2055
Need for Speed: The Run
-
RYO21 #411 A BF3 alphája mennyire van optimizálva? -
janihunk #410 Gépigényről mikor lesz valami infó? Bar ha legalább úgy megy majd mint a BF3 ALPHA-ja akkor nem lesz vészes. -
janihunk #409 -
RYO21 #408
-
#407 Elég moslék az tény, box-on is volt már szebb racsing game ennél az biztos. -
janihunk #406 De van az első képen hogy áll már a kerék az úton:D -
#405 Nincs ebben semmi alfa, csak konzolos... -
janihunk #404 Sajna nagyon látszik hogy Alpha. -
RYO21 #403 Csak egy pár random kép a Dev Diaryből:
[img]http://i51.tinypic.com/efiedf.jpg]1. [/img]
[img]http://i55.tinypic.com/4rqgiv.jpg]2.[/img]
[img]http://i54.tinypic.com/1zebl0z.jpg]3.[/img]
[img]http://i54.tinypic.com/903rih.jpg]4.[/img]
-
janihunk #402 Hogyagézigránatbanelenmárráigény:D -
RYO21 #401 Ha van rá igény, akkor csinálok még képet! -
#400 Nájsz! -
#399 Nah igen, engem sem az érdekel, hogy milyen volt 15 éve, hanem, hogy mostanság engem nem szórakoztat. De kibővíteni a játékmenetet ezen az underground féle vonalon szerintem teljesen ésszerű lenne... :) -
janihunk #398 Hát igen én is árulom már a boxot felesleges szerintem most már. Megjelenéstől számítva kb 5 évig bírja tartani az előnyt aztán már csak visszahúz, sajnos, de ez így van rendjén. -
#397 Azt mondja nekem bárki hogy megéri venni konzolt... Inkább ráköltök 2-3 kilót egy új gépre (3-4 évente), follyon ki a szemem a látványtól. -
janihunk #396 Hát igen csak különbözik. -
RYO21 #395
-
#394 Aventador. Instant get. Az autók egészen szépek, a részlettelen táj meg úgysem fog látszani a motion blur miatt ha elég gyorsan repít a gépezet... -
#393 A több részből álló, pár perces dev diary műfaj erről szól, a már bemutatott anyagról elmondják a nyilvánvalót, mellé esetleg befigyel pár másodperc új matéria is... :) -
janihunk #392 E3-mas bocs csak már a bill is sz@r. -
janihunk #391 Szinte semmi újat nem mutatnak összevágják az E mag Gameplayt- azt kiteszik mint új videót, közbe meg ugyan az a build. De ha minden igaz amikor a narancssárga BMW vel megy az már PC-s gondolom én az élsimi miatt. -
Bullitt #390 Dev diary
-
#389 Hát mivel GTA fan vagyok, nekem is simán. Szarni rá hogy milyen volt az NFS 10-15 éve, most más szelek fújnak.
Egy játék legyen élvezhető, onnantól kezdve hogy mi volt régen, mégis, kit érdekel !? Ennyi. -
#388 Kövezzetek meg, de nekem bejönne egy GTA klón NFS, ami többnyire persze a versenyzésre lenne kihegyezve, de olyan igazi bűnözős lenne mégis... :) -
Bullitt #387 Néhány HÁDÉ kép. :)
-
janihunk #386 Akarom most. -
ntex #385 -
Bullitt #384 Szerintem jó lesz. :D
-
janihunk #383 Autópályán igen ott sok a civil de kisebb utakon szinte alig főleg a hegyekbe mikor csak a kanyar előtt vagy közben jön szembe egy autó. -
Bullitt #382 HP-ban ha okozol egy karambolt, feltorlódnak az autók, nálam szerintem volt már 30+ is. Nem tudom, honnan veszed ezt a 4 autót, de nem, nem csak ennyi van egyszerre látómeződbe. :D
És nem lesz szabad kóborlás (bár állítólag mérlegelték a lehetőséget a fejlesztők a korai fejlesztési szakaszban). Szakaszokra van bontva a Run. A legutóbbi gameplay elején látni egy térképet, amin pontok vannak. A pontokon belül tájak (pl. Death Valley) és azokon belül is több szakasz. A "nagy" pontokon túl még lesznek kisebb mellékágak elvileg. Igyekszem írni egy bazi nagy összefoglaló cikket még ma, hogy minden tiszta legyen.
Amúgy most nézegettem ezt a GameTV-t és mit látnak szemeim, egykori Gamestaros, PCGurus BadSector (is) csinálja :O -
janihunk #381 Szerintem szabad kóborlás nem lesz, vagy igen? Elég komoly lenne menni a sivatagban céltalanul:D Bár az utolsó videón nem volt forgalom ezt remélem javítják és nem úgy mint a HP ban hogy max 4 civil lehet az úton egyszerre. Ha jól emlékszem annyi volt kódolva a játékban. Videóhoz nem tudok mit szólni csak hogy szánalmas érdekes hogy minden NFS-t lehordanak mostanában. Igaz én a legjobban egy Most Wanted 2 nek örülnék vagy legalább egy remeke-nek mai grafikával és MI-vel. De sajna ez sose fog megvalósulni ha már U3 mat sem csinálnak akkor MW2 biztos nem. -
Bullitt #380 Meg azt bírom, hogy senki se érti meg, hogy ez nem lesz túl jelentős része a játéknak, 5-7% a legutóbbi szám (a marketingeseknek hála kellett E3-on is nyomatni). Inkább az a szomorú, hogy azelőtt formálnak véleményt az emberek, hogy bármennyit is játszottak volna vele. Preview-kat én is olvasok, sokan aggódnak, de most jóval kevesebbet tudunk a játékról, mint ilyenkor szoktunk egy NFS-ről. Lesznek side eventek is, nem csak maga a Run. Egyébként nem tudom írtam-e már, de természetesen lesz manuális váltó. Múltkor kérdezte valaki. -
ntex #379 Az hát. Meg a kiejtése is érdekes 1-2 helyen. Nem tudom mit fikázza ezt az átvezetős dolgot is. Volt már ilyen játékmenetre épülő játék is (Fahrenheit) ott is a megfelelő gomb nyomkodásra csinálta az aktuális szereplő az előre megírt mozdulatsorokat. Legalább nem csak megyek azt jólvanból áll a játék, és hangulatilag tuti hogy fel fogja dobni. Ilyen Halálos Iramban érzése lesz tőle az embernek :) -
#378 csodásan megfogalmazott intelligensnek tűnő szöveg felolvasva, abszolút érezni, hogy nem a saját gondoltatai. idegesítő dumálás :\
-
MauroN #377 arra én is felfigyeltem:D -
#376 "hot purszuit" aszongya' -
#375 Hát basszanak engem pofán téglával de nekem tetszik ez a játék.
A lényeg nekem annyi h legyen benne saját autónk amit lehet majd azért babusgatni. -
janihunk #374 Magyar kommentáros előzetes. Már most lehúzzák a játékot. Még a grafóra is panaszt tesznek pedig eddig csak PS3 gameplayek voltak.
-
#373 Nekem volt egy pár amit ki sem próbáltam... :) Ezt valszeg ki fogom, de egyelőre nem sokat várok tőle... :/ -
ntex #372 Semmi probléma a véleménnyel, csak az idegesítő hogy még ki sem jött a játék de páran már most temetik :) Meg minden résznél ez volt, mindig volt egy két "Ez egy fos." vagy "Ki sem próbálom." vagy hasonló megjegyzés már hóbapokkal a megjelenés előtt