Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a grafikával sincs semmi bajom nekem se, ha meg olyan grafika lenne amitõl mindenkinek kifolyik a szeme, menne a rinyálás hogy jááj de hát az én gépemen mér nem megy, és a hozzá hasonlók.
Így van, és a látványvilág, a grafika is jobban bejön. Meg tetszenek a QTE-s átvezetõk, legalább nemcsak az autónk lesz a fõszerepben, törödünk a karakterrel is.
Ja az irányítás ! Abból amit láttam nekem az jön le hogy a sínek itt már annyira nincsenek jól rögzítve. 😊
Need for Speedbõl sosem lesz GTA-koppintás, sandbox styl. ezt már jobb ha el is könyvelitek elõre.
Hát gyerekek, abból amit eddig láttam az jön le hogy ez a játék tetszik, de várjuk ki még a kezünkben lesz az irányítás. Én nagy GTA fan vagyok, ezért remélem hogy nem csak a bejátszásban volt a kiszállósdi, ha lesz benne fegyver is akkor puszi a doboznak. xD
Nem, sima nem volt elõtte 😊
Volt III HP, meg HP2, és a sima HP a legutóbbi <#beka2>#beka2>
De a nevében tényleg nem kell kiegyeznünk, az már mellékes lesz<#banplz>#banplz>
Volt III HP, meg HP2, és a sima HP a legutóbbi <#beka2>#beka2>
De a nevében tényleg nem kell kiegyeznünk, az már mellékes lesz<#banplz>#banplz>
Hívd ahogy akarod. 😊 Volt már sima HP is. Criterion féle HP inkább a High Stakesre hajaz a törés miatt.
http://goo.gl/gd6Zi5
<#eljen>#eljen>
HP2 már volt 2002-ben (NFS III Hot Pursuit (1998), NFS Hot Pursuit 2 (2002), NFS Hot Pursuit(2010) ), legyen inkább High Stakes 2, a Criterion legalább tudja hogyan kell visszhozni az elsõ 5 rész hangulatát.
HP2 már volt 2002-ben (NFS III Hot Pursuit (1998), NFS Hot Pursuit 2 (2002), NFS Hot Pursuit(2010) ), legyen inkább High Stakes 2, a Criterion legalább tudja hogyan kell visszhozni az elsõ 5 rész hangulatát.
nem kell, mert a golyóálló rendõrautó megvéd majd minket sztem még az rpg-tõl is 😊
All hail the double x!
Hjah, arról a Crysis 2 intrója jutott az eszembe, ott is valami ilyesmi volt, hát ha még lõni is lehetne benne egy fegyverrel, lehetne Need For Speed Crysis a játék címe <#banplz>#banplz>
De tényleg tök vicces, ha bunyózunk is majd, lõni nem fogunk majd a játékmenet során? <#banplz>#banplz>
De tényleg tök vicces, ha bunyózunk is majd, lõni nem fogunk majd a játékmenet során? <#banplz>#banplz>
mér az se rossz, mikor 3-4 emeletet ugrik le aztán fut tovább <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Hot Pursuit jobban nézett ki tavaly, ez már az elõzetes promó képen is látszott, mondtam én, hogy a grafika több éves szint sok helyen.
Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a rendõrrel bunyózós, mászkálós, futkosós dolog, ezzel azért most túlmentek az NFS határain, a folytatásban mi lesz? Már fegyverünk is lesz, és tûzharcba is keveredünk, és fegyverrel a kezünkben írtjuk az ellent?!?
Egyedüli pozitívum, ami tetszik, az az Undercover-hez képest valamivel javított fizika.
Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a rendõrrel bunyózós, mászkálós, futkosós dolog, ezzel azért most túlmentek az NFS határain, a folytatásban mi lesz? Már fegyverünk is lesz, és tûzharcba is keveredünk, és fegyverrel a kezünkben írtjuk az ellent?!?
Egyedüli pozitívum, ami tetszik, az az Undercover-hez képest valamivel javított fizika.
Na igen. Minden autó felrobbant, de amivel mentünk annak csak a szélvédõje repedt meg. A másik meg, hogy oda írták az elején: Frostbite 2 engine, de a grafika eléggé gyenge... Nálam az évek alatt oda jutott az NFS név: SZAR<#banplz>#banplz>
okádék a grafika tényleg, semmivel se jobb mint az undercoveré.ráadásul ez a karakterrel mászkálós faszság egy nfs-ben, baszki, ez szerintem is kuka, én versenyezni akarok, nem filmet nézni meg karakterrel futkosni, arra ha valaki késztetést érez, menjen simsezni....
PS2, 360, jatekaim.hu
Helikopterrõl lövik a kocsit, de annak semmi baja<#nevetes2>#nevetes2> Ezen jót nevettem.
Grafika meg valami undormány.
Azthittem hogy az undercovernél rosszabb már nem lehet. Tévedtem.
Grafika meg valami undormány.
Azthittem hogy az undercovernél rosszabb már nem lehet. Tévedtem.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Végre, végig tudtam nézni, nos, az Undercover-nél biztos sikeresebb lesz, akcióban nincs hiány, van egy olyan érzésem, hogy ez az akciófilm-szerû, karakterrel mászkálós NFS elindít egy új ágat az NFS-ek közt.
Mondjuk nekem annyira ez nem jön be.
Az irányításra azért az Undercover-nél jobbnak tûnik valamivel, nem lehet olyan eszetlenül bevenni a kanyarokat, legalábbis ahogy elsõre láttam.
Mondjuk nekem annyira ez nem jön be.
Az irányításra azért az Undercover-nél jobbnak tûnik valamivel, nem lehet olyan eszetlenül bevenni a kanyarokat, legalábbis ahogy elsõre láttam.
De jó, annyian nézik, hogy nem tudom megnézni. <#pias>#pias>
Érdekes lesz, én még várok több videóra.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
Jézusisten, hát ezek a részletek nagyon nem tetszenek.
Ki lehet szállni, és bunyózni a rendõrrel? Ez valami GTA klón???
A fizika érdekes címszóval gondolom, a sínautózásra utalsz?
Ki lehet szállni, és bunyózni a rendõrrel? Ez valami GTA klón???
A fizika érdekes címszóval gondolom, a sínautózásra utalsz?
Az a kiszállásos dolog csak interaktív átvezetõ volt nem?
Na srácok, ki lehet szállni, futni, stb. A fizika elég furcsa, a graf állejtõs, de ez nem fog futni a gépemen úgy érzem. Nem tudom, valahogy nem nyûgözött le.
Ez szarabb mint az undercover!
Érdekes a gameplay... 😄
Már ma is kapunk egy trailert a konferencián, NFSDrew pedig beígért rögtön utána egy gameplay trailert is.
Állítólag kint lesz az E3-on a játék egy kipróbálható verziója, legalább holnap ilyenkor már láthatjuk a játékot mozgás közben is.
Én is elkezdtem nézegetni a képet, de sok kivetni valót nem láttam rajta. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
háát a kép alapján már az látszik hogy talán a hot pursuit grafjánál is randább lesz, annak még a promó képei is szebbek voltak
PS2, 360, jatekaim.hu
Nem, a trollkodás jelen esetben kimerült abban, hogy Neked nem tetszett a másik véleménye, és egybõl csak egy fikázó majom jelzõvel illettél.
Nem tudom, ezen túl minden screenshoot-ot és gameplay videót csak szúrjunk be, és ne szóljunk hozzájuk semmit a játék megjelenéséig, mert még viszonyítás alapnak se jók.
Nem tudom, ezen túl minden screenshoot-ot és gameplay videót csak szúrjunk be, és ne szóljunk hozzájuk semmit a játék megjelenéséig, mert még viszonyítás alapnak se jók.
Nem tanulmányozok semmit mert el se olvastam, nincs kedvem hozzá.
Aki a tieddel nem megegyezõ véleményt ír, az már trolkodik ? Hagyjukmár.
Aki a tieddel nem megegyezõ véleményt ír, az már trolkodik ? Hagyjukmár.
Na ne terelj.
Akkor meg miért jössz? Trollkodni?
Tanulmányozd a harmadik pontot.
Akkor meg miért jössz? Trollkodni?
Tanulmányozd a harmadik pontot.
Valami ilyesmit akartam írni én is a kollégának. <#eljen>#eljen>
Én nem vagyok akkora pro hogy egy-két képbõl és a játék körülírásából alkossak meghatározó véleményt.
Én nem vagyok akkora pro hogy egy-két képbõl és a játék körülírásából alkossak meghatározó véleményt.
Én nem látom itt mi a probléma a modellel... 😄 Szerintem bõven jó 2011-re. Nem egy GT5 persze, de az más kategória. Az, hogy szarul elkapott jelenet van a screenshoton, nem mond túl sokat. Várjunk már E3-ig legalább.
Elõször is, tudjál már viselkedni, beszélj már normálisan, ha már hozzászólni nem tudsz érdemben a témához.
Másodszor legyen már annyi eszed, hogy egy 2 éve fejlesztett játék 5 hónappal a megjelenés elõtt nem fog varázsütésre, csak úgy megváltozni, még ha nem is látni a kiszivárgott infók közül a játékot teljes pompájában. Mert szerinted rendben van 2011-ben az ilyen szintû, több évesnek kinézõ autó modell? Ami elég jó viszonyítási alapnak. Vagy rendben van rózsaszín-lila átmenetben pompázó giccses rendõrvillogók képvilága?
Harmadszor, ez egy fórum, ahol megjelenés elõtt...képzeld, arról alkotnak véleményt az emberek, amik addig napvilágot látnak. Ha neked ez nem megy, és csak azután kívánsz hozzászólni, miután megjelent, szia...gyere vissza 5 hónap múlva, nem kötelezõ olvasnod a topikot/írnod ide.
Másodszor legyen már annyi eszed, hogy egy 2 éve fejlesztett játék 5 hónappal a megjelenés elõtt nem fog varázsütésre, csak úgy megváltozni, még ha nem is látni a kiszivárgott infók közül a játékot teljes pompájában. Mert szerinted rendben van 2011-ben az ilyen szintû, több évesnek kinézõ autó modell? Ami elég jó viszonyítási alapnak. Vagy rendben van rózsaszín-lila átmenetben pompázó giccses rendõrvillogók képvilága?
Harmadszor, ez egy fórum, ahol megjelenés elõtt...képzeld, arról alkotnak véleményt az emberek, amik addig napvilágot látnak. Ha neked ez nem megy, és csak azután kívánsz hozzászólni, miután megjelent, szia...gyere vissza 5 hónap múlva, nem kötelezõ olvasnod a topikot/írnod ide.
De imádom a hónapokkal a megjelenés elött fikázó majmokat. Legalább annyi esélyt adj már neki hogy kijöjjön az a játék, ne mindenféle képek+videóból szûrjél le dolgokat, hanem alkosd meg a saját véleményed arról, amit majd látni, tapasztalni fogsz az általad irányított, kész(!) játékról a megjelenés után.