3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Mi írja ezt, a PayPal? Van nekem egy felhasználatlan Mediterran pack kulcsom, 2k-ért odaadom, ha gondolod. -
cRusa1deR #2933 Most folyton ezt a hiát írja ki:
There is money to authorize, But no Aurthorize delegated were applicable
? -
cRusa1deR #2932 Legalább egy fél tucatszor próbálkoztam már mind a kettővel. -
Elég sűrűn le van terhelve a szerver, próbálkozni kell. Nekem sem jött össze soha elsőre:) -
cRusa1deR #2930 Hát ez nem jó.
Login-olok, kitöltöm a kártya adatokat, majd submit aztán server error-t ír ki. -
2. és 3. -
cRusa1deR #2928 Egy kis érdekesség a single player-hez:
-A városban találhattok 31 darab kutat, aminek a tetejét splinter, vagy thrunder bombával be kell robbantani.
-Ezentúl ha elfoglaltok egy den-t nem jár érte körözés. -
cRusa1deR #2927 Kérem valaki dobjon fel egy-egy linket a második és a harmadik DLC-hez. -
Gary #2926 Király! A Magic nekem nagyon bejön! Kösz az infót! -
xido #2925 na ennek örülök:) -
Viszont ezt a kártyás cuccot kipróbáltam és igen jó anyag. Kicsit Magic the Gathering koppintás, de jó:) -
Gary #2923 Igazából engem sem, kicsi a képernyő, az ujjammal kitakarom a célpontom, emiatt rossz időben tapicskolok... Pár menetet lenyomtam vele, de inkább játszom mást vagy olvasok a legkisebb helyiségben! :Ð -
Ezt én is kipróbáltam, de sajnos nem nyűgözött le :/ -
Gary #2921 Ezt nem, az AC Rearmed-et próbáltam Touch-on. Az is ingyenes alapból, de megtámogathatod magad ha valós pénzt áldozol játékbeli tartalmakra...
Ez is multiplayeres kergetőzés csak fölülnézetben. Ízelítő. -
Hmm iPhone van, kipróbálom, köszi:) -
xido #2919 valami letöltő a háttérben ami eheti a memót?..
időzített víruskeresés,indexelés,töredezettség mentesítés? -
Laci82 #2918 Sziasztok.
Nektek nem akadozik néha a játék?
A konfigom bőven elég kellene hogy legyen hozzá (aláírásomban ott van) 1.03 patch is fent van a játék is eredeti,szóval nem értem miért csinálja....
-
xido #2917 http://www.youtube.com/watch?v=jYSygJBPnG8 -
xido #2916 Assassin's creed recollection..csak iphone és ipad..ingyenes kártyás stratégiai játék,majdnem azt mondanám,mint a facebook legacy hangulat ötvözve az ilyen erősebb kártyám van,akkor én győzők,én váram/területem marad meg.. -
Ez mi is? -
xido #2914 Na haverom iphone-ján kipróbáltam ezt a kártyás játékos Recollectiont...szart se értek ezekhez,csak nyomkodtam amit a tutorial mutogatott..aztán 2 kört már nyertem és a uplay-ben is szereztem egy kis monyót...tökjó :) -
CD kulcs 20$-ért (~4500 Ft) -
"Maintenance is now over and our online services have been restored. Thank you for your patience." -
cRusa1deR #2911 Na most már invite-vel se enged be session-ba.
Egyébként Ubishop szervere se jó.
Délelőtt meg akartam venni a Lost Archive-t és server error-t jelzett- -
Nekem, én vagyok a Házigazda :) -
Tostero #2909 kinek kell írni a multis névvel kapcsolatba?
úgy néz ki most csak máshoz tudok csatlakozni, egyedül nem enged be egy random-ba se... : S
remélem nem baj ha felveszek mindenkit aki kinn van már : ) -
#2882 -
Tostero #2907 engem még mindig nem enged be 1 session-be se,
van másnál is ez a probléma?
ötlet? -
xido #2906 #16os emlékeit tartalmazza,pont olyan,mint Desmond emlékei,sziget,kapuk,fps,ugrálós -
Tostero #2905 #2902: trükkösek, később kiadják drágábban, de minden + dlc-vel...
#2904: tegnap nekem se talált egyet se, se play-el, se match-el, de ha haverhoz csatlakoztam, akkor lazán beengedett : O ?!
próbáld meg te is úgy, hátha...
ma még nem próbáltam, majd most...
kinek van meg a Lost Archive? hogy néz ki? hogy működik? mit tartalmaz? -
cRusa1deR #2904 Tudtok mostanában multizni? Engem három napja nem tett be egy sessionba sem. Valakinek hasonló probléma? -
xido #2903 "Az Ottoman Edition várható tartalma
(1 DLC kóddal aktiválható mind):
A tartalom változtatásának lehetőségét a kiadó fenntartja:
- Egyszemélyes küldetés: "The Lost Archive"
- Extrák az egyjátékos módhoz: 3 bónusz skin + tárolókapacitás fejlesztés + "Vlad the Impaler's Prison" küldetés
- Többjátékos extrák: 6 térkép + 7 karakter + személyre szabható tárgyak" -
xido #2902 Na mi a manó..lehet ezért vártam eddig a polcra tétellel?:)
http://cdgalaxis.hu/PC/19617/assassins-creed-revelations-ottoman-edition.html -
Tostero #2901 nekem most nem talál egyetlen egy 'szervert' se... : S -
Gibor #2900 itt megtalálod. -
cRusa1deR #2899 Valaki nem tudna adni egy linket ahol megtalálhatnám Altair kódexét magyar nyelven? -
dettó... -
Gary #2897 Minden változtatás kreditbe kerül! -
cRusa1deR #2896 Valami komoly baj lehet a játékkal.
Harminc percen keresztül próbálkoztam csatlakozni játékhoz, sehov nem engedett be.
Medium activity-t írt, meg 2-5 futó sessiont. -
cRusa1deR #2895 A változtatás már nem kerül kreditbe?