2055
Need for Speed: The Run
  • SZilaJMaGGoT
    Én a hp-ra azthittem jó lesz(nyilván valakinek az is), de számomra nagy bukó volt.
  • broman191
    Végre valami finomság ami újdonság is
  • ntex
    Ki mondta hogy nem? XD A sok elégedetlenkedőre nem kell hallgatni, mindig lesznek olyanok akiknek nem tetszik az aktuális matéria :P
  • szabii98
    jólesszez
  • Szabi1991

• Bullitt
  • fery02
    Akkor meg 14 éve. :)
  • High end PC #364
    " 4. Ki vár el NFS-től realisztikusságot, úgy őszintén? 1995 óta árkád, 16 éve! "

Óriási tévedés, 1994-ben a TNFS-t a Road & Track autós szakújságírókkal karöltve alkották, ők, akik a legtöbb autót már élőben is tesztelték, adták a tapasztalatokat az autók viselkedéséről a fejlesztőknek, akik a kor lehetőségéhez mérten lemodellezték őket, a TNFS korának egyik legélethűbb autós játéka volt, a játék teljes címe is Road & Track Presents The Need for Speed volt. Még megvan a játékról egy-két korabeli magazin teszt is, bizony épp hogy a realisztikusságot dicsérték benne, szó szerint...
  • SZilaJMaGGoT
    UG-ba asszem kötelező volt, mert különben nem engedett bizonyos versenyekre a játék, ha nem volt elég magas "szintű" a verdád. Egyébként lehetne valami köztes megoldás, hogy azok se legyenek meglőve akik nem szeretnek bíbelődni ilyesmivel, de személy szerint én is szeretem testre szabni amit csak lehet...
  • SZilaJMaGGoT
    Én nem is mondtam hogy van, de ezek szerint akkor ezek is ugyanolyan büdöset szarnak mint a blackbox...
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem meg az is szar volt és ez sem tűnik jobbnak, és nem a táj hasonlósága miatt mondom ezt... -.-
  • Bronx South
    "És szerintem az, hogy teleaggatsz egy..." - Ezzel egyet értek, én se nagyon matricázok, kivéve ha egy autóra van valami ötletem (de ritkán szokott lenni). Viszont itt-ott egy-két tuning embléma feltűntetése nem hiszem hogy túl sokat zavar a vizen.

"...spoilerrel és egyéb baromsággal..." - Nanee ! Tudod vannak akik úgy szeretik az autókat ahogy vannak, gyári állapotban, viszont az NFS már vagy egy évtizede a tuningról szól. Viszont azt nem tudom hogy melyik NFS -ben volt kötelező külsőleg tuningolni, max olyan volt hogy pontokkal értékelte a verdádat, de nincs jelentősége.

"...hogy te vagy az nfs védőszentje itt az SG-n..." - Meséld már el, hogy ezen a topikon kívül hány NFS topikban láttál még engem demonstrálni ?
  • [HUN]FaTaL
    "Higgadjunk le picit, ha kérhetem. Fatal, ha nem tetszik az NFS, nem kell bejönni a topikba se"

Attól, hogy a korábbi részek nem tetszettek miért ne követhetném az új rész híreit? Hátha ez jobban sikerül, még nem írtam le a játékot.
  • Bullitt
    Higgadjunk le picit, ha kérhetem. Fatal, ha nem tetszik az NFS, nem kell bejönni a topikba se; Bronx, másoknak is lehet véleménye és ezt tartsuk tiszteletben. Ismeri mindenki a régi mondást, "ízlések és pofonok".

A GS-es kommentet amúgy én írtam.
  • [HUN]FaTaL
    De tudjuk, hogy te vagy az nfs védőszentje itt az SG-n, szerencsére másnak nem muszáj, hogy tetsszen.
  • [HUN]FaTaL
    "hogy saját magad állíthassad be a futóműtől kezdve a motorig bizonyos dolgokat."

Nem érzed az ellentmondást egy árkád játék és eközött? Ha autókat akarsz csesztetni, akkor tegyél fel egy szimulátort és szenvedj a tizedekért. :)

A hp úgy valóban unalmas lenne, de így nem az és nem is akar több lenni annál, ami.

És szerintem az, hogy teleaggatsz egy Lambot meg egy Ferrarit mindenféle undorító matricával, spoilerrel és egyéb baromsággal idiótaság.
  • Bronx South
    "Mióta is van interneted?" - Rossz kérdés volt.

"elegem volt a tuningolós szarságból." - Kb. annyira lehetett ott tuningolni mint a Shiftben, de szerintem egy versenyzős játékban alap kell legyen a lehetőség az autó külső belső fejlesztésére, és hogy saját magad állíthassad be a futóműtől kezdve a motorig bizonyos dolgokat. A HP, hogyha nem úgy lenne megoldva hogy a rossz és a jó oldalt erősítheted, roppant unalmas játék lenne, mert tulajdonképpen semmi sincs benne, se story, se egyéb lehetőségek.
  • [HUN]FaTaL
    "Amióta a szőrszálhasogató csíra rétegnek is elérhetővé vált az internet."

Mióta is van interneted?:D

Nem a fizikával volt a fő probléma a pro streetben, hanem pl. a belső nézet hiánya. No meg addigra nekem már elegem volt a tuningolós szarságból.
  • Bronx South
    (4) Amióta a szőrszálhasogató csíra rétegnek is elérhetővé vált az internet.
  • Bronx South
    Annyira ? Egy rossz kanyarvétel, nagyobb ugrató fék nélkül, de még egy úthiba is elég volt és mentél a levesbe. Nagy kedvenc nekem a Pro Street, az egyetlen úgymond "pályaversenyzős" játék ahol nem versenypályákon kell menni nagyrészt, hanem tájakon.
    Nem is értem hogy miért a Shiftet erőltetik, a Pro Streetből kellett volna még 1-2 rész a szimulátor fanok megfogásának megpróbálása helyett.
  • [HUN]FaTaL
    Pro Street sem tetszett nekem, bár az valóban nem volt annyira sínautó.
  • ntex
    Azért a Pro Street-ben sem volt semmi bajom az irányítással :) Az UG meg MW után igazi unikum volt szerintem.
  • [HUN]FaTaL
    " Ki vár el NFS-től realisztikusságot, úgy őszintén? 1995 óta árkád, 16 éve!"

Az árkád meg a sínautó között azért óriási különbség van. Nekem semmi bajom az árkád játékokkal, de a legutóbbi nfsek (shiftet leszámítva, no meg a hp-t ami nem is akart több lenni játéktermi stílusú játéknál) nem árkádak, hanem trágya légpárnásszimulátorok.
  • RYO21
    És lehet, hogy Ti úgy gondoljátok, sokan szeretnének UG3-at, az téved picit.

Ebben az egyben nem értek egyet a kommentelővel. Érdemes a Run trailerei alatt olvasgatni a hozzásszólásokat. Kb minden második komment az, hogy UG3-at akarnak az emberek, Jah, és eddik kb 1500-an likeolták a youtuben a legújabb trailert és kb 400-an unlikeolták.
  • ntex
    Egy komment G*mestar.huról. Szerintem teljesen igaza van a csávónak:

Na jó, akkor kis magyarázás:

Egyrészt, a "kiszállósdi" nem lesz a játék túlságosan nagy része, kevesebb, mint 5-7%-a a játékidőnek, a legutóbbi nyilatkozatok alapján. Nem is akarják ezzel megváltani a világot, csupán arra van, hogy ne bambán ZS kategóriás színészek játékát nézd, hanem maradjon a játék interaktív a starttól a célig. Az E3-on is csupán azért nyomatták, mert a marketingről nem a fejlesztők, hanem az EA marketingesei döntenek (erről a Jostiq.com legújabb preview-jában olvashattok).

2. Ez NEM HP, hiába néz ki úgy. Ez egy sivatagi szakasza a játéknak, nevezetesen Death Valley. Az, hogy hasonlít Seacrest County sivatagos helyeire, nem csoda, elvégre a HP világát is az USA tájai ihlették. Ennek ellenére ez még mindig csak egy kis töredéke a játéknak, annak a laza 300 km-nek amit le kell majd vezetni.

3. November a megjelenés. Apró bugok természetesen vannak még júliusban.

4. Ki vár el NFS-től realisztikusságot, úgy őszintén? 1995 óta árkád, 16 éve! Néha van egy-egy szimulátorosra hajló rész, de ennyi. Fast and Furious filmekbe miért nem zavar senkit a fizikai törvények meghazudtolása? Vagy épp a CoD-ban vagy bármelyik FPS-ben manapság, hogy beléd lőnek 3 tárat és még lazán élsz, sőt, visszatöltődik az életed?!

5. A videó PS3-as felvétel, s mint tudjuk, a Frostbite 2 butítva lett a konzolokon picit. PC-n ennél százszor szebb, elég a Shift 2-re ránézni, az is fényévekkel jobb a gépeken.

6. UG3 nem lesz (komolyan). Kiment a divatból a csili-vili tuning és matricázgatás, akinek meg nagyon művészi hajlamai vannak, kiélheti a World-ben, ami pont ma 1 éves és ünneplés van egész héten (erről is lehetne egy hír sztem a GS-en). És lehet, hogy Ti úgy gondoljátok, sokan szeretnének UG3-at, az téved picit. Lehet, hogy itthon igen, de a tengerentúlon már tényleg nincs divatja. Inkább az egyszerű, leülök, versenyzek, szórakozok dolgot szereti a nép. Nyilván van egy réteg, aki UG3-at akar, de úgy tűnik nincsenek elegen.
  • Snexi
    olyan mintha a bc2 atacama desert pályához lenne valami mód :D
  • [HUN]FaTaL
    Kár, hogy ennek semmi köze a HPhoz. Még a fejlesztők sem ugyanazok lol.
  • janihunk
    És? Nekem az is nagyon bejött. Mai napig játszok vele.
  • ntex
    Azért mert hasonló tájon megy épp a videón a csávó? :D
  • grebber
    Akkor ezzel nem vagy egyedül!
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem ez ránézésre ugyanaz mint a HP... :/
  • Robi546
    értem, kösz. :)
  • Bullitt
    Nov 15 USA, 18 Magyaro.
  • fery02
  • Robi546
    Jól néz ki. :) Megjelési dátumról még semmi hír ? :D
  • janihunk
    Hát igen pedig a Frostibe 2 az Pc-n az igazi. Látványilag.
  • fery02
    Mostanság már ha egy megjelenés előtti játékból vidi jön, azt 90%-al konzolról megy.
    (Úgy vettem észre)
  • mk452001
    Aúú :)
  • szabii98
    Hallottad már hogy úsznak a halak az óceánban?
    A cápa úszik elől, a remény hal meg utoljára. :)
  • janihunk
    Igen azóta kiderült hogy PS3.