet. Addig pár küldetést (fekete alapon fehér assassin logo jelzi a helyeket) meg kell vele csinálnod. Ha elzavartad térképes ("külföldi") missziókra, akkor addig, míg vissza nem jön, nem fog látszódni Konstantinápolyban a master assassin küldetés helye.
Arra vigyázz, hogy mielőtt az összes 7 denbe kiképzed a master assassint, csináld meg a 3 den védést, az egyiket úgy, hogy nem nyomkodod a T betűt.
A 3 den védés assassin challenge, az ágyú nélküli védés pedig egy achievement.
Gondolom, az egyes pontnál említett áthelyezésnél, ha a den vezetőjét teszed át, akkor még utólag is meg lehet csinálni ezeket. Ezt még nem próbáltam.